caroline1
|
Pozdravljene klepetulje. Vidim, da ste pridne tudi med dopusti in vročino. Jaz sem spet bila malo v bolnici...otroček je v redu, jaz pa tudi. Jaz sem bila tista, ki imam pogodbo do konca leta. Po izteku porodniške in starševskega dopusta bo pa zavod čakal name . Kaj čemo, mogoče se pa stvari obrnejo čist v drugo smer. Zakaj pa bi prekinjale bolniško??? Itak jo boste dobile plačano 90%. Dopust pa nam delodajalec itak more izplačat, če ga nismo porabile. Tako dobimo 2x plačano. Al jaz živim na luni, pa je pri meni malo drugače??? Jaz sem prepričana, da dobim konec leta še eno plačo, ker imam še 22 dni dopusta. In če sem upravičeno na bolniški, mislim, da ga ni zdravnika, da mi jo prekine, ker s tem prevzema odgovornost, da se kaj zgodi meni ali otročku. Če je bolniška zaradi VIP potem je najbrž vseeno. Nekje vmes sem zasledila, da ste čvekale o morski hrani...ja res se tam kopičijo težke kovine in jih ni fajn jest v nosečnosti. Dejstvo pa je, da če smo jih jedle prej, imamo težke kovine nakopičene v telesu, saj se ne izločajo. Po večini se skladiščijo v maščobnem tkivu, če ga pa ni, prizadenejo vitalne organe. Edini način, da jih odstraniš iz telesa je dojenje (prenos- topnost v mlečni maščobi), v tem primeru jih spraviš v otroka. Liposukcija pomaga...Vse ostalo brezveze!!! Tako so mene informirali v šoli!!! Špikanje je pa ni, kakor kdaj...zaspanost nenormalna...dobila železo, samoplačniško, pa ni nič ogabno. Ga ni treba lizat, ampak ga požreš z vodo pa je . Vozički, vsi so lepi pa ne vem kerega bi! Še zdaj se nisem odločila. Ne dam pa premoženja za njega. Kava res ne bi bila slaba, sam ko smo tak nametane . Mogoče bi štajerke res lahko dale lokacijo MB. pa malo v živo počvekale!!! 3xmami- prav ne morem verjet, da si šla prej delat. Pa upam, da me ne boš zastopila narobe. Mislim jaz bi tudi, ker se verjetno naveličaš biti doma. Midva z mojim sva nekak razmišljala v tej smeri, da bom kmalu začela iskat šiht, pa če se kaj najde, bo on ostal doma...a misliš, da je to izvedljivo? Pa še nekaj me zanima. A lahko urejaš stvari na CSD, kjer imaš prijavljeno začasno prebivališče??? In ali lahko otroku prijaviš stalno prebivališče tam kjer imaš ti začasno??? Vesela katerekoli informacije, izkušnje itd
|