|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
11.3.2010 15:26:40   
witch
ooo sarar user posted image smo te res kar malo pogrešale user posted image ti že tudi odštevaš dneve počasi. Držim pesti za user posted image
jaz še itak upam da je user posted image bomo videli v soboto. Bom naredila še en test če je ne bo. Potem pa naslednji ciklus spremenim prehrano, pa veliko jajčk bom jedla pa pivo bom pila user posted image glede Tifola pa še razmišljam. Mogoče ga bom jedla.
Tudi moj se strinja, da bova jedla več sadja, zelenjave, pa on cinka. Pa veliko bova slončkala 
lidik - vso srečo pri zobozdravniku user posted image jaz bi tudi mogla iti. Pa se ne morem opogumiti user posted image
nadinne, pikasta, roža03 - kje ste? jaz bi barvalaaaaa user posted image
Kako pa je z našo anonimno T? Datum imamo x.03. - je že kaj novega

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.3.2010 15:35:49   
agataema
Živjo punce!

Jaz sem morala danes peljat malega k pediatru, na kontrolo, pa ušeska še kar niso v redu. Se bo še malo pri mamici crljal.

Glede dopusta: midva sva bolj roadtrip varianta izletov, ker morja ne marava najbolj. Letos je v planu Danska, če(ko) bom pa noseča, bomo pa plane malo prilagodili.

Jaz jem CentraMed mami, ker sem to jedla tudi pred prvo zanositvijo. Ker ratalo je takoj in je bilo fajn, da sem že tista dva tedna pred izostankom M jedla folno. Kakšnih drugih zadev se (zaenkrat)še ne poslužujem.user posted image

Meni vas je tud ful lepo brat. Res, ko preberem, da je kakšni uspelo, sem res ful vesela, če pa kateri ne je pa lepo, da se še tukaj potolažimo in skupaj upamo za naprej.

Lep dan

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.3.2010 15:43:40   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Meni vas je tud ful lepo brat. Res, ko preberem, da je kakšni uspelo, sem res ful vesela, če pa kateri ne je pa lepo, da se še tukaj potolažimo in skupaj upamo za naprej.

Jaz se popolnoma strinjam s teboj, sploh pa, ker midva nisva nikomur povedala, da delava na otročku, edino jaz najbolši prijateljici, ker sm morala dat vn iz sebe. Skratka z nobenim se ne morem konkretno o tem pogovarjat, noben drug ne zastopi, kako nestrpno pričakuješ tisti veliki dan, ko naj bi se M prikazala, pa tud tolažba in spodbuda res prav pride.
Hvalaaaaa punce user posted image user posted image user posted image user posted image

In še dolgčas v službi oziroma monotonost preženemouser posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.3.2010 16:11:15   
witch
Mislim da se tukaj vse strinajamo... tudi jaz sem povedala samo res najboljši kolegici. Rada pa povem svoje občutke pa.. rada tudi slišim nasvete drugih. Najboljša kolegica je pred dvemi leti rodila, ostale pa še nimajo otrok. Vsem tistim znankam, ki imajo otroke pa res nebi svojih težav govorila. Potem te pa na forumu res najboljše razumejo. Tak da rada klepetam z vami user posted image
Punce meni je bilo včeraj zvečer slabo. In evo spet mi je. Pa pijem kamilični čaj in mi prav gor rine. Včeraj zvečer sem jedla juho iz hokaido buče in isto. Test pa negativen user posted image ka me to matra? user posted image  

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
11.3.2010 16:16:25   
witch
Punce... jaz sem glih zdaj tisti jutranji test pogledala spet. In vidim res minimalno črto oziroma senco od črte oziroma ne vem... nekaj je.. sem pa delala FS. Je pa res da je od testa minilo že 10 ur. Ampak priznam, da ga zjutraj sploh nisem tak podrobno gledala. Ker od daleč to ni vidno.
Bom počakala in v soboto delam še enega. Upam še vedno... po tem pa se mi je res nasmejalo pa srček je začel hitreje biti user posted image  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.3.2010 16:55:55   
Minky
Sarar, tisto o občutku navala mleka zna biti pa morda res dober znak.  user posted image Jaz sem to tudi čutila , sicer vsega skupaj ene 3x ta mesec, me je pa prav presenetilo.

In sedaj sem res user posted image . Tako da držim pesti!user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.3.2010 17:12:27   
evatisa
pozdravljne
tako dolgo nism bla gor, k ni blo časa. Sm mela noro v službi in v šoli. No pa pridm gor in vidm d je nekaj novihuser posted image .iskrene čestitke vsem. Jz pa še kar upam, d bom tud za nas uspešen mesec, čeprav me že neki boli.ampak kako že pravimo.dokler niuser posted image je upanje. lep preostanek dneva.

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.3.2010 17:30:24   
witch
oooo evatisa ti si pa že kar v nedeljo user posted image bove videle kak bo vikend radodaren z roza barvo user posted image

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.3.2010 17:43:51   
nadinne
Živjo punce.

Tako se mi roke tresejo da komaj tipkam...prejle sem naredila test FS Duo in že po minuti se je pokazalo user posted image !!!!! Ne morem verjeti!!! Sploh ne dojemam. Tako se mi smeji user posted image
Ko sem pokazala test dragemu je skoraj s stola padel...noro je vesel. A je možno da je lažno pozitiven? Jutri grem kupit še Clear Blue, ker ga danes v našem DM ju niso imeli in bom za vikend ponovila test. To bo dokončno potem.
RES NE MOREM VERJETI! NOROOOOO user posted image

Nič...se moram s čim zamotit da se umirim user posted image

Se javim za vikend da potrdim ali ovržem tele sanje moje user posted image

user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.3.2010 18:08:48   
malajka84
Evo punce mene, še vedno vas spremljam pa močno močno držim pesti za vse!!!

nadinne čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

witch še vedno verjamem v srečne trojke!!!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
11.3.2010 18:20:39   
agataema
Nadinne: čestike! Lepo nosečnost in zdravega bejbija ti želim.

Witch: upam, da je senca črtice, tudi prava črtica. Jaz sem pri prvi nosečnosti delala test par dni prej, pa je bila tudi ful šibka črtica, pod neonsko lučjo sva jo z možem gledala, a je ali ni. No čez par dni je bila močnejša. Upam, da je to to.

Jaz pa za ta mesec itak nimam nekega upanja, saj bi bil praktično čudež, da bi zanosila. V tem ciklusu je bil mož doma 4 dni, tako da so možnosti res minimalne.

Lp

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
11.3.2010 18:39:29   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
7.03. ječi12 (1. krog) user posted image
8.03. 7ka (5. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)user posted image
9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)user posted image
10.03. lidik (6. krog)user posted image
10.03. *Star* (x krog)user posted image
10.03. mateja134 (3.krog)user posted image
11.03. nadinne (4. krog)user posted image
11.03.pikasta (3. krog)
11.03.roža03 (9.krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
30.03. Arual (29. krog)
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image

OD TEGA _6_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky
S*
TMS82
miklarom
pilotina

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.htm

< Sporočilo je popravil witch -- 11.3.2010 18:40:02 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
11.3.2010 18:44:22   
witch
nadinne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam user posted image želim ti lepih 9 mesecev in zdravega user posted image končno malo roza barve user posted image
BOSTINA - daj povej mi kak se počutiš? user posted image te kar malo pogrešam tukaj gor user posted image tudi jaz še verjamem v srečne trojke user posted image in upam, da se bom selila za tabo user posted image hvala za vzpodbudo user posted image   Zakaj pa se tvojega tickerja več ne vidi? user posted image
agataema - hvala za vzpodbudne besede user posted image   upam, da je pri meni isto user posted image glede tebe pa.. bodi optimistična. Zakaj pa se nebi glih takrat prijelo. Držim pesti za najboljše user posted image
zdaj pa čakam še pikasto in rožo03.. kako je? user posted image user posted image da bo čim boljše user posted image
lidik - ti pa si še kar pri zobozdravniku? te že pogrešam user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 11.3.2010 18:45:39 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
11.3.2010 18:52:50   
natasa.jurman
Oj punce,

Tudi jaz pričakujem marca user posted image user posted image .........

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
11.3.2010 18:55:26   
witch
natasa.jurman - dobrodošla user posted image upam, da zagledaš user posted image user posted image
če pa nam daš kakšne podatke te pa damo še na seznamček user posted image povej mi datum ne pričakovanja user posted image in pa kateri krog je user posted image

(odgovor članu natasa.jurman)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
11.3.2010 19:10:32   
malajka84
witch eh jst vas še vedno redno spremljam pa držim pesti, sem že navajena, da sem v teh forumih, ko se čaka:) sej boš vidla trojke bojo srečne!:) ticker se vidi sam je treba par sekund počakat ne vem zakaj je tk....kak se počutim? razen občasnih slabosti pa lenobe=utrujenosti, da bo lepše slišat, nič kaj posebnega:) 22. mam pregled in takrat bo to to, ko bom prvič videla pikico:) komaj čakam:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
11.3.2010 19:11:11   
Anonimen
Pozdravljene punce, sem videla ,da me je ena pogrešalauser posted image , sem ful zasedena, najprej služba , potem pa še vsak popoldan nekaj...
No pri meni je stanje tako, da čakam na ovlucijo, ki očitno še ni nastopila , bt je pod 37 kar pri meni pomeni da jo še čakam, je pa danes 12. dan oduser posted image ... sem se pa kupila danes ovul . teste (sem si rekla da tega pa res ne rabim, ampak ni user posted image so imeli znižane v dm in se jih vzelauser posted image user posted image ), tudi jaz že 14 dni jem tiste kapsule matičnega mlečka, pa bom videli, zaenkrat stranskih učinkov še nimauser posted image ...
Nič pridne bituser posted image pa velik pluskov pridelat....user posted image
anonimna t

...

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
11.3.2010 19:15:31   
Anonimen
Nadinne - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko veselja s tvojo pikico ti želim

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
11.3.2010 19:19:54   
witch
BOSTINA - glej da javiš kak bo na pregledu user posted image držim pesti, da bo s pikico vse ok user posted image user posted image hehehe imaš vsaj razlog da lahko počivaš  user posted image želim pa ti, da se tak (brez težav) user posted image tudi nadaljuje vse do novembra user posted image
anonimna T - potem pa lepo user posted image da te barvam roza user posted image
anonimna Z - kako pa ti?

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
11.3.2010 19:28:13   
agataema
Jaz sem se pa zdajle po telefonu načvekala s svojim dragim. Zdaj pa grem skopat našega mulčka, ga dam spat, potem imam pa eno goro cun za zložit.

Lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
11.3.2010 19:45:55   
ječi12
ojla

čestitke novi nosečki...valda da FS velja če je tko lepa črtica takoj narisana! tud js sm jo delala dons zjutri še enkrat. nism mogla do jutr-svojga rdja počakat...ampak je bil orng pozitiven tko da juhej! sm se naročila na pregled ampak bom mogla dlje kt mesec čakat. tko je nimam kej.

ostale ni še koncec meseca,držim pesti!!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
11.3.2010 19:55:35   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Punce... jaz sem glih zdaj tisti jutranji test pogledala spet. In vidim res minimalno črto oziroma senco od črte oziroma ne vem... nekaj je.. sem pa delala FS. Je pa res da je od testa minilo že 10 ur. Ampak priznam, da ga zjutraj sploh nisem tak podrobno gledala. Ker od daleč to ni vidno.
Bom počakala in v soboto delam še enega. Upam še vedno... po tem pa se mi je res nasmejalo pa srček je začel hitreje biti user posted image  

upam, da bo v soboto kaj bolj konkretnega user posted image user posted image user posted image

a res minky? zdaj si mi pa š malo upanja vlila. veš, sem šla popoldne s tamavmu na sprehod, pa me je v (ne vem kako naj se lepo izrazim user posted image ) joškah kar nekajkrat zaščemelo user posted image . bom hmalu videla user posted image

nadinne, tudi ta testek je prav gotovo prav pokazal !!! čestitke user posted image user posted image user posted image  pa tako kot vsaki tudi tebi želim čudovitih user posted image  mesecev

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
11.3.2010 19:56:10   
sarar
ječi še enkrat čestitke! user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
11.3.2010 21:06:20   
natasa.jurman
No takole.....poskušava 1 krog, zadnja user posted image je bila od 24.02.- 28.02.2010, Na kar sva user posted image 3.3......sicer takrat naj ne bi imela še plodnih dni....ampak sluz je bila prozorna in ne motna, kot pravijo da je ob koncu user posted image . Ravno zdaj naj bi imela O, torej  vlečljivo prozorno sluz, ampak jaz imam motno sluz, je pa res, da ima precej neredn ciklus....od 25-28 dni. .....Imamo pa že punčko 4.5let staro........user posted image

(odgovor članu natasa.jurman)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
11.3.2010 21:51:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: witch

anonimna Z - kako pa ti?

Čist fajn, sploh se še ne zavedam čisto dobro, ker nimam nobenih znakov - HB. Čakam na pregled, da vidim user posted image , pa moram še kar 3 tedne počakat.

Držim pesti in navijam za vse vas, da čim prej zagledate user posted image

Z.

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......