anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli Mene pa zanima, če katera načrtuje pitje malinovega čaja? Ker jaz sem se odločila, da to nosečnost poskusim tudi s tem...samo da bi delovalo in bi lahko rodila brez cr. Ni najhujša stvar rezanje presredka, verjemite! razmišljam ja. kje se pa dobi in kdaj začne pit? missD to naj bi mehčalo spodaj. če bi pri tebi delali CR zaradi lege malinov čaj seveda nima haska. kar se tiče el varuške jo tudi mi na začetku nismo imeli. prvih 14 dni je itak pridno spal, potem ne več nikakor razen v naročju. ne glede na vso ljubezen se človek zmatra. tudi kar se tiče dajanja drugim popestvat. mi je šlo tudi na živce, da so komaj čakali ga zgrabit, nemiren je bil med preveč ljudmi, nisem pustila da kroži po rokah, ampak mojmu pa mami sem ga pa z veseljem prepustila, da sem se svobodno stuširala, da sem lahko skuhala... ali vsaj malo odpočila. počasi je za dnevno spanje šel v sobo. tudi gosto hrano začneš uvajat in medtem ko je spi imaš edino priliko kaj postorit, očistit zelenjavo, skuhat kašico da se ne bo strgal od lakote, ko ustane (nikdar se ni, ker je raj zizal) in ja kar prav pride da se ne vsakih 5 min motiš s tihim gledanjem. enkrat neki varuška ni delala sem slišala neko oddaljeno jokanje. zdelo se mi je sinovo, samo kolikokrat sem ga slišala "iz navade". sem šla vseeno pogledat - je bil na tleh!!! k sreči jo je odnesel samo z buško. se je pač začel plazit, pa tolk smo čakali. boš videla caroline, je res stvar navade, dojenčka, staršev, okolja. maš pa prav res ne vemo več kako smo folgali brez mobitelov. to so vse lahko nepotrebni pripomočki. tistega kar pravi Najki, ki preverja če neha dihat jaz nimam, mislim da ne bom kupila. samo enkrat sem srečala enga očetovega sošolca, malo tako kako je oče, ja nono, če kej popazi in tako, pa ga vprašam "a vi ste tud nono?" pa mi pove, da mu je dojenčica pri enem mesecu nehala dihat, smrt v zibki potem pa se ni odločil več imet otroke. kat tla so mi zmanjkala. včasih vseh teh aparatur ni blo nesreče so ble in so še danes, mogoče je vseeno kaka manj. upam vsaj.
|