|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 13:26:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinca Malinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 13:28:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
   RE: Februarčki 2010
5.6.2010 13:40:08   
punsha
jeeeeeeej, sonceee user posted image Končno user posted image . Tako sem ga vesela, res je super!

Jaz pa upam, da se vračamo nazaj na spanje ponoči. Danes je bilo že veliko bolje. Je spal 7 ur, nato 3 in še 2, potem smo pa vstali. To je super, proti tistemu zadnje dni. Drugače pa tudi pri nas zvečer sam zaspi. Ga skopam, nahranim in v posteljo. Zapojem mu pesmico, potem grem pa stran. Včasih mu večkrat dudo popravim, ker ven pada, včasih pa takoj zaspi. Sicer na splošno hitro zaspi zvečer. Tam nekje v 5 minutah če ne prej. Čez dan ga pa malo več uspavam. V bistvu se jaz crkljam z njim user posted image . Ja če je pa tako fino. Spi v najini postelji (le podnevi) in se vležem zraven. Mu je pa kar treba to dudo popravljat, če ne pa roke tišči v usta in je še bolj znerviran.

Jutri gremo pa malo na Kolpo pogledat, že dolgo nisem bila. Pa travo pokosit na parcelo. Pa malo na obisk k našim dvema ko bosta na vikendu. Sedaj je treba izkoristit, ko je lepo zunaj. Ko se mali zbudi se gremo tud malo potepat. Menda se nekaj dogaja v Šk. Loki. No če ne drugega gremo na sladoled user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
5.6.2010 13:44:42   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Tinca Malinca - škoda bi bilo, če bi nehala dojit, sploh če imaš še dovolj mleka. To, da ponoči je 1x do 2x je čisto normalno pri tej starosti. Tudi naš ima zelo podobne ure za dojenje in tudi zjutraj se isto vstanemo. Jaz nisem tako zelo utrujena zaradi dojenja ponoči (sem že navajena), bolj sem hin če imam oba doma. Izkoristi takrat, ko čez dan spi in se vleži zraven nje za kakšno urico, da si nafilaš baterije.
Jaz to ravno sedaj počnem, ko oba spita...

Zimska, saj vem, saj vem.
Saj mene tisto nočno zbujanje ne matra tako; absurdno je to, da zdaj spim več, kot sem prej kadarkoli (sem vedno rabila kakšne 4 ali 5 ur) - dojenje na splošno me izčrpava. Zdaj sem dobila ene vitamine, bomo videli, če bo kaj pomagalo ...
Problem je pa tudi v tem, da je naša user posted image takooooooooo zelo našponana, če kdaj zaspi čez dan, je to izključno v vozičku za kakšnih 20 minut, sicer pa na polno gleda, se pogovarja in niti slučajno ne dovoli, da bi kdo zraven zaspal, ker take decibele vklopi, da jo še k sosedu slišijo - pa to ni jok, ampak neko prepevanje čudno ...
Ravno zdaj se moj user posted image trudi, da bi jo uspaval, bo prej njega zmanjkalo user posted image user posted image user posted image . Se jima grem pridružit, mogoče nam bo pa uspelo malo zaspat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
5.6.2010 13:45:49   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

jeeeeeeej, sonceee user posted image Končno user posted image . Tako sem ga vesela, res je super!

Jaz pa upam, da se vračamo nazaj na spanje ponoči. Danes je bilo že veliko bolje. Je spal 7 ur, nato 3 in še 2, potem smo pa vstali. To je super, proti tistemu zadnje dni. Drugače pa tudi pri nas zvečer sam zaspi. Ga skopam, nahranim in v posteljo. Zapojem mu pesmico, potem grem pa stran. Včasih mu večkrat dudo popravim, ker ven pada, včasih pa takoj zaspi. Sicer na splošno hitro zaspi zvečer. Tam nekje v 5 minutah če ne prej. Čez dan ga pa malo več uspavam. V bistvu se jaz crkljam z njim user posted image . Ja če je pa tako fino. Spi v najini postelji (le podnevi) in se vležem zraven. Mu je pa kar treba to dudo popravljat, če ne pa roke tišči v usta in je še bolj znerviran.

Jutri gremo pa malo na Kolpo pogledat, že dolgo nisem bila. Pa travo pokosit na parcelo. Pa malo na obisk k našim dvema ko bosta na vikendu. Sedaj je treba izkoristit, ko je lepo zunaj. Ko se mali zbudi se gremo tud malo potepat. Menda se nekaj dogaja v Šk. Loki. No če ne drugega gremo na sladoled user posted image

user posted image user posted image user posted image za spanje in sonček user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
5.6.2010 14:00:17   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image za spanje in sonček user posted image .

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2906
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 14:16:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2907
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 14:17:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2908
5.6.2010 14:28:22   
Lara73

A katera od vas uporablja Pepeny senčnik? Se mi ga splača kupit?

nimam ga, mi je pa čudno k so samo črni. a se ne segreva preveč spodaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2909
5.6.2010 14:32:43   
Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

sej morm povedat....

kličem zdejle sestro in ker je ura že pozna me vpraša:ja kaj pa je? A boš babi?

user posted image

Sem rekla, da se z njo ne pogovarjam več user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lara, mene bo pobralo od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image .

res si smešno napisala....pa sej dokler je sam fora je še smešn....če pa slučajn res pride do tega pa ni user posted image

Jaz se že psihično pripravljam, da bo naša tamala vragec in pol, glede na to, da je moj user posted image bil pol hudiča, jaz tudi nisem bila ravno lahek zalogaj, pa še učit'lca sem ... ah joj user posted image user posted image user posted image . Potem pa razmišljam, da bi imela še kakšnega otroka ... user posted image

ma gene mojga očeta. Je bil za 2 hudiča menda. Motorji, pretepi, bande,... Jaz samo za odtenek bolje (menda sem hudo njegova). Ja kako naj bo pa mulc boljši? Danes gre spet na veselico user posted image . Upam samo, da ga je prejšnja izučila in ne bo pil.

Sicer pa dva nista ista...

Neposredna povezava do sporočila: 2910
5.6.2010 17:06:30   
julieb

A katera od vas uporablja Pepeny senčnik? Se mi ga splača kupit?

Jaz sem pa to kupila in je superuser posted image , še user posted image je navdušen, ker so gor narisani metuljčki pa sonček.

http://babyartikel.de/produkt/sonnenschutz/kp_family_sonnenmarkise_fuer_kinderwagen_beige

< Sporočilo je popravil julieb -- 5.6.2010 17:18:33 >

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

Neposredna povezava do sporočila: 2911
5.6.2010 17:34:29   
elaaa
Prosim za poporo. Hvala!

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Neposredna povezava do sporočila: 2912
5.6.2010 17:41:38   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: elaaa

Prosim za poporo. Hvala!

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

podprla... tudi mi prosimo vsak dan znova :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
5.6.2010 19:12:29   
vaney
Imam senčnik Pepeny, meni je super...sem ga imela že pri Anžetu v športnem delu in je bil nepogrešljiv...črna barva je ok, se ne segreva preveč.

Meni je pa danes takooooo slabo. Zjutraj sem letela po jutranjo tabletko (jah, kaj, čemo, tudi to se zgodi) in zgleda ima pri meni stranske učinke. Pa nasplošno tablet ne prenašam dobro in sem kar pričakovala, da mi ne bo pasalo. Ah, saj bo minilo... 

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
5.6.2010 19:49:48   
vaney
Aja, drugače si je pa naš ati danes vzel dopust za družinsko življenje (sem mu malo zbujala slabo vestuser posted image ) in smo šli v živalski vrt. Prav fino je bilo. Zjutraj na poti na kavico in rogljiček, potem v živalski vrt, na koncu na pico in domov. Anže sta bila takoooooo pridna, da bi ju skoraj pozabilauser posted image (mal heca). Daša je jokala mogoče 5 minut od 8h-16h, pa še to, ker je bila lačna, pa sem morala vodo shladit (v vodnjakuuser posted image ), ostalo je pa spala, se igrala v vozičku in se čudila listju nad glavouser posted image  Anže je bil pa itak ves blažen, ker je bil ati z nami, ker ga bolj malo vidiuser posted image zaradi službe in drugih obveznosti in je bil že zaradi tega priden ko cukr. Drugače pa gužva fullllll in vozičkov tudi fulllll...če katera bodoča mamica ne ve, kateri voziček bi izbrala, naj gre samo v živalski vrt in vse informacije dobi iz prve roke (ne)zadovoljnih uporabnicuser posted image user posted image

zimska in kora; pa otrok ni nič utesnjen v čebričku? Jaz sem ga gledala v BC, saj drugače je kar velik (je rekla, da večjega ni, pa ročaj ima tudi), ampak se mi še vseeno zdi majhen...al se pa samo meni zdiuser posted image

spanje; po večernem ritualu jo položim v posteljico, navijem lunico, povem par lepih besed, dam dudo in je več ne jemljem ven...sicer ji moram včasih tudi 100x al pa še večkrat dat dudo, ampak ven je pa do jutra (okrog 8h) več ne jemljem, razen za hranjenje.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
5.6.2010 19:56:04   
niwci
Kaj je že kdaj katera kupila novo zračnico za voziček? Pa kje in koliko je dala? Mi smo jo zdaj naročili v BC in moram čakat še do torka user posted image zuni pa tak lep sonček.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
5.6.2010 19:58:22   
vaney
niwci, pa nisi dobila nadomestnega vozičkauser posted image Meni so ga v Pikapolonici ponudili, ko sem šla zavoro na starem menjat. Ampak ga nisem rabila, tako da sem ga zavrnila.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
5.6.2010 20:12:36   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Slomak mislim, da si ti enkrat razlagala, da si dobila za na morje eno stvar, ko jo uporabljaš za user posted image za na plažo. K ma še streho. Pa si ful hvalila. A to je mogoče ta zadeva, ko jo imajo zdej v baby centru v akciji, k je bazenček z streho?

tole mam jest, ni je v reklami...
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200061

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 20:31:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 20:33:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2920
5.6.2010 20:37:16   
vaney
zimska, ja, mi smo mal čez 13. uro že šli, tako da se najbrž nisva srečali...drugače sva se pa na hitro zmenila, sploh nisem vedela, da gremo. Zjutraj sva imela še namen it v Dolenjske Toplice se kopat, ker imamo še karte za porabit, pa oba malo šmrkata in občasno pokašljujeta, tako da smo se ob 7.30 še v postelji zmišljevali, kam bi šli namesto v toplice, ob 8.30 smo bili pa že vi siti in previti v avtuuser posted image Bomo pa definitivno še šli, ker je Anže ful užival (tudi na igralihuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 2921
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 20:54:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
5.6.2010 21:23:22   
lana08

Super, potrjeno tudi iz moje strani. Ponedeljek ob 9.30 pred kulandijo. Se pravi smo sedaj punsha, lara, jada, kati in slomak. Upam da nisem katere spustila user posted image

Ali boste šle proti mestu? Bi se vam pridružila oz. vas kar počakala nekje v mestu, da se ne vozim v qlandijo.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
5.6.2010 21:26:18   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Slomak mislim, da si ti enkrat razlagala, da si dobila za na morje eno stvar, ko jo uporabljaš za user posted image za na plažo. K ma še streho. Pa si ful hvalila. A to je mogoče ta zadeva, ko jo imajo zdej v baby centru v akciji, k je bazenček z streho?

tole mam jest, ni je v reklami...
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200061

ma tole pa kar kul zgleda.  Mi smo imel sveje cajte en tak "šotorček" oblika pol krogle. Spodaj pa ko savna, čeprav je bila druga polovica odprta. Smo ga malo naluknjali  za zračenje, da se je vsaj zrak menjal.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
5.6.2010 21:26:33   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

spanje; po večernem ritualu jo položim v posteljico, navijem lunico, povem par lepih besed, dam dudo in je več ne jemljem ven...sicer ji moram včasih tudi 100x al pa še večkrat dat dudo, ampak ven je pa do jutra (okrog 8h) več ne jemljem, razen za hranjenje.

ah, sama foušija me je...naša še dude ne mara.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.