petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ zdravo punce, dobro jutro vsem včer smo po enem tednu zaspal brez joka.....hmm...upam, da bo od zdaj naprej tko in da se je navadla svoje sobice Čebela----čestitke za 1. zobek katjuša---marelični cmoki in solata?? kako gre to skupaj? sliši se čudno....:) segedin brez mesa pa....jst bi nardila isto, kot če je meso, sam da bi namest mesa dala že takoj zelje in to pol pražla pa pol zalila...upam, da sm razumljivo napisala....drugač pa tolk za info če te slučajno zanima, k se tud skoz s temi dietami mučiš - isto kot tud jst....sm odkrila montignacovo metodo....fajn za prebrat pa jasn ti rata kaj si cel življenje delow narobe :) če te zanima mi piši na zs pa prpopam link kjer lohk zlowdaš knjigo in jedilnike sjmm....hmm...problemi s taščo so mi kar poznani...sam jst se res ne pustim....jst ji vse v glavo povem....nč ne čakam na mojga, čeprav me v vsem podpira....najrajš jo ulovim na samem in ji povem kaj me moti in da če hoče, da se bova dobro razumeli nej me upošteva!!! odkar sm v službi mi merka malčico...in to ITAK večino dneva v našem stanovanju....to ne morem prepovedat žal, k eva spi gor in ima dostop do stanovanja....se je pa frajerka lotla posodo pomivat (če je kej od zvečer v koritu ostal) in cunje zlagat, ka so se po radiatorjih sušile....e dni sm zdržala pol jo pa poklicala na samo in rekla, da ne maram da mi pospravlja po stanovanju, k tud jst njej ne....in zj nej bi blo kao cool lp pozdravljena! vau...te občudujem.......upam, da tud jz kdaj prlezem na tako raven...sam po moje bi me moja tašča 2x okol ušes, če bi ji kej takega rekla...tko, da bravo zate in za tvojo taščo, če je razumela kar si ji povedala!!! pa za spanje ta male v svoji sobici brez joka...uf, nas to še čaka sj si ne bo upala, ampak bo sam debelo pogledala....ampak čim prej se zase postav...čene te bo povozila....s tole južno bi jst živce zgubila....sj nč tvojmu ne povej da boš rekla....sam pejd k njej pa ji reč, da bi se rada določene stvari pomenla....je pa res, da je to zlo težko, k nam merkajo otroke - no vsaj men in pol ne veš kolk lohk rečeš...sam jst se res že od štarta ne pustim, da mi bo en pamet solil pa po stanovanju pospravljal je pa res, da še vedno je pa kraljica moje špajze.....haloooooooo...že stokrat sm ji hrano za tamalo dol naštimala, ampak ne....prnese nazaj in pol hodi vsako stvar posebej gor iskat!!!! grrrrrrrrrrr to jo pa ne morm premaknt pa če se mi koj zrola ni kej....sam upam, da jst nam taka, če bo kdaj kakšna tamlada u bajt.... ...sam najprej mormo še ženina narest ....