Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 17:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Itak, da je. Vse čestitke. Lepo nosečnost in zdravega dojenčka ti želim! Ja Bostina, je črtica . Evo se boš meni pridružila Sem ful vesela zate, Kar tako naprej, da bo seznam res roza Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 18:01:41
|
|
|
|
Arwenko
|
Bostina, pa je imela vedeževalka v nekem smislu prav, zanosila si v februarju, čeprav je danes 3. marec. Čestitam še 1x.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 18:14:18
|
|
|
|
malajka84
|
punce hvala!! v roza se pobarvam jutri..če bo res ostalo pri črtici!!joooj jooj kak vesele je sam ne upam bit preveč k še zmer nism zihr:)...sej bo.....upam da ostane tk!! Arwenko ja...sam po eni strani res ...je mela kr prou:)če bo ostal tk k je....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 18:25:26
|
|
|
|
JB
|
Bostina čestitke kakšne znake pa maš,a se počutiš že kaj nosečniško?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 18:34:45
|
|
|
|
pikizenc
|
Bostina, pa sej je kar konkretna črtica mene lahko daš pa na seznamu med navijačice; mam cikle nekej na 30 dni, M pa še ni, tako da marec ne pride v poštev Bom pa pač navijala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 18:39:52
|
|
|
|
didi82
|
Bostina ne morem verjet.... čestitke... no pa ti je končno uspelo.... črtici sta zelo lepo vidni.... bravo punce lepo se je začel marec, še več rozik na seznamu, za vse ostale pa stiskam prsti, da ne priteče tale žlehtnoba... ali imaš kakšne posebne znakce???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 18:41:28
|
|
|
|
Pikasta
|
Bravo nosečka BOSTINA!!! Mene pa lahko ob priliki na seznamu dodate za test 11.3. (3.krog) Hvala! Uživajte!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 18:50:40
|
|
|
|
malajka84
|
SEZNAM: ga bom uredila jutri, da ne bo danes vsak drug post seznam:) tak d ajutri dodam vse Hja sej ...zato se še nočem dodat, ker znakov nobenih....mam pa občutek že dva dni , da bo zdej zdej prtekla...pa tk rahlo me vsake tolk boli spodi....sam tk pč rahlo ...tk da zato...še vedno dvomim u črtico...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 18:59:07
|
|
|
|
KOLIBRI
|
Joj BOSTINA, ne veš kako zelo ti privoščim (glede na št.kroga)! Čestitke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 19:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj BOSTINA, ne veš kako zelo ti privoščim (glede na št.kroga)! Čestitke! Ja jaz tudi iz vsega srca, le pozitivno naprej. Pri nas pa bo menda počasi nehalo tečt, potem pa veselo na delo.... pa upam da nam uspe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 19:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
uf, vedeževalka ti je napovedala, da boš zanosila v februarju? Saj je mela prav! Zanosila SI v februarju, nekje pred 14 dnevi, pokaže se pa šele na dan menstruacije! Mi lahko plis poveš katera vedeževalka to? Noro! In čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 19:36:41
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik evo sarar sem te zamudila. No v glavnem jupi za test, pa čeprav je samo ovulacijski, sej veš, s tem se začne. Torej danes hitro v akcijo in pridno in boš videla da boš potem tudi tisti ta drugi testek pozitiven. Evo pikapoke, ki ti bodo pomagale. oj pupe, pa sem doma. prav utrujena. pa jajčnike čutim hvala za vzpodbudo. te tvoje pike bojo pa ziher pomagale, tk k so mi pri ovulaciji ja, vidim-super si ga naštimala zdaj ti pa še ja z pošiljam ful da bo takrat plusek joj, bostina- kaj jaz to berem!"!!! super! sem šla koj album gledat. res ti iz srca privoščim tale plusek! želim ti, da gre nadaljnih devet mesecev vse tako kot je treba. čestitke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 20:59:02
|
|
|
|
mateja134
|
Pozdravljene! Tudi jaz vas redno spremljam in mi je kar fajn ko tako veliko pišete. Tudi jaz sem med vami, ki ne pričakujem 10.3 in upam da se mi pokaže / . sem v tretjem poskusu in upam, da nama je uspelo. Vsem, ki ste dobile pošiljam velik , vsem, ki pa ste pa želim predvsem zdravo nosečnost, in res pazite nase Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 21:10:51
|
|
|
|
mladika
|
Bravo BOSTINA,zate sem pa resssssssssssssss veselaaaaaaaaaaaa,skor tolk kot da bi jo sama zagledala.To si pa res zaslužiš!!!!!!!!!!!!Veš da je to to ,črtica je,sam je švoh ker zgleda ni še dost hormona....še enkat čestitke pa lepo nosečnost,pa upam da ti sledim,jst bi jo tut mogla jutr dobit,al pa najkasnej u petek,mam pa tut občutek da se bo lihkar ulila,tak da sm skos na wc-ju pa čekiram,čez dan,pa ko me ni doma si pa kar dnevni vložek dam,da me kje ne preseneti!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 21:15:02
|
|
|
|
mladika
|
P.S sm pozabla prašat,kiri test si delala??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 21:18:19
|
|
|
|
Beba78
|
Iiii, Bostina, srečnica ...bravo ! Pa takoj poročaj, v kakšnem šoku je kej tvoj . Mene je pa včeraj že neki špikalo in zvijalo, zdaj pa čakam . Sicer pa držite pesti, ker imava v petek naročenega arhitekta, da nama pove, če se nama splača adaptirat eno staro hišo . Na banki glede kreditov sva pa tudi dobila zelo pozitivne novice. Prideva na sestanek z bančnico z besedami, da naju zanima, če so najine sanje uresničljive ...in na koncu, ko sva se že poslovila, ona nama "Vajine sanje so še kako uresničljive!" hahaha...itak da sva ful vesela! Lep večer.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 21:56:25
|
|
|
|
sonček85
|
malo sem vas prebrala in vidm da ste same nove. najbolj navijam za moje stare soborke (BEBIII,dini,katra55,pa še katero)ne bom pa izpustila tudi novih ,ki si močno želijo svoje male bebije. Dajmo punce veliko pluskov ,naj bo babyboom Čestitke prvi nosečki
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 22:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen uf, vedeževalka ti je napovedala, da boš zanosila v februarju? Saj je mela prav! Zanosila SI v februarju, nekje pred 14 dnevi, pokaže se pa šele na dan menstruacije! Mi lahko plis poveš katera vedeževalka to? Noro! In čestitke No pa smo spet pri vedeževalki Ja glede na mojo napoved je potem verjetno falila (napovedala mi je zanositev šele januarja 2011), obstajajo pa seveda tudi bolj pesimistične možnosti, na katere sploh nočem razmišljati. Upam, da bo vse tko kot treba in da bomo novembra zibali zdravo štručko. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 22:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Sarar ti pa hitro na posel - , da bo na naslednjem testerju Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 4.3.2010 5:20:56
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro! jaz grem pa že na šiht pa tkooooooooooooo bi spala včeraj ni bilo akcije, je moj ful bolan, je bila pa danes zjutraj zato sem pa že sposobna pisat to glede vedeževalke- larifari. bostini je rekla, kokr se spomnim, da bo plusek videla prejšnji mesec. ah, punce ne verjmte vsega. raje pridno , pa bo . a ne, bostina? lidik, pridna bodi pa glej da bom imela kaj za brat ko pridem iz službe vsem puncam- lep dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 4.3.2010 6:15:25
|
|
|
|
lidik
|
Bostina jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!! Super uspelo je Joj kako sem vesela. Bravo punca. Želim ti da bo jutri še bolj močna črtica!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 4.3.2010 6:22:40
|
|
|
|
lidik
|
sarar kaj danes si pa spet zjutraj? No sej danes med službo itak ne bom imela kaj veliko časa za pisati, tako da upam, da jutri ko bom spet prisotna bolj kot ne celo dopoldne tu gor, prideš tudi ti. Ej sarar veš kaj, ti moram nekaj povedati: zdaj sem pa že čisto prepričana, da boš ti ta mesec zagledala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 4.3.2010 7:38:13
|
|
|
|
pika555
|
Bravo, Boština, zelooo sem vesela zate!!!!!!! Mi pa smo imeli včeraj O, sexala sva dan prej in točno na O. Upam da bo.... Kje je še 10dni...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 4.3.2010 8:12:11
|
|
|
|
mojamura
|
BOSTINA jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kako sem vesela zate!! bravo bravo . to definitivno JE nosečnost....torej ti želim lepo nosečnost, zdravega otroka in seveda nekompliciran porod kar se mene tiče, se selim v april, ker se je danes gospa tečka prikazala. Zjutraj ob štirih sem se zbudila in imela sem občutek kot, da bi se polulala....prižgem luč in je zgledalo kot da bi kdo koga zaklal...vse krvavo. tako da sem se najprej sama sebe šla zrihtat, nato pa sem še posteljnino morala preobleči. ma nič, glavo pokonci in novim zmagam naproti
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 4.3.2010 9:01:19
|
|
|
|
lidik
|
mojamura pa ne no Jaz sem pa še vedno kljub temu, da so bili tvoji testni negativni tako upala, da nam boš sporočila veselo novičko, glede na to, da je že pa zamujala. evo za naslednji krog
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.