Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 15:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pa sekira da bova falila O... bila naj bi jutri (glede na kolendarček, pa tudi čutiti je tako), danes pa mojega ni in ne bova mogla . a mislite, da če jutri zvečer bo že prepozno? sej vem da je mogoče brezveze preveč preračunavat stvari, samo škoda mi je da bi šel cel mesec v nič... kako ste pa kaj ostale? čakam da se čimprej kakšna rozika pojavi anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 16:48:06
|
|
|
|
sarar
|
živjo punce! kako? pri meni nič novega. lidik, hvala za tolažbo . pa saj, dokler ne pride bova slončkala, če bo pa ovulacija vmes pa še tolk bolš. čeprav je najbrž ne bo. bomo videli čez20 dni. joj,kje je še to drugače pa fajn, da si bila pri gin. in si zadovoljna. upam, da vama ne bo treba it na te preiskave, da boš hmalu sporočila da si anonimna , če imaš jutri ovulacijo, potem ni prepozno če bosta jutri . sicer se mi pa tudi zdi, da jajčece živi 1 dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 16:48:55
|
|
|
|
sarar
|
aja, punce- kje je kaka ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 17:04:55
|
|
|
|
Minky
|
Zdravo, pri meni (razen običajnega zvijanja, ki traja že več kot teden dni) ni še nič novega. Kljub temu, da se tole čakanje vleče, mi zdaj ni tak problem, ker bo v parih dneh res vse jasno. Sem imela pa res naporen dan in bi šla samo še spat... Ampak mulčka se ravno ne strinjata: sta privlekla na dan najbolj glasne igrače in imata cel žur v dnevni . No, bom šla pa zvečer prej v posteljo (to si itak vsak dan rečem ) Zdej pa držim pesti za za vse nas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 17:18:32
|
|
|
|
lidik
|
sarar tudi jaz upam, da predno greva na kakšne preiskave, bo že viden kakšen rezultat . Če pa ne, bova pa vsaj potem vedela na čem sva in kako naprej ukrepati. Itak da za tebe pa sej veš da še vedno na polno držim pesti, da vama bo uspelo in da so samo testi za O kazali narobe in da bo oz. je že bila. Bostina, boš videla, da bo šel tudi ta nastop v šoli in da ga boš uspešno opravila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 17:34:15
|
|
|
|
etna
|
Živjo vsem! Včeraj bi morala dobit , samo je na srečo še ni in upam, da je tudi ne bo. Samo nimam nobenih znakov, tako da sploh ne vem kaj naj si mislim. Bom pa še malo počakala s testi. Do zdaj sem jih že tolk skurla, zdaj se pa moram malo zadržat. Ko bo kaj novega, javim. Drugače punce, vas skos berem, tako da sem na tekočem. Držim pesti za nas. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 18:19:05
|
|
|
|
Bejli
|
Madonca punce ste se razpisale:). Po resnici vam sploh ne morem sledit:). Jaz sem zbolela in to full tako da vas bom prišla pokukat tu in tam, za vse ki pa čakate ali , pa držim da vam je oziroma bo uspelo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 18:50:17
|
|
|
|
agataema
|
Mojamura in ostale, ki čakate na test, držim pesti. Anonimna , jaz tudi čakam da moj pride domov. Pride v petek in v petek naj bi bila po koledarčku O, tako da upam, da ne bo prepozno. Jaz sem imela danes precej boljši dan. Ko sem malega dala v vrtec sem šla z mami v šoping in cel dopoldne zapravljala možev denar. Zase šopingiram res redkokdaj, ponavadi samo za malega zapravljam, tako da mi je prav pasalo, sem se prav sprostila. Pa še sestra je prišla popoldne in se cel popoldne ukvarjala s tamalim, tako da je bil današnji dan res pravo olajšanje. Zdajle gre pa naš mulček spat, mene pa čaka še vse za pospravit, ker sem cel dan zabušavala . Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 19:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, da se še tukaj pofočkam. Valentinček nam je očitno prinesel Tudi vam vsem marčevkam želim, da bi zagledale očitne in da bi čim prej zibale svoje . Jaz bom pa vseeno še malo z vami klepetala kot navijačka. Ste prav fajn punce. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 19:41:54
|
|
|
|
korinca
|
Anonimna, za slončkanje ni nikoli prepozno. Ovulacije ne moreš napovedati za naprej točno. Tako, da ko tvoj pride nič čakat...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 20:05:51
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, moja je pritekla, pa da ne bom kvarila seznama, mi samo popravite, da pričakujem 30.3., to pa je drugi krog klomifena, onih krogov tak ne štejem več, tam en 26. se mi zdi No, naj bo marec res srečen mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 20:07:06
|
|
|
|
sarar
|
anonimna z čestitke!!! no, prva rozika ta mesec. dober začetek, veliko boljši kot februarja. upam, da je to dober znak še za vse ostale anonimna z, seveda da ostani z nami, za vzpodbudo . pa vse naj ti želim. kdaj si testek delala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 20:08:51
|
|
|
|
sarar
|
arwenko ampak veš kaj, sem prepričana da bo še vseeno marca plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 20:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
upam da res ne bo prepozno za mi je kr malo hudo ker ga ni, ni mi več bit sama doma... se pa več časa na rr zamotim mi je že zdej všeč vse za dojenčke gledat, jst bi že kr vozičke izbirala in podobne stvari anonimna z čestitkeee no dejmo marčevke, nadaljujmo v roza barvi arwenko tebi pa za naslednji krog! anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 20:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Prejle sem delala test (ob ene 19-ih). Je pa to tretji dan izostanka . Prej sem imela take slabe izkušnje s testerji, da nisem hotela delati prej. Še tko sem mislila počakati 1 teden, ampak me je firbec premagal So se mi pa ful prsa napihnile, pa skoz me nekej špika, vglavnem je drugače kot je bilo prejšnje krat. Sam itak tukaj ful glava naredi. Ta mesec sem skoraj popolnoma odklopila misel na , itak imam tolk enih novih projektov, da nisem niti imela časa preveč mozgat. In zgleda da je to to. Šele sedaj na koncu sem bolj opazovala kaj in kako, ko mi je že izostala. Upam, da se mi vse pridružite v tem mesecu. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 20:17:55
|
|
|
|
Arwenko
|
ja, jaz VEM, da bo marca plusek, zdaj ko bo moj končno doma, zato nisem nič žalostna in grem čisto sproščeno naprej. Samo danes me jajčniki tak svinjsko bolijo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 20:18:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Arwenko še vedno ostaja upanje v marcu. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 21:27:18
|
|
|
|
thevenus
|
Arwenko, tudi jaz se še vedno "držim" tega marca Bostina, Witch, lahko me označita marca še enkrat, glede na to da je bila tokrat menstruacija zelo zgodnja. Tokrat bom delala test, če bom tako srečna, da menstruacija ne pride 25. marca; morda pa prinese srečo. Se opravičujem, ker toliko kompliciram; višje sile so krive za vse
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 21:55:31
|
|
|
|
sarar
|
tako, ja punce je treba! pozitivno. vas je kar veselje brati tudi jaz sem malo boljše volje. prej sem delala test in je bila rahla črtica. če bo šlo tako naprej, bo jutri že ful močna, se pravi bo ovulacija pojutrišnjem . ne vem sicer, kaj je pri meni tako čudnega, da mi ti testki take preglavice delajo... upam, da bo kljub temu na koncu plusek, in da se bomo lahko vse h novemberkam selile zdaj pa grem house-a do konca pogledat. pa spat. lahko nočko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 2.3.2010 23:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Sarar ti sam hitro v akcijo pa bo . Če se kažejo ene črtice potem nekaj mora bit. Držim pesti zate in za vse druge. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 7:07:38
|
|
|
|
nadinne
|
Hej. Joj punce ste pridne s pisanjem...saj komaj sledim Pri meni ta mesec nič ne kaže ali se kaj dogaja...bradavičke imam še vedno občutljive, to je pa tudi vse..nobenih bolečih prsi, krčev kot ponavadi ni. Še dobro da imam v službi norišnico in nimam časa preveč razmišljat o kakih "znakih"...po 11h urah v službi me itak vse boli ...ko pridem domov zvečer pa tudi padem v posteljo...na žalot zadnje dni niti nimam energije za ...kar je škoda...upam da je ovulacija že bila, ker če bo sedaj ne verjamem da jo bom "ujela" No bo treba počakat še kakih 10 dni pa bomo videli. Anonimna tebo pa čestitke za ! Upam da se ti kmalu pridružimo v čimvečejm številu. P.S. Zanima me še kako je kaj s temi testi za ovilacijo? Kako se to dela? Verjetno je to pametno edino če imaš redne tečke ali kako? Hvala. Lep dan vsem skupaj...gremo veselo na delo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 7:57:15
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Evo, da se še tukaj pofočkam. Valentinček nam je očitno prinesel Tudi vam vsem marčevkam želim, da bi zagledale očitne in da bi čim prej zibale svoje . Jaz bom pa vseeno še malo z vami klepetala kot navijačka. Ste prav fajn punce. Z. Anonimna Z kaj res????? Ja super. Bravo !!!! Čestitke No tole je pa res bila vesela novica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 7:58:53
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko Boš videla, da boš še marca zagledala plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 8:01:42
|
|
|
|
lidik
|
sarar no vidiš O vseeno bo in ti boš tudi med srečkami že marca. Pa sej sem vedela, da te ne more O zafrkniti, če pa jaz teko zelo stiskam pestke za tebe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 3.3.2010 8:27:26
|
|
|
|
mojamura
|
test je bil negativen...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.