hijenca -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (10.2.2011 11:11:29)
|
Dan dan! Se ponovno malo javim. Moram povedat, da sem tako lena postala, da mi še za pisat ni. Berem vas redno. dekle23 dobrodošla pri nas srečkah[sm=nosecka.gif] na kvadrat [sm=smiley36.gif], pri nas se še tudi nismo odločili za voziček. To bo še podvig, že pri prvem sinu sem skoraj doktorirala iz vozičkov, sedaj ko imamo doma kar dober vozek, pa moramo novega kupovat, me [sm=love.gif] heca, ker imamo še en star voziček doma, da bomo tista dva vozička skupaj zvezali, pa ne bomo rabili novega kupovat. [sm=ocala.gif] katym meni je tudi ta implast spider všeč, samo ne vem kakšna so ta napihljiva kolesa, ker jaz bi se tudi kdaj po makedamu sprehajala, pa se bojim, da nebi s praznimi zračnicami domov prišla. Mi je pa optično zelo všeč. Pa cena je sprejemljiva.[sm=smiley20.gif]. Glede UZ, meni pač delajo zelo pogosto UZ, ker smo imeli tiste težave. Trenutno imam na 4 tedne v LJ kontrolo UZ, vmes pa pri svoji G še UZ. Tako, da me na 14 dni nekdo gleda. mija75 ti si pa že zelo zelo daleč. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Mislim pa, da je tipično za dvojčka, da se skupaj tiščita.Moja dva sta tudi prav smešna, glede na to, da imata zelo veliko prostora, sta vedno skupaj natlačena. Ta veliki je že lep čas glavično, ta mali pa se vrti kot na vrtiljaku, ampak zmeraj blizu velikega. Še posebej pa se radi skupaj tiščijo po rojstvu. Zato radi skupaj v posteljici spijo, ker so navajeni, da sta čisto skupaj. Po mojem pa te ne bodo matrali, da bi naravno rodila, če ni vsaj eden obrnjen glavično. tikatoka dr. Cerarja še nisem srečala, slišala pa sem, da je velik strokovnjak za dvojčke in če spregledaš, da je "baje" dokaj direkten in včasih malo aroganten, si v dobrih rokah. Jaz sem pa v LJ v rokah dr. Pušenjaka, sem zelo zadovoljna. Je pa pri mojih [sm=duda.gif][sm=duda.gif] tudi razlika v velikosti, že od samega začetka. lina10 jutri je pa tvoj veliki dan. Želim ti, da je CR zelo hitro mimo in da čimprej spoznaš svoja [sm=duda.gif][sm=duda.gif], in da je vse OK. Bom mislila jutri na tebe in držala pesti. lunca31 mogoče se še pa [sm=duda.gif][sm=duda.gif]obrneta, saj še imata čas. O KG pa raje ne bi, jaz bi se najraje vsakič razjokala, ko na tehtnico stopim, predvsem tisto v ambulanti, ki pokaže 3 kg več kot doma. Pa ne verjamem, da imam 3 kg oblek na sebi. [sm=smiley29.gif] anchika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] super, da si boljša. Železo pa boš že porihtala, ti je lunca31 napisala kaj moraš jest. [sm=smiley1.gif]. Jaz sem sedaj komaj v 24 tednu, pa še nisem niti spraševala za injekcijo za pljučka. Bom naslednjič v LJ vprašala. mismis kako pa si kaj ti? taja2008 pa po mojem že carta. trsica kako pa kaj spite ponoči. A bebeka spita vsak v svoji posteljici? UFFF, zdaj sem se pa razpisala, a sem koga pozabla[sm=zmeden.gif]. Se javim še kaj. Uživajte.
|
|
|
|