Arwenko
|
Zdaj namreč uporabljam tale fertilityfriend in mi je prejšnji mesec zaznalo ovulacijo šele 19 dan od 26 dnevnega cikla in mi je bilo ful čudno, drugače imam ful redne cikluse, tam 28-29 dni. Da me je prejšnji mesec 2 dni prej presenetilo, je bilo prav čudež. No in sem mislila, da mogoče nimam ovulacije, ker ni bla tak jasna krivulja ful. Zdaj pa ta mesec, jem klomifen, čutim dogajanje v jajčnikih, tako da nekaj bo na tem, samo danes je 16. dan ciklusa, temperatura pa še vedno v kleti, se pravi verjetno ovulacije še ni bilo in spet se približujemo skoraj dnevu 20. ciklusa. Mi smo pa vedno tak gledali ne, 10-14 dni pred menstruacijo je ovulacija, to pomeni tam od 10. dneva ciklusa dalje smo bili pridni, pol proti koncu, ta zadnji teden pa ne več, s prepričanjem, da je ovulacija tako ali tako mimo. Pa še nekaj ugotavljam, da imam ful nizko bazalno temperaturo. Ko gledam tam tiste primere, imajo recimo pred ovulacijo tam okrog 36,5, pol pa naraste tam na 36.9, celo preko 37.0. Pri meni pa verjamete ali ne, pred ovualcijo med 35.9 in 36.2, po ovulaciji sem prilezla tam na 36.4-36.5. Pol se pa čudim, da me non-stop zebe, če sem itak podhlajena skoz Aja, pa merim si čisto po pravilih, oralno, s kvalitetnim termometrom, vedno ob isti uri, vedno po normalnem spanju.
|