trsica -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (6.2.2011 11:35:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da še poročam o včerajšnjem pregledu pri Pušenjaku v LJ. On pravi, da sta [sm=duda.gif] [sm=duda.gif] OK, sta namreč majhna, eden je skoraj starosti primeren, ta mičkeni pa zamuja ena 2 tedna, ampak to smo pričakovali. Sta pa zelo živahna in imata že skoraj enako količino plodovnice. Ta mičkeni sedaj noter spravlja, ker se prej ni mogel toliko obračat in je sedaj vsak teden drugače obrnjen. pred 3 tedni je bil glavično, prejšnji teden prečno, včeraj pa medenično, zato pa me tako premetava od znotraj. In ker smo ta grdi ttts preboleli, nas sedaj obravnavajo, kot da nosim dvojajčne dvojčke in lahko pridem v LJ čez 4 tedne, čez 14 dni imam pa tako svojo G. Upam, da ste danes izkoristile sonček. Jaz sem zunaj perilo sušila, pa hišo sem posesala, pa pobrisala. Sedaj pa grem pod tuš, pa gledat TV. Uživajte in pazite nase. hijenca, zelo sem vesela, da je vse ok in da rasteta brez problemov. mi smo ok. včeraj sem šla na prvi sprehod (sama), danes bomo poskušali pa še vsi skupaj. o upanje81 ne vem nič. zanima me tudi, kaj dela petrap.
|
|
|
|