Najki
|
anju indukcijsko je narejeno tako, da se segreva samo posoda in sicer plata samo pod posodo ob stiku. kjer posoda ne stoji, je plosca hladna in se nic pospricanega ne zsazge ali pripopa. imava ze ksno leto tisto plug&play enojno indukcijsko plato, ki jo lahko s sabo nosis okoli in se prav nic ne prizge. Cisto drugace kot navadna elektricna. Reakcijski cas je pa kot pri plinu. Ko das off al pa odstranis posodo se ugasne in tudi plata je takoj hladna. Sicer pa midva nimava opcije za plin, ker je na drugi steni in se tisci vodovoda, stena pa je premajhna za oboje. Bosch pomivalni stroj je super ja. majabar en za lepsi dan. M&A sivelja zapomnit za citronke. polmaja mi lahko poves, koliko je bila postnina iz nemcije? brinme vse varuske naceloma sumijo, bolj ko se oddaljis ali gres v druge stuke. tko da poglej koliko nosi in kako veliko stanovanje imas. potem so se nastavitve obcutljivosti na zvok. sej neglede na sumenje je zadosti, da se vzge in te opozori, da je nek zvok, da gres pogledat. potem imas take z displayem za vse sorte recimo vlago, temperaturo ipd. za to bi rajsi vzela posebej vlagomer. nekatere vzamejo varusko, ki pride z anglecare ploscami. te plosce se postavijo pod jogi in spremljajo dihanje, ce neha dihati, se vzge alarm. pride verzija z integrirano varusko in ena brez. midva sva vzela locen angelcare, loceno varusko in locen vlagomer s termometrom. vlagomer je sel povsod z nama na pot, ostalo pa po potrebi. aja varusko imava pa neko nefirmo in anma dobro sluzi, tako da ne rabi bit ful draga. ce je v akciji aventova, se jo najbrz splaca vzet, je namrec phillipsova firma to. BTW pise, da je razprodano... caroline1 varuska je kar prakticna, ko mali spi par ur, ti pa hoces izkoristit cas za kaj pospravit al pa posodo pomit ali kosilo skuhat. potem slabse slisis, ce joka, pa tudi zapres vrata, da ga ropotanje ne bi zbudilo. ce ima svojo sobico je pa sploh nujna za ponoci. ce jo imas moznost dobiti ali ti jo kdo ponudi na posodo, jo kar sprejmi. nujna seveda ni, bos pa bolj sproscena, ker ne bos rabila prisluskovati, ce dete joka. nejkec mandljevo ali olivno olje sta po moje cisto v redu. se dobijo tudi neka olja rav za to. lahko pogledas, na bazi cesa so in uporabis cenejso varianto. sam je treba tudi malo raztegovat in masirat. moje tri strije od prve nosecnosti so se zacele podaljsevati, dobile so blj rdeco spicko kaksen cm dolgo, pa sem narocila devisko karitejevo maslo (shea butter) in se 2x na dan mazem kot obsedena . je prislo v dveh dneh po narocilu . prej sem se z arganovim oljem ali z otroskimi olji, ki jih se imam, pa tudi z mamma kremo, kar je prislo pod roke, samo ne prav redno. upam, da bom od te nosecnosti odnesla samo malo daljse prvotne strije.
|