|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
4.6.2010 14:18:52   
smuki
Mi se tud zbujamo na 2-3 ure. Vceraj smo se celo 6x!!! Sem bila potem včeraj čez dan kot muha, tako da sem šla popoldan eno rundo kar z njo mal drnjohat.
Jo pa proti jutri kr k seb vzamem, ker se ji začne tisto obdobje, ko ne bi več spala ampak jo z dudu še nahecam za kakšno uro. Sem imela najprej mal slabo vest, da jo bom tako razvadila, da ne bo več hotela v svoji posteljici spat, ampak sej je vseeno... se mi je tako fajn stisnit z njo in še mal podremat.
Je pa naša zdaj že ene 3 dni taka tečkica. Ne vem... ampak mislim, da se bodo pri nas že zobki začel kazat. Vse gre v usta, fuul jo srbi, zelo ji paše, če jo masiram po dlesnih... pa kr cartala bi se...

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
4.6.2010 14:24:06   
Kati81
Če se dobite v Kranju prideva še midva, sam dopoldan, popoldan žal ne gre.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
4.6.2010 16:15:52   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Evo, jest sem se odločila, da grem v Baby center po prenosno posteljico Lemi - ta k je v akciji. Tako da šibava zdej s tamalo na Jesenice po zadevščino.
Pa še najbrž bom tud čebriček kupila - me je Zimska prepričala user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image

jest sem jo kupila aprila, je bila tudi v akciji. Je luštna.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
4.6.2010 16:21:00   
Lara73
Pol pa predlagam Kranj, ponedeljek ob 10h. Na Laborah ob progi je sicer ena fina pot za sprehajat (dopoldan je tam čisti mir)user posted image , ampak kofetkat pa tam nimamo kje... v starem delu Kranju pa parkirat nimaš kje. Torej predlagajte kam. 

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
4.6.2010 16:29:58   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Pol pa predlagam Kranj, ponedeljek ob 10h. Na Laborah ob progi je sicer ena fina pot za sprehajat (dopoldan je tam čisti mir)user posted image , ampak kofetkat pa tam nimamo kje... v starem delu Kranju pa parkirat nimaš kje. Torej predlagajte kam. 

Kaj pa če parkiramo pred kulandijo, pa gemo potem do mesta? Pa mogoče ob pol 10, da ne bo prevroče? Tako imamo sprehod, pa če bomo hotele še kavico.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
4.6.2010 16:37:28   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

samo toliko, da vas malo pozdravim. Danes sem pa čisto povožena. mali se ponoči zbuja na 2 uri za hranjenje. Se pravi vmes spim dobro uro. Saj ene 2 dni še gre, po enem tednu sem pa že mal utrujena. Mal jamram, mogoče bo pa pomagal user posted image .

Srečanje na Gorenjskem No pa gorenjke bi se tud lahko kaj dobile na kakem sprehodu drug teden. A je katera za? Na Bledu? V Kranju? No kjerkoli user posted image . Samo napišite se.

Punsha, kako je šlo hranjenje s kašico?

Ja no tako - tako user posted image . Ok, saj sem pričakovala, saj je normalno, da sedaj ne bo pojedel ne vem kako veliko. Pojedel je par žličk. Pa sem jaz naredila napako, bi mu prej morala dat kašico, tako je pa prej jedel pri meni. Nato je postal zaspan...in ker je bila potem že toliko ura da bi šel lahko spati za ponoč, sem mu dala še kašico. Se pravi sploh ni bil še lačen. Upam, da bomo danes bolje prišli skoz z uro user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
4.6.2010 16:40:32   
punsha
prenosna posteljica jada, sta jo dobili? Jo je gotovo pametno imeti ane? Jaz ne vem... čez 2 tedna gremo že na morje, pa sem predlagala tudi to posteljico, da bi jo kupili, pa se vsem zdi brez veze user posted image . Saj bo lahko spal v veliki postelji, ki je še prazna - pravijo. No ja, pa že. A sta jogi za posteljico tud kupili?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
4.6.2010 16:50:58   
zvesta
punce, če bi si katera rada kdaj sposodila, imam jaz dve prenosni posteljici... tiste, ki ste tukaj kje blizu...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
4.6.2010 16:52:18   
zvesta

prenosna posteljica jada, sta jo dobili? Jo je gotovo pametno imeti ane? Jaz ne vem... čez 2 tedna gremo že na morje, pa sem predlagala tudi to posteljico, da bi jo kupili, pa se vsem zdi brez veze user posted image . Saj bo lahko spal v veliki postelji, ki je še prazna - pravijo. No ja, pa že. A sta jogi za posteljico tud kupili?

pametno ali ne.. pri nas ne gre brez njih, ker ne eden ne drugi nista vajena spati v najini postelji... tisti, ki pa spijo tudi pri vas, za tiste pa je jaz ne bi kupovala...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
4.6.2010 16:58:41   
Lara73

mi smo ga kupili.
Posteljico imam postavljeno na terasi (je pokrita) in jo dam občasno kar tja spat. Čez dan, da se razumemo user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
4.6.2010 16:58:44   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

pametno ali ne.. pri nas ne gre brez njih, ker ne eden ne drugi nista vajena spati v najini postelji... tisti, ki pa spijo tudi pri vas, za tiste pa je jaz ne bi kupovala...

ne spi pri nama v postelji. Bo pa cela velika postelja še zraven (na dopustu). Tako bi bil sam v postelji. Založen, da kam ne pobegne user posted image . No tako so mi svetovali...jaz pa bi kar posteljico...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
4.6.2010 17:02:28   
Lara73

Kaj pa če parkiramo pred kulandijo, pa gemo potem do mesta? Pa mogoče ob pol 10, da ne bo prevroče? Tako imamo sprehod, pa če bomo hotele še kavico.

No pol pa tako. Jest sem za. Ponedeljek ob 9:30 pred Qulandijo Kranj.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
4.6.2010 17:03:30   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ne spi pri nama v postelji. Bo pa cela velika postelja še zraven (na dopustu). Tako bi bil sam v postelji. Založen, da kam ne pobegne user posted image . No tako so mi svetovali...jaz pa bi kar posteljico...

jaz bi v tem primeru tudi posteljico... mi smo jo potem uporabljali še za kakšna spanaj pri babicah, pa pri babici za stajico :)

Pomagajte:

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
4.6.2010 17:04:50   
dskubin
prenosne posteljice - pri nas imamo tudi 2 in sta posrečen nakup. Povsod smo jih vzeli s sabo kamor smo šli prespat, še največ sta bili v uporabi na počitnicah in vikendih pri noni in nonotu. Se uporabljata še zdej, pa ima mulc že 4,5, ampak ne bo več dolgo :P Aja, smo pa dokupli še une zložljive jogije za not, meni je tisto, ki je notri absolutno pretanko. Pa nekaj časa smo jo začasno uporabljali za tamalo kot tapravo posteljo s tapravim jogijem not, samo to je pa adijo hrbet, ker se moraš tolk not upognit za otroka ven vzet, tko da za vsak dan pa glih ni user posted image Pa lahko jo komot uporabiš namesto stajice, za otroka odložit, ko se začne okol valjat, če moreš skočit na WC al pa kaj takega. Ker še za stajico denar dajat user posted image - pa vse, ki jih poznam, jo imajo samo za lepo videt, otroci nočejo bit not, sam dobro odlagališče oziroma pospravljališče za igrače so. Jah nič, se gremo naprej sončit user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
4.6.2010 17:13:15   
zvesta
no, pri nas je bila tudi stajica dober nakup... samo smo kupili tisto leseno .... Izak se je fajn počutil v njej...

Pomagajte:

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
4.6.2010 17:33:35   
Tinca Malinca

mi smo ga kupili.
Posteljico imam postavljeno na terasi (je pokrita) in jo dam občasno kar tja spat. Čez dan, da se razumemo user posted image .

Mi smo jo dobili za darilo - Lemi Baby Pirate in jo uporabljamo pri mojih doma kot posteljico za čez dan (za ponoči ima prav svojo posteljico tudi tam). Ne mara je preveč, ampak če že res mora, tudi tam not zaspi user posted image . Je pa res, kot pravi dskubin, kriza za hrbet. Računam pa na to, da bo sčasoma postala uporabna kot stajica user posted image .

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
4.6.2010 18:39:54   
zvesta
a še katera na FB ni dobila vabila na dogodek? mogoče še katere sploh nimam na FB? javite se user posted image

Pomagajte:

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
4.6.2010 19:17:08   
Jada82

No pol pa tako. Jest sem za. Ponedeljek ob 9:30 pred Qulandijo Kranj.

Super, dogovorjeno, načeloma mi2 prideva. user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
4.6.2010 19:20:07   
Jada82

Ja, sva jo dobili, pa čebriček tudi. Je tud Lemi Baby Pirate. Sem komaj ugotovila, kako se jo sestavi. No, zdej znam user posted image user posted image
Jah mi gremo verjetno že drug teden mal na morje h enim kolegom, pa jo morm met, ker user posted image ne spi pri naju. Jogija nisva kupili, je notri ena taka podloga. Kaj pa vem, meni se ne zdi tolk tanka, drugač pa še kak kovterček čez vržeš, pa itak bomo meli še blazino, pa bom magari to dala. Jogija tud zato nisem kupovala, ker ti spet zavzame dodaten prostor, meni pa je bistveno, da je čim manj. Ja, je pa tud za stajico uporabna, tako da jaz najbrž zdaj stajice ne bom kupovala, je ta čist kul.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
4.6.2010 19:54:41   
niwci
Vse hvalite vozičke, meni pa je počla prednja zračnica in sem najmanj do torka brez njegauser posted image . Sem prav jezna. Še dobro, da je bilo do sedaj slabo vreme!!!!

Mi pa imamo zadnja dva dni problem, da naša mala v sanjah joka. Predvsem ponoči. Začne se kar dret, pa spi. Potem ji dam dudiko in ko jo zagrabi spi lepo naprej, brez da bi se zbudila. Včasih tudi čez dan. Ne vem kaj bi revica lahko tako hudega sanjala?

Jaz imam prenosno posteljo, dobili za darilo, ker gremo dostikrat na Primorsko. Sem jo kar doma pustila in je zakon.

to čebričkanje pa zgleda fletno. Nekaj si bo treba umisliti, ja.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 20:00:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
4.6.2010 20:06:40   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Mi pa imamo zadnja dva dni problem, da naša mala v sanjah joka. Predvsem ponoči. Začne se kar dret, pa spi. Potem ji dam dudiko in ko jo zagrabi spi lepo naprej, brez da bi se zbudila. Včasih tudi čez dan. Ne vem kaj bi revica lahko tako hudega sanjala?

Pri nas je blo danes tako da je spala pa je kr jokat začela....sam je blo čez dan pa se je zbudla pol...pa še kr malo jokala, dokler je nisem vzela na roke...se je pa že ponoči tud zgodilo da je začela tako jokat, da me je kr vrgl iz postelje pa grem gledat ona pa spi dalje user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
4.6.2010 20:06:58   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Jada - poročaj kako je šlo čebričkanje.

tudi mene zanima user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
4.6.2010 20:20:49   
Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Je pa naša zdaj že ene 3 dni taka tečkica.

Naš tudi user posted image . Danes je sicer malo bolj, ampak včeraj pa predvčerajšnjem pa je biluser posted image . Skoz nekaj jokal, pa zaspan bil, pa ni mogel zaspat, jedel je sicer, ampak potem pa takoj spat.... ampak kako nek... samo na rokah, pa da ga nosimo... če se samo probamo vsedet je že jok.tko da sem bila na koncu dneva ko cunja in sem šla kar hitro spat, ob deveteih, kar pri meni ni navada,ko grem opolnoči skoraj zmeraj.
hvala bogu, da je bil danes vsaj normalen dan, da sva šla lahko ven in je takoj boljš user posted image .

sem tudi jaz pomslila na zobke, pa sem ga probala masirat, pa ni blo nič boljše.. tko da ne vem, zobki mislim da niso, drugo pa tudi ne vem kaj mu je bilo

Ampak pred spanjem pa ga je potrebno še kar nosit... mislim, da se je kar že navadil tako, da se uspava... ampak meni pa to ni čisto nič všeč, ker je fant že kar težak za nosit. Če še trdno ne spi, in ga mislim položit v posteljico, se tako velike oči odprejo pa tak jok, da je kar rdeč... pa gremo spet potem nosit... itd itd. Če pa je fejst že zmatran, pa rata tečen, in ga dvignem malo spet ponosim in spi potem.

Kako pa vaše user posted image uspavate... ali sami zaspijo ? Imate kakšno idejo, kako ga tega odvaditi.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
4.6.2010 20:24:51   
slomak
jest bi tud lahko v pon načeloma pršla v kranj...

ja moja tamala se je tud začela zbujat na 2-3h ponoč, k je drgač že spala po 7-8h skup...kaj pa jih daje?

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.