|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
12.3.2010 15:29:44   
Anonimen
da se vam še jaz javim po dolgem času...
čakam na dan d... na kolendarčku piše da bi morala biti včeraj vgnezditev ampak nisem zaznala nobenih znakcev. spodaj me vsaketoliko kaj špikne, mam veliko belega toka, prsi me pa še nič ne bolijo...pustimo se presenetit user posted image
se bo pa kr težko zadržat da nebi že naslednji tedn testka delala user posted image

witch - držim pesti da tvoja user posted image ne pride - in seveda isto za vse ostale user posted image

tistim, kjer je user posted image prišla pa user posted image

tiste, ki ste že zagledale user posted image user posted image - kdaj so vas začele bolet prsi? ste mele še kakšne druge znakce pred m?

meni tolk paše tole sonce, ki se je danes prikazalo user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
12.3.2010 17:21:38   
nadinne
ČAU

Anonimna, mene prsi ravno ta mesec ko sem zanosia niso bolel, pa me drugače vedno...imela sem samo grozno občutljive bradavičke in to mi je bilo malo sumljivo. Drugih znakov ni bilo. Še vedno imam občutek kot da se mi bo user posted image ulila vsak čas in ko grem na wc kar gledam če je kaj rdeč papir user posted image . V bistvu nimam nekih znakov nosečnosti...če ne bi blo user posted image na testih, sploh ne bi verjela da sem user posted image . Upam da tako ostane...da ne bo slabosti itd.

Hvala vsem za čestitke...držim pesti za vse, ki ste ta mesec še na vrsti in pa tiste ki že pridno telovadite v novem krogu...vsem en VELIK user posted image

Lep sončen pozdravček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
12.3.2010 17:29:16   
Anonimen
En vprašanje za tiste punce, ki ste uporabljale ovul. teste , mislim da je tu velik ekspert sararuser posted image .
Včeraj sem sprobala prvega in je bila senca od črtice, danes je bila črtica bolje vidna, vendar še bleda, ker predvidevam da bi naj ovul. v kratkem , me zanima ali to pomeni da je ovol. blizu , glede na teste...
Drugače pa smo zelo pridni, že kar za vsak slučaj, da ja ne bi ovol. zamudili user posted image ...

anonimna t

(odgovor članu nadinne)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
12.3.2010 18:29:25   
witch
Punce, da vam sporočim.. Začel se je rjav izcedek. Imam dnevni vložek in ga je nekaj gor. Sem šla na wc  in je bil na papirju. Čez kakšno uro sem šla na wc in izcedka na papirju ni bilo več. user posted image
Tak da zdaj čakam, kdaj se bo ulila... Takrat se bom tudi pobarvala.
arual - user posted image in pogumno v april user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 12.3.2010 18:30:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
12.3.2010 18:30:18   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
7.03. ječi12 (1. krog) user posted image
8.03. 7ka (5. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)user posted image
9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)user posted image
10.03. lidik (6. krog)user posted image
10.03. *Star* (x krog)user posted image
10.03. mateja134 (3.krog)user posted image
11.03. nadinne (4. krog)user posted image
11.03.pikasta (3. krog)
11.03.roža03 (9.krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
24.03. natasa.jurman (1. krog)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
30.03. Arual (29. krog)user posted image
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image

OD TEGA _6_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky
S*
TMS82
miklarom
pilotina

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.htm

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
12.3.2010 18:31:24   
Zvezdici
Vidim, da vas je že 6 rozik.
Čestitke vsem svežim user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki še čakate.
Upam z vami vsemi!!!

witch
- držim peske, da ta rjavi izcedek le ni tečka!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
12.3.2010 19:46:54   
sarar
oh, witch. tudi jaz upam, da se ti ne ulije... bom fajn držala vse prste na sebi kar jih imam skupej... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se tiče ovulacijskih testkov, iz mojih izkušenj, in kar mi je ena punca razložila- dokler ni črtica tako močna kot testna ali še bolj ni ovulacije. menda zaznava tudi druge hormone, tako da ti kar vsak dan ob pribl. isti uri naredi test. ko bo tista močna črtica prišla, pomeni, da bo ovulacija čez 24-36 ur. upam, da sem ti vsaj malo pomagala

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
12.3.2010 19:50:04   
sarar
aja, pa ni treba  user posted image  vsak dan. baje je bolje na dva dni, ker so močnejši spermiji? kakorkoli, upam da hmalu ujameta ovulacija in dočakata svoj magični user posted image user posted image  

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
12.3.2010 20:31:22   
Beba78
Hej, dame,

še vedno navijam za vas in za cel kup novembrčkov...user posted image .

Witch user posted image - držim pesti, da bo vse OK...

Anonimna user posted image - mene še vedno nič prsi ne bolijo...pravz prav sploh nimam nobenega nosečniškega znaka, edino kar opažam, je tu pa tam taka rahla slabina, tako nekje ene trikrat na dan, kot bi me nekaj oplazilo, tako da si pol rečem, hja, kaj čmo, noseča si,a ne? user posted image

Bodite lepo.

Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
13.3.2010 7:30:11   
Pikasta
Jutro,
pa sm le spet test nardila. Imam rahlo črtico, vsaj mislim da je... zjutraj smo še itak malo vsi zalimani, tako sm mela namen še ksneje malo pogledati na trakec... ampak pravite da po 10min naj ne bi... hmmmm. Moj mož gre spet na službeno pot v torek dopoldne, zato sem želela, da bi bil to NAJIN vikend. Kdaj mi svetujete da naj spet testiram? Čez tri dni? Drugače pa kot je ena že napisala, tud jst imam občutek navala mleka in občutljive bradavice, pa ene trikrat dnevno mi je malo slabo, samo pri meni lohka da tudi od živčkov. Še držim pesti za vse!
Rada vas imam:)
Bodite lepo.

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
13.3.2010 7:33:39   
sarar
dobro jutro punce!
upam, da bo danes kaka nova lepa novička user posted image
kako kaj kaže witch? pa ostale?
jaz imam še dva dni do testiranja, sem se komaj premagala da ga zjutraj ne bi delala- testka. se kar bojim razočaranja. drugače pa se bo danes ali jutri tako videlo ali je kaj ali ne. namreč, datum sem postavila tako, da pride dan d tisti dan, ko se mi ful ulije, dva dni prej imam pa že rahle izcedke. tako da če bo user posted image  prišla, bo najverjetneje danes ponoči že videti tiste nadležne izcedke. ah... po drugi strani pa se najbrž matram, mogoče bi mi pa že danes pokazalo plusek ali minususer posted image
preizkušam svoj karakter, imam dva testka doma, da vidim če bom zdržala čim dlje user posted image

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
13.3.2010 7:36:34   
sarar
oj pikasta user posted image . ja, če je rahla črtica, delaj testek še enkrat jutri zjutraj. po desetih minutah ga pa ne glej več. jaz sem namreč opazila, da se včasih tudi kasneje neke sence naredijo, čeprav je test negativen. ampak, če je bila rahla črtica bo jutri še močnejša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
13.3.2010 7:56:43   
witch
hvala vsem za pesti user posted image da zdaj še ni pritekla. Tak da če je danes nebo jutri delam test.
Pikasta - držim pesti da je to to user posted image jutri ponovi test, jaz pa upam, da te barvam roza user posted image
sarar - tudi za tebe držim pesti, da bosta fantka dobila sestrico konec leta (ali pa bratca user posted image ) user posted image user posted image
beba in nadinne - kako se počutita? Ko bosta na preglidih videle svoje pikice pa le sporočita kako je user posted image
Jaz pa seveda za vse user posted image držim pesti user posted image da bo teh 9 mesecev čim lepših in da dobi vsaka svojega težko pričakovanega zdravega user posted image
lidik - kje se nam pa ti skrivaš?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
13.3.2010 8:21:22   
witch
latka in roža03 - kako pa pri vama kaže? So testki že opravljeni user posted image  user posted image user posted image user posted image za srečo
evatisa - ti že imamš kakšne informacije za nas firbčne babe user posted image
Tri P pa se pripravljajo za ponedeljek user posted image punce lepo se ogrejte, da na startu ne bo težav user posted image
Kako gre hitro ta marec user posted image še danes in jutri pa smo že na polovici user posted image

Jaz pa grem zdaj na en jajčkast zajtrk user posted image
user posted image
Danes pa za vas malo bolj zdrav zajtrk kot včeraj user posted image da se ne zredite preveč user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
13.3.2010 8:47:48   
witch
Jaz pa imam danes monologe user posted image Evo moja user posted image je prišla user posted image user posted image user posted image sem razočarana, žalostna... Ker sem ta mesec res imela občutek, da nama je uspelo. Pridno sva user posted image cel mesec, ko je bila O sva bila na dopustu in je bilo itak veselo... kaj morem... že imajo tisti zgoraj za mene take želje.
Kot sem pa že napisala, pa če nama zdaj v naslednjem krogu uspe, bom imela pdp 31.12. takrat pa ima moj dragi rojstni dan user posted image
Grem optimistično v nove boje user posted image
Za vse vas, ki na seznamčku še niste pobarvane pa za vsako posebej močno, močno držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
13.3.2010 9:43:19   
nadinne
Hey bejbe.

witch škoda za user posted image . ampak boš pa pol decemberka...to je najlepši mesec zame...jaz sem tudi vedno govorila da bom rodila decembra ali januarja (za svoj r.d., ki je en dan za tvojim dragim, witch), ampak je november zelo vredu user posted image No saj če zamudi malo bo res december...bomo videli kaj bodo rekli na prvem pregledu kdaj imam pdp, računanik tukaj pravi da 21.11. Komaj čakam da pokličem v ponedeljek in se naročim. Upam da bom čakala samo 3 tedne, sedaj sem baje v 5 tednu (tole s tedni mi ni čist jasno kako se šteje).

Kar se tiče testov...jaz sem najprej naredila FS Duo in je bila druga črtica tam po minutki in se še vedno vidi in ni nič bolj močna (v bistvu bolj ne more biti), CB pa tudi še vedno kaže enak lep plus kot včeraj zjutraj. Črtice niso nič drugačne...sem si ga spravila za spomin...mogoče ga uporabim, ko bom doma povedala za user posted image ...bom dala v škatlico z roza modro pentljico in dala očetu kot škatlico presenečenja user posted image

Moje počutje drugače ni nič drugačno...nobenih slabosti HB, edino če se kaj pretegnem ali ko zakašljam začutim spodnji del trebuha, kot bi preveč pretegnila mišico in čisto rahlo zapeče...se malo merkam user posted image čeprav težko ker sem zelooo prehlajena in kašljam kot za stavo.

No sporočim v ponedeljek kdaj imam pregled. Komaj čakam.

No punce ve pa pridno user posted image (tiste ki lahko), da bo konec meseca več roza barve v seznamu in da bo več novemberk...pa tudi decemberk seveda.

Lepo sončno soboto.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
13.3.2010 10:06:09   
sarar
witch, najprej hvala za zajtrk, predvsem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image r je tečka prišla user posted image . sem tudi jaz žalostna... bom pa držala za drug mesec pesti... ga boš al za božička dobila ali pa za novo leto user posted image user posted image user posted image  najlepše darilo user posted image

nadinne, ti tedni se štejejo od zadnje user posted image  naprej, ne od dejanske user posted image . zato ti več tednov pokaže-najbrž ti pokaže dva tedna več kot si sama računala?
pri meni nič novega... krčev nič večuser posted image , joške ne ščemijo več, edin bradavičke so mal občutljive. sicer prvič ta mesec, ampak upam da ni to kak nov znak za user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
13.3.2010 10:19:42   
witch
nadinne - jaz pa sem vedno govorila samo novembra in decembra ne otroka user posted image ker 90% kolegov, sorodnikov ima takrat rojstni dan. In potem je katastrofa z nakupom daril. Prvo rojstni dan, pa še prazniki. Vedno sem se želela otroka od maja pa tam do konec avgusta. Pa sva se prepozno spravila delat, zdaj pa noče uspeti user posted image Zdaj pa mi je tako vseeno kdaj in kje je... samo da je! user posted image Moj fant je napovedal, da bo otroček rojen 1.1.2011 user posted image moram povedati, da ima včasih kakšne čudne sposobnsti glede napovedi user posted image
Javi nam datumček pa čuvaj pikico user posted image
sarar - hvala user posted image user posted image user posted image Veš ka je meni najbolj zanimivo? To, da na forumu srečaš **** osebe, ki jih ne poznaš, pa vendar te njihova žalost razžalosti in sreča razveseli. Na nekatere se prav "navežeš" (ne vem če je to pravi izraz). Z nekaterimi čakam, upam, ma še solza sreče ali žalosti mi priteče..
Če pa bo uspel user posted image v aprilu, pa bi "atiju" zelo rada podarila štručko za rojstni dan user posted image
Kot sem rekla grem otimistično naprej user posted image ta mesec z veliko jajčki in piva user posted image konec aprila pa imam tako ali tako reden pregled pri G in če se ne prime vprašam za kak nasvet, če pa bo, pa upam, da bomo že videli srčka user posted image
Kot spremljam naše nosečke, jih veliko jamra za bolečimi bradavicami.. tako da sarar  mogoče je to to user posted image držim pesti in komaj čakam 17. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je tebi že vedeževalka rekla? Konec leta da vidi user posted image ?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
13.3.2010 11:12:51   
sarar
witch, se strinjam s tabo glede na to, k si rekla da smo vesele in žalostne druga za drugo... sem na istem kot tiuser posted image
meni je napovedala ful čudno, prvič da vidi dva fantka konec leta ampak ne dvojčka user posted image , drugič pa da bom zanosila čez nekaj let šele... jz itaq ne verjamem v te stvari... edin eni, k pa 95% zadane, sam je pa ful draga. moji svakinji je napovedala kdaj, kje se bo poročila, s kom, kolk otrok bo imela in kaj bosta. vse se je izpolnilo do pikice

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
13.3.2010 11:19:46   
witch
Mogoče pa bo konec leta res še en navihanček user posted image čeprav jaz močno držim pesti za pupiko user posted image user posted image
Ker meni je napovedala prvič da bom zanosila kmalu, februar-marec. Drugič pa sem ji pisala, da vidim ka bo rekla in je napisala da vidi punčko v kozorogu 2011.
Danes pa sem pisala naj razjasni to malo... ker kozorog 2011 je tudi decembera, ne samo januarja. user posted image Javim ko mi bo odgovorila user posted image
Saj jaz tudi to jemljen bolj za šalo kot zares user posted image
Ja moja teta je tudi hodila k eni. In ji je točno napovedala. Ampak kaj ko je ta ženska umrla user posted image Jaz bi takoj šla k taki ful dobri...
Kje se danes lidik skriva?
Ka pa kakšna nova rozika?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
13.3.2010 11:27:21   
portorož
Pozdravljene user posted image !

Končno sem nekak uspela priti še do sem, čeprav vas že prav vneto prebiram.

Witch zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav mislim, da se tukaj gor prav vse rade malo pocrkljamo, pa čeprav samo z temi posrečenimi smeškeci.

Jaz je ne pričakujem 23.3, je pa to že najin 9 poskus in če tokrat ne rata, gremo baje na preiskave.

PUnce, ne obupat (jah, to moram tudi sama večkrat prebrati).
Moj, ki je prvega otroka (z bivšo) naredil v prvo, kar ne more verjeti, da je otroka tako težko naredit. Ko sva se odločila, da bova najino ljubezen okronala in je tudi prijelo v prvo, a žal v 10.tednu mali pikici srček več ni bil. In tako se sedaj trudiva že od julija lani, pa nekak ne gre in ne gre.

Phe, pravi pa, da še sreča, da je otročka tak lepo delat user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tak da pač user posted image in user posted image in user posted image in čakamo na user posted image ...

Em, kaj pa pomeni to z pivom in jajci?

Bodite optimistične in "napadite" svojega dragega..., moj pravi, da sem v zadnjih mesecih postala prava "zverinica". user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
13.3.2010 11:35:29   
witch
portorož - dobrodošla user posted image upam, da zagledaš + user posted image tvoj pa moj pa enako razmišljata user posted image na vseh straneh. Pivo in jajčka pa naj bi naredila tvoja jajčka boljša in lepša. Tako so mi rekli user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
13.3.2010 11:36:53   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
7.03. ječi12 (1. krog) user posted image
8.03. 7ka (5. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)user posted image
9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)user posted image
10.03. lidik (6. krog)user posted image
10.03. *Star* (x krog)user posted image
10.03. mateja134 (3.krog)user posted image
11.03. nadinne (4. krog)user posted image
11.03.pikasta (3. krog)
11.03.roža03 (9.krog)
13.03. witch (3. krog)user posted image
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
23.03. portorož (9. krog)
24.03. natasa.jurman (1. krog)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
30.03. Arual (29. krog)user posted image
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

OD TEGA _6_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky
S*
TMS82
miklarom
pilotina

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.htm

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
13.3.2010 12:02:11   
Anonimen
no pa sem tudi jaz dočakala dve črtici sicer na ovolucijskem testu , ampak občutek je pa kuluser posted image , pa ravno na rojstni dan, to bi blo pa res fajn ,da ravno na ta dan nardimo user posted image user posted image , držte pesti!!
anonimnat

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
13.3.2010 12:12:46   
elenica9
Pozdravljene!

Navijam za vse vas, da vam čimprej uspe.

witch- najprej user posted image . Kam pa to pišeš za napoved, ker midva se tudi trudiva in bi tudi rada kaj izvedela, če kaj bo ali pa ne. Hvala

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......