Lunca31 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (14.2.2011 16:28:35)
|
Dan [sm=smiley1.gif] se vam še jaz malce oglasim, da podprem Hijenco v njenih pričakovanjih [sm=smiley20.gif] Mija75 – čestitke za tvoje tedne. Kako sta tvoja dva [sm=duda.gif][sm=duda.gif] ? Še vedno tičita glavici skupaj? Rada bi te vprašala, kako se kaj počutiš – glede na to, da nikoli nič ne pojamraš, si nam za veliiiiik zgled! [sm=bravo.gif] Katym – capljam za tabo. Sem v 28 in pol tednu. Kako je tvoje počutje? Araz – vaš ati bo imel pa same princeske! Vozička FW ne poznam, saj smo se mi odločili kar za TFK. Malce pobrskaj po forumih. Kar se pa trtice tiče, kar zdravniku zaupaj – zakaj bi bila v nevednosti in trpela, če si lahko kako pomagaš. Mismis – recimo, da je za tvoje počutje danes kriva luna in bo jutri že boljše...Še dobro, da niso vsi dnevi (ti slabi)enaki, kaj? Jaz sem, po dveh nemogočih dneh, danes 100% v formi. Da vam niti ne govorim, kaj vse mi je blo te dni oz. v dveh besedah bi v trenutku napisala, kaj je bilo ok! Se tudi vam dogaja, da kakšen dan ne morete ne dihat, ne jest, ne sedet, kaj šele stat in ležat in ko imaš občutek, da bo šel trebuh kar na pol?? Očitno če kakšen dan pretiravam, me potem po 2-3 dni to tepe!! Zjutraj sem šla v lekarno?!, a ker je v bližini Kik, sem šla še po dva dekorativna zajca s padalom – tisti, ki so bili v reklami. In ne morem vam povedat, kako sem vesela, ko se nisem mogla več upret in sem kupila vsakemu [sm=duda.gif][sm=duda.gif] po dva pajacka in žabice, št. 50. Eko, to je bil moj 1.nakup. Za rjuhice pa se opogumljam, da bi kar sama nekaj sešila – saj ne, da znam, a se mi ne zdi, da bi bilo prezahtevno – zdaj, ko imam 3 tedne nov šivalni iz Hoferja. Mi prosim katera lahko predlaga, kako narediti obrobo za posteljice? Jaz bi namreč naredila za oba enako... Zdaj grem likat – glede na počutje, se veselim celo srajc!! Prav VSEM pa želim prijetno Valentinovo popoldne in večer, ki naj se razpotegne kar čez celo leto [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|