|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
21.2.2010 8:54:46   
baki
sem popedenala kopalnico.adijo pamet kakšna je blauser posted image dons ne rabim kuhat gremo gor k tašči na kosilouser posted image user posted image user posted image .zato pa imam več volje do dela.hvala bogu da malo spravim v red kaosuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
21.2.2010 8:56:46   
baki
uh še zaj niste vstale.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
21.2.2010 9:13:34   
Deja
jutro!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
21.2.2010 9:43:16   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
21.2.2010 10:17:46   
simonakr
Jutro! Mi smo v polnih pripravah na žurko! Smo šli že v trgovino po kruh in narezek in smetano za torto okrasit (sm včerej neki packala z sladkim grehom pa se je vse zmazalo in ne zgleda lepo user posted image )

Vse ki mate zabave fajn praznujte, ostale pa pejte vn na sonce! To je ukaz! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
   [Brisano sporočilo]
21.2.2010 11:17:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2156
21.2.2010 11:34:28   
claud
MIHAILO
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
21.2.2010 12:49:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

MIHAILO
user posted image
tudi tukaj od naju s Hano vseeeeeeeeee naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
21.2.2010 12:52:46   
Čebel@
priprave v polnem tekuuser posted image .....smo že napihnili balone in visijo tako v jedilnici,kot tudi zunaj pred hišouser posted image user posted image user posted image user posted image ........Hana pančka lepotni spanec,jaz sem pa posodo pomila,juho precedila,zdele se pa vržem med goro krompirja ki ga je treba olupitiuser posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in uživajte v tem lepem,sončnem vremenuuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
21.2.2010 13:41:32   
simonakr

MIHAILO
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tud od naju z Lariso!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
21.2.2010 15:13:36   
Urša08

MIHAILO
user posted image

user posted image user posted image Tudi mi se pridružujemo čestitkam user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
21.2.2010 15:14:08   
Urša08
Vsi ki danes praznujete imejte nepozabno praznovanjeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
   [Brisano sporočilo]
21.2.2010 15:15:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2163
   [Brisano sporočilo]
21.2.2010 15:16:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
21.2.2010 15:17:29   
Urša08
Ojla

Mi smo danes izkoristili ta prelep sonček in smo se zjutraj po zajtrku napokali in šli na Bled okoli jezera. Moram pohvalt oba moja cukrčka ker sta bila res pridna. Nejc je prehodil cel krog brez jamranja, Žiga je bil pa tudi pridkan v vozičku. Potem smo šli še na kosilo in domov. Prejle sva z user posted image popila kavico, sedaj je pa on mogu it neki delat tako da smo samiuser posted image . Jah no kar je treba je treba, bo pa več e za zapravljatuser posted image user posted image user posted image

Grem Nejcu za pit dat.

se še tipkamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
21.2.2010 15:19:23   
Urša08
Kolumbo mi smo super, vidim pa da mate vi spet izredno stanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image joj bogi Majkl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A je kej boljši?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
21.2.2010 15:31:56   
MIHAILO
Punce hvala za cestitke...mi se nimamo praznovanja ,ker ga imamo v soboto...smo pa danes vseeno meli sam ene prijatlje na kosilcku in eno mini tortico iz spara ...glih tok ,da je tudi nekaj na ta tapravi dan v soboto ga bomo pa ornenk zazurali...user posted image

KOLUMBO fajn da si se naspala,pa upam,da bo Maj kmalu bolje,sej ab bi verjetno pomagal...uzivajte na rd ,ce boste sli

URSA super za soncek...

SIMONA a vi danes praznujete?Lepo se imejte in fajn festajteuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
21.2.2010 15:33:41   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

priprave v polnem tekuuser posted image .....smo že napihnili balone in visijo tako v jedilnici,kot tudi zunaj pred hišouser posted image user posted image user posted image user posted image ........Hana pančka lepotni spanec,jaz sem pa posodo pomila,juho precedila,zdele se pa vržem med goro krompirja ki ga je treba olupitiuser posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in uživajte v tem lepem,sončnem vremenuuser posted image

Lepo praznujte...mi pa komaj cakamo fotkice:)))

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
21.2.2010 15:38:48   
Urša08
Ajvy upam da je Tisa že boljša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda zate user posted image user posted image

Sedaj pa dobim ene obiske tako da bo šel popoldan hitreje naokoliuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
21.2.2010 15:39:26   
TAMIKA3

MIHAILO
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
21.2.2010 17:31:00   
sjmm
Helov!

VSEM , KI PRAZNUJETE ŽELIMO LEPO PRAZNOVANJE IN VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENCEM, NAJ JIH SPREMLJA ZDRAVJE IN VELIKO SMEHA, PA SEVEDA KUP IGRAČ IN NEŠTETO OBJEMČKOV IN POLJUBČKOV!!!!!!!!!!!

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
21.2.2010 17:40:11   
sjmm

Maj spančka, ga bo treba mal zbudit, smo imeli kar lep dan, smo bili 2x na sončku, potem smo kuhali, pospravljali...je mene prijelo vse posesat in pomit...zdej sm pa čist fuč, mi tile pospravljalni hormoni ven usekajo na začetku user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z mojim sva še na bojni nogi...se nič kej dost ne izjasni, kaj si misli in kako bo šlo naprej, če bo kar bol po svoje in zase se držal...je reku, da ne ve kaj mu je, da je pač mal smotan.....mogoče ga moj pms držiuser posted image user posted image user posted image ...mislm...tile deci....tud če je kej narobe se sploh ne da iz njega zvlečt...pa včas prav da ga skrbi zaradi dela, denarja, firme...no, to trenutno dobro laufa...jz me ne težim, če prihaja pozn, lahk gre mal s kolegi sem pa tja...k jz ne grem nikol....no, morm še pogruntat kva bi mu lahk blo tok hudgauser posted image user posted image user posted image

zdej smo pa en kapučinček spili, pa skončali tortico....ma se sam redimouser posted image user posted image user posted image ...zdej bomo pa mal na kavču, je treba še mal coteuser posted image user posted image user posted image user posted image ...seveda...zložit in potem bosta že moja kuharjauser posted image user posted image user posted image user posted image , da bomo lahk spet kej novga cumpral po kuhniuser posted image

kolumbo...vidim, da vas je spet en val zajel...evo mi pošiljamo eno ladjo polno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naj hitro mine!!!!!!!!1

urša.....lepo da ste uživali.....a maš slikco trenirke, no, sej jz sm jo pa Maju v BC-ju kupla...eno Nike..je hud frajer!!!

No, se še kej oglasim!

Vsem, ki ste kaj bubani....tudi za vas......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
   [Brisano sporočilo]
21.2.2010 18:59:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
21.2.2010 19:53:54   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

MIHAILO
user posted image

user posted image user posted image Tudi mi se pridružujemo čestitkam user posted image user posted image

tudi od nas....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
21.2.2010 20:00:57   
Onasiss
Jaz sem fullllll utrujena...

Včeraj smo se imeli lepo dokler se nisem smrtno skregala s svojo mat in sestro.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....  (čebel@...čakam tvoje poročilo)

skratka...sta me vsaka s svoje strani špikali tam nekje pod rebra kjer najbolj boli....dokler mi ni film poču, po moje bi bila v normalnih okoliščinah še tih, ampak 1 pir je naredu svoje pa še PRI MENI doma smo bili tako, da si tolerance in kompromisa  pač nisem privoščila.

Če po pravici povem ....mi je ŽAL KER SEM JIH POVABILA..... aja še odgovor zakaj me sestra izsiljuje za denar ker mi "občasno" čuva otroke ==== ker nima dnarja, ne dela in to je pač kao edini način, da kaj zasluži........ IN TO KLJUB TEMU, DA SO NJENI NEČAKI IN JAZ NJENA SESTRA!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?