hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (9.3.2011 19:41:48)
|
Evo mene nazaj. ruška: krofov je še zmeraj preveč doma, mi ne gredo več. Sem zjutraj pojedla za zajtrk dva mala krofa, ostale pa mislim, da bodo babičini [sm=smiley30.gif] dobili. Jaz pa se zelo rada grejem pri mojih starših doma pri šporhertu, kak mi toplota paše. Če škodi, pa pojma nimam. lunca31, ti pa imaš tudi že lepe tedne[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Jaz sem se tudi nehala sekirat zaradi kg. Pa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za možeka, da te je peljal na večerjo. Bom mojega k tvojemu na šolanje poslala[sm=smiley36.gif]. katym [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za pregled včeraj, pa upam, da se bebeka ne obrneta več in boš lahko rodila po naravni poti. Kar pa se prehitevanja tiče, pa ti moram povedat, da nimam namena prehitevat, ko bom na vrsti bom na vrsti. Jaz si želim okrog 15.5..[sm=smiley24.gif] mija75 ti pa kar cvetiš, ko pišeš o svojih puncah. Super, da vam je dojenje steklo. V MB tudi isti dan vstaneš po CR, mene so drugi dan dali že na oddelek, ker je bila gneča v intenzivni. Sem 24 ur po CR šla sama peš na oddelek, pa sina sem si peljala v tisti posteljici. Nič mi ni bilo težko, samo da sem imela malega pri sebi. Sem pa imela spinalno in sem bila čisto OK. tikatoka moram ti povedat še to, da dr. Pušenjak zmeraj govori, nismo si vsi enaki, eni smo mali drugi veliki. Še sta bebeka dvojajčna, pa res nikjer ne piše, da morata bit enako velika. Moja sta enojajčna, pa sta že od samega začetka različno velika. Naša zgodba je malenkost drugačna, ampak menim, da bi sum na downov sindrom opazili prej. Res bom upala s tabo, da boš po naslednjem pregledu imela boljše novice. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] mismis kako pa si kaj ti. A počivaš?? Meni je tudi danes G rekla, da naj več počivam. Pa manj soli, da ne bi zatekat začela. Sem pa opazila, da si dejavna kar na večih temah na rr. Pridna pridna, pa skoraj vsepovsod odgovorna za seznam. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa kavo seveda.[sm=smiley1.gif] nana7 kako pa kaj ti? anchika še zmeraj rojstni dan praznuje?[sm=smiley36.gif] Če sem še kaj pozabla pokomentirat, bom pa kasneje. Punce, sedaj pa prosim, brez slabih misli, razmišljajmo samo POZITIVNO. Čuvajte se, jaz moram it sedaj eno veliko packarijo spucat, ker sem tako dolgo pisala, mi je mleko na štedilniku šlo preko, zdaj pa lahko grem čohat [sm=smiley19.gif].
|
|
|
|