|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
13.3.2010 12:36:17   
sarar
anonimnat, no, vidiš. zdaj pa le v akcijouser posted image , pa glej da boš čez dva tedna sporočila veselo novičko user posted image

(odgovor članu elenica9)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
13.3.2010 13:07:57   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: elenica9

Pozdravljene!

Navijam za vse vas, da vam čimprej uspe.

witch- najprej user posted image . Kam pa to pišeš za napoved, ker midva se tudi trudiva in bi tudi rada kaj izvedela, če kaj bo ali pa ne. Hvala

hvala user posted image
renatatarot@gmail.com  želim, da vama čim prej uspe user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu elenica9)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
13.3.2010 14:02:17   
lidik
hej punce. Evo mene spet tukaj. Včeraj po službi sem imela predavanja in danes ob osmih zjutraj spet, tako da zdaj sem pa končno doma in evo me tukaj. O witch, držim pesti, da je to bila res vgnezditvena in da nam sporočiš da se je prikazal plus. Sarar punca za tebe pa itak veš da navijam, da bo končno še ena babika pri hiši!!!!! user posted image user posted image user posted image Pikasta za tebe pa tudi upam, da nam čimprej potrdiš, da je črtica še bolj močna in da je to to. user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
13.3.2010 14:03:33   
lidik
witch oprosti, sem šele sedaj šla do konca brati in vidim, da je že prišla. user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Boš videla, da trojka bo še vedno srečna, ampak v tem smislu, da se bo pri štirici pokazal plusek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.3.2010 14:20:22   
sarar
ojla lidik, punca naša! kako si? si preživela zobarja? user posted image

drugače pa pri meni še nič na vidiku... zaenkrat user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.3.2010 15:29:40   
lidik
hej sarika. Ja seveda sem preživela zobarja. Je bil dobre volje, tako da ni bilo problema. No vam moram povedati da imam super zobozdravnika, ki res ve kaj dela. In zna biti zelo vredu, kadar je normalne volje. Uffff kadar pa je slabe volje pa samo beži od njega, tako da pri njemu je loterija, kakšen bo, ko prideš tja. Sej mi včasih kdo reče, zakaj pa ne greš drugam, če pa zna biti takšen težak, samo je pa res, da v 99 % je super in HB nimam nobenih problemov z njim in z zobmi. Pri prejšnjemu ko pa sem bila (uf sej to je že ful dolgo nazaj) pa še domov nisem vredu prišla mi je že plomba, ki mi jo je naredil ven padla. Tako da sem s tem super zadovoljna.
No drugače pa sem vredu, imam malo čistilno akcijo, kolikor je pač ostalo časa po predavanjih. Sedaj bom itak počasi mogla zaključit, ker se že moj kosmatinec zunaj nekaj glasi, da bi se šel malo potepat, tako da mislim, da bo počasi čas za sprehod.
Sarika, super da še ni nič priteklo, in sej veš da bo ostalo tako do konca leta, no razen proti koncu leta se vam bo pridružila pupika. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
13.3.2010 16:08:03   
Anonimen
drugače pa pri meni še nič na vidiku... zaenkrat

Drugače pa kak si pa kaj , ali s ti zdi, da si moogoče, al imaš kakšne znake ?

anonimna t

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
13.3.2010 17:17:49   
sarar
anonimnat, nič poebnega. po malem mi je bilo čez dan sicer malo slabo, sam sej veš, kok si take stvari včasih umišljamo user posted image . pa malo prej so me taki krči kot tik pred user posted image  dajali... tako da kaj pa vem, mislim, da bo ponoči prišla, točna kot urca. ampak, upanje umre zadnje. sem ugotovila, da imam celo tri teste domauser posted image , tako da če je slučajno jutri zjutraj ne bo, bom enga pač riskirala. čeprov je mal možnosti...

lidik, ja je ful velik vredno da imaš dobrega zobarja. ampak veš kaj, moj ne samo da je fuuul dober zobar, še take okice ima, da se kar v njih zagledam ko mi po zobeh vrta user posted image  pa je prec mal bolš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.3.2010 17:23:35   
sarar
aja, eni punci, pa ne vem kateri, sem obljubila naslov za une ful pocen ovulacijske testerčke. pri meni preverjeno-delujejo glih tko dobr k uni iz lekarne. evo ga:
www.accuratepregnancytests.com

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.3.2010 17:26:09   
witch
lidik - hvala ti user posted image bove pa v aprilu spet načvekale 100 strani user posted image potem pa se OBE selive pod december user posted image user posted image
jaz sem pa glih zdaj spekla pecivo user posted image mmmm kak diši, pa kako je lepo user posted image upam, da bo še tak dobro user posted image
Drugače pa imam krče tak močne da bom umrla... user posted image Povejte mi s čim si lajšate bolečine? Ker jaz jem nalgesin ampak zdaj ko delava na user posted image samo lekadol. In ne pomaga skoraj nič. Ima katera kakšne naravne metode za lajšanje bolečin?
Pa v torek en izpit, pa v petek en izpit... jaz pa brez volje za učenje user posted image user posted image user posted image Imam željo narediti to čim prej... ampak ni volje, motivacije za učenje.. Ah...
Danes je res spet tisti žalosten dan, ko vsi v hiši hodimo s solzami v očeh in glavami dol... dedku je danes 2 leti odkar je umrl.. ampak je bolečina še kako velika... Pa še user posted image spet ni uspel... user posted image user posted image user posted image
Bo jutri boljše!

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
13.3.2010 17:37:37   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

lidik, ja je ful velik vredno da imaš dobrega zobarja. ampak veš kaj, moj ne samo da je fuuul dober zobar, še take okice ima, da se kar v njih zagledam ko mi po zobeh vrta user posted image  pa je prec mal bolš user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha, o potem pa ti rada hodiš k zobarju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj greš kdaj kr tako tja, z namišljeno bolečino? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
13.3.2010 17:38:46   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

aja, eni punci, pa ne vem kateri, sem obljubila naslov za une ful pocen ovulacijske testerčke. pri meni preverjeno-delujejo glih tko dobr k uni iz lekarne. evo ga:
www.accuratepregnancytests.com

kako dolgo pa traja da jih dobiš? Samo plačat se da pa samo s kartico, a ne? Hmmmm, bom morala verjetno kr po une v lekarno. user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
13.3.2010 17:41:39   
sarar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
witch, saj bo bolje. potem pa si danes le vzemi dan zase, se boš jutri učila. verjamem, da je še hudo, čeprav je od smrti že dve leti... čas ne pomeni nič, ko imaš nekoga rad. ampak kar pogumno naprej.

ps- upam, da bo pecivo uspelo. jaz pa bom šla zdaj delat polnjene štručke za večerjo tamalima. pa itaq bova tud midva kako pojedla user posted image
ps2-dober tikerček si si naredila user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
13.3.2010 17:41:40   
lidik
o witch user posted image user posted image user posted image user posted image  danes pa res ni tvoj dan. Upam, da krči minejo čimprej. No jaz ponavadi če je res hudo vzamem lekadol - ki pa tudi skoraj nič ne pomaga - ali pa vsaj ne za dolgo. Drugega pa tudi jaz ne vem kaj bi.
Za dedka pa kaj ti naj rečem - naj ti bo v tolažbo to, da mu je lepo tam kjer je in da od tam pazi na vse vas. Sigurno da to pri vaši bolečini ne pomaga veliko, ampak vsaj en kanček mogoče pomaga. user posted image user posted image user posted image
Drugače pa ja itak pod aprila bova čvekale, čvekale in čvekale, tako da se naju bo tisti tam zgoraj naveličal in naju bo brž skupaj poslal med decemberke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
13.3.2010 17:44:21   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ha ha ha, o potem pa ti rada hodiš k zobarju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj greš kdaj kr tako tja, z namišljeno bolečino? user posted image user posted image user posted image

zaenkrat še ne, mam dost za popravt user posted image
tiste testerčke pa baje ful hitro dobiš. je pa treba številko kartice dat, ja

aja, glede krčev-komot lahk vzameš dva lekadola naenkrat. drugače pa imaš tudi na www.menstruacja.si par nasvetov okol tega

< Sporočilo je popravil sarar -- 13.3.2010 17:45:15 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
13.3.2010 18:02:09   
witch
sarar in lidik - hvala obema user posted image user posted image
jutri bo boljše.. saj sem bila skoraj cel dan dobra. zdaj pa je izgleda udarilo ven user posted image
pecivo pa... komaj čakam da probam user posted image
Vesta kaj? Zdaj sem se pa odločila... ta krog pa moram probati svojo jajčko izboljšati... in si bom zato privoščilo PIVO user posted image user posted image pa pozabila na težave, pa še koristila si bom user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 13.3.2010 18:07:09 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
13.3.2010 18:12:14   
lidik
bravo punca, tako se govori. Ti lepo sedaj si privošči en veliko kos peciva - predvidevam da so tudi jajčka notri user posted image user posted image user posted image , potem pa vse skupaj le poplakni s pivom in boš videla da bo uspelo. Joj vam nisem še tega povedala - se včeraj jaz "antialkoholik" odločim, da začnem piti pivo. In sedimo pri mizi moja starša, jaz in moj. In moj seveda pije pivo - jaz pa "navali narode" mu vzamem pivo in si ga privoščim. Da vam ne povem kako so me vsi gledali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa starša itak nič ne vesta glede user posted image  in vsega skupaj, tako da sta me gledala kot bi padla z lune - moj se pa samo začne smejati in pravi - ja nič vsaj pojdiva najprej gor do najinega stanovanja, da mi te ne bo treba še po stopnicah nosit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
13.3.2010 18:13:09   
sarar
tako se govori! bravo punca, kar tako naprej... pa še skoz boš dobre volje user posted image

grem zdaj tiste štručke končat. pridem še kasneje

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
13.3.2010 18:14:12   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

bravo punca, tako se govori. Ti lepo sedaj si privošči en veliko kos peciva - predvidevam da so tudi jajčka notri user posted image user posted image user posted image , potem pa vse skupaj le poplakni s pivom in boš videla da bo uspelo. Joj vam nisem še tega povedala - se včeraj jaz "antialkoholik" odločim, da začnem piti pivo. In sedimo pri mizi moja starša, jaz in moj. In moj seveda pije pivo - jaz pa "navali narode" mu vzamem pivo in si ga privoščim. Da vam ne povem kako so me vsi gledali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa starša itak nič ne vesta glede user posted image  in vsega skupaj, tako da sta me gledala kot bi padla z lune - moj se pa samo začne smejati in pravi - ja nič vsaj pojdiva najprej gor do najinega stanovanja, da mi te ne bo treba še po stopnicah nosit. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
13.3.2010 18:14:41   
lidik
no sarika le nahrani tvoje fantiče, pa se potem še kaj oglasi.
Aja glede testov pa jaz si jih ne bom mogla tu naročiti, ker nimam kartice za plačevanje v tujini, tako da bom šla verjetno jutri kr po tiste v DM.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.3.2010 18:26:52   
lidik
Ok punce jaz vas za danes pozdravljam. Lepo se imejte, lepo preživite ostanek sobote, jaz pa hitim še do konca pospravit, potem še malo  za knjige, potem pa se grem malo k mojemu stisnit. user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja pa na kozarec piva bom še šla. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.3.2010 18:57:11   
pika555
witch, žal mi je zate...ampak kar lepo pozitivno dalje, a ne?

Jaz pa imam od včeraj filing kot da se bo glih zdaj ulila... pa se še ni, niti izcedka ni..tako da ..
juri delam test, ker je 29.dan cikla. Upaje umre zadnje, bomo vidli, držite pesti!!!

Lp vsem

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
13.3.2010 19:15:09   
sarar
pika555, držim pesti za naju obe, ko bova delali test!!! in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naju in ostale ki ga bodo delale

lidik, saj ne rabiš kake posebne kartice. mislim, da uporabiš eurocard

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
13.3.2010 20:37:58   
Anonimen
[color=#990000]sarar praviš da maš tak občutek kot da bo vsak čas pritekla , tudi sama sem imela podobno situacijo in nisem verjela da bo kaj , ampak je bil plusek, sicer se je p dveh mesecih žalostno končalo, ampak na znake se ne oziraj...user posted image user posted image user posted image
anonimna t

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1174
13.3.2010 20:42:45   
Anonimen
no zdaj pa vas nekaj vprašam, vidim da imate vse tikerje, ustvarila sem si ga na tej liliepy strani, kak ga pa naj prenesem na ringarajo, a mi lahko kdo pove, prosim...
anonimna t

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......