Najki
|
tinaaleks mi imamo romerja na isofix, samo ima tudi popolnoma varno opcijo zapenjanja s pasom... imamo pa tistega do stirih let. bravo za ime . anju . sej zdej na zacetku se res ful pozna , ce je mulcek poleten ali zimski. moj prvi je januarcek, ta bo pozni oktobrcek, pa se vedno nisem zihr, ce se bosta sezoni skladali po cunjicah. sam smo itak malo vecje uporabljali na zacetku, pa bi morale zdrzat tudi celo zimo upam. M&A za porod v vodi si moras zrihtat izvide za HIV in hepatitis C al B, pozabila kateri. HIV ti nardijo na infekcijski zastonj kolikor se spomnim, hepatitis je pa na napotnico. Mene so vsi cudno gledali kaj rabim in noben ni imel pojma kako dobim te izvide... V P. so mi rekli, da jih rabim, se jim pa ne sanja kako jih dobim... Naj G. vprasam. Ona spet nima pojma o tem pa naj se obrnem na osebnega zdravnika. Osebna se nikoli te napotnice rihatala, bo pa na zavarovalnici vprasala kako to gre in ce krijejo. V glavnem potem sem od nje dobila napotnico celo krito od zavarovalnice, samo je cisto mozno, da je v resnici samoplacnisko... Brez napotnice se pa mende ne dela tega testa.Prav parodija. In se to, ce bo dete zamudilo rok, je velika verjetnost, da je pokakal plodovnico, v tem primeru vodni odpade zaradi moznih infekcij. Tako je bilo pri meni. Sicer pa je lahko mekonijska plodovnica ze pred rokom, tako da je skor gamble, ce bos prisla do banje... Ce ti rata, pa komaj cakam slisati izkusnje! e se kaj zasteka, koncas porod na postelji, pa ne vem ce ni ze tako iztis na postelji, razen ce zatezis. Men je cel point, da se otrok rodi iz vode v vodo, ne da se sproscam z vodo. Posteljica se definitivno porodi na postelji. Mi nimamo susilca, tako da bomo kar likali. Kar se tice pa smrada na cunjah je pa pri nas skoraj izkljucno na crnih oblacilih . Na ostalih pa samo, ce predolgo stoji v stroju oziroma ne obesimo takoj, ker smo morali ven, predno je koncalo pranje. Zdej bomo dali popraviti vrata na starejsem siemens stroju, bom videla, ce po pranju v njem tudi crno smrdi. Jaz imam tudi Bor v rezervi za fantka, ceprav mojemu ne sede cisto, za puncko pa se mi prav ne sanja . Sem mojemu rekla, da mora tudi za fantka izbrati, ma ce ne bo, bo moram vzeti Bor . Se vedno nisem prepricana, da je res puncka, bom pocakala na 3D . S spanjem imam tudi jaz probleme, me vse tisci in nobena poza ni prava. Pa mehur mi tamala skos mecka, sploh ce stojim al pa sedim v avtu. Katastrofa. Zdej se res zacenja tisto najhujse neudobje, zadnji mesec bomo ze vse odstevale ure do poroda, samo da bi sli malcki cimprej ven in bomo dobile nazaj udobje telesa . Jaz sem se na mojega sina zadnji mesec skos kregala, naj mi ne mecka mehurja, zelodec ni boksarska vreca, bejzi spat, ni cas za brcat, kaj me spikas v rebra ipd. . Potem sem pa se rodila teden po roku, takrat je pa res vsak dan mucen . Pa res sem ga komaj cakala spoznati! Kdo je to kobacalo, kaksen karakter ima, je res tako zivahen kot v trebuhu? Uf komaj cakam porod res, da gre isto ta hudo mimo pa spoznam se to bitje, ki me zdaj jezi v trebuhu . Sem slisala, da od Recinka stvari ful smrdijo, si jih tam kupila Born to be wild? Nase pohistvo ni smrdelo, bi pa vrejetno zadevo pustila odprto nekaj dni, da se prelufta, ce pa je hudo, pa pospricaj s ksnim sprejem ala Jasa, ki sicer ni vec v prodaji, so pa podobni od Febreze iz Muellerja. Ksn tak, ki nevtralizira vonj, nima pa mocnega lastnega vonja. Sam po moje bi zracenje moralo narediti svoje, vsaj par dni pusti odprte. Predale lahko pravzaprav potegnes ven in jih neses zracit izven hise.
|