|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
3.3.2010 17:57:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Itak, da je. user posted image  Vse čestitke. Lepo nosečnost in zdravega dojenčka ti želim!

Ja Bostina, je črtica user posted image . Evo se boš meni pridružila user posted image Sem ful vesela zate, Kar tako naprej, da bo seznam res roza user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu agataema)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
3.3.2010 18:01:41   
Arwenko
Bostina, pa je imela vedeževalka v nekem smislu prav, zanosila si v februarju, čeprav je danes 3. marec. Čestitam še 1x. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
3.3.2010 18:14:18   
malajka84
punce hvala!! v roza se pobarvam jutri..če bo res ostalo pri črtici!!joooj jooj kak vesele je sam ne upam bit preveč k še zmer nism zihr:)...sej bo.....upam da ostane tk!!

Arwenko ja...sam po eni strani res ...je mela kr prou:)če bo ostal tk k je....

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 553
3.3.2010 18:25:26   
JB
Bostina čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšne znake pa maš,a se počutiš že kaj nosečniško?user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.3.2010 18:34:45   
pikizenc
Bostina, pa sej je kar konkretna črtica user posted image  mene lahko daš pa na seznamu med navijačice; mam cikle nekej na 30 dni, M pa še ni, tako da marec ne pride v poštev user posted image  Bom pa pač navijala user posted image

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.3.2010 18:39:52   
didi82
Bostina ne morem verjet.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke... no pa ti je končno uspelo.... črtici sta zelo lepo vidni.... bravo punce lepo se je začel marec, še več rozik na seznamu, za vse ostale pa stiskam prsti, da ne priteče user posted image  tale  žlehtnoba...

ali imaš kakšne posebne znakce???

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.3.2010 18:41:28   
Pikasta
Bravo nosečka BOSTINA!!!

Mene pa lahko ob priliki na seznamu dodate za test 11.3. (3.krog)
Hvala!
Uživajte!

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 557
3.3.2010 18:50:40   
malajka84
SEZNAM: ga bom uredila jutri, da ne bo danes vsak drug post seznam:) tak d ajutri dodam vse

Hja sej ...zato se še nočem dodat, ker znakov nobenih....mam pa občutek že dva dni , da bo zdej zdej prtekla...pa tk rahlo me vsake tolk boli spodi....sam tk pč rahlo ...tk da zato...še vedno dvomim u črtico...

(odgovor članu Pikasta)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.3.2010 18:59:07   
KOLIBRI
Joj BOSTINA, ne veš kako zelo ti privoščim (glede na št.kroga)! Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 559
3.3.2010 19:06:14   
Anonimen
Joj BOSTINA, ne veš kako zelo ti privoščim (glede na št.kroga)! Čestitke!

Ja jaz tudi iz vsega srca, le pozitivno naprej.
Pri nas pa bo menda počasi nehalo tečt, potem pa veselo na delo.... pa upam da nam uspeuser posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
3.3.2010 19:09:12   
Anonimen
uf, vedeževalka ti je napovedala, da boš zanosila v februarju?
Saj je mela prav! Zanosila SI v februarju, nekje pred 14 dnevi, pokaže se pa šele na dan menstruacije!

Mi lahko plis poveš katera vedeževalka to?
Noro!
In čestitkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
3.3.2010 19:36:41   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

evo sarar sem te zamudila. No v glavnem jupi za test, pa čeprav je samo ovulacijski, sej veš, s tem se začne. user posted image user posted image user posted image user posted image Torej danes hitro v akcijo in pridno user posted image in boš videla da boš potem tudi tisti ta drugi testek pozitiven. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo pikapoke, ki ti bodo pomagale. 

oj pupe, pa sem doma. prav utrujena. pa jajčnike čutim user posted image
hvala za vzpodbudo. te tvoje pike bojo pa ziher pomagale, tk k so mi pri ovulaciji user posted image
ja, vidim-super si ga naštimala user posted image  zdaj ti pa še jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z pošiljam ful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo takrat plusek user posted image

joj, bostina- kaj jaz to berem!"!!! super! user posted image user posted image user posted image  sem šla koj album gledat. res ti iz srca privoščim tale plusek! želim ti, da gre nadaljnih devet mesecev vse tako kot je treba. čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.3.2010 20:59:02   
mateja134
Pozdravljene!

Tudi jaz vas redno spremljam in mi je kar fajn ko tako veliko pišete.

Tudi jaz sem med vami, ki ne pričakujem user posted image 10.3 in upam da se mi pokaže user posted image /user posted image .
sem v tretjem poskusu in upam, da nama je uspelo.

Vsem, ki ste dobile user posted image pošiljam velik user posted image user posted image ,
vsem, ki pa ste user posted image pa želim predvsem zdravo nosečnost, in res pazite naseuser posted image

Lp

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 563
3.3.2010 21:10:51   
mladika
Bravo BOSTINA,zate sem pa resssssssssssssss veselaaaaaaaaaaaa,skor tolk kot da bi jo sama zagledala.To si pa res zaslužiš!!!!!!!!!!!!Veš da je to to ,črtica je,sam je švoh ker zgleda ni še dost hormona....še enkat čestitke pa lepo nosečnost,pa upam da ti sledim,jst bi jo tut mogla jutr dobit,al pa najkasnej u petek,mam pa tut občutek da se bo lihkar ulila,tak da sm skos na wc-ju pa čekiram,čez dan,pa ko me ni doma si pa kar dnevni vložek dam,da me kje ne preseneti!!!

(odgovor članu mateja134)
Neposredna povezava do sporočila: 564
3.3.2010 21:15:02   
mladika
P.S sm pozabla prašat,kiri test si delala??

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 565
3.3.2010 21:18:19   
Beba78
Iiii, Bostina, srečnica user posted image ...bravo user posted image ! Pa takoj poročaj, v kakšnem šoku je kej tvoj user posted image .

Mene je pa včeraj že neki špikalo in zvijalo, zdaj pa čakam user posted image .

Sicer pa držite pesti, ker imava v petek naročenega arhitekta, da nama pove, če se nama splača adaptirat eno staro hišo user posted image . Na banki glede kreditov sva pa tudi dobila zelo pozitivne novice. Prideva na sestanek z bančnico z besedami, da naju zanima, če so najine sanje uresničljive user posted image ...in na koncu, ko sva se že poslovila, ona nama "Vajine sanje so še kako uresničljive!" user posted image hahaha...itak da sva ful vesela!

Lep večer.

(odgovor članu mateja134)
Neposredna povezava do sporočila: 566
3.3.2010 21:56:25   
sonček85
malo sem vas prebrala in vidm da ste same nove.

najbolj navijam za moje stare soborke (BEBIII,dini,katra55,pa še katero)ne bom pa izpustila tudi novih ,ki si močno želijo svoje male bebije.

Dajmo punce veliko pluskov ,naj bo babyboom

Čestitke prvi nosečki

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.3.2010 22:10:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

uf, vedeževalka ti je napovedala, da boš zanosila v februarju?
Saj je mela prav! Zanosila SI v februarju, nekje pred 14 dnevi, pokaže se pa šele na dan menstruacije!

Mi lahko plis poveš katera vedeževalka to?
Noro!
In čestitkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa smo spet pri vedeževalki user posted image user posted image

Ja glede na mojo napoved je potem verjetno falila (napovedala mi je zanositev šele januarja 2011), obstajajo pa seveda tudi bolj pesimistične možnosti, na katere sploh nočem razmišljati. Upam, da bo vse tko kot treba in da bomo novembra zibali zdravo štručko.

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
3.3.2010 22:12:56   
Anonimen
Sarar ti pa hitro na posel - user posted image user posted image user posted image , da bo na naslednjem testerju user posted image

user posted image

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
4.3.2010 5:20:56   
sarar
dobro jutro! jaz grem pa že na šiht user posted image  pa tkooooooooooooo bi spala

včeraj ni bilo akcije, je moj ful bolan, je bila pa danes zjutraj user posted image  zato sem pa že sposobna pisat user posted image

to glede vedeževalke- larifari. bostini je rekla, kokr se spomnim, da bo plusek videla prejšnji mesec. ah, punce ne verjmte vsega. raje pridno user posted image , pa bo user posted image . a ne, bostina? user posted image

lidik, pridna bodi pa glej da bom imela kaj za brat ko pridem iz službe

vsem puncam- lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
4.3.2010 6:15:25   
lidik
Bostina jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super uspelo je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj kako sem vesela. Bravo punca. Želim ti da bo jutri še bolj močna črtica!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
4.3.2010 6:22:40   
lidik
sarar kaj danes si pa spet zjutraj? No sej danes med službo itak ne bom imela kaj veliko časa za pisati, tako da upam, da jutri ko bom spet prisotna bolj kot ne celo dopoldne tu gor, prideš tudi ti. user posted image user posted image

Ej sarar veš kaj, ti moram nekaj povedati: zdaj sem pa že čisto prepričana, da boš ti ta mesec zagledala user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 572
4.3.2010 7:38:13   
pika555
Bravo, Boština, zelooo sem vesela zate!!!!!!!
Mi pa smo imeli včeraj O, sexala sva dan prej in točno na O. Upam da bo.... Kje je še 10dni...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 573
4.3.2010 8:12:11   
mojamura
BOSTINA jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kako sem vesela zate!! bravo bravouser posted image user posted image user posted image . to definitivno JE nosečnost....torej ti želim lepo nosečnost, zdravega otroka in seveda nekompliciran poroduser posted image user posted image user posted image

kar se mene tiče, se selim v april, ker se je danes gospa user posted image tečka prikazala. Zjutraj ob štirih sem se zbudila in imela sem občutek kot, da bi se polulala....prižgem luč in je zgledalo kot da bi kdo koga zaklal...vse krvavo. tako da sem se najprej sama sebe šla zrihtat, nato pa sem še posteljnino morala preobleči.

ma nič, glavo pokonci in novim zmagam naprotiuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 574
4.3.2010 9:01:19   
lidik
mojamurauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne no user posted image user posted image Jaz sem pa še vedno kljub temu, da so bili tvoji testni negativni tako upala, da nam boš sporočila veselo novičko, glede na to, da je že pa zamujala. user posted image user posted image user posted image

evo za naslednji krog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.