Najki
|
Cebeli za posodo za indukcijo imas lahko navdne piskre, sicer pa midva nimava se posode in nimava dileme pri tem, kaj bo uporabno in kaj ne. Sem pa zasledila en podstavek, ki prevaja energijo na katerokoli posodo. V bistvu je metalna plosca z rocajem, ki jo das pod posodo in potem lahko das vsakrsno posodo gor. Ni ravno poceni, samo mogoce bi ti prav prisla. Tukaj imas link za primer. Pokora kolk se bos sele zjokala, ko prideta . Melita v BC so ene cene res navite, samo pa je vecja izbira konkretnih oblacil. Recimo pajackov, kapic, klobuckov, gornjih pajackov, imajo pa precejsnja posezonska znizanja. Jaz pri njih kupim samo clar kolekcijo pa kaksne kapice, ostalo pa kjer pac najdem. Zelo veliko sem dobila v Hoferju, imajo poceni in kvalitetne stvari, pisane tetrice, bodije, hlace, samo je vsake dva tedna nekaj drugega v ponudbi pa hitro pograbijo stevilke. Interspar ima veliko pajackov in pizamic, tudi zabice do pasu. Zdej je sicer povsod se malo problem, ker ni se zimske robe, samo cez kaksen mesec bo ze veliko izbire po moje. Caroline1 pridna si bila s cunjicami. Jaz sem danes en predal nogavick, rokavick in kapic prekopala in locila za tamalo, ostale sem sproti dajala na stran, samo na vec koncev. Moram zbrati na kup in pocasi dati skozi pranje in likanje. Pa lociti moram igrace, vse pralne preprat, vse nakupckat, ker nas mali je pol tega porazgubil po hisi. Se novo peno za zibko moram nabavit in narezat. Tega je se veliko, samo v resnici lahko vse urihtamo v enem vikendu, tako da se ne forsiram. Bo se dosti casa med porodnisko. Aha se lupinico moram oprati, pa igralno deko Aja se eno stvar vas lahko spomnim. Verjetno se boste precej dojile v postelji, sploh ponoci, bi bilo fajn imeti nadposteljni vlozek cez jogi, ker bo pogosto polita postelja. Al pa si dajte zlozeno rjuho pod gornjo rjuho na mestu, kjer se boste dojili, da ne bo jogi nastradal. Popoldan sem odspala dve uri, zdej sem pa na volji it kopalnico spucat . Najboljs da kar izkoristim ta vzgon.
|