jana84
|
hejla! No, jaz sem končno iz vseh opravkov, ki sem jih imela danes. Zjutraj sem bila na pregledu, potem sem šla še nekaj po trgovinah, ker iščem kakšne čevlje-balerinke, potem domov, pa ta malga peljat na cepljenje, pol pa nekaj pojest in končno sem tukaj, se prebila skozi čvekanje Poročilo s pregleda: vse je OK, maternični vrat je dolg 5,5cm in popolnoma zaprt, posteljica ni nič nizko za kar me je bilo malo strah ampak je predležeča (verjetno se je otroček zavaroval pred razgrajaškim bratom, ki non-stop nekaj skače in tolče po maminem trebuščku). Otroček raste tednom in dnevom primerno, živahen, tako da ni nobenih problemov. Na UZ se je tako lepo vidlo kako je krilil oziroma mahal z rokicami...Prav simpatičen otroček. Kilogrami mi gredo še kar dol, danes me je na rpegledu stehtala 81kg, 2kg manj kot pred 3tedni. Pa je G rekla, da ni nobenega problema, ker otroček raste tako kot mora in naj se nič ne sekiram, ker bodo šle kilce že še gor...Ima očitno dovolj zalog, da jih koristi Naslednji pregled imam 8.6. pa ne bo še morfologija, ker mi ni nič rekla, pa tud v laboratorij mi ni še treba it...Tako da lepo mirno do naslednjega pregleda. Pa sem ji rekla tudi da me je malo skrbelo kako je z otročkom ker me popolnoma nič ne muči ne kakšne bolečine v trebuhu ne slabosti, ne povečan apetit, popolnoma nič. Pa je rekla da naj se nič ne sekiram, ker sva videli da otroček pridno raste in mu nič ne fali. Sej sam to sem rabla, da sem vidla in slišala... me je pa včeraj vseeno bolel trebuh, da nisem mogla sedet al pa stat, sem se morala prav uležt...Pa sem hitro pogruntala kaj da to blo je: za kosilo smo jedli segedin golaž, pa je bilo verjetno to krivo za moje bolečine... imena: mi imamo za punčko ime še od zadnjič, za fantka pa še ne vemo kaj bi dali...Bomo že kaj našli...So pa tudi nama všeč bolj standardna imena...Sin se namreč kliče Jakob...Izbranih imen pa ne bova nobenemu povedala, dokler ne bo potrebno v porodni sobi povedat...Se mi zdi bolj presenečenje tako vse skupaj... To sem verjetno pozabla napisat, da sem si (že v soboto) kupla ene nosečniške hlače in majčko/tuniko v CA...So ble hlače kar "ugodne" cene in sicer 30EUR...Vse ostale ki sem jih gledala (predvsem kavbojke) pa so ble cene od 35/40EUR dalje...Edin v H&M so imeli ene kavbojke znižane na 19EUR, pa žal ni bilo moje števile. No, danes pa sem se odpravla še v dve trgovini pogledat za čevlje-balerinke. Pa kaj mislite da sem kaj dobila za to mojo plavutko? Jok brate, odpade...Številko noge imam tam 41-42, zelo široko nogo, palec pa mi štrli nekam v zrak...Bom morala še jutri v MB kaj pogledat ko grem na izpit... No ja jutri torej odrajžam v MB na izpit, upam da bo uspelo nekaj skvačkat skupaj...Če me zdej vprašate se mi sanja ne o snovi...Kar nekaj upam da dobim na izpitu kakšen preblisk. Tako zdej pa se moram še malo usest(uležt) za fascikel in še kaj prebrat...Sicer berem že nevemkolikič, pa mi še vedno nič ne ostane v glavi... Mogoče je nosečniška raztrešenost ali kaj drugega? fajn se imejte, verjetno se nič več ne slišimo tipkamo do četrtka...Al pa mogoče skočim jutri na faksu kaj pogledat...tako da dam zdej še seznam gor...Lepo se imejte, pa držte pesti za dobro opravljanje izpita...HB je pisni, da mi ne bo treba čakat 5ur preden pridem na vrsto!