hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (23.3.2011 18:59:32)
|
No ja, pa poskusimo znova. Sem si uspela vse izbrisat, kar sem napisala. [sm=hudicek1.gif] tikatoka do tega brisa sem prišla čisto po naključju. Sem pred 14 dnevi bila pri G in sem ji samo omenila, kako je s temi streptokoki, pa je rekla, da boma pa kar vzeli bris in če bo negativen, ga boma čez nekaj tednov ponovile. Je pa bil brezplačen, je rekla G, da v mojem primeru je to skoraj obvezno, ker sem le zelo rizična. Sem pa ravnokar jedla regrat pri tašči, pa pečeno postrv, počla bom, tako sem se najedla. anchika: v vrtcu so tudi naši otroci imeli nastop. So peli in plesali, moj sin ni nič sodeloval, je le opazoval in stal kot lipov bog na miru. Doma pa samo klepeče, poje in pleše. sunia vidim, da imamo vse neke težave. Samo je res nosečnost z dvojčki čisto drugačna, kot nosečnost s samo enim. Mene v tej nosečnosti tudi vse najde. To je noro. Sedaj ko boš končno doma, pa boš imela več časa za nas čveke na RR. Sta pa moja dva zopet drugače obrnjena, kot prejšnji teden. Prejšnji teden je bil en medenično nožnično, drugi medenično. Danes pa je mali samo medenično, veliki pa glavično. Očitno imata še preveč prostora. ruška pri nas v centru MB imajo super sladoled. Bom mogla večkrat v mesto. Pa kaj, ko se ne vozim več preveč rada sama z avtom. Bolj parkiranje pa tole motanje na mestu me zmatra, peljem se še že. katym, jaz sem imela CR v spinalni, meni je bilo vse OK. Moram se pozanimat, kako je če imaš CR in pozitiven test na streptokok. Tako, sedaj pa grem kavč žulit, sem kar zmatrana danes. Jutri pa peljem sina na cepljenje proti klopnemu meningitisu, potem pa k svoji osebni zdravnici podaljšat bolniško, potem pa k babici na kosilo
|
|
|
|