|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 21:37:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 21:38:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 21:45:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
   RE: Februarčki 2010
1.6.2010 22:11:06   
Cappy96
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Najin tut še ne drži glavce pokonc. No recimo par sekund pol mu jo pa moram prijet drugače mu kr pade na stran,pa zgleda k en metalc k slema user posted image user posted image

user posted image , Anže že kar dobro drži glavo, ampak včasih pa tud kr fejst slema!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 22:14:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu babajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
1.6.2010 22:18:11   
Cappy96
IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

IZVIRNO SPOROČILO: babajči

drugače pa je naš user posted image tak dobrovoljček... samo, da ga pogledaš, se že smeji in se ''pogovarja'' s tabo... res je pravi heartbreaker... ampak ne morem verjeti, kakšna je lahko razlika med dvema otrokoma...

tudi pri nas user posted image

se mi zdi da pri prvem res malo bolj kompliciras. zdaj v drugo se mi zdi dosti vse bolj na izi user posted image

ste kaj aktivne? js sm zacela kr tect, zdaj ze kr 1 mesec, pa se superca pocutimuser posted image , imam dosti viska kguser posted image

Razlika tudi pri nas user posted image .....
Ker je bila Lana zelo zahtevna dojenčica, smo ji res v čisto vsem ustregli, samo da ni bilo toliko joka, zdej nam pa vrača user posted image . Ker ima user posted image službo precej daleč in je ne more vozit v vrtec, mala spi v sp. štuku pri babi. Zaenkrat nimam ideje, kako jo naučiti sama zaspati. Ampak sej tako hitro rastejo, da nam bo tudi to uspelo.
Jaz priznam, da nisem aktivna. Bi rada bila, zaradi kondicije, ki je čisto na psu, pa se bojim, da bom še kakšno kilo dol stresla.....sem že v minusu user posted image , pa nisem polno dojila. Zdaj pa počasi zaključujem tudi s črpanjem. Mogoče se me pa potem kaj prime!

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
1.6.2010 22:22:26   
Cappy96
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

A vaši user posted image že vsi zavestno prijemajo igračke? Naš prime, če mu kaj porineš v roke, pa se mu ne zdi zanimivo. Raje opazuje in poskuša svoje roke in pa bombažne pleničke.

Igračke prijemlje samo, če pase kravice, pa stvari, ki dol visijo - in je zelo huda, če slučajno ne grejo v usta. Itak so pa najbolj popularne roke, še bolj pa plenica. Jaz na sprehodu sploh ne smem več pokrit vozička s plenico, z obema rokicama jo dol potegne, zbaše konico v usta in bulji naokrog user posted image .

Zakaj pa pokrivaš voziček s pleničko, jaz mu pokrijem samo če ima direktno sonce, drugače nič ne vidi ven in tečnari. Zadnjič sem imela pokrit voziček pred dvema mesecema, ker je pihalo, zdaj pa mi je total nesmiselno, saj ne more nič videt, če je pokrit noter. Pa še obešenih ma en kup igrač, da se lahko igra in lovi.

Že kaj razmišljate o uvajanju GH, tiste, ki polno dojite. Jaz sem tudi do zdaj. Pri dojenju se mi namreč že dober mesec dogaja, da noče zize, mislim, da se mu ne da, gre iz flaške lepše, pa mu dajem s cucljem 1, da ne pozabi kako vleči. Sicer pa pri dojenju itak nima več miru, je ko vrtavka vsaka malenkost ga zmoti, skratka pazit moram sto na uro, da mi ne pade iz rok.

Sem morala začeti dodajati en obrok AM, ker mi mojega primanjkuje glede na to koliko bi on pojedel. Pa sem začela zamišljat, da bi kar dodajala kake soke ali kaj podobnega.

Kile - meni se nič ne pozna da bi dojila, še kar sem na +4 in izgleda, da bi šlo dol.

Glavica - mi jo že več kot mesec dni držimo pokonci in to čisto sam, pred nekaj dnevi se je pri sedenju na krilu začel že nagibati naprej in iskati nekaj kar lahko prime, sploh mu več nič ne ponujam, kar sam vzame, celo že pazim kaj je pred njim, ko se vsedem z njim za mizo.user posted image

julieb, jaz sem ravno danes vprašala pediatrinjo, če dam malemu lahko kaj čaja in je rekla, da max 50 ml čez cel dan, da je zaenkrat mleko tisto, ki ga najbolj potrebuje.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
1.6.2010 22:29:21   
Cappy96
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke 

Podpis!!!

mucica, moj je zelo slabo jedel, ko je bil bolan. Jim očitno ne paše, pa če ma noseka zabitega, pa sploh težko je. Če ti bo pa še bruhala, jo pa pelji pokazat k dr.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
1.6.2010 22:30:01   
Cappy96
zvesta, super user posted image !

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
1.6.2010 23:55:31   
Smrketa13
Mi smo bli dons cepljeni. Mal se je zajokal, ko ga je piču, pol se je pa kr umiril. Tut vročine nimamo, upam, da bo ponoč ql.

Se mi je pa dons prvič zgodilo, da je kr naenkrat začel noro jokat. Igrava se smejčka se,pol pa v sekundi rata čist rdeč v faco in v grozen jok...ne vem a ma to kakšno vezo z cepljenjem, da ga kej ritka boli al kaj....prov bogi je bil user posted image user posted image user posted image . Pol k smo šli k tašči na obisk je blo isto. Sva z mojim user posted image kr gledala kaj je narobe. A mate oz. ste mele ve tut že kej podobnega?

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
2.6.2010 6:33:22   
kora33
jutro...
ja naša tud že prijemle zavestno stvari, ki so v njenemdosegu...steguje se za njimi v igralnem centru in na leželniku-ma lok z igračkami...pa če ji kaj podaš v roko...
ko pase ravice se še ne steguje...saj je komaj-končno-začela vzdigovat glavico in se malo dvignit na roke, ko pase...a še vseeno ni rada na trebuščku...pa je ne silim preveč, da se ji nebi zamirilo....
ja strah pred tujci..je že...moja mama je bila zdej en teden v šoli v naravi...ko se je vrnila...je mala tako vpila...na meter blizu ji mama ni smela prit...pozabila jo je...tujka ji je postala...ha haha...smo mogli popokat domov, da je ne bi od histeričnega joka zalilo...ha hah a ha...no včeraj je bilo že ok....
vrtec-mi še drugo leto ne bomo šli...gre mama v penzijo in bo ona pazila...ste pa prav boge, ko berem te poste...kako bo kaj z nami, ko bo treba it...mamo tud kr gužvo..ampak take hude panike ni
GH-js še ne bom dodajala...pa mamo že polne 4 mesece...tud včasih štrajka na zizi...pa vsaka malenkost jo zmoti...pa se obrača okoli...samo dokler mi ponoči spi 10 ur...ma dovolj in ne mislim dodajat...ko se vrnemo z dopusta...sredi julija...bomo poskusili sokece..pa še kaj....prej ne...
jada-a si poskusila malo kdaj zibat v dekici, kadar tako zelo joče....položi jo na dekico...zamotaj vogale...sevada pazi, da ti ne pade ...pa jo zibaj...to je otrokom zelo všeč...sploh tistim,ki niso radi v naročju...sploh pa je zibanje zelo pomembno za otrokov razvoj...pa še uživajo zraven...prijetno s koristnim....pa delaj to nad posteljo...sploh če je bolj težkokategornica...naša je mala in jo zamotam v njeno dekico in zibam...prede ko muca zraven...ha ha haha
bolniki-me je kr strah, ko berem o teh vročinah...upam da se vaši sončki hitro pozdravijo....user posted image user posted image user posted image naša je HB super zdrava
no sem se pa kr razpisala...lep dan...upam, da ne bo sam dež...se veselim sončka....čaw

sreča je

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
2.6.2010 8:20:35   
zvesta
jutro punce...

dež :(

pa grlo me boli...

smo pa spet spali celo noč, sem ju budila ob sedmih :) samo jaz sme še kar utrujena :)

zdaj grem pa glasovat za naše sončke :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
2.6.2010 8:21:35   
zvesta
aja, zimska... Izak je uradno junijček... rojen je 30.6. :) bi moral pa bit julijček, a so ga prej ven zbezali :) rok sem imela 15.7.

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
2.6.2010 8:35:53   
babajči
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=5780061&id=580141520&fbid=460267371520

upam, da bo delovalo in da lahko vidite fotko... oblekica recimo za krst, malo drugačna, ampak fuuul cute. morda kot ideja za tiste, ki vas krst še čaka...

Zanimivo...user posted image  Tvoje delo?

ZIMSKA: ni moje delo, je pa od moje kolegice...

Neposredna povezava do sporočila: 2689
2.6.2010 8:46:49   
Kati81
Babajči full lepe stvari, čestitke kolegici.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
2.6.2010 8:57:23   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke 

Podpis!!!

mucica, moj je zelo slabo jedel, ko je bil bolan. Jim očitno ne paše, pa če ma noseka zabitega, pa sploh težko je. Če ti bo pa še bruhala, jo pa pelji pokazat k dr.

ja bruha mi zvečerm sklepam da je to od sluzi k se ji noter nabira in se ne more izkašljat, pol pa k poje pa kupčka podira pa bruha....da se sprazni .... boga je....sm pa klicala k zdr. pa ni nič rekla da bi jo mogla tja vozit...zaenkrat samo enkrat na dan bruha al pa še tisto ne....če pa bo pogosto pa bo res treba ja...

hvala za vzpodbudne besede....upam da gre kmalu na boljše in bo jedla...

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
2.6.2010 8:57:37   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Babajči full lepe stvari, čestitke kolegici.

podpis

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
2.6.2010 8:58:37   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
zdaj grem pa glasovat za naše sončke :)

jaz sem že user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
2.6.2010 9:01:02   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=5780061&id=580141520&fbid=460267371520

upam, da bo delovalo in da lahko vidite fotko... oblekica recimo za krst, malo drugačna, ampak fuuul cute. morda kot ideja za tiste, ki vas krst še čaka...

Zanimivo...user posted image  Tvoje delo?

zelo luštna user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2694
2.6.2010 9:07:11   
babajči
ne vem, če smem delati reklamo... je pa na FB njen web naslov, tam pa vsi kontakti..tudi lepa galerija slik na spletni strani...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
2.6.2010 9:07:29   
Lara73
pozdravite hitro malčke user posted image user posted image user posted image

me je pa včeraj klicala sestra in povedala, da ima njena prijateljica punčko še ne en mesec staro na pediatriji v LJ, ker je staknila OSLOVSKI KAŠELJ! Bogica je na respiratorju že od petka,....

ugotavljam, da sporočam samo slabe novice... ampak za konec še zadnji mail mojga mulca, k ga bom user posted image user posted image user posted image :

Hvala za odgovor. Obveščam Vas, da Kristjan enačb ne zna dovolj, kar pomeni, da prve konference ni popravil. Prepričan je bil, da bo ena ura pri učiteljici Poloni dovolj, a žal to ne gre tako. Sedaj mu ostane še redna snov in domače naloge. Če bo vse uredil tako kot mora, se bova spet pogovarjala o enačbah.**

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
2.6.2010 9:09:52   
Lara73

ne vem, če smem delati reklamo... je pa na FB njen web naslov, tam pa vsi kontakti..tudi lepa galerija slik na spletni strani...

no sem pogledala še ostale slike. Ženska ma talent ni kaj. Svojo blagovno znamko, pa bo user posted image user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
2.6.2010 9:13:26   
elaaa
Pozdravljene mamice!

Tudi mi smo stari polne 4 mesece. Zelo rad je pokonci, na trebuščku se ne upira več, ko ga po hrbtu požgačkam se upira na nogice in vrešči ker ga tooook žgačka. Neverjetno žgečkljiv je. Zraven pa se smeji ko utrgan.
Ponoči se še vedno enkrat zbujamo (od treh do petih enkrat). Polno dojim, kile pa so tam kot pred zanositvijo. Imam pa dolg +6 preden sem zanosila, ko smo se sproščali za zanositev user posted image .

Joj, punce predlagam vam, da si zorganizirate varstvo za 2 uri in si greste s svojim partnerjem (obvezno mora bit zraven) ogledat predstavo Fotr (Lado Bizovičar igra). Je že katera gledala? Kar nekaj situacij je v katerih se najdeš, sploh pa FOTR.

En lep, lep pozdrav.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
2.6.2010 9:14:53   
Lara73
mi mamo pa novo foro: ko leži na hrbtu grgra slino in se ji jar balončki delajo v grlu, jih vidiš samo če not pokukaš...

kar se nenadnega joka tiče, sem pa že našla potem praske (tudi za ušeskom). Verjetno se, ko takole opleta z rokicami, tudi večkrat opraska.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
2.6.2010 9:18:36   
Lara73
joj jest o kilah raje kar ne bi govorila...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.