bunka83 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (25.5.2010 14:38:33)
|
Ernestina, Tejaleja - držita se jutri, misli na svoja mladička, kako jih bosta kmalu držali v rokah in se znebili tega štorastega trebuha. Poročajta nam!!! Danana - Pri Hartanu se da uravanat naklone in nogice pri vsakemu posebej in to ne na zadrge, tisto se mi zdi malo nepraktično, edino streha je skupna. Pri Bumbleridu me je motilo to, da se športni del ne da obrnit proti tebi, pa še v živo ga nisem mogla videti. Hartan je res velik voziček, samo je bil pa edini, ki je imel vse kljukice pri meni. Saj sem močna punca, bom ga že dvignila v avto. Jaz sem zbrala model, moj pa barvo od katere ni odstopil. Tehnika je bolj moja vrlina, uživam v šraufanju, moj je pa čist anti.[sm=smiley36.gif] Jaz hodim še vedno plavat na DIF. To je še ednini šport, ki ga lahko počnem, tudi hoja mi ne paše, ker mi vse dol vleče. Krasno se potem počutim. Meni je Cerar prepovedal kolesarjenje, ker imam eno posteljico, zaradi prekrvavitve, si sigurna, da lahko ti kolesariš? Enojajčki smo res zapleteni... Blazina je kul, sploh preden zaspim se zelo dobro namestim, tako da me nič ne žuli. Edino ponoči se težko spravim iz enega boka na drugega in s sabo moram pod koutrom prešvercat še to veliko kačo. Imam kar vmes en kratek postanek na hrbtu, da se spočijem [sm=smiley36.gif]. Moj jo je tudi že sprobal in se mi zdi nekam preveč navdušen[sm=jezicek.gif]. Pa kar lepo okrogel postaja, dobesedno vzhaja kot hlebec, sem ga zadnjič zalotila, kako si je še trebuh božal, podobno kot jaz, se mi zdi, da ima tisti nosečniški sindrom [sm=smiley36.gif]. Se je tako polenil, zdaj ko jaz nisem za nikamor, prej sem ga jaz terala, zdaj pa samo sprašuje, kaj bomo danes jedli[sm=smiley36.gif] Danana, kašne imaš ti zadnje mere malih? Mateja79 - pojdi čimprej na bolniško, uživaj dokler lahko! Nismo normalne nosečke, trebuh nam raste dvakrat hitreje, to zahteva veliko več energije, posledično počitka. Jaz sem vsak teden slabša, vsak teden lahko naredim manj. Sva imela včeraj predavanje za dvojčke v šoli za starše...nič posebnega. Nič. Rekla mi je da sem drobna, [sm=smiley36.gif] trenutno 170cm/75kg, stegna imam k dvojne pršute ali celulitične bombe. In da naj se pripravim, da bom že konec junija rodila - 33. teden. Sem odločno prostestirala, ne, to pa ne! Aja, kako je s temi pumpami za stiskanje mleka. Ali jih boste že prej kupile, katero? Jaz bi to že vse prej kupila... Kako boste dvojčke vozili v avtu, oba zadaj ali enega spredaj enega zadaj? Matr švicam... PIŠITE!!!!
|
|
|
|