![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 16:15:31
|
|
|
|
marta82
|
Zvezdica upam, da danes rata kot si želiš.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 16:20:51
|
|
|
|
farfala
|
ploha meto še boli zapestje? sonček Lovro še kašlja? zvezdica si dobro uredila? khurde že imaš višji pritisk? mene tud včasih to muči, se mi kar zamegli pred očesi, če hitro vstanem kiara kako klara, canesten je pomagal? marta si našla hlače? a jih nisi že enkrat prej kupovala?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 16:26:12
|
|
|
|
kiara24
|
Marta- super za tak vzdušje.... Farfala- ne vem no menis e ritka ne zdi nič bolje in me je strah da ne bo kul. Čeprav vidim pa da se ne širi naprej, kar je dobro, celi se pa tudi ne! Pa ful bolj pogosto jo previjam tako kot je naročil P. Sorry nisem bila pozorna kje si napsila, ker sem bolj preletela situacijo, kot brala.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 16:42:26
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, super za šlo, Tineja in moža. Pa kosilo. Frafala, Lovro je danes še slabše. Ima še vročino. Cel dan 38,3. Če jutri ne bo boljše, greva k P.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 17:14:09
|
|
|
|
symona
|
OJ, kako ste kaj? Jaz že odštevam dneve do konca porodne, izteče se mi čez en teden, v torek se grevi pa z amadejo v vrtec uvajat. Marta, super za službo. Zvezdica, držim pesti, da tudi tebi rata. Mene pa zanima koliko verjamete v astrologijo in če je že kateri uresničilo kaj od tega? Sprašujem zato, ker sem si dala delati astrološko karto pri emi kurent.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 17:41:25
|
|
|
|
sonček33
|
Khurde, kako počutje?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 19:01:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Prvi vtis je dober. Prijetna mala šola. Edino vržena sem v vse in se moram kar sama znajt. Nihče mi ni predal dela. Večino časa danes sem porabila za brskanje po omarah in iskanje dokumentacije. Je pa tako fajn vzdušje, kar mi je najbolj pomembno. Upam, da ostane tako. Je bila pa kar kriza ob petih vstat, sem zdaj s Tinejem pol ure dremala. Ampak potem pa paše bit že ob dveh doma pri mojem pikecu. Sem ga ful pogrešala. On je pa prav užival z atijem doma - sta se 3 ure igrala v parku in ko sem prišla me je čakalo res dobro kosilo. superca Sem se parkrat spomnila nate :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 19:02:20
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zvezdica upam, da danes rata kot si želiš. Uspelo mi je:) Zdilala sem res dober biznis:)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 20:06:36
|
|
|
|
sonček33
|
Uspelo mi je:) Zdilala sem res dober biznis:) Juhej.Prima.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 20:51:39
|
|
|
|
khurde
|
zvezdica, super marta, super za dober prvi vtis, upam, da gre samo še na bolje par dni nazaj sem ti poslala zs, si dobila? ker neki me spet rr heca, kr odjavlja sonček, v redu sem, hvala svež zrak, sprehod, pa ena kava je naredilo svoje kako služba? farfala, mene nizek pritisk hvata se mi mal vrti, pa pikice vidim, pa tak čuden filing v glavi zadnjič sem ga mela 95/60 najvišjega sem pa imela med nosečnostjo - 120/80 ali 90 kje ste?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 20:53:43
|
|
|
|
Ulla80
|
mamo rota. pa matematko sm nardila.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 20:54:14
|
|
|
|
sonček33
|
sonček, v redu sem, hvala svež zrak, sprehod, pa ena kava je naredilo svoje kako služba? kuhrde, si lepo odgovorila, ampak pričakovala sem nekaj drugega !!!!! služba super. žal je pa Lovrek bolan, tako da mi misli v službi vesčas begajo domov.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 20:54:51
|
|
|
|
Ulla80
|
zadnjič sem ga mela 95/60 ej, to je zame normaln pritisk 90/50 ga mam skoz...no, kdaj mi ga kdo nabije na 200 čstitke zvezdici pa marti za jobe
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 20:55:02
|
|
|
|
Ploha
|
hojla bejbike meta: je mnogo bolje...že kar malo kobaca...bo čas pocelil "rane" zvezdica; to "stara" tko se dela marta: tudi zate bravo bravo...se boš prav kmalu navadla na novo okolje in med vsemi tistimi prapirji
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 20:55:09
|
|
|
|
sonček33
|
ulla, ja hudič no. A oba? pa super za mat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 20:56:36
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 mamo rota. pa matematko sm nardila. o bravo....super si...taprava modelka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 20:58:37
|
|
|
|
Ulla80
|
sonček neo zaenkrat. no, v vrtcu v njegovi skupini ga imajo trije potrjenega, tko da verjetno je to, k ma ful vročino, pa drisko sam ni pa tolk hudo, verjetno zato, k je nazačetku leta ga verjetno prebolel. mi to nič ne dajemo v lab preverjat, k sej je vseen u bistvu...viroza k viroza, sej se ve kaj je treba počet....ma pa ful vročino, čez 39 skoz....revček
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 20:58:37
|
|
|
|
Ulla80
|
ploha tenks. pa geografijo s 4
< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 24.3.2010 20:59:36 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:00:12
|
|
|
|
farfala
|
bravo zvezdica uf, khurde res imaš nizki pritisk, meni se je pa na koncu nosečnosti dvignil na 145/90 Lovro
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:02:30
|
|
|
|
farfala
|
neo , hudič so te viroze in driske
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:03:22
|
|
|
|
kiara24
|
čer, jaz sem tle.... Midve sva bile cel dan zunaj, Klara se je nahodila in je samo padla zvečer v posteljo. Zvezdica- bravo za biznis, lepo to. Očitno sem sam jaz tolk nesposobna, da mi vse propade kar v roko primem. Jutri greva s Klaro pa eno kolegico v LJ, jo peljeva ker gre pogodbno podpisat ker je dobila šiht, pa nima vinjete jo pa jaz peljem, pa gre Klara zravne pol bomo pa šli še mal šetkat po LJ. Ulla- super za matematiko. Pa upam, da rota čimprej izgine. No kje ste pa zdej, spet sem sama tuki
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:13:31
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 ploha tenks. pa geografijo s 4 ok dost maš...ne nabijej mi moralca men ne gre niti pol tolk dobr, kokr teb, ki imaš 2 otroka...no to mam tud jest...sam en je v trebuhu nimam šihta in nimam svojga gospodinjstva...ok grem, ker mi gre na jok
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:16:06
|
|
|
|
khurde
|
ulla, za nea in za matematko in gefo ploha, za opogumljeno meto IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sonček, v redu sem, hvala svež zrak, sprehod, pa ena kava je naredilo svoje kako služba? kuhrde, si lepo odgovorila, ampak pričakovala sem nekaj drugega !!!!! služba super. žal je pa Lovrek bolan, tako da mi misli v službi vesčas begajo domov. aja, tko torej za lovra; upam, da bo kmalu bolje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:16:45
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ok grem, ker mi gre na jok a pol k še svoje "ta nove" prečekiraš, nazaj prideš?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 24.3.2010 21:20:41
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ok grem, ker mi gre na jok a pol k še svoje "ta nove" prečekiraš, nazaj prideš? kdo pa je to?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.