|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
1.3.2010 19:58:53   
Urša08
čer

Otročka spita. Jaz že izpod tuša, je pasalo. Me pa že cel dan tko glava boli da mi jo bo razneslo. Popoldan smo šli v trgovino po par malenkosti - na blagajni so ble te malenkosti 50euser posted image Prvi dan diete se zaklučuje. Ma sej je kar šlo čeprav bi mi sedaj tok pasalo neki s hruhom pojestuser posted image user posted image user posted image user posted image Me čajček čaka in vabi. 

Baki super da ti je tako odlično šlouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo ti pošljem slikico sam da mal svoj predal spraznemuser posted image bom najkasneje jutri.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
1.3.2010 20:00:00   
Urša08
baki nisi sama, sem še jaz trenutno tukiuser posted image A te možek podpira, moj bo kar z mano jedel kar bom mela za večerjouser posted image user posted image user posted image user posted image pravi da lahko tud on kako kil zgubi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
1.3.2010 20:02:06   
Urša08
Grem na kavč popit čaj, pa mal glavo na off dat.

lahko nočko vsemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
1.3.2010 20:20:22   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

baki nisi sama, sem še jaz trenutno tukiuser posted image A te možek podpira, moj bo kar z mano jedel kar bom mela za večerjouser posted image user posted image user posted image user posted image pravi da lahko tud on kako kil zgubi.

možeku se smilim sama sebi se neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
1.3.2010 20:48:00   
Katjusa
Evo naju.... sma ful navdušena stanovanje nama je ful všeč sicer sme si predstavljala mičkano večje sobe..... ampak dober je lepo razporejeno in ful na miru itak je tud v takem kraju da ni neki..... je bolj odročen kraj.... to naju sicer mal bega pravzaprav mene, je pa v bližini vrtec šola.... in tudi igrala....:) moj nebi šel nič več gledat se mu zdi to to....
smo navdušeni in mislim, da bomo nabavli:) sej ne morem verjet, da bi se kdaj selilauser posted image user posted image user posted image user posted image bom pa imela do vas malo dlje ampak ni panike.... sam da bom mirno spala:)

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
1.3.2010 21:04:59   
Katjusa
aha pozabla sem povedat, da je treba zamenjat smao podn v kuhinji in hodniku ostalo je OK in kopalnico bo treba mal renovirat ampak mislim, da je ne boma kuj.... ker ni tako slaba samo ni po zadnji modi...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
1.3.2010 22:05:24   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

aha pozabla sem povedat, da je treba zamenjat smao podn v kuhinji in hodniku ostalo je OK in kopalnico bo treba mal renovirat ampak mislim, da je ne boma kuj.... ker ni tako slaba samo ni po zadnji modi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
1.3.2010 22:14:14   
sjmm
Evo mene!

Smo vse nabavli, možek se je mal prenovil....so šle hlače kar za 2 številki goruser posted image user posted image user posted image user posted image ..najbrž emšo...no, sam men je všeč tak mal bol nabit, vsaj jz ne zgledam zravn k bodigarduser posted image user posted image user posted image

mali je bil ful priden, sam pol je v avtu na kratko zadremal okol 7h, tak, da je bil do pol10h k spidi gonzales...zdej pa le ajčka

govorila z Janom šele ob 9h...user posted image user posted image user posted image ...so jim pobrali mobiče in jih šele zvečer dobijo...mislm..beda...a je ok, se ma fajn...tko, da sem se pomirilauser posted image

urša...naj glavobol hitr mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

baki in ostale, ki ste šle v boj....user posted image user posted image user posted image user posted image za prvi dan!!

katjuša...zdej pa res navijamo, kak to, da sta zdej na stanovanje prešaltala..sem mislila, da nekaj o hiški sanjata..no, sej je to tud ok...sam sprememba pač...kakorkoli...sam, da bo vaše!!!

kolumbo...brcnite v rit že vse te bacile in hop veselo v pomlad!!! Navijamo za vas!!! Pa seveda en koš user posted image za vse skupaj in user posted image user posted image user posted image user posted image za mamico srečko nosečko, da bo pregurala vse skupaj!!! Sej bo...ti si itak najmočnejša osebnost tle gor...tak, da v prvo..pa porin...pridemo na pomoč, če bo treba!!!user posted image

čebel@...mirno noč!user posted image user posted image user posted image user posted image

onassis...pozdrav še k vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da se tko fajn držite k ponavadi! kako kaj mala 2 ??

tanči....pa še en čav bav za vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...važn, da ste dobro  in ste užival na sončku, pa še na morju včeri....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 1.3.2010 22:16:00 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
1.3.2010 22:15:28   
rebeka84
cao! kako ste? jaz sem bila zdaj vikend nočna in sedaj sem do naslednjega ponedeljka doma na prostih dnevih. uroš je priden, ponoči lepo spi, pridno je in končno je dobil svoja prva 2 zobka (zgoraj). za seznamček: 22.02.2010

danes smo bili prvič pri zobozdravniku in je začel jokat še predno sva se na stol vsedla, pol smo pa šli še v živalski vrt.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
1.3.2010 22:48:53   
Katjusa
sjmm najprej sma bla za stanovanje potem sma prešaltala na hiško zdej sma pa mal premisla in se odločla da je stanovanje bolj za naju ker nimama časa za vrt in okolico niti moj nima neki veselja s tem .... tako da bomo raje šli z otroci na ograla, kot da kosimo travo okoli hiše.. hehe
polek tega nama je pa stanovanje ležje dostopno...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
1.3.2010 23:54:26   
tanci29
čer

sjmm-ti si pa čist pridna s komentarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....superca za nakupe...kako kej majči, že kaj bolje spančka ponoči?

kolumbo-pozdravite se čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....maste pa res smolo...a rokso je  v vrtcu

hujškarce-veliko volje vam želim...dobre ste da se lotite....jest sem bolj anti dietkarca...vsekakor navijam za vas in za izgubljene kilogramčke

hiškarce in stanvanjčkarce-da čimprej najdete vaš sanjski domekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy-kako ste kaj vi? vrtec laufa

čebela-ojoj prst si si odrezala...mi je znano jest sem se 2x odpalila...nč luštno....lepo se zaceli..

rebeka-ufa zobkiuser posted image user posted image user posted image ...uživajte proste dneve...kako je bilo v živalskem vrtu?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
2.3.2010 6:57:39   
Urša08
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
2.3.2010 6:58:02   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
2.3.2010 7:01:02   
Urša08
Danes praznuje rojstni dan še naša zadnja februarčica Elizabeta. Vse najboljše ob prvem roj. dnevu, naj bo otroštvo polno smeha, igranja, crklanja in seveda zdravo.
user posted image
ša še za mamico
user posted image
Lepo praznujte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
2.3.2010 7:02:21   
Urša08
SEznamček - pošljite mere ob enem letu, da bo popoln seznamček, ko se selimo med malčke

Katjuša zbira do ponedeljka slikice za kolaž - pošljite

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
2.3.2010 7:08:38   
Urša08
Danes je drugi dan moje diete - si kar govorim da bom zmogla, mam pa polno podporo mojega možekauser posted image Nočka solidna, enkrat vmes se je Žiga zbudu in sem ga kar k nama prenesla, Nejc pa do jutra spal v svoji sobiciuser posted image Sedaj mamo že prav živahno, letata, smejita, v glavnem živ žavuser posted image Me je moj vprašal če Nejca kar zdele dava v vrtec, da ne čakava na september, pa sem bla čist proti. Zdej se je začela pomlad, dvakrat na dan bomo šliu na sprehode, ma no way, bo kar še do septembra z mano že itak bo potem 3 leta v vrtcu čist dost.

Zdej pa šibnem otroka porihtat potem pa podatke prepisat in poslat Katjuši.

Aja Katjuša superca za stanovanje. Jaz sem živela v stanovanju in ima tudi svoje prednosti. Je pa cenovno vsekakor bolj dosegljivo kot hiška. Držim pestke da vam rata nakup. Koliko pa pride to stanovanje ?

Sjmm res si pridna s komentiranjemuser posted image user posted image user posted image user posted image +

Tanci moja super da uživate in za morje, če rabiš še kako i9dejo za izlet pa samo vprašaj mam ene par dobrihuser posted image

morm it potem še kaj več napišem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
2.3.2010 7:15:15   
petrušk_
jutro punce!!!

mi smo pa včeri shodil....no ja vsi pravjo, da se to šteje že da smo shodil...povejte če je res....če jo spustiš nardi že ene 10 korakov, pol pa valjda hop na ritko, pa tud od mize k se spusti gre peški naprej...prej je šla vedno po vseh 4.....je to to??

hehe...sm smešna ane user posted image user posted image
čakam komentarje

katjuša....bravo za stanovanje!!!
urša in baki....gre??? upam, da nam rata

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
2.3.2010 7:21:04   
Urša08
petrušk če naredi po 10 samostojnih korakov potem je shodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dieta zaenkrat gre, se držim - more nam ratati. Pa tebi? Gre? Je kaka kriza?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
2.3.2010 7:27:53   
Urša08
Katrjuša sem ti včerej pozabila odgovort in sicer m sem dobla 16 februarja sam me je 4 dni hecala in bla čist na izi, 20 se je pa ulilo - upam da sem ti kej pomagalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
2.3.2010 7:33:04   
petrušk_

petrušk če naredi po 10 samostojnih korakov potem je shodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dieta zaenkrat gre, se držim - more nam ratati. Pa tebi? Gre? Je kaka kriza?

katjuša pol pa hitr na seznamček z zajčkomuser posted image user posted image

user posted image   01.03.2010 - starost malo manj kot 13 mesecev

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
2.3.2010 7:58:46   
claud
Jutro!

POROČILO: Stanovanje je SUPER!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kuhinja ostane not in seveda kopalnica, tko da to je vse kar rabimouser posted image user posted image
Je v strogem centru Logatca,kar pomeni da 50metrov stran mam tuš center, zraven oštarija, vrtci, šola, pošta,banka,...vse,vse,vse....
Dons gre moj še na eno banko za kredit vprašat in upam da se bo dal speljat vso zadevo.user posted image
Jst pa dons na razgovor....mam tremo ful...user posted image

Katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vesela za vas...zelouser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
2.3.2010 7:59:31   
claud

Danes praznuje rojstni dan še naša zadnja februarčica Elizabeta. Vse najboljše ob prvem roj. dnevu, naj bo otroštvo polno smeha, igranja, crklanja in seveda zdravo.
user posted image
ša še za mamico
user posted image
Lepo praznujte

tudi od nas vse najlepše!!!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
2.3.2010 8:01:38   
Čebel@

user posted image
ša še za mamico
user posted image
Lepo praznujte

vse najbolše tudi od nas-zdravja in srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
2.3.2010 8:05:18   
Čebel@
katjuša,claud........full sem vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

claud......a v Logatcu imaš razgovor?

petrušk........user posted image user posted image user posted image za samostojne korake

pri nas nočka lepo prespanauser posted image user posted image user posted image enkrat ponoči jo je šel moj pokriti in je spala daljeuser posted image user posted image user posted image .......jaz sem se zbujala,ker me je kljuvalouser posted image ampak zdej bo vsak danj manjuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
2.3.2010 8:07:58   
petrušk_
claud držimo pesti za razgovor

čebel bravo za nočko :)

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?