Lunca31 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (31.3.2011 10:28:54)
|
Dobro jutro! Poročila z včerajšnjega pregleda; na CTGju nisem čakala nič, v ambulanti so me vzeli pred vsemi naprej (mi je bilo malo nerodno a hkrati sem bila prav važna), tako, da sem vse odpravila v manj kot 1,5 ure ;)) So me pa ti naši otroci včeraj presenetili, saj se je vodilni obrnil z glavico navzdol, tako, da tudi naravni porod ni več izključen. Jaz pa v strahu, saj na to niti malo nisem pripravljena. A pravijo, da še noben ni ostal notri, tako da.... Mi je rekel G, da se bomo vse dogovorili. Dojenčka sta težka že okrog 2 kg. Če nas nič ne preseneti, se gremo pokazat 10. 4. in potem....boste počasi čakali poročila ;)) V glavnem finiširamo. Anchika – kako se počutiš sedaj, ko smo prve na seznamu?? Pred nekaj meseci se mi je zdelo, da je to neskooooončno daleč, sedaj pa smo tik pred zdajci. Cukr – ste imele punce kakšne težave, da so vas poslali na testiranje? Tikatoka – prosim pazi nase in na otročička. Raje preleži cel dan in mogoče Buscopana ne boš več potrebovala, kot pa da noriš okrog in bi rada vse naredila. Partnerji – tudi jaz imam krasnega moža, ki bi ga lahko v tem obdobju povišala v še krasnejšega. Ma vsak dan se mu zahvalim, da ga imam [sm=smiley1.gif] Vsem želim en dober dan [sm=metulj.gif]
|
|
|
|