Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 8:31:06
|
|
|
|
mojamura
|
Anonimna - sem vesela, da je pa tebi uspelo. prijetno ti želim in zdravega
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 8:35:53
|
|
|
|
Bejli
|
Mojamura pošiljam ti kup . A tečka se je že vlila?Ker imam kar nekaj prijateljic ko jim je test pokazal napačno in so bile noseče. Upam da je pri tebi tudi tako in da si test delala prehitro .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 9:00:31
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik sarar no vidiš O vseeno bo in ti boš tudi med srečkami že marca. Pa sej sem vedela, da te ne more O zafrkniti, če pa jaz teko zelo stiskam pestke za tebe. sem vedela, da mi bojo tvoje pikapoke pomagale . no, zdaj pa naprej. kako si ti? vidim, da te ni gori. najbrž imaš veliko dela... no, hitro se javi mojamura, tudi meni je v drugi velik kasnej se plusek prikazal. tudi jaz upam, da bo tud pri tebi tako
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 9:13:11
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura test je bil negativen... ampak še ni? Če je tako, potem še vedno ni nujno da je to negativno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 9:15:00
|
|
|
|
lidik
|
evo sarika mene tukaj. Seveda sem tu. Samo kdaj pa kdaj pobegnem ko dobim kakšno stranko. Drugače pa sem super. Sicer vem da me čaka danes še dolg dan, ker po službi hitim na predavanja, ampak ok, sej bo šlo hitro.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 9:22:53
|
|
|
|
sarar
|
oj lidik! jz pa mal pospravlam, pa anteno poslušam, pa na računalnik špegam. sem tok dobre volje, d me kr razganja. pa ne vem zakaj. pomlad prihaja kdaj pa imaš predavanja? joj, si ne morem misliti, da bi morala zdaj še jaz na predavanja hodit. ste pridne vse, ki delate šolo naprej. lidik, daj si tikerček nabavi? veš, imam slab spomin pa se mi ne da vedno nazaj hodit gledat kdaj bo plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 9:38:59
|
|
|
|
lidik
|
super da si dobre volje. Dej mene že tale moja sodelavka tu čez mizo tudi čudno gleda, ker se danes kr nekaj smejim. Ej ne vem če si ne misli, da sem že kakšen šnopsek ruknila - ampak tudi če ji povem, da že več kot eno leto nisem niti požirek alkohola naredila, ne vem če bi mi verjela. Tako da hmmm mogoče pa je to dober znak, da nas razganja. Ja a veš da za tikerček sem pa že enkrat gledala in se trudila, pa nikakor nisem uspela spraviti gor tisto kar bi rada, pa sem potem obupala. Mogoče pa bom res si zdaj to naredila. Kje pa je najboljša stran da si uredim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 9:42:52
|
|
|
|
sarar
|
lepo da si tudi ti fajn dobre volje . ti se kar smej, pa naj si misli kar si če. ja upam, da pri tebi že kaj hormoni delajo in se zato kar smejiš . ja ne vem, jz mam na lilypie. se mi zdijo kar fajn. probaj, če ne ti bom pa jaz pomagala. kdaj si imela nazadnje in na kolk dni jo imaš?
< Sporočilo je popravil sarar -- 3.3.2010 9:43:25 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 9:47:40
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bejli Mojamura pošiljam ti kup . A tečka se je že vlila?Ker imam kar nekaj prijateljic ko jim je test pokazal napačno in so bile noseče. Upam da je pri tebi tudi tako in da si test delala prehitro . tečke še ni...hm prav zato mi je vse skupaj čudno
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 9:50:11
|
|
|
|
sarar
|
ponovi test čez par dni. upam, da bo tako kot pri moji 2. kok časa ti ž zamuja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 10:04:50
|
|
|
|
Bejli
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: Bejli Mojamura pošiljam ti kup . A tečka se je že vlila?Ker imam kar nekaj prijateljic ko jim je test pokazal napačno in so bile noseče. Upam da je pri tebi tudi tako in da si test delala prehitro . tečke še ni...hm prav zato mi je vse skupaj čudno Veš te teste bi jaz včasih pregriznila na pol. Sploh ne delujejo tako kot bi morali . Moja prijateljica je bila noseča 6 tednov skoraj 7 tednov ko ji test ni pokazal nosečnosti. Spodaj jo je vse bolelo in je šla k G. Na ultrazvoku se je videl že srček. Je rekla da je bila tako presenečena da je skoraj z mize padla . Tako da zate je še upanje . Dokler se ne ulije in se seveda tudi ne bo , je še upanje. Držim pesti test pa ponovi čez ene dva dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 10:05:34
|
|
|
|
Bejli
|
In seveda poročaj .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 10:26:03
|
|
|
|
lidik
|
aha sarar hvala bom poskusila malo kasneje. Čez kakšno urco in pol, ko ne bo več uradnih ur.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 10:32:35
|
|
|
|
lidik
|
ej sarika jaz laufam na malico. Če te slučajno ne ujamem več pred tvojim odhodom v službo, ti sporočam ta bom tikerčka naredila in do večera ko boš spet lahko pogledala bo že delal - se bom pa tako dolgo trudila. Če pa boš še tukaj ko pridem iz malice pa jupi. Bova še malo počvekale.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 10:35:26
|
|
|
|
sarar
|
no, dober tek ti želim. 11,15 cerka grem od doma. bom počekirala če boš že nazaj. če ne pa nič hudega pa glej, da boš res tikerčka nardila . če ne, bom pa jz zvečer probala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 10:41:07
|
|
|
|
agataema
|
Mojamura: če ni še tečke je še upanje. Jaz sem pri prvi nosečnosti naredila tri teste. Prvi je bil pozitivne, drugi pa negativen, šele tretji čez nekaj dni je bil potem spet pozitiven.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 11:21:59
|
|
|
|
sarar
|
ah, ti testi... jaz sem ravno mojega delala, in je bila črtica več kot očitna. na žalost je bil to samo ovulacijski testek . ampak, danes zvečer bomo pa eno punčko naredili lidik in ostale, lep dan želim, sara gre delat čawčaw
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 11:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Mojamura: če ni še tečke je še upanje. Jaz sem pri prvi nosečnosti naredila tri teste. Prvi je bil pozitivne, drugi pa negativen, šele tretji čez nekaj dni je bil potem spet pozitiven. Ja tile testi so kr nekej. Tudi jaz sem imela cel kup enih štosev v prejšnjih poskusih, zato sem tokrat raje malo počakala. Dokler ni je še upanje. Upam, da čim prej zagledaš Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 11:23:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar ah, ti testi... jaz sem ravno mojega delala, in je bila črtica več kot očitna. na žalost je bil to samo ovulacijski testek . ampak, danes zvečer bomo pa eno punčko naredili lidik in ostale, lep dan želim, sara gre delat čawčaw Go sarar go Meni tudi po kitajskemu koledarčku kaže pupo. Bomo videli. Sicer mi je vseeno kaj bo, samo da bo zdravo dete. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 11:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za čestitke in lepe želje. Iz vaših ust v božja ušesa. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 11:30:36
|
|
|
|
lidik
|
evo sarar sem te zamudila. No v glavnem jupi za test, pa čeprav je samo ovulacijski, sej veš, s tem se začne. Torej danes hitro v akcijo in pridno in boš videla da boš potem tudi tisti ta drugi testek pozitiven. Evo pikapoke, ki ti bodo pomagale.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 11:40:09
|
|
|
|
lidik
|
sarar a je uspelo?????? Imam tikerček???? Meni ga pokaže. Upam da tebi tudi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 11:50:01
|
|
|
|
korinca
|
kje mate tikerčke. Jest nič ne vidim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 12:01:44
|
|
|
|
lidik
|
korinica tam nad slikco na nick postavi miško oz. puščico in bi se moglo videt.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 12:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Lidik, super tikerček. Se vidi. Z.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.