cilla
|
Pri nas v Domžalah je voda trda kot kamen . Sem še prsno črpalko ferderbala zaradi te vode. Potem sem pa odkrila toplo vodo - alkoholni kis!!! Krasno, tudi grelnik vode in celo tuš kabine sem se lotila čistit s tem, par minut pustim in je vse čisto kot novo. Tudi njune cunje spiram v pralnem s kisom namesto mehčalca. MajaST, je možno, da je Hipp mleko bolj mastno in zato ne uspeš sprat flašk? Ena mleka vem, da so bolj mastna. Moja dva sta prej mela raznorazne aptamile in zdaj Babylove, pa če dam malo več praška, se flaška zelo lepo spere. Jo pa razstavim na prafaktorje in vsak del zdrgnem (imam flaške od Mam, kjer se tudi dno odšraufa stran). Sem tudi vse sterilizirala po vsaki uporabi. Dokler nismo šli prvič k mojim v Gorico "na počitnice". Ni se mi dalo vlačit s sabo vse tiste robe od sterilizatorja in po tistem sem ga tudi doma pospravila. Ma se mi res ni dalo več (lenoba babja ). Mi hodimo na fizio 1x tedensko. Sploh nisem vedela oz. pomislila, da bi moj lahko imel kako posebno pravico za vozit otroke na fizio. Večinoma gre z mano tašča, moj je bolj poročen s službo kot z mano in kadar mu rečem, da bo treba v posvetovalnico/fizio,... ima on vedno en kup obveznosti v službi in mi začne naštevat, zakaj pa res ni možno, da dobi frej. Tako da še sreča, da mam tako taščo kukr jo mam, da se štekava in da je še gajstna, ker z mojo mamo bi se vsakokrat spi***, pa še ni več v formi za take dvigovanje otrok in lazenje po tleh (poleg tega da je predaleč - varnostna razdalja ). Po vsakem našem dopustovanju pri njej rabi en teden, da pride h sebi in jo neha vse bolet. Jaz z njima telovadim tako, usput - med previjanjem, ko smo na tleh v dnevni, če imam kerega v naročju, ko gledam TV. Kukr je prilika, pa če enkrat pretegnemo roke in vrat, pa enkrat. Mi imamo jutri posvetovalnico in cepljenje (4,5 mesecev, mater, kako cajt leti!). Naj bi jih še cepili rotavirus. Sem tako gledala, da ja ne bi dobila dveh cepiv skupaj, pa sta bila malo bolana, malo so bili prazniki in naše P ni bilo, tako da evo, na koncu bosta glih dobila obe cepivi skupi. Upam, da ne bo kakih reakcij; sej ob prvem rednem cepljenju sta imela samo vročino, ma jaz malo kompliciram že po naravi . V tem današnjem silnem in krasnem vremenu se moramo mi še spakirat za domov, smo še kar pri noni. Jaooo, kako se mi ne da (si sploh ne predstavljam, kako bomo šli čez par tednov na morje, kam bom dala vso kramo , kako nas bom pakirala). MajaST, kdaj ste vi začeli z gosto hrano in kako vam je šlo? 2bambinos, mi uporabljamo lok, ja. Sem za darilo dobila dva, enega običnega okroglega in enega super velikega - pravokoten, res velik (kupljen v Milerju), pod katerim je res plac za oba. Smo dobili airex blazino in smo jo namontirali v dnevno, čez pa igralno blazino z lokom. Ko smo doma, ju imam kar večino dneva, ko smo sami, tam parkirana. Če se utrudita od lokov (začneta jokat), ju prestavim izpod loka na drug del blazine, se uležem zraven in malo pomigamo skupaj, jima dam malo vode za popit, pa gre. Ta blazina in lok sta zdaj, ko sta več budna in zaznavata okolico, krasna zadeva, zmaga. En lok (od tistih obične velikosti, kot jih imajo v reklamah od BC al pa Pikapoke), bi bil pa definitivno premajhen. Bi morala bit lesena in čisto pri miru, samo ležat en zraven drugega, da bi bil en lok zadosti za oba (moja dva že par tednov tako mahata z rokami in nogami, da za njiju npr. ni šans). Disere, drugi teden bo menda vreme uredu. Upam, da nama končno rata to kafe uresničit. Da moja dva končno spoznata kolegici .
< Sporočilo je popravil cilla -- 16.5.2012 10:08:15 >
|