|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
22.2.2010 8:10:52   
Urša08
Ajvy bogica, mene je v petek čist povozilo, sem popoldan kar ležala na kavču kar ni v moji navadi. Upam, da bo danes boljše. Pa seveda da se Tisi prebavica urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajvy a pa mate potem v službi tako zmenjeno da ste dva dni zaporedoma doma al kokr pade?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
22.2.2010 8:11:08   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kdo je zmagal na EMI.????

narodnozabavni rock

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
22.2.2010 8:11:27   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutrouser posted image

hvala za kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image Jo že šibam iskatuser posted image user posted image user posted image

jutro user posted image
mi smo/ so imeli pestro noč, Marin je ob 2 bruhal, Tian je pil, Mai ima pa čokoladno posteljouser posted image user posted image

kaj a je maj cočolado jedu v postli al mu je ušlo???

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
22.2.2010 8:13:07   
baki

narodnozabavni rock

kdo pa je spet to?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
22.2.2010 8:13:32   
TAMIKA3

jutrouser posted image

hvala za kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image Jo že šibam iskatuser posted image user posted image user posted image

jutro user posted image
mi smo/ so imeli pestro noč, Marin je ob 2 bruhal, Tian je pil, Mai ima pa čokoladno posteljouser posted image user posted image

je pod pouštrom imel skrite zaloge user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
22.2.2010 8:14:28   
TAMIKA3

narodnozabavni rock

kdo pa je spet to?

http://www.siol.net/Trendi/Glasba/Eurosong_2010/Novice/zmagovalec_Eme_2010.aspx

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
22.2.2010 8:14:30   
Urša08
Tamika ojoj bogi Marin, pa ravno meed počitnicami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo mel mi tud pestro nočko, Žigu spodnji 4 vn rineta in je bil bogec, no sej sem ga kr k nama prnesla, potem je pa še Nejc vstal in prišel k nam tko da gužva v ta veliki pojstliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
22.2.2010 8:16:26   
TAMIKA3

Tamika ojoj bogi Marin, pa ravno meed počitnicami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo mel mi tud pestro nočko, Žigu spodnji 4 vn rineta in je bil bogec, no sej sem ga kr k nama prnesla, potem je pa še Nejc vstal in prišel k nam tko da gužva v ta veliki pojstliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tristan je pa zjutraj spet bil posračkan do vratu user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
22.2.2010 8:18:21   
Urša08
Pri nas tudi danes rahlo snežiuser posted image mam resnično dost tega snega. Naj bo pomladuser posted image Me pa danes čaka stanovanje da ga spravim v boljše stanje. Po pravic povedano sej sploh ne vem kje začetuser posted image Mi ni ratalo vseh cunj oprat, kup za likat je spet zrastel, kopalnica kliče, pa seveda posesat je treba, pomit,.. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
22.2.2010 8:18:43   
Čebel@
jutro

nočka tko tko-je kar lezla in je hotlabiti pokonci,pa se nisva dalauser posted image ......žurkica je uspelauser posted image ......tortico so skoraj vso pobasaliuser posted image user posted image ....ta teden se popoldan v službi,dopoldan bom pa Hano dala dol ker se MORAM učitiuser posted image

patriciji želim vseeeeeeeee najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onasiss...joj kaj naj ti rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čist te štekam......jaz ju na tvojem mestu nebi več vabila na praznovanja in mogoče bi ju srečala pametuser posted image ........tortica je pa full lepauser posted image user posted image user posted image

simona........user posted image user posted image user posted image za uspešno žurko in lepo tortico

zdej grem pa Hani dati jutranjo dozo mlekauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
22.2.2010 8:21:16   
Urša08
čebel@ me veseli da je feštica uspelauser posted image user posted image user posted image Kako slikico čakamo user posted image

Tamika tole Tristanovo driskanje je pa res čudnouser posted image bošček mali

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
22.2.2010 8:25:34   
baki

jutrouser posted image

jutro user posted image

tapravi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
22.2.2010 8:27:59   
TAMIKA3

jutrouser posted image

jutro user posted image

tapravi jeuser posted image user posted image user posted image

sploh za kaj ušpičit  user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
22.2.2010 8:31:44   
baki
zmagovalce prvič vidimuser posted image user posted image pesem pa je tk,tkuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
22.2.2010 8:31:52   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

onassis... kako je bilo na izpitu?
kako Tyson? a ste ok?

Izpit..nimam pojma...upam na najboljše... Tyson ok... v vrtcu je full pridna pa ne normalno veliko je.... aja prepleza pa tud vse stole...gor in dol in počez in pod njimi in .....ni da ni....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HVALA ZA VPRAŠANJE....

to mi je znano user posted image user posted image stoli, postelje-lestvice niso nobena ovirauser posted image user posted image , kavč - spleza celo na naslon user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
22.2.2010 8:37:19   
baki

Pri nas tudi danes rahlo snežiuser posted image mam resnično dost tega snega. Naj bo pomladuser posted image Me pa danes čaka stanovanje da ga spravim v boljše stanje. Po pravic povedano sej sploh ne vem kje začetuser posted image Mi ni ratalo vseh cunj oprat, kup za likat je spet zrastel, kopalnica kliče, pa seveda posesat je treba, pomit,.. user posted image

a veš da pri nas todi naletava sneg malouser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
22.2.2010 8:38:57   
baki

a ti pridem pomagat pucat.prideva z nikom veljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
22.2.2010 8:56:07   
Urša08

a ti pridem pomagat pucat.prideva z nikom veljauser posted image user posted image user posted image

Baki vidva z Nikom pridta na kavico, da mal počvekamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
22.2.2010 8:57:25   
Urša08
Jaz sem kr pri cunjah začela. En stroj sem dala na stojalo, pa enga hitr zalavfala. Je že boljše stanje. Sedaj pa šibam kuhno pospravit dokler sta tamaledva tako pridkana

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
22.2.2010 9:46:50   
Katjusa
onasiss user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem dons mal bol frej sem si za vikend vse psopravla košara od perila je polna sam toliko kolikor smo včeraj not zmetal... čakam, da se beni zbudi in da preoblečem postelje v otroški ostalo pa dons ne bo treba samo uživanje s svojima sončkomauser posted image user posted image user posted image user posted image
florjen je utrujen po antibijotikih tko da gleda posnetke, ko je bil star 2 leti iz morjauser posted image user posted image user posted image jst pa čakam, da me moj pokliče ker bo danes poklical za hiško....

evo kot, da bi vedel, da mami čaka se je zbudil... šibam še na wc ker pol ne bo časauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
22.2.2010 9:52:35   
Katjusa
sjmm eno vprašanje pet glede kuhanja..... kako nardiš segedin brez mesauser posted image ?
mi2 sma ful pridna in se držima posta smo mal več na ribahuser posted image user posted image user posted image user posted image v soboto sem prvič jedla testenine s tuno včeraj sma si naredila polnjene ligne napolnila sem jiz z lovkami in malo sirčkauser posted image user posted image user posted image user posted image danes imamo marelične cmoke in solatouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
22.2.2010 9:56:20   
MIHAILO
POZDRAVLJENE...mi smo vceraj malo praznovali in mihailo je dobil kar dosti evrckov in trenerkico ter igracke za v vodo...user posted image
zdaj vas grem pa prebrati

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
22.2.2010 10:01:18   
petrušk_
zdravo punce,

dobro jutro vsem

včer smo po enem tednu zaspal brez joka.....hmm...upam, da bo od zdaj naprej tko in da se je navadla svoje sobice user posted image user posted image

Čebela----čestitke za 1. zobek
katjuša---marelični cmoki in solata?? kako gre to skupaj? sliši se čudno....:)
segedin brez mesa pa....jst bi nardila isto, kot če je meso, sam da bi namest mesa dala že takoj zelje in to pol pražla pa pol zalila...upam, da sm razumljivo napisala....drugač pa tolk za info če te slučajno zanima, k se tud skoz s temi dietami mučiš - isto kot tud jst....sm odkrila montignacovo metodo....fajn za prebrat pa jasn ti rata kaj si cel življenje delow narobe :)
če te zanima mi piši na zs pa prpopam link kjer lohk zlowdaš knjigo in jedilnike

sjmm....hmm...problemi s taščo so mi kar poznani...sam jst se res ne pustim....jst ji vse v glavo povem....nč ne čakam na mojga, čeprav me v vsem podpira....najrajš jo ulovim na samem in ji povem kaj me moti in da če hoče, da se bova dobro razumeli nej me upošteva!!!
odkar sm v službi mi merka malčico...in to ITAK večino dneva v našem stanovanju....to ne morem prepovedat žal, k eva spi gor in ima dostop do stanovanja....se je pa frajerka lotla posodo pomivat (če je kej od zvečer v koritu ostal) in cunje zlagat, ka so se po radiatorjih sušile....e dni sm zdržala pol jo pa poklicala na samo in rekla, da ne maram da mi pospravlja po stanovanju, k tud jst njej ne....in zj nej bi blo kao cool user posted image user posted image

lp

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
22.2.2010 10:04:08   
sjmm
Dan!!!!

sem čist out...mali ni spal tud 1 ure ne v kosu po 11h zvečer........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..po moje bodo zobje ali pa se je preveč najedel, sicer ni jedel nič takega, sam mogoče količina...čeprav moslim, da bodo zobki...že dolgo čakamo na nadaljevanje, da kak prideuser posted image

no, z user posted image ...sva se najprej mal sfajtala, pol je blo pa bolš..je bil tak produktivn fajtuser posted image user posted image user posted image ...je še romantika zalaufala pol...no, dokler ni blo uzbuneuser posted image user posted image user posted image user posted image ..je moj reku, da me sam mal poboža..pa ta mali že tuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika.....ja, pa ste res revčki...naj grejo že tele sračke in bruhci domov!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy.........lepo se pocrkljajte...fajn, da si si vzela kak dan..pa naberi si novih moči.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...seveda že pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image ..kako sta kaj fantička tvoja???

pri nas spet vse po starem ...vsi na delovnih pozicijahuser posted image

jz pa zdej čakam vodovodarja...je moj kotliček menjal v wc-ju....pa nekaj pušča...sej k je vse staro k zemlja...še mal ...sam še do maja potrpim...pol bo pa nova kopalnicauser posted image user posted image

vau..katjuša>..kok si pridnauser posted image user posted image user posted image ...sam kuhaš...držimo pesti glede hiške....ko bo mali spal pa napišem recept za segedin, če ne bo prepozno!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
22.2.2010 10:04:39   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

POZDRAVLJENE...mi smo vceraj malo praznovali in mihailo je dobil kar dosti evrckov in trenerkico ter igracke za v vodo...user posted image
zdaj vas grem pa prebrati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?