Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: anju Najki sta kaj izbrala? mi2 sva 2 leti nazaj vso potrebno belo tehniko kupila prek ideo.si. nama je dal še kar konkretne popuste, ker sva tolko naročila. takrat je blo cenej kot GA sploh pa Merkur. Nekaj sva izbirala, pecico bi eno od gorenja, ma jo imajo samo v kompletu s plato, ki pa ne bi gorenjeve. Bom videla, ce se posebej sploh dobi, bom kar na Gorenju vprasala. Cena je verjetno okoli 500 EUR, samo nimam pojma, ker je imela teta samo ceno za komplet, ki je bila nekaj cez 600 EUR,z elektricno plato. Indukcijo bova vzela AEG, Harvey Norman jo prodaja za 800 EUR, nemska internetna stacuna pa za 550 EUR . Tako da bova tam vzela. Sem hotla eno Bosch za 1200, ma je tale boljsa, pa Boscheva je par let star model in ga niti na njihovi strani vec ni... Napa ni problem, Etis ali Candy, obe sta mocni in tihi, obe okoli 140 EUR. Pomivalni stroj pa niti se ne gledava. Tista ideja za seznam, da bi dale letnice gor ostalih otrok - mogoce bi bilo bolj prakticno, ce bi vsaka dala gor tickerje za ostale otroke? Je lazje pogledat, izpise starost in ne rabis iskat seznama za pogledat. Pa ni treba niti imen pisat, lahko samo sin ali hci. Moje spremembe: 30 let dopolnila, sin je letnik 2009, NP imam 17.8., 3D kontrolo rasti imam 1.9., rodila predvidoma v PO Pokora sploh ni imel polnega noska.... Danes se mu je pa sluz naredila. Sicer pa mu redno dajeva fiziolosko tudi ce ni kaj bolan, ravno zaradi usesk. Doma imam kaksnih 10 skatel fizioloske iz leclerca , tako da jih res ne sparava. Sam se mu je sele danes zacela sluz nabirat. Bila sva v laboratoriju in cez par ur bom poklicala za izvide. Vceraj ponoci se ni zbudil, da bi ga kaj bolelo, vrocince pa se vedno ima malo. Je bil pa vceraj 5 ur z nono v tivoliju in se je res zdivjal, potem je pa tako sladko zaspal ze v avtu . Pediatra je tezko dobit dobrega, pa da ima se prostor. najbplje da jih poklices in vprasas, kako pri njih sprejemajo, pa poglej si po netu mnenja in kritike, pa ne vzet koga, ki je pred penzijo, ker bos kmalu ostala brez, tudi premlade ne, ker bo kmalu na porodniskem . Nasa je zdaj zanosila in je ne bo 2 leti, pa bo tecno, k bomo imeli skos drugo P. Ze zdej ga ena pregleda, druga naredi kontrolo, spet nova pregleda in da pregledat kri, rezultate bo brala spet ena tretja in predpisala terapijo. Cista zmeda res, k nikamor ne pripadamo =[, pa ni se stalne nadomestne =[. Aja pa se otroci so zbircni, kot sem ze enkrat pisala, nas kaksnih ze na prvi pogled ne more videt, pa so cisto prijazne in vse, samo nekaj mu ni vsec. Obicajno je to glas, raskav glas na zenski, recimo kadilski ali globok mu ne sede. Tudi pri sorodnicah je tako. Jaz mislim, da solske zdravnice ne sprejemajo predsolskih otrok. Do sole je drug pediater, preveri. Brinme par dni nazaj smo govorile o teh lodger vrecah in tak model, samo bolj kot podlozena dekica se dobi v NKD za 10 EUR, je pa za dojencke in bo za prvo zimo. Imas tudi opcijo dati 100 EUR za kaksno Jane, ki bo za 3 zime. Ali pa tako, ki jo imam jaz od pikola, stane okoli 30 EUR, pa pri nogah se tretjina vrece z zadgro odpne in tako skajsa za dojencka, pa bo nasemu se vedno prav to zimo, ki bo njegova tretja zima. Je pa podlozena s flisom in zgoraj nepremocljiva, kupljena v BC. Lahko ti povem, da sta ti dve omenjeni res najvecji, kar sem jih zasledila, vse ostale so bile nasemu ze prejsnjo zimo skoraj prekratke. Tako da mogoce najdi mere Jane vrece in jo primerjaj z ogledanima. Prodajali so jo v Pikapolonici, samo dvomim, da so zdaj ze na policah... No v glavnem bi jaz med tvojima izbirama rajsi gledala prvi model, ker je manj prepisen, samo pa ne pise do koliko let je. Bojo pa na jesen zihr taki modeli ful cenejsi recimo od quinnyja ipd. Aja upostevaj se to, da so te vrece velike in imajo ful materiala, ce bos dojencka dajala v kosaro, vrece ne bos mogla zbasat notri. Za v kosaro ti bo zihr tista iz NKD prirocnejsa, pa se dosti majhna je za v lupinico. Bunker vreca je do treh let, to ti bo visela do kolen, ko bos dojencka z njo okoli nosila. Drugace pa sem jaz popolnoma lepo skozi prisla z mehko prenosno torbo za vozicek in dekico ali mehkim pajackom. NKD dekico sem kupila zato, ker je bolj prakticna za not stlacit kot v pajacka, ker gre tudi na lupinico, ceprav ne bo dosti v njej izven avta, ker nimam nic za puncko, ta pa je vijola , ker je smesno poceni in se lahko afnam s tem . Prvo zimo namrec ni bil se v sportnem delu, za katerega so te velike vrece misljene, potem sem pa obletela kup stacun in internetnih strani, da sem izbrala tole Pikolo, vsako sem mu tudi pomerila, ce je zadosti velika. Srecanje v septembru... jaz imam porodnisko sele 27., tako da mi prej pridejo samo vikendi v postev. filisa, jaz vem samo to, da nosecnice ne smejo zadrzevat vode, ker mimogrede fasejo vnetje, probleme z ledvicami ali kaj podobnega. Mogoce to leti na Keglove vaje.
|