Lunca31 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (29.3.2011 16:22:38)
|
Kaj je bejbe??[sm=smiley1.gif] Ruška, nisem še rodila [sm=smiley1.gif] Saj bi se kaj prej oglasila, a kaj več od jamranja ne bi mogla ponudit. V glavnem po prejšnjem ponedeljku sem do včeraj skoraj le ležala – stat in sedet nisem mogla, trebuh trd kot skala, hodila sem le po hiši in kot po jajcih. In še fulll sem bila prehlajena (od kje le)? Tako so moji dvomi ali naj še grem k frizerju ali ne, odločili kar brez mene. Sem pa danes zjutraj bila že v formi, na dom je prišla ena frizerka in zdaj sem lepa in lahko tudi že počaaaaaasi kam grem. Recim v Rim ;)) Saj rada potujem ;)) Po treh urah sedenja in ponovnega tiščanja v spodnjem delu trebuha pa se kar malo bojim jutrišnjega pregleda. Upam, da na CTG ne bo gneče, sestro pa bom prosila, če me lahko vzame naprej, da se ne ponovi scenarij prejšnjega tedna.[sm=zmeden.gif] Sedaj počivam, popoldan bi rada spekla 2 pecivi, ker jutri praznujemo in bo dela za danes več kot dovolj. Aja, pa tukaj nadziram 'vrtnarja', ki namesto mene presaja rastline ter vodim kadrovsko službo, saj iščemo eno gospo za občasno pomoč po hiši in imam kar precej klicev. Upam, da bomo imeli srečo pri izbiri. Čeprav je šel 25.3. mimo, tebi Hijenca iskreno čestitam za RD [sm=rozica.gif], ter vsem mamam in bodočim mamam kar za današnji dan [sm=bravo.gif]. Se moramo veselit in bit hvaležni vsak dan, ne?? Dopust + bolniška – jaz se nisem pravočasno pozanimala kako je s tem. Lanski in letošnji dopust sem hotela koristiti januarja, čeprav sem bila 4 ure na bolniški. Pa mi naša kadrovnica tega ni omogočila, češ da ne dovolijo prekinjati bolniške in da bom v breme firme. In potem vidiš, koliko si vreden oz. Kaj vse sem naredila za firmo in kaj je firma pripravljena narediti zame. Se je pa med tem časom zamenjal direktor, mi ponudil, da pred začetkom porodniške pokoristim lanski dopust – pa sem se mu zahvalila, strnila celo štorijo in rekla, da mi to sedaj ne pomeni prav nič. Saj mi niti v osnovo za porodniško ne gre. Tako da punce, uredite si dopust še pred bolniško, če vam le omogočijo. Mismis-si kaj boljše? Proti kašlju blagodejno vpliva slez, jaz pa sem za spanje vzela kar Panatus tabletko. Dekle23 in Mismis – diplomo lahko pišeta tudi na kavču [sm=smiley1.gif]. Jaz vama toplo svetujem, da zbereta voljo in pogum, zavihata rokave in to naredita čim prej. To je tako krasen občutek, ko končaš in daš iz glave... Toliko na kratko, čeprav je ratalo dolgo. Moram it malo počivat. Ravno sem klepetalo z vrtnarjem, da je njegova hčerka pred 4 leti rodila dvojčke v 6/7 mesecu (moški!!), a se je vse srečno izteklo. [sm=bravo.gif] Tako da – POČIVAT vse po vrsti, kot hiše v Trsti [sm=smiley36.gif] Pozdravček vsem, ki vas še nisem posebej pokomentirala. In pomlad je zakorakala v polnem sijaju - pri nas že vse cveti, tudi češnja [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|