Lunca31 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (10.3.2011 12:04:19)
|
Dober dan, moram priznat, da se včasih kateri prav nasmejim [sm=smiley36.gif] Sem pridna danes; po dveh urah zgodnjejutranjega vedrenja sem potem še malo pospala, sedaj pa se peče že kruh, kuham žrebičkov golaž za v skrinjo, prišel je že mizar in pošta z našo novo odejo. Popoldan pridejo na obisk starši in potem je že vikend!! CR – kljub pozitivnosti razmišljam zelo podobno kot Hijenca. Kaj če.....ki itak ne bo če......in bo vse v redu. Je pa meni G že omenil spinalno a., meni pa se je zdelo prezgodaj, da bi z njim že debatirala o tem. Porodna teža dvojčkov – če pogledamo naš seznam, lahko opazimo kar precej odstopanj.... Mismis – današnja kavica je tudi meni odlična! Hvala! In potem, ko odpraviš mojstre, le kaj napiši, kako in kaj je kaj s teboj. Araz – piješ mogoče Magnesol? Jaz vzamem nekje 1 tbl na dan, oz. 2 ali nič – po potrebi. Sicer pa poskusi čim več počivat. Si mogoče poskusila se borit proti zgagi z mlekom in mandlji? Meni je zelo ustrezalo.... Dekle23 – čestitke za fantka in uspešen pregled. Priznam, da se nisem nikoli ukvarjala z merami in nekako zaupam svojemu G. Očetovski dopust – mogoče katera ve, če se pri dvojčkih tudi očetu dopust podaljša za kakšen dan? Hijenca – ne vem, ali boš mogla zamenjat dobavitelja mleka, da ga ne bo rabilo vret al kaj drugega – mi te v glavnem ne damo! [sm=smiley1.gif] Super za pregled in kar upoštevaj G in počivaj čim več. Ruška – rada vrtnariš?? Jaz komaj čakam pomlad in delo na mojih gredicah. Glede temperature pri štedilniku pa menim, da ni problem. Le malce popazi na izhode ven, da se prepotena kaj ne prehladiš... Katym – jaz te sicer nimam namena prehitet, čeprav se tudi meni dopadejo podobni datumi kot tebi. Če bom imela kaj besede, bi rada bila za Veliko noč že doma. Sicer pa vse naredim za naše otročke!! Nam bodo pa pirhe, pršut in potico prinesli v P [sm=smiley36.gif] Zdaj pa mi pripada ena malčka, ok? Uživajte in lep dan [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|