Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 19:58:53
|
|
|
|
Urša08
|
čer Otročka spita. Jaz že izpod tuša, je pasalo. Me pa že cel dan tko glava boli da mi jo bo razneslo. Popoldan smo šli v trgovino po par malenkosti - na blagajni so ble te malenkosti 50e Prvi dan diete se zaklučuje. Ma sej je kar šlo čeprav bi mi sedaj tok pasalo neki s hruhom pojest Me čajček čaka in vabi. Baki super da ti je tako odlično šlo Kolumbo ti pošljem slikico sam da mal svoj predal spraznem bom najkasneje jutri.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 20:00:00
|
|
|
|
Urša08
|
baki nisi sama, sem še jaz trenutno tuki A te možek podpira, moj bo kar z mano jedel kar bom mela za večerjo pravi da lahko tud on kako kil zgubi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 20:02:06
|
|
|
|
Urša08
|
Grem na kavč popit čaj, pa mal glavo na off dat. lahko nočko vsem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 20:20:22
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 baki nisi sama, sem še jaz trenutno tuki A te možek podpira, moj bo kar z mano jedel kar bom mela za večerjo pravi da lahko tud on kako kil zgubi. možeku se smilim sama sebi se ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 20:48:00
|
|
|
|
Katjusa
|
Evo naju.... sma ful navdušena stanovanje nama je ful všeč sicer sme si predstavljala mičkano večje sobe..... ampak dober je lepo razporejeno in ful na miru itak je tud v takem kraju da ni neki..... je bolj odročen kraj.... to naju sicer mal bega pravzaprav mene, je pa v bližini vrtec šola.... in tudi igrala....:) moj nebi šel nič več gledat se mu zdi to to.... smo navdušeni in mislim, da bomo nabavli:) sej ne morem verjet, da bi se kdaj selila bom pa imela do vas malo dlje ampak ni panike.... sam da bom mirno spala:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 21:04:59
|
|
|
|
Katjusa
|
aha pozabla sem povedat, da je treba zamenjat smao podn v kuhinji in hodniku ostalo je OK in kopalnico bo treba mal renovirat ampak mislim, da je ne boma kuj.... ker ni tako slaba samo ni po zadnji modi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 22:05:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa aha pozabla sem povedat, da je treba zamenjat smao podn v kuhinji in hodniku ostalo je OK in kopalnico bo treba mal renovirat ampak mislim, da je ne boma kuj.... ker ni tako slaba samo ni po zadnji modi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 22:14:14
|
|
|
|
sjmm
|
Evo mene! Smo vse nabavli, možek se je mal prenovil....so šle hlače kar za 2 številki gor ..najbrž emšo...no, sam men je všeč tak mal bol nabit, vsaj jz ne zgledam zravn k bodigard mali je bil ful priden, sam pol je v avtu na kratko zadremal okol 7h, tak, da je bil do pol10h k spidi gonzales...zdej pa le ajčka govorila z Janom šele ob 9h... ...so jim pobrali mobiče in jih šele zvečer dobijo...mislm..beda...a je ok, se ma fajn...tko, da sem se pomirila urša...naj glavobol hitr mine baki in ostale, ki ste šle v boj.... za prvi dan!! katjuša...zdej pa res navijamo, kak to, da sta zdej na stanovanje prešaltala..sem mislila, da nekaj o hiški sanjata..no, sej je to tud ok...sam sprememba pač...kakorkoli...sam, da bo vaše!!! kolumbo...brcnite v rit že vse te bacile in hop veselo v pomlad!!! Navijamo za vas!!! Pa seveda en koš za vse skupaj in za mamico srečko nosečko, da bo pregurala vse skupaj!!! Sej bo...ti si itak najmočnejša osebnost tle gor...tak, da v prvo..pa porin...pridemo na pomoč, če bo treba!!! čebel@...mirno noč! onassis...pozdrav še k vam ...upam, da se tko fajn držite k ponavadi! kako kaj mala 2 ?? tanči....pa še en čav bav za vas. ...važn, da ste dobro in ste užival na sončku, pa še na morju včeri....
< Sporočilo je popravil sjmm -- 1.3.2010 22:16:00 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 22:15:28
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! kako ste? jaz sem bila zdaj vikend nočna in sedaj sem do naslednjega ponedeljka doma na prostih dnevih. uroš je priden, ponoči lepo spi, pridno je in končno je dobil svoja prva 2 zobka (zgoraj). za seznamček: 22.02.2010 danes smo bili prvič pri zobozdravniku in je začel jokat še predno sva se na stol vsedla, pol smo pa šli še v živalski vrt.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 22:48:53
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm najprej sma bla za stanovanje potem sma prešaltala na hiško zdej sma pa mal premisla in se odločla da je stanovanje bolj za naju ker nimama časa za vrt in okolico niti moj nima neki veselja s tem .... tako da bomo raje šli z otroci na ograla, kot da kosimo travo okoli hiše.. hehe polek tega nama je pa stanovanje ležje dostopno...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 1.3.2010 23:54:26
|
|
|
|
tanci29
|
čer sjmm-ti si pa čist pridna s komentarji ....superca za nakupe...kako kej majči, že kaj bolje spančka ponoči? kolumbo-pozdravite se čimprej ....maste pa res smolo...a rokso je v vrtcu hujškarce-veliko volje vam želim...dobre ste da se lotite....jest sem bolj anti dietkarca...vsekakor navijam za vas in za izgubljene kilogramčke hiškarce in stanvanjčkarce-da čimprej najdete vaš sanjski domek ajvy-kako ste kaj vi? vrtec laufa čebela-ojoj prst si si odrezala...mi je znano jest sem se 2x odpalila...nč luštno....lepo se zaceli.. rebeka-ufa zobki ...uživajte proste dneve...kako je bilo v živalskem vrtu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 6:57:39
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 6:58:02
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 7:01:02
|
|
|
|
Urša08
|
Danes praznuje rojstni dan še naša zadnja februarčica Elizabeta. Vse najboljše ob prvem roj. dnevu, naj bo otroštvo polno smeha, igranja, crklanja in seveda zdravo. ša še za mamico Lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 7:02:21
|
|
|
|
Urša08
|
SEznamček - pošljite mere ob enem letu, da bo popoln seznamček, ko se selimo med malčke Katjuša zbira do ponedeljka slikice za kolaž - pošljite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 7:08:38
|
|
|
|
Urša08
|
Danes je drugi dan moje diete - si kar govorim da bom zmogla, mam pa polno podporo mojega možeka Nočka solidna, enkrat vmes se je Žiga zbudu in sem ga kar k nama prenesla, Nejc pa do jutra spal v svoji sobici Sedaj mamo že prav živahno, letata, smejita, v glavnem živ žav Me je moj vprašal če Nejca kar zdele dava v vrtec, da ne čakava na september, pa sem bla čist proti. Zdej se je začela pomlad, dvakrat na dan bomo šliu na sprehode, ma no way, bo kar še do septembra z mano že itak bo potem 3 leta v vrtcu čist dost. Zdej pa šibnem otroka porihtat potem pa podatke prepisat in poslat Katjuši. Aja Katjuša superca za stanovanje. Jaz sem živela v stanovanju in ima tudi svoje prednosti. Je pa cenovno vsekakor bolj dosegljivo kot hiška. Držim pestke da vam rata nakup. Koliko pa pride to stanovanje ? Sjmm res si pridna s komentiranjem + Tanci moja super da uživate in za morje, če rabiš še kako i9dejo za izlet pa samo vprašaj mam ene par dobrih morm it potem še kaj več napišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 7:15:15
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce!!! mi smo pa včeri shodil....no ja vsi pravjo, da se to šteje že da smo shodil...povejte če je res....če jo spustiš nardi že ene 10 korakov, pol pa valjda hop na ritko, pa tud od mize k se spusti gre peški naprej...prej je šla vedno po vseh 4.....je to to?? hehe...sm smešna ane čakam komentarje katjuša....bravo za stanovanje!!! urša in baki....gre??? upam, da nam rata
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 7:21:04
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk če naredi po 10 samostojnih korakov potem je shodila Dieta zaenkrat gre, se držim - more nam ratati. Pa tebi? Gre? Je kaka kriza?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 7:27:53
|
|
|
|
Urša08
|
Katrjuša sem ti včerej pozabila odgovort in sicer m sem dobla 16 februarja sam me je 4 dni hecala in bla čist na izi, 20 se je pa ulilo - upam da sem ti kej pomagala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 7:33:04
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk če naredi po 10 samostojnih korakov potem je shodila Dieta zaenkrat gre, se držim - more nam ratati. Pa tebi? Gre? Je kaka kriza? katjuša pol pa hitr na seznamček z zajčkom 01.03.2010 - starost malo manj kot 13 mesecev
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 7:58:46
|
|
|
|
claud
|
Jutro! POROČILO: Stanovanje je SUPER!!!!!!!!!!!!! Kuhinja ostane not in seveda kopalnica, tko da to je vse kar rabimo Je v strogem centru Logatca,kar pomeni da 50metrov stran mam tuš center, zraven oštarija, vrtci, šola, pošta,banka,...vse,vse,vse.... Dons gre moj še na eno banko za kredit vprašat in upam da se bo dal speljat vso zadevo. Jst pa dons na razgovor....mam tremo ful... Katjuša vesela za vas...zelo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 7:59:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Danes praznuje rojstni dan še naša zadnja februarčica Elizabeta. Vse najboljše ob prvem roj. dnevu, naj bo otroštvo polno smeha, igranja, crklanja in seveda zdravo. ša še za mamico Lepo praznujte tudi od nas vse najlepše!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 8:01:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Danes praznuje rojstni dan še naša zadnja februarčica Elizabeta. Vse najboljše ob prvem roj. dnevu, naj bo otroštvo polno smeha, igranja, crklanja in seveda zdravo. ša še za mamico Lepo praznujte vse najbolše tudi od nas-zdravja in sreče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 8:05:18
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša,claud........full sem vesela za vaju claud......a v Logatcu imaš razgovor? petrušk........ za samostojne korake pri nas nočka lepo prespana enkrat ponoči jo je šel moj pokriti in je spala dalje .......jaz sem se zbujala,ker me je kljuvalo ampak zdej bo vsak danj manj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 2.3.2010 8:07:58
|
|
|
|
petrušk_
|
claud držimo pesti za razgovor čebel bravo za nočko :)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?