ursha -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (23.3.2010 21:46:59)
|
čer so[sm=nosecka.gif], no da se še jst mal javim, prejšni teden bi morala met pregled pri svoji G., pa je žal zbolela in se sploh ne ve, kdaj se vrne, tako da sm morala drugemu G. (ki je pa itak bil pravo razočaranje, hladnokrven, sm res brez besed, še dobr da sm na koncu), no dans sm mela spet CTG in kao pregled in pravi da itak sm v 35. tednu in naj grem v ponedeljek kar z napotnico v P., ker bom mela CR....tak da jutri bom raje poklicala in poprašala kak je sistem, kr če je z malima vse ok sm raje še par dni doma z mojima kot pa da ležim v P. in čakam in čakam na "veseli dan", kr itak mi ne bojo šli kr v ponedeljek delat CR. drgač pa počutje je obupno, komaj hodim (še polž me prehiti), trebuh imam skoraj pri kolenih, mali pritiskata 100/uro, ponoči itak ni spanja (obračanje iz boka na bok prava nočna mora), tak da res že komi komi čakam. v petek smo dobli Implastov voziček, je ful fajni, res lahek in lepo vodljiv, edino smolo imamo, da je na eni strani zvit in se ne da zapret ko se zloži in še nožna zavora na eni strani se ne zapre, tako da bom zahtevala zamenjavo in upam da bo prišel zdaj kaj prej kot v 1 mesecu. edin kar me je na njem mal zmotlo je hrbtni del pri športnem delu ko daš v sedeč položaj je kar nizko naslonjalo, sploh če še namontiraš strehico, drgač je pa res superca. še dobr da sm mojmu zatežila da ga hočem videt in met sestavljenega takoj in ne pol ko bo treba it na sprehod [sm=smiley36.gif]..... nč, tolk za zdej, čim dlje 3v1 (tiste ki rabte, tiste ki pa ne pa čim lepši in hitri porod).... nočko[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|