bunka83 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (10.3.2010 12:00:34)
|
Pozdravljene! Sem vesela, da sem vas našla! Tudi jaz bi se vam rada pridružila, kar pogrešam debate z nosečkami dvojčkov, ker je le malo drugačna od navadne nosečnosti. To je moja prva nosečnost in nosim enojajčna, mobi dvojčka - fantka. Sem v 17. tednu in PDP imam 21.8. Hodim na UZ na vsakih 14 dni k Cerarju zaradi možnost pojava TTTS. Zanima me kako je s to šolo za starše, v katerem tednu ste začele hodit na predavanja in kako ste bile zadovolje tiste, ki ste hodile v Ljubljano v porodnišnico, ali se nosečkam z dvojčki kaj bolj posvetijo. Sem slišala različna mnenja, rada bi bila dobro pripravljena... Glede vozička: Pri vseh (Baby center, pikapolonica, Mothercare, Italija), ki sva jih videla, je bilo nekaj narobe, nekaj je manjkalo, vse sva preiskala, tudi Out'n'about, ki ima najboljšo oceno na Mumsnetu nama ni bil dober, ker se baje košarica spodaj lahko povesi in se vleče po tleh, pa še v živo ga nisva mogla videti. V glavnem...iz trgovin sva odhajala z dolgimi nosovi. Potem sem na internetu zasledila tega: http://www.hartan.de/produkte/kinderwagen.php?modell=zx-ii&spr=eng Videla sem, da je tudi pri nas trgovina v Ljubljani, Domodrom - nasproti Emporiuma. Edino, kar me je skrbelo je teža vozička, vendar na vseh forumih nisem zasledila ene negativne stvari o tem vozičku. Ko sva si ga ogledala, sva bila trdno odločena, da je to edini voziček, ki ga hočeva imeti. Ima vse! Priporočam vsem, vsaj ogled. Drugače pa sva se odločila, da ne bova kupovala nobenih stvari do 26. tedna. Drugače sem od tega tedna naprej na bolniški. Prve tri mesece sem komaj preživela zaradi teh dvojnih nosečniških znakov, zdaj sem OK, samo križ me zelo boli, če sem preveč aktivna. Od športa baje lahko samo plavam. Naslednji teden začnem...joj, tisti mrzli bazeni... Pište kaj...vaše zgodbe so napete...
|
|
|
|