country -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (22.3.2010 19:58:14)
|
Hojla, punce! Se res opravičujem, ker se ne javim, ampak mi nekako ne znese. Niti nisem kaj dosti za računalnikom, ker mi tamala ne pusti, zvečer sem pa tud jaz že koma. Namreč pri meni je ratalo nočno spanje znanstvena fantastika... Danes sem imela spet pregled. Maladva sta super, težka 2300 g in 2100 g, pa spet čisto drugače obrnjena. Maternični vrat ohranjen, nič stanjšan, pretoki v popkovnicah v redu. Ko sem rekla da upam, da jima na koncu ne bo zmanjkalo prostora za na glavo se obrnit je pa rekel, da imata le preveč prostora[sm=smiley36.gif]. Kakorkoli, glavici imatta spet skupaj in sta vzporedno, prečno. Bila na pregledu, čeprav sem 100% da sta že drugače, saj se mi kar naprej obračata. Kar se srbenja tiče pa sem jaz na istem. V prvi nosečnosti sem v bolnici staknila po mojem še alergijo, v glavnem se mi je koža na trebuhu tako vnela, da jih je bolj za to skrbelo kot za otroka... Upam, da se temu zdaj izognem. Žaka, tvoje odvajanje je čist lahko zaradi Haematopana. Tudi pri meni je nekako tako (tudi jem te tablete), samo se mi zdi to boljše, kot da te zapre, ker to je pa druga možnost, piše pri stranskih učinkih. Ljupka, tebe sem pa včeraj vidla tukaj. Kako si? Upam, da ste ostale v redu. Se še kaj oglasim.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|