Lunca31 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (5.4.2011 18:07:13)
|
Punce dan [sm=smiley1.gif] Pišete o lenobnosti in utrujenosti. Ne vem, kam spada, da vas rada berem, pisat pa se mi ne da?[sm=zmeden.gif] Sicer pa tudi jaz zadnjih 10 dni spim zelo dobro. Se zbudim vsako uro, uro in pol, za sprehod do WC, a zaspim takoj nazaj. Hitim, dokler lahko, ni kaj... Tikatoka – ti se kar uštimaj in uživaj pri frizerju, da boš kot rožica [sm=rozica.gif] Pa še malo se boš spočila! Imaš kako posebno dieto? Lana70 – dobrodošla med nami. Želim ti lepo in prijetno nosečnost! Leclerc, Kik, HM, CA – mi imamo tudi Leclerc bodije, 5 kos cca. 11 eur – so zelo luškani. Sem pa pri njih kupila tudi vreče, da bomo pripeljali naše otroke domov. Všeč so mi oblekice tudi v Kiku in bolj v CA kot v HM. Sunia – čestitam za dopust, ki se bo nadaljeval v porodniško. Zdaj boš imela več časa za vse in boš lahko uživala v počivanju, pripravah in pomladi. Dogovor o CR že sedaj? Jaz sem ravno danes prejela odločbo za porodniško. Obiski – mi smo že dogovorjeni; če nam bo pasalo bodo prišli, sicer nas bodo obiskali doma, ko jih bomo povabili. Vsi polni razumevanja oz. vsaj ne pokažejo kake užaljenosti, prikrajšanosti. V PO P so zaenkrat dovoljeni obiski partnerjem in bratcem/sestricam. Šola za starše – meni se zdi malo 'tako', da je nekaj obvezno in rabiš potrdila. Mislim.... A ni stvar posameznika, da se odloči, ali bo na predavanja šel ali ne? Škodit sigurno ne more, a v teh časih, ko je navoljo toliko literature in vseh mogočih medijev, resnično ne vem, če je to res taka nuja. Midva z možem sva bila cca. 4/8 obiskov in predvsem sem težko sedela. Ruška – ne sekiraj se za kg in velik trebuh. V glavnem, da se ti dobro počutiš. Trebuh je pa itak najlepši. Mojemu manjka le nekaj mm do 109 cm ;)) In zelo lepo pišeš po slovensko – bravo[sm=bravo.gif] In če boš imela napovedana fantka Mišmiš, boš blažena med moškimi [sm=jezicek.gif] Mija75 – ma revica ti z antibiotiki, vročino, mastitisom, bolnico... Verjetno se ni za čudit, čemu porušen ritem. Otroci vse občutijo. Jaz izkušenj nimam, a želim vam, da se čim prej vrnete v 'stare tirnice'. In res, da je komaj torek, a jaz že vidim nedeljo, ko grem v P – me kar malo 'skrbi', če bom mogla ostati noter. Štartala bom 36 TE, torej bom v 37? Sem pa skupaj s prehladom prejšnji teden staknila še vnetje, po Canestenu je še vedno precej izcedka. Upam, da mi bodo uspeli narediti bris za streptokoka, če bi slučajno naravno rodila. A je treba čakat na izvide??? Zdaj sem nadoknadila vse za nazaj in še malo za naprej Vse vas lepo pozdravljam! Cartajte se, kolikor se da [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|