|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
3.3.2010 8:31:06   
mojamura
Anonimna - sem vesela, da je pa tebi uspelo. prijetno user posted image ti želim in zdravega user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 501
3.3.2010 8:35:53   
Bejli

Mojamura pošiljam ti kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A tečka se je že vlila?Ker imam kar nekaj prijateljic ko jim je test pokazal napačno in so bile noseče. Upam da je pri tebi tudi tako in da si test delala prehitrouser posted image .

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 502
3.3.2010 9:00:31   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

sarar no vidiš O vseeno bo in ti boš tudi med srečkami user posted image že marca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej sem vedela, da te ne more O zafrkniti, če pa jaz teko zelo stiskam pestke za tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vedela, da mi bojo tvoje pikapoke pomagale user posted image . no, zdaj pa naprej. kako si ti? vidim, da te ni gori. najbrž imaš veliko dela... no, hitro se javi user posted image

mojamura, tudi meni je v drugi user posted image  velik kasnej se plusek prikazal. tudi jaz upam, da bo tud pri tebi tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 503
3.3.2010 9:13:11   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

test je bil negativen...user posted image

ampak user posted image še ni? Če je tako, potem še vedno ni nujno da je to negativno. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 504
3.3.2010 9:15:00   
lidik
evo sarika mene tukaj. Seveda sem tu. Samo kdaj pa kdaj pobegnem ko dobim kakšno stranko. user posted image user posted image user posted image Drugače pa sem super. Sicer vem da me čaka danes še dolg dan, ker po službi hitim na predavanja, ampak ok, sej bo šlo hitro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 505
3.3.2010 9:22:53   
sarar
oj lidik! user posted image
jz pa mal pospravlam, pa anteno poslušam, pa na računalnik špegam. sem tok dobre volje, d me kr razganja. pa ne vem zakaj. pomlad prihaja user posted image
kdaj pa imaš predavanja? joj, si ne morem misliti, da bi morala zdaj še jaz na predavanja hodit. ste pridne vse, ki delate šolo naprej.
lidik, daj si tikerček nabavi? veš, imam slab spomin pa se mi ne da vedno nazaj hodit gledat kdaj bo plusek user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 506
3.3.2010 9:38:59   
lidik
super da si dobre volje. Dej mene že tale moja sodelavka tu čez mizo tudi čudno gleda, ker se danes kr nekaj smejim. Ej ne vem če si ne misli, da sem že kakšen šnopsek ruknila - ampak tudi če ji povem, da že več kot eno leto nisem niti požirek alkohola naredila, ne vem če bi mi verjela. Tako da hmmm mogoče pa je to dober znak, da nas razganja. user posted image user posted image user posted image

Ja a veš da za tikerček sem pa že enkrat gledala in se trudila, pa nikakor nisem uspela spraviti gor tisto kar bi rada, pa sem potem obupala. Mogoče pa bom res si zdaj to naredila. Kje pa je najboljša stran da si uredim. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 507
3.3.2010 9:42:52   
sarar
user posted image lepo da si tudi ti fajn dobre voljeuser posted image . ti se kar smej, pa naj si misli kar si če. ja upam, da pri tebi že kaj hormoni delajo in se zato kar smejiš user posted image .
ja ne vem, jz mam na lilypie. se mi zdijo kar fajn. probaj, če ne ti bom pa jaz pomagala. kdaj si imela nazadnje user posted image  in na kolk dni jo imaš?

< Sporočilo je popravil sarar -- 3.3.2010 9:43:25 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.3.2010 9:47:40   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Bejli

Mojamura pošiljam ti kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A tečka se je že vlila?Ker imam kar nekaj prijateljic ko jim je test pokazal napačno in so bile noseče. Upam da je pri tebi tudi tako in da si test delala prehitrouser posted image .

tečke še ni...hm prav zato mi je vse skupaj čudnouser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.3.2010 9:50:11   
sarar
ponovi test čez par dni. upam, da bo tako kot pri moji 2. user posted image  kok časa ti ž zamuja?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 510
3.3.2010 10:04:50   
Bejli
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Bejli

tečke še ni...hm prav zato mi je vse skupaj čudnouser posted image

Veš te teste bi jaz včasih pregriznila na pol. Sploh ne delujejo tako kot bi moraliuser posted image . Moja prijateljica je bila noseča 6 tednov skoraj  7 tednov ko ji test ni pokazal nosečnosti. Spodaj jo je vse bolelo in je šla k G. Na ultrazvoku se je videl že srček. Je rekla da je bila tako presenečena da je skoraj z mize padlauser posted image .

Tako da zate je še upanjeuser posted image . Dokler se user posted image ne ulije in se seveda tudi ne bouser posted image , je še upanje. Držim pesti test pa ponovi čez ene dva dni.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 511
3.3.2010 10:05:34   
Bejli

In seveda poročajuser posted image .

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 512
3.3.2010 10:26:03   
lidik
aha sarar hvala bom poskusila malo kasneje. Čez kakšno urco in pol, ko ne bo več uradnih ur. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 513
3.3.2010 10:32:35   
lidik
ej sarika jaz laufam na malico. Če te slučajno ne ujamem več pred tvojim odhodom v službo, ti sporočam ta bom tikerčka naredila in do večera ko boš spet lahko pogledala bo že delal - se bom pa tako dolgo trudila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če pa boš še tukaj ko pridem iz malice pa jupi. Bova še malo počvekale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 514
3.3.2010 10:35:26   
sarar
no, dober tek ti želim. 11,15 cerka grem od doma. bom počekirala če boš že nazaj. če ne pa nič hudegauser posted image
pa glej, da boš res tikerčka nardilauser posted image . če ne, bom pa jz zvečer probala.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 515
3.3.2010 10:41:07   
agataema
Mojamura: če ni še tečke je še upanje. Jaz sem pri prvi nosečnosti naredila tri teste. Prvi je bil pozitivne, drugi pa negativen, šele tretji čez nekaj dni je bil potem spet pozitiven.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 516
3.3.2010 11:21:59   
sarar
ah, ti testi...

jaz sem ravno mojega delala, in je bila črtica več kot očitna. na žalost je bil to samo ovulacijski testek user posted image . ampak, danes zvečer bomo pa eno punčko narediliuser posted image
lidik in ostale, lep dan želim, sara gre delat user posted image
čawčaw

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 517
3.3.2010 11:22:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Mojamura: če ni še tečke je še upanje. Jaz sem pri prvi nosečnosti naredila tri teste. Prvi je bil pozitivne, drugi pa negativen, šele tretji čez nekaj dni je bil potem spet pozitiven.

Ja tile testi so kr nekej. Tudi jaz sem imela cel kup enih štosev v prejšnjih poskusih, zato sem tokrat raje malo počakala. Dokler ni user posted image je še upanje. Upam, da čim prej zagledaš user posted image

Z.

(odgovor članu agataema)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
3.3.2010 11:23:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

ah, ti testi...

jaz sem ravno mojega delala, in je bila črtica več kot očitna. na žalost je bil to samo ovulacijski testek user posted image . ampak, danes zvečer bomo pa eno punčko narediliuser posted image
lidik in ostale, lep dan želim, sara gre delat user posted image
čawčaw

Go sarar go user posted image user posted image user posted image

Meni tudi po kitajskemu koledarčku kaže pupo. Bomo videli. Sicer mi je vseeno kaj bo, samo da bo zdravo dete.

Z.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
3.3.2010 11:24:27   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke in lepe želje. Iz vaših ust v božja ušesa.

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
3.3.2010 11:30:36   
lidik
evo sarar sem te zamudila. No v glavnem jupi za test, pa čeprav je samo ovulacijski, sej veš, s tem se začne. user posted image user posted image user posted image user posted image Torej danes hitro v akcijo in pridno user posted image in boš videla da boš potem tudi tisti ta drugi testek pozitiven. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo pikapoke, ki ti bodo pomagale. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 521
3.3.2010 11:40:09   
lidik
sarar a je uspelo?????? Imam tikerček???? Meni ga pokaže. Upam da tebi tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 522
3.3.2010 11:50:01   
korinca
kje mate tikerčke. Jest nič ne vidim user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 523
3.3.2010 12:01:44   
lidik
korinica tam nad slikco na nick postavi miško oz. puščico in bi se moglo videt. 

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 524
3.3.2010 12:06:44   
Anonimen
Lidik, super tikerček. Se vidi.

Z.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.