maja ST
|
ojla bodoče mamice in mamice, ki že crtate svoj pridelek! mi mamo tak lep sonček in komi čakamo da gremo ven. danes praznujemo 10 mesecev! pa tudi težki smo že full! punčka 8.900, fantek pa 10.300. tako sem vesela, sploh ne vem kam je šlo teh 10 mesecev...zelo sta živahna, se kotalita, jaz pa ju postavljam na vse štiri, pa jima ni lih najbolj všeč, še vedno bi kar na hrbtu ležala. tudi sedimo ne še, ampak saj imamo dva meseca v dobrem...bo že...za nagrado mamici pa sta danes spala od 22h do 8.30 tud mi upam da pridemo v mostec. komi čakam da srečam katero od mamic, ki sem jih spoznala v P. Ubistvu je tisti mesec, ko smo bili gor v lj pustil name zelo velik pečat. nikoli ne bom pozabila teh dni, ko smo jokali od sreče, nato od strahu, pa spet od sreče... sploh ne mine dan, da se ne spomnim na vse tiste ljudi, ki so pomagali najinima štručkama, pa meni tudi seveda. včasih me kar sredi dneva stisne, ko pomislim, da nekdo drug stoji zraven tistega inkubatorja, v katerem sta bila moja in upa na najboljše...še zdaj ko to pišem mi kar tečejo solze...dobro se zavedam, kašno srečo sem imela, da se je vse izteklo srečno in imam dva srečka ob sebi!!!! jakajaša: zelo sem vesela za rezultate amnio pa tudi teža malih je super!!! držim pesti da zdržiš do ponedeljka! 2bambinos: tudi tebi vse naj, naj! ...se malo pa boste največje srečke!!!! vse bo ok!!! v lj boste ve mamice in vaši čmlji v najboljših rokah. res se ne bojte, ker bodo super poskrbeli za štručke in pa tudi za vas! pošiljam vam kar pa se inekcij za pljučka tiče...ko so jih meni ponudili sem tudi oklevala, pol pa hvala bogu da sem se odločila in jih sprejela... ker drugače ne vem kako bi bilo s fankom, že tako je imel težave z dihanjem, mi ga je blo kar grozno gledat s tisto maskico, ki mu je prekrivala cel obraz... takrat sem se zelo bala, kako bo, ker sem celo nosečnost krvavela iz črevesa zaradi avtoimunske bolezni, ki jo imam, pa nisem vedela, kako bo še to učinkovalo name. pa baje je šele po desetih dnevih pravi učinek teh inekcij, no jaz nisem zdržala 10 dni, ampak vseeno...tudi za začasno ustavitev rasti sem vprašala, pa so mi rekli, da je to zato, ker gre vsa energija v to da se formirajo pljučka, ki bi se drugače šele kasneje razvila, zato ostali deli telesa malo "počivajo"... po drugi strani pa, tudi moja kolegica jih je prejela (sva bili istočasno v B), pa je potem šla čez rok in so ji morali še sprožit porod. tko da...ne vem...je odvisno od pozameznika, jaz sem se takrat odločila, da če mi to ponujajo že vejo zakaj.. vsem lep sončen pozdrav!!
|