|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
2.3.2010 8:08:23   
claud
čebela...razgovor imam v ljubljani,ampak če bo vse ratalo bom pol delala v logatcuuser posted image
hej,kako kj tvoj prst...? sm navajena takih ran k je moj tud že večkrat tak pršu domovuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
2.3.2010 8:10:23   
claud
user posted image kolk časa traja uvajanje v vrtec?
grozno mi je ko pomislim na to da jo dam v vrtec in je ne vidim 8 uruser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
2.3.2010 8:18:03   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image kolk časa traja uvajanje v vrtec?
grozno mi je ko pomislim na to da jo dam v vrtec in je ne vidim 8 uruser posted image user posted image

claud  ponavadi traja kakšen teden...je pa odvisno od otročka...eni te že prvi dan ne rabjo več, eni pa jokcajo 14 dni
se pa navadiš da ga ne vidiš 8 ur....naša se doma merka pa je še vedno bla kriza....mislm da zame večja kt za njo...itak je ostala pr mami in atu, k jih obožuje user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
2.3.2010 8:21:27   
Čebel@

čebela...razgovor imam v ljubljani,ampak če bo vse ratalo bom pol delala v logatcuuser posted image
hej,kako kj tvoj prst...? sm navajena takih ran k je moj tud že večkrat tak pršu domovuser posted image user posted image
držim pesti.........prst je še,tam kjer mora bitiuser posted image malo me kljuva v blazinici,ampak ni panike....če bi bilo po moje bi šla delat,ampak ne smem...a veš da sem glih eni starejši gospe(sodelavki) tumbala da naj mirka kako reže,ker so mašine frišno nabrušene-in lej ga user posted image ,sem jaz štor jo šla pucat in skoraj bila ob pol prstauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
2.3.2010 8:21:55   
claud
sJ Larissa bi tud pr babici pa dediju zdržala, za vrtec me pa skrbi, ker že zdj opažam da se tujcev kr mal boji...sploh ne mara da se jo kdo dotakne, ki ga ne poznA....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
2.3.2010 8:23:23   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

držim pesti.........prst je še,tam kjer mora bitiuser posted image malo me kljuva v blazinici,ampak ni panike....če bi bilo po moje bi šla delat,ampak ne smem...a veš da sem glih eni starejši gospe(sodelavki) tumbala da naj mirka kako reže,ker so mašine frišno nabrušene-in lej ga user posted image ,sem jaz štor jo šla pucat in skoraj bila ob pol prstauser posted image

Ja ti štor nouser posted image user posted image
No pa boš mal s Hano in možemuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
2.3.2010 8:23:47   
petrušk_

sJ Larissa bi tud pr babici pa dediju zdržala, za vrtec me pa skrbi, ker že zdj opažam da se tujcev kr mal boji...sploh ne mara da se jo kdo dotakne, ki ga ne poznA....

ne skrbi...sj bo cool....mogoče pa še boljš....pa še misl na to, kolk se bo novga naučila u vrtcu...vzgoja je definitivno boljša kt doma....doma jim vse pustijo user posted image user posted image

zaupaj v svojo miško user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
2.3.2010 8:25:28   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Ja ti štor nouser posted image user posted image
No pa boš mal s Hano in možemuser posted image user posted image
user posted image .....Hana se povitga prsta kar malo boji in skos govori avuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
2.3.2010 8:25:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ne skrbi...sj bo cool....mogoče pa še boljš....pa še misl na to, kolk se bo novga naučila u vrtcu...vzgoja je definitivno boljša kt doma....doma jim vse pustijo user posted image user posted image

se podpišem pod petruškuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
2.3.2010 8:34:24   
Urša08
čebel@ bogica upam, da bolečina kmalu izgine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

claud uvau super da vama je stzanovanje všečuser posted image Kolk velik pa je, pa kok e hočjo? Za danes pa držim pestke in navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
2.3.2010 8:36:05   
Urša08
Jaz sem popila zjutraj kavico, pojedla žemljico - joj kok je pasalauser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj sem že dozo čaja spraznila in pospravljam po stanovanju.

Tamika kje si?

Baki kaj pa je tebe zjutraj zadržalo ponavad si prva

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
2.3.2010 8:39:46   
Urša08
Katjuša poslala sem ti podatke za seznamčekuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
2.3.2010 8:45:19   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

Sj vem....ampak sj veš kako je po več kot enem leto se prvič ločiti za tok časa,pa tko....
je pa res da so pr domači vzgoji bl razvajeniuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
2.3.2010 8:46:45   
claud
urša stanovanje ima 80kvadratov+ 20 terase in za to hočejo 110000....bomo pa se pogajali tudi za manjuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
2.3.2010 8:49:04   
Urša08

urša stanovanje ima 80kvadratov+ 20 terase in za to hočejo 110000....bomo pa se pogajali tudi za manjuser posted image

Upam da se vama rata zmenit za čim nižjo ceno. A vama bodo tud kej starši pomagali?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
2.3.2010 8:51:13   
claud
oni bodo mal z opremo pomagal....tašča mi je oblubla pralni in sušilni strojuser posted image ...finančno pa bl ne k so bliz penzije vvsi..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
2.3.2010 9:00:33   
Urša08

oni bodo mal z opremo pomagal....tašča mi je oblubla pralni in sušilni strojuser posted image ...finančno pa bl ne k so bliz penzije vvsi..

Claud ma sej vsaka stvar prav pride user posted image user posted image user posted image user posted image Dons še službico dobiš pa šibnete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
2.3.2010 9:02:29   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Claud ma sej vsaka stvar prav pride user posted image user posted image user posted image user posted image Dons še službico dobiš pa šibnete user posted image user posted image user posted image

sj se res tok hit odvija da še nisem dojelauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
2.3.2010 9:40:00   
baki
jutrooo...urša vidim da si me pogrešalauser posted image user posted image user posted image nisem se takoj spravla gor pol sem se pa lotla pospravlanja pol je bil nik tečen pol........sem se odločla da bom malo spremenila jedilnik.sem včeraj zvečer skor user posted image ko sem jedla meso je blo tk pusto da ga nisem mogla dol pojest.bom poskušala po jedilniku.itak sem se odpovedla OH čist.tk da dons tudi žemlje nisem pojedlauser posted image user posted image vrjameš,sploh nisem lačnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
2.3.2010 9:48:20   
Čebel@
baki.....a pol si ti firmo tožila za odškodnino?pa še vedno delaš v tem podjetju?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
2.3.2010 9:50:08   
Urša08
baki zakaj ti zrezek ni bil všečuser posted image Jaz sem ga začinla z začimbop za pečenega piščanca , ga popekla na oljčku v ponvi in je bil odličenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
2.3.2010 9:50:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ bogica upam, da bolečina kmalu izgine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
2.3.2010 9:55:25   
Urša08
Grem naprej likat. Mi je tašča Nejca dol vzela in bova z Žigom mal polikala. Je tok pridkan in se na tleh lepo igrauser posted image Grem izkoristit, pa še na hrano ne bom mislilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
2.3.2010 9:56:34   
Katjusa
dobro jutro....
noč je bila ful kratka ker sma z mojmu premlevala o stanovanju..... odločila sma se da ga kupimo, če se nam krediti in to iznese.... kej več vam povem ko bomo imeli vsaj speljano kej.....
danes zjutraj sme imela že z mamico debato o tem in sem ji naštela nekaj tehtnih razlogov zakajs i želim it v stanovanje in je rekla, da vidi, da to rabim in da me podpira.... sem ji tudi rekla, da si samo želim, da jih ne bom s tem prizadela in da se veselijo z nami..... težko jim je ker nebi več tolk vnučkov vidl pa sem rekla, da če želi lahko kadarkoli prideta in da bomo tud mi prišli sploh pa otroka..... če boma rabla kdaj da bosta tukaj prespala.... v glavnem sme se lepo pogovorile in zdej mi je kr lažje.... včeraj ko sem ji omenla, da sma našla stanovanje sem misla da bo skupi padla.... jo je kr potegnal no zdej pa vidi, kaj vse me moti in kaj vse si želim je pa vse drugače.... rekla sme ji tudi, da pač enkrat morem odrastit in da je zdej ta trenutek.... upam, da jim ne bo prehudo in da meni ne bo prehudo ampak sej ne gremo na drug kontinent ampak samo 25km stranuser posted image

zdej grem pa benija zrihtat in grema na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image

claud sem vesela za vas očitno smo vsi imel dober ogleduser posted image user posted image user posted image user posted image

se opravičujem ampak druga nisem brala....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 10:10:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?