|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
4.1.2011 8:37:56   
mija75
Pozdravljene,

najprej čestitke vsem novopečenim mamicam dvojčkov.

sem marčevka 2011 in pričakujem dvojajčne dvojčke - user posted image user posted image . Sem  v 31. tednu, rabim pa pomoč user posted image . Zanima me, kako  ve čutite gibe vsakega dvojčka posebej. Jaz sicer že skoz čutim gibe bolj nežno kot pretegovanje oz. me punci lihk ne zbrcata, imam pa občutek, da se več ali manj dogaja vse na levi strani trebuha zgoraj in desno spodaj. Tako se mi zdi kot, da vedno čutim samo eno. Pa tudi zdi se mi, da mi trebuh ne raste več tako intenzivno kot je. Na pregledih je bilo do sedaj vse ok, sta tudi enakomerne rasti.

Za vsak odgovor bom zelo vesela.

Lp

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.1.2011 13:34:30   
taja2008
Živjo....

Mija: kar se brcik tiče tudi jaz jih čutim samo na eni strani- jaz na desni in levo spodaj. Mislim, da ravno obratno kot ti in to ni nič napačnega. Pač tako ležita. Pri meni leži punčka glavično spodaj fantek pa menja lego iz glavične v prečno in leži malce postrani....
Mislim, da težko veš kdaj te brca eden in kdaj drugi- vsaj pri meni....
Upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image

Kje pa ste ostale? Petrap, trsica, HBMaja, Upanje81? Menda ste še vse 3 v1?

11.1.2008 sva dobila prvega sončka-TAJA
8.2.2011 sva dobila še dva sončka-TRISTAN in TISA

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.1.2011 13:38:36   
upanje81
Najprej srečno 2011 vsem!

hijenica super za uspelo operacijo, zdaj pa držimo pesti za naprej.
lill_ pa kar rodila čestitke in vse dobro vam želim, čim manj zapletov in, da se čimprej vrnete domov vse tri!user posted image user posted image
Taja2008 ja zdaj se pa že res bliža najin datum. Jaz sem 1.12 dobila injekcije za pljučka in sem sam molila, da bi zdržala do 2011, zdaj pa navijam za februar (počasi se daleč pride)user posted image .

mija75 jaz tudi bolj čutim na levi strani mogoče imata obe nogice tam, ne vem al je pa ena bolj aktivna. Mogoče je tud odvisno od tega kako ležita posteljici, pri meni ena spredaj ena zadaj.

Kako pa ste kaj ostale, se uspešno izogibate virusom in bacilom?
Mene že par dni nekaj grlo pa ušesa matrajo od včeraj me pa tud nekaj slabost daje.
Da o tem, da imam že skoraj 1 mesec tekoče blato ne govorim, sploh ne vem več če je to normalno. Se mi pa to dogaja od kar jamljem buskopan in Magnesol.
Jutri imamo kontrolo rasti in upam, da obe lepo rasteta in se redita.
A ste ve že vse uredile na csd, porodniška in paket. Jaz čakam, da mi ta teden iz službe pošljejo izpolnjen obrazec in potem oddam.

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.1.2011 19:02:32   
mija75
Punce najlepša hvala za odgovor. Me pa še nekaj zanima. Kako je pri vas z rastjo trebuha. Men se zdi kot, da mi od 28. tedna ni skoraj nič zrastel :mogoče 2 cm - obseg imam le 103cm. Ali je to normalno,da se malenkost ustavi, pa poitem mogoče spet poveča? Pa zdi se mi, da se mi je malo spustil....jaz pa še 2 meseca do konca user posted image .

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.1.2011 19:34:07   
upanje81
Mija75 zdaj sem si šla prav trebuh merit. Jutri dopolnim polnih 32 tednov in imam obseg 112 cm. Me pa zanima zakaj si ga sploh meriš a je to kakšen pokazatelj, jaz sem si ga zdaj prvič.
Meni se je trebuh spustil že konec novembra, jaz sploh nisem tok opazila ampak so mi vsi govoril da je precej nizko. Zdaj je pa sploh trebuh nizko, ker sta obe že obrnjeni dol z glavico in ena je že tako nizko, da ji 14 dni  nazaj niso mogli izmerit obsega glavice, prejšni teden pa moj gin zato ker je tako nizko ni mogel izmerit mv.
Se ne damo in upamo, da bomo še nekaj časa ostali 3v1.

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.1.2011 19:57:59   
mija75
Upanje81 - doma imam vodnik po nosečnosti in notri si zapisujem kg vsak teden, meter sem pa našla šele v 28.tednu in si za foro merim trebuh (ker si tudi notri lahko zapisujem). Ker pa sem ugotovila, da mi nič kaj ni zrasel od takrat, me je malce zaskrbelo. Samo zato, bi bilo najbrž bolje, da si ga sploh ne bi merila. No jaz sem zdaj v 31 3/7, ampak sta bili punci na vsakem pregledu kar večji za cca 1 teden. Ni nujno pokazatelj rasti ploda, lahko pa tudi je. Saj imam 14.1. pregled, pa bomo videli kako in kaj.

Mah včasih me mal stisne in zaskrbi, da ne bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.1.2011 19:59:13   
mija75
zamešala sem, sem v 30 in 3/7user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
5.1.2011 8:17:39   
taja2008
dobro jutro....

Mija75: Sej tudi jaz nimam ne vem kakšnega trebuha. Sem tam nekje okoli 114 cm. Po moje je odvisno kako nosiš. Jaz imam enega bolj spredaj enega pa bolj zadaj- tako kot upanje81.

upanje81: Tekoče blato pride po Magnesolu, ga imam tudi jaz, čeprav zraven Magnesola jem še Retafer-ki naj bi zapiral, pa je vseeno tekoče. Ah al bo že....

Men je ravno v ponedeljek rekel ginekolog- moj je tudi porodničar, da bomo počakal do konca januarja ali začetek februarja pol pa akcija. Sem pa se zanimala za EA pa mi jo je odsvetoval. Zdaj me je pa kr malo strah.....user posted image Sem upala na EA, zdej pa to odpade. Ima katera kakšne informacije glede EA pri dvojčkih?

Kje pa so trsica, HBMaja in Petrap? Sva od tastarihuser posted image ostale samo še midve, Upanje81?user posted image user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
5.1.2011 9:03:04   
Roži_
Jutro, bi se vam rada pridružila, seveda če lahkouser posted image
Tudi jaz nosim dvojajčna dvojčka, sem pa oplojena umetno 4 ICSI postopek v MB. Ker imate veliko izkušenj, vas bom kar tukaj povprašala o stvareh, če bom kaj rabila, lahko?
Kmalu bo 1 trimesečje mimouser posted image
Veste kaj me zanima, kdaj vam je začel rasti trebušček, ampak tapravi, jaz imam velik trebuh, ampak se mi zdi bolj od napihnjenosti, moj pravi, da se mi že lepo pozna, ampak jaz ne opazim nič posebnegauser posted image

Upam, da ste vredu in da uživate z vašo dvojno srečouser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.1.2011 9:32:44   
HoneybeeMaja
Najprej pozdrav novim dvojnim sonosečkam! user posted image Čudovito in čimbolj brezskrbno nosečnost vam želim! user posted image

taja2008 hvala za skrb user posted image ,jaz sem še v enem kosu zaenkrat user posted image ,počutim se kot kit,no saj tudi zgledam tako,se mi zdi da je zdaj v zadnjih tednih vsaka malenkost postala pravi podvig,oblačenje,obuvanje,bog ne daj da mi kaj pade na tla user posted image ,no pa da ne bom čisto prestrašila ta novih...se da preživeti,je tolk lepše ko me user posted image user posted image zbrcata,zdaj gibi ne samo da se čutijo,se tudi vidijo,na trenutke se mi cel trebuh prestavi,zgleda kar malo strašljivo,osmi potnik,alieni pa to user posted image .
Imam pa res grdo otečene noge,svojih gležnjev se sploh ne spomnim več user posted image ,kljub temu,da precej pazim,kar se tiče slane hrane.
Magnesol meni so pri odpustu iz porodnišnice naročili naj ga pijem 3x dnevno,pa sem prav tako opazila tekoče blato,zato ga kak dan nisem pila,mi je pa pol takoj začel otrdevati trebuh user posted image .

EA pri dvojčkih,meni jo je anestezistka,ki se ukvarja z lajšanjem porodne bolečine v UKC MB priporočala,tako da mi zdaj pa res nič več ni jasno user posted image .
Mene je bolj kot se bliža usodni trenutek,bolj na smrt strah,pa niti ne samega poroda in bolečine,ki spada zraven (no,ja tega tudi no user posted image ),kot tega bi se se zapletlo in šlo med porodom kaj narobe.Jaz se zato nagibam k carskemu,točno kako in kaj bo s porodom,pa se bova v torek dogovorili z mojo ginekologinjo.
In ja,zdaj ko se je kot kaže začelo zares in ko delfinka in lil že cartata svoje pupe,me je še bolj strah pa še bolj me panika grabi. user posted image

Mija75 kot so punce že povedale,je trebušček precej odvisen od lege,meni se zdi da se mi je že pri 12.tednih poznal trebušček,tudi zdaj se mi zdi ogromen imam pa oba na sprednji steni maternice.

Sicer pa je pri naju doma vse že bolj ali manj pripravljeno na prihod novih družinskih članov,danes mojega user posted image čaka še kup majhnih cotic za zlikat,potem pa smo res pripravljeni.

Lepo bodite punce,pazite nase,pa me prav zanima katera bo naslednja izginila user posted image .

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
5.1.2011 12:32:18   
anchika
Pozdravljene
Čestitke novopečenim mamicam dvojčkov in skrtka čestitam vsem ki smo še v 3v1!!
Ima še katera skozi poln nos in ko se obrišem imam vedno krvav nos. Brala sem že da je normalno da kdaj teče kri z nosu a  meni ne teče  kri le skozi ima robec krvav če me razumeta in to že traja nekaj časa.
Zelo imam poudarjene žile po trebuhi in nogah in dve veliki žili imam od spodaj. Je to normalno.

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
5.1.2011 12:32:40   
mismis
Dober dan,

evo še mi se pridružujemo dvojnim mamicam. Tudi jaz sem tako kot Roži zanosila s pomočjo umetne oploditve in imamo dvojajčna dvojčka user posted image . Sedaj, ko je nuhalna že za nami, se pa z lažjim srcem pofočkam tudi na tej strani.
Nekatere med vami že poznam z druge teme (Nosečke po IVF, nekatere pa tudi že s Postopki po IVF/ICSI).

aha za konec še, čestitke vsem dvojnim in držim pestke, da boste čimdlje 3v1 user posted image user posted image user posted image , za mamice ki pa že cartate svoje zakladke pa sploh en velik BRAVO user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1012
5.1.2011 13:49:59   
upanje81
Vsem ta novim dobrodošlica še tukaj in srečno do konca.

taja2008 a da bi sprožili začetek februarja al kako?
Ja res je vrsta se krajša in kmalu bova na vrstiuser posted image .k
jaz sem iz pregleda kontrola rasti, oba sta videti zdrava, A-jček cca 1500, B-jček cca 1900. V 14 dneh sta šla gor 500g, se mi zdi, da je to merjenje bolj na približno. Glede razlike v teži za enkrat ni panike,  ker oba rasteta. Glede na to da se bo A-jček prvi rodil in je manjši pa mi je dr. svetoval carski rez, no je rekel odvisno kako bi se odvijalo. Sam to je tako lahko bo on zdraven lahko tudi ne. Je rekel da je možno, da bi se pri drugem maternično ustje zaprlo, pa še večji je. Če bi blo obratno bi sam ven padel ta lahki. Tako, da zdaj sem malo zmedena, sem mislila da je pogoj za naravni porod pri dvojčkih samo glavična vstava. Kaj ve mislite o tem, jaz bi drugače raje rodila.

anchika jaz mam tud kar naprej poln nos, tudi kri je bla vmes, mislim, da to zaradi večje prekrvavitve. Za noge če gre za krčne žile si kupi žabe prav za nosečke.

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
5.1.2011 15:09:30   
natasha15
upanje81...pri meni je imel B 100 g več, pa ni bilo nikoli zaradi tega govora, da bi rodila s CRuser posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
5.1.2011 15:30:32   
upanje81
Nasha15 saj men tud ni glih jasno, me je pa vprašel če sem že kdaj rodila in ker nisem je sploh bolj priporočil cr, je rekel, da če bi bil on zraven bi počakal kako bi se odvijalo in potem bi se odločil. Je rekel, da mi bo naslednjič natisnil graf, kjer je vidna ta razlika da bom pokazala v porodnišnici, ko se bo začelo. Glede na to, da mi je to rekel prim. Cerar, ki ima res veliko izkušenj z dvojčki res ne vem kako se odločit. Mogoče je kakšna meja nevem, 100g je malo, pri meni B-jček že skoz prehiteva in je zdaj razlike med njima že 400g.

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
5.1.2011 17:58:24   
mapesi
Pozdravljene,
še jaz bi se vam pridružila. Tudi jaz sem uspela zanositi v ICSI prvem postopku, seveda sta oba sončka ostala z mano,tako da še zdaj včasih ne dojemam kako se hitro vse odvija in da se letos naša tričlanska družina poveča še za dva člana.
Nosim dvojajčna dvojčka, spola še ne vemo. PDP imam 12.6.2011
Meni se v sedemnajstem tednu že kar pozna, pa tudi moje spanje je precej slabo. Ampak se bomo že navadili.  Toliko za ekrat od mene.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
5.1.2011 18:10:50   
trsica
Hojla punce. A ste me kaj pogrešale?

Sem danes dobila comp, da grem mal v RL. :) Evo, sem v P in čakam, kaj se bodo zmenili. Al rodim al še malo počakamo.

V nedeljo zvečer sem začutila popadke na 10 minut, pa sem rekla, da se grem pokazat. Koneckoncev je to drugi porod in še dva sta. In so bili res. Pa MV dolg samo 1,5 cm. Pa reče nočna G, da načeloma pri teh tednih ne zaustavljajo poroda pri dvojčkih. No, jutranji G pa se je očitno odločil, da bodo vseeno zaustavljali.  Poleg tega imam še srbečico po celem telesu. So naredili jetrne teste in ugotovili, da imam povišane vrednosti. Glede na Pušenjaka, je to zelo nevarno, saj otrok lahko umre. Katastrofa. No, včeraj so se popadki ustavili in sem mislila, da grem danes domov. Pa mi zjutraj naredi še UZ in ugotovi, da je moj MV samo še 0,5 cm. In ostajam tu, najbrž do konca.
Ah....
Držite pesti, da bo vse ok. user posted image

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
5.1.2011 18:14:52   
trsica
Dobrodošle vse nove. Veliko nas bo. user posted image Skrbimo za nataliteto. user posted image

Moj obseg trebuha v 34. tednu je 106 cm. Vsak od njiju pa je težek cca. 2400g. user posted image Za brce pa vem kateri je kateri, ker je punčka že od 20. tedna spodaj zadaj obrnjena navzdol, fantek pa stalno zganja traparije in je levo zgoraj spredaj. user posted image Največkrat pa ju ločim po kolcanju.user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
5.1.2011 18:17:41   
HoneybeeMaja
Dobrodošla najprej mapesi! user posted image

trsica
vem kolk je zoprno ležat v porodnišnici,tolaži se s tem,da je tako zate in za tvoja srčka najboljše in najbolj varno.Mislim na vas,držim pesti za vas,verjamem da bo vse vredu,pa seveda komaj čakamo vesele novičke!
Drži se! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
5.1.2011 19:32:34   
taja2008
Napišem cel spis pol me pa vn vrže.....Jao, jao...

Trsica: sam, da je vse ok. Itak si na konc, še kakšen teden pol pa bo čist okuser posted image Pa čakamo vesele novičke....user posted image

Upanje81: Je reku, da mi bo sprožil prej, na začetku februarja- razen če se moja škrata ne odločita drugačuser posted image
Za porod ne vem, je pa meni rekel, da pri nas v NM delajo CR do 32. tedna- ko pričakujejo težo otročkov pod 1500g

Vse nove lepo pozdravljeneuser posted image user posted image Želim vam čim manj težav in lepo nosečnost

Neposredna povezava do sporočila: 1020
5.1.2011 19:36:42   
taja2008
HBMaja: Za EA nimam pojma, se bom tudi jaz še pozanimala kako in kaj....user posted image . Strah je pa tudi mene čeprav sem že enkrat rodila- ampak takrat je bila samo enauser posted image

Petrap je imela danes pregled, pa se ni še nič javila kako je bilo.... Menda ni v P ostala......

Upanje81; vrsta se krajša in naši MV tutuser posted image user posted image

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.1.2011 6:59:10   
petrap
dobro jutro vsem skupaj...

na pregledu bilo vse bp, A - vodilni obrnjen z glavo navzdol, naj bi imel 2500g, B - je pa obrnjen prečno in ima 2300g...no tako nekako...se je pa B obrnu v zadnjih tednih, prej je bil tudi ta glavično user posted image ...je rekla, da vseeno ni panike za naravni porod, ker je A v pravilni legi...no vseeno bi mi bilo bolj všeč, če bi bila oba tako kot je treba...plodovnice je tudi še dovolj, tako da imam sedaj 11.1. CTG v porodnišnici v PO in pa 19.1. pregled...jaz sem sicer optimist, da se bo začelo vse skupaj naravno, vendar sem mnenja, da ne še user posted image , jim je še kar prelepo notri...

mene pa prehlad daje, pa križ me res orng matra, danes sem celo kar dobro spala, ampak obračam se pa komaj...trebuh mi je včeraj počil do krvi (samo okrog popka mi je začel pokat), je rekla G, da sem še dobra kokr sem drobna...v prvi nosečnosti je šlo brez strij, tokrat očitno neuser posted image , no bom pa za to nagrajena z 2 sončkoma namesto 1..vse pa ne morm imet user posted image

trsica - drži se, kakor koli se bojo že odločili, naj se v dobro otrok in tebe user posted image user posted image , očitno sem res že jaz počasi na vrsti user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.1.2011 10:34:22   
upanje81
trsica držimo pesti, da se vse lepo izteče. Si pa drugače že na varni strani tako, da si lahko malo oddahneš in tvoja otročka imata lepo težo.

Ko pa berem kakšne dolžine imate MV pa mi kar slabo rata. Jaz sem imela že pri 27 tednih sam 17mm, prejšnji teden na kontroli pa videl ga je, je zelo kratek sam ga ni mogel izmerit, ker je glavica A-jčka čisto spodaj in pritiska nanj.  Mi pa nikoli niso omenjali, da bi gor ostala, se pa doma zato zelo pazim.

taja2008 zakaj pa bi kar sprožili, a ne sprožijo v 38 tednih če se ne začne samo od sebe?
petrap ja zdaj boš pa res že ti kmalu na vrsti, potem pa še malo potem pa taja in jaz user posted image . Upam, da moj mv še zdrži nekaj časa. Mene tud prehlad daje že kar predolgo tole traja. Sem že vse domače rcnije probala, pa ni še čist dobro. Včeraj zvečer sem komaj zaspala me je kar naprej po grlu dražilo, pa nos zamašen itd. Ima katera kakšen nasvet, kaj lahko vzamemo v nosečnosti in da pomaga.

Eno vprašanje za tiste, ki ste že rodile in imate tako več izkušenj, a je očitna razlika če gre za prave popadke al pa sam otrdevanje trebuha?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.1.2011 10:46:33   
petrap
upanje81 - jaz sem si včeraj kupila granobil za grlo, pa velik čajčka pa meda, pa s fiziološko si bom spirala nos...upam, da bo pomagalo

sem pa danes popolnoma brez energije, komaj zdajle sem se zvalila iz postelje, da sem nekaj pojedla... zdaj bom šla pa pred tv...me pa vse tako neki dol tišči, da si bom šla kar torbo za v porodnišnico pripravit... user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.1.2011 14:34:54   
HoneybeeMaja
trsica upam,da si vredu,ne glede na to če si še v 3 v 1 ali ne user posted image .

petrap zdaj sva pa nekako midve na vrsti user posted image ,takoj za nama pa taja2008,obema želim čimbolj znosne zadnje dneve 3 v 1! user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli danes kontolni UZ v porodnišnici,jaz panična in paranoična sem seveda že vnaprej vse spakirala,ker sem bila prepričana,da nas bodo zadržali user posted image ,pa nas na srečo zaenkrat še nočejo.Sta pa user posted image user posted image res ogromna A ima 3090g in B 2900g,tako da v sredo sem dogovorjena pri ginekologinji,pa bova najverjetneje določili datum za carski rez,sicer sta oba v glavični vstavi,ampak mi ginekologinja predvsem zaradi velikost plodov želi narediti CR.

Lep konec tedna vsem,pa javite se kaj!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?