bunka83 -> RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del (19.5.2010 14:52:11)
|
Živjo! Sem s prišla srečno s pregleda pri Cerarju. Novice so dobre, miškota sta zrasla, trebuščki tudi, očitno je bila zadnjič samo lega čudna. Eden ima že 1000g in drugi 870g pri 26 4/7. Še vedno je malo zmede, kateri je A in kateri B, vsakič je drugače. Ta teden sem veliko počivala in ugotovila, da me trebuh ne boli, če veliko ležim, veliko = najmanj 15h/dan. Me ni bilo nič strah, ker sem vedela, da sta moja dva fanta, dva zdrava rogača, moj je bil pa čisto zelen s solznimi očmi ob meni, se mi je kar smilil. V soboto so popusti v Babycentru, ker je FNZ-BTCjada, ne vem sicer koliko bo popusta...mi2 bova vidla, če se bo res splačalo, potem bova šla, drugače v tisto gužvo...ne hvala. V petek greva naročit vozek, juhej, to bo najin prvi nakup za škratka. Našla sem zelo koristno branje zgodb naših predhodnic, nekaj vprašanj o dvojčkih I. del, mi je zelo zanimivo, vsak dan 10 strani, mi je dalo odgovore na marsikatero vprašanje. Tejalea - zdaj si pa na vrsti...kmalu jih boš vidla, blagor!!!
|
|
|
|