|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
2.3.2010 15:02:10   
Anonimen
mene pa sekira da bova falila O... bila naj bi jutri (glede na kolendarček, pa tudi čutiti je tako), danes pa mojega ni in ne bova mogla user posted image . a mislite, da če jutri zvečer bo že prepozno?
sej vem da je mogoče brezveze preveč preračunavat stvari, samo škoda mi je da bi šel cel mesec v nič...

kako ste pa kaj ostale? čakam da se čimprej kakšna rozika pojavi user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu malajka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
2.3.2010 16:48:06   
sarar
živjo punce! kako? pri meni nič novega.
lidik, hvala za tolažbo user posted image user posted image user posted image . pa saj, dokler user posted image  ne pride bova slončkala, če bo pa ovulacija vmes pa še tolk bolš. čeprav je najbrž ne bo. bomo videli čez20 dni. joj,kje je še to user posted image
drugače pa fajn, da si bila pri gin. in si zadovoljna. upam, da vama ne bo treba it na te preiskave, da boš hmalu sporočila da si user posted image  user posted image user posted image user posted image
anonimna user posted image , če imaš jutri ovulacijo, potem ni prepozno če bosta jutri user posted image . sicer se mi pa tudi zdi, da jajčece živi 1 dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.3.2010 16:48:55   
sarar
aja, punce- kje je kaka user posted image ?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.3.2010 17:04:55   
Minky
Zdravo,

pri meni (razen običajnega zvijanja, ki traja že več kot teden dni) ni še nič novega. Kljub temu, da se tole čakanje vleče, mi zdaj ni tak problem, ker bo v parih dneh res vse jasno. user posted image

Sem imela pa res naporen dan in bi šla samo še spat... Ampak mulčka se ravno ne strinjata: sta privlekla na dan najbolj glasne igrače in imata cel žur v dnevniuser posted image . No, bom šla pa zvečer prej v posteljo (to si itak vsak dan rečemuser posted image )

Zdej pa držim pesti za user posted image user posted image  za vse nas!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.3.2010 17:18:32   
lidik
sarar tudi jaz upam, da predno greva na kakšne preiskave, bo že viden kakšen rezultat user posted image . Če pa ne, bova pa vsaj potem vedela na čem sva in kako naprej ukrepati. Itak da za tebe pa sej veš da še vedno na polno držim pesti, da vama bo uspelo in da so samo testi za O kazali narobe in da bo oz. je že bila.

Bostina, boš videla, da bo šel tudi ta nastop v šoli in da ga boš uspešno opravila. user posted image user posted image  

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 480
2.3.2010 17:34:15   
etna
Živjo vsem!
Včeraj bi morala dobit user posted image , samo je na srečo še ni in upam, da je tudi ne bo.
Samo nimam nobenih znakov, tako da sploh ne vem kaj naj si mislim.
Bom pa še malo počakala s testi.
Do zdaj sem jih že tolk skurla, zdaj se pa moram malo zadržat.
Ko bo kaj novega, javim.
Drugače punce, vas skos berem, tako da sem na tekočem.
Držim pesti za nas. Lep pozdrav

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 481
2.3.2010 18:19:05   
Bejli

Madonca punce ste se razpisale:). Po resnici vam sploh ne morem sledit:). Jaz sem zbolela in to full tako da vas bom prišla pokukat tu in tam, za vse ki pa čakate user posted image ali user posted image , pa držim da vam je oziroma bo uspelouser posted image .

(odgovor članu etna)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.3.2010 18:50:17   
agataema
Mojamura in ostale, ki čakate na test, držim pesti.

Anonimnauser posted image , jaz tudi čakam da moj pride domov. Pride v petek in v petek naj bi bila po koledarčku O, tako da upam, da ne bo prepozno.

Jaz sem imela danes precej boljši dan. Ko sem malega dala v vrtec sem šla z mami v šoping in cel dopoldne zapravljala možev denar. Zase šopingiram res redkokdaj, ponavadi samo za malega zapravljam, tako da mi je prav pasalo, sem se prav sprostila. Pa še sestra je prišla popoldne in se cel popoldne ukvarjala s tamalim, tako da je bil današnji dan res pravo olajšanje.

Zdajle gre pa naš mulček spat, mene pa čaka še vse za pospravit, ker sem cel dan zabušavalauser posted image .

Lp

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.3.2010 19:40:17   
Anonimen
Evo, da se še tukaj pofočkam.

Valentinček nam je očitno prinesel user posted image

Tudi vam vsem marčevkam želim, da bi zagledale očitne user posted image in da bi čim prej zibale svoje user posted image .

Jaz bom pa vseeno še malo z vami klepetala kot navijačka. Ste prav fajn punce.

Z.

(odgovor članu agataema)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
2.3.2010 19:41:54   
korinca
Anonimna, za slončkanje ni nikoli prepozno. Ovulacije ne moreš napovedati za naprej točno. Tako, da ko tvoj pride nič čakat...

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 485
2.3.2010 20:05:51   
Arwenko
Evo, moja user posted image je pritekla, pa da ne bom kvarila seznama, mi samo popravite, da user posted image pričakujem 30.3., to pa je drugi krog klomifena, onih krogov tak ne štejem več, tam en 26. se mi zdi user posted image

No, naj bo marec res srečen mesec.user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 486
2.3.2010 20:07:06   
sarar
anonimna z čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
no, prva rozika ta mesec. dober začetek, veliko boljši kot februarja. upam, da je to dober znak še za vse ostale user posted image user posted image user posted image
anonimna z, seveda da ostani z nami, za vzpodbudo user posted image . pa vse naj ti želim. kdaj si testek delala?

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 487
2.3.2010 20:08:51   
sarar
arwenko user posted image user posted image user posted image
ampak veš kaj, sem prepričana da bo še vseeno marca plusek user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 488
2.3.2010 20:16:26   
Anonimen
upam da res ne bo prepozno za user posted image user posted image
mi je kr malo hudo ker ga ni, ni mi več bit sama doma... se pa več časa na rr zamotim user posted image mi je že zdej všeč vse za dojenčke gledat, jst bi že kr vozičke izbirala in podobne stvari user posted image

anonimna z čestitkeee user posted image user posted image user posted image
no dejmo marčevke, nadaljujmo v roza barvi user posted image user posted image user posted image user posted image
arwenko tebi pa user posted image za naslednji krog!

anonimna user posted image

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
2.3.2010 20:17:34   
Anonimen
Prejle sem delala test (ob ene 19-ih). Je pa to tretji dan izostanka user posted image . Prej sem imela take slabe izkušnje s testerji, da nisem hotela delati prej. Še tko sem mislila počakati 1 teden, ampak me je firbec premagal user posted image

So se mi pa ful prsa napihnile, pa skoz me nekej špika, vglavnem je drugače kot je bilo prejšnje krat. Sam itak tukaj ful glava naredi. Ta mesec sem skoraj popolnoma odklopila misel na user posted image , itak imam tolk enih novih projektov, da nisem niti imela časa preveč mozgat. In zgleda da je to to. Šele sedaj na koncu sem bolj opazovala kaj in kako, ko mi je že user posted image izostala.

Upam, da se mi vse pridružite v tem mesecu.

Z.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
2.3.2010 20:17:55   
Arwenko
ja, jaz VEM, da bo marca plusek, zdaj ko bo moj končno doma, zato nisem nič žalostna in grem čisto sproščeno naprej. Samo danes me jajčniki tak svinjsko bolijo...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 491
2.3.2010 20:18:39   
Anonimen
Arwenko user posted image user posted image user posted image še vedno ostaja upanje v marcu.

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
2.3.2010 21:27:18   
thevenus
Arwenko,
tudi jaz se še vedno "držim" tega marca user posted image
Bostina, Witch,
lahko me označita marca še enkrat, glede na to da je bila tokrat menstruacija zelo zgodnja. Tokrat bom delala test, če bom tako srečna, da menstruacija ne pride 25. marca; morda pa prinese srečo. Se opravičujem, ker toliko kompliciram; višje sile so krive user posted image
user posted image za vse

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
2.3.2010 21:55:31   
sarar
tako, ja punce je treba! pozitivno. vas je kar veselje bratiuser posted image

tudi jaz sem malo boljše volje. prej sem delala test in je bila rahla črtica. če bo šlo tako naprej, bo jutri že ful močna, se pravi bo ovulacija pojutrišnjem user posted image . ne vem sicer, kaj je pri meni tako čudnega, da mi ti testki take preglavice delajo... upam, da bo kljub temu na koncu plusek, in da se bomo lahko vse h novemberkam selile

zdaj pa grem house-a do konca pogledat. pa spat.
lahko nočko user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 494
2.3.2010 23:07:18   
Anonimen
Sarar ti sam hitro v akcijo pa bo user posted image . Če se kažejo ene črtice potem nekaj mora bit.

Držim pesti zate in za vse druge.

Z.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
3.3.2010 7:07:38   
nadinne
Hej.

Joj punce ste pridne s pisanjem...saj komaj sledim user posted image  Pri meni ta mesec nič ne kaže ali se kaj dogaja...bradavičke imam še vedno občutljive, to je pa tudi vse..nobenih bolečih prsi, krčev kot ponavadi ni. Še dobro da imam v službi norišnico in nimam časa preveč razmišljat o kakih "znakih"...po 11h urah v službi me itak vse boli user posted image ...ko pridem domov zvečer pa tudi padem v posteljo...na žalot zadnje dni niti nimam energije za user posted image ...kar je škoda...upam da je ovulacija že bila, ker če bo sedaj ne verjamem da jo bom "ujela" user posted image  No bo treba počakat še kakih 10 dni pa bomo videli.

Anonimna tebo pa čestitke za user posted image ! Upam da se ti kmalu pridružimo v čimvečejm številu.

P.S. Zanima me še kako je kaj s temi testi za ovilacijo? Kako se to dela? Verjetno je to pametno edino če imaš redne tečke ali kako? Hvala.

Lep dan vsem skupaj...gremo veselo na delo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
3.3.2010 7:57:15   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Evo, da se še tukaj pofočkam.

Valentinček nam je očitno prinesel user posted image

Tudi vam vsem marčevkam želim, da bi zagledale očitne user posted image in da bi čim prej zibale svoje user posted image .

Jaz bom pa vseeno še malo z vami klepetala kot navijačka. Ste prav fajn punce.

Z.

Anonimna Z kaj res????? Ja super. Bravo !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No tole je pa res bila vesela novica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
3.3.2010 7:58:53   
lidik
Arwenko  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boš videla, da boš še marca zagledala plusek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 498
3.3.2010 8:01:42   
lidik
sarar no vidiš O vseeno bo in ti boš tudi med srečkami user posted image že marca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej sem vedela, da te ne more O zafrkniti, če pa jaz teko zelo stiskam pestke za tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 499
3.3.2010 8:27:26   
mojamura
test je bil negativen...user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.