ljupka -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (15.4.2010 21:07:18)
|
Čestitke Country ,si se le rešila! Kaj se tiče dojenja,pri nam tudi ni steklo popolnoma!Bila sta preslabotna da bi vlekla,so jim že v P dajal AM .sem pa vstrajala in hodila črpat ,da ga imam vsaj mal!Na začetku je bilo dovolj vsaj za čez dan sedaj pa tudi podnev dodajam,sta postala že prava požeruha! Da boste spočite,so le pobožne želje,pri dveh nemogoče,razen če imate kakšne hude pomoči.No kmal bo šel moj možiček v službo,naslednji petek popoldan,bom ostala sama s štirimi in me je kr strah!Večkrat pozabim jest,tako da imam prvi obrok šele ob 14h,15h. Včeraj nisem več zdržala sem planila vjok,to nedojenje me je čist dotolklo,dvakrat sem bila super mlekarica ,tokrat sem popolnoma zatajila,in mi je ful hudo,mož mi dopoveduje naj se sprijaznim,če ne gre ne gre!Saj se bom sprijaznila,mi nič druzga ne preostane!Za pocrklat ga imam še! Sem pa vesela,ker je to edini davek poroda v 34t,otroka sta zdrava,ni bilo treba ne inkubatora ne drugih intervencij,samo to je res pomembno. Uživajte v tednih nosečnosti,da bo čim dle!
|
|
|
|