|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
21.7.2010 13:00:59   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

Tudi Rajh je dober,jah cejna user posted image ,vejpa za dobro gestije ne škouda pejnezev.

Se strinjam. Tudi postrežba in ambient je na zelo visokem nivoju.

Baranjo pa sprobamo ob prvi priliki. Hvala za nasvetuser posted image
Lep buši, ga imaš že precej visoko.

Uh M&A res zelo neroden položaj! Če se le da, šefa poprosi da ti prekinejo pogodbo šele pred porodniško, da boš imela vsaj nadomestilo tako kot je treba. Verjetno bi ti toliko lahko šel na roko. Zakaj bi pa negotovost s službo pomenila selitev v drug kraj? Imaš tako specifično delo, da težko najdeš kaj primernega v svojem kraju? Držim pesti da se ti kar najbolje izide vse skupaj.user posted image

Lija30, mene ravno danes tako boli spodaj - me je že zjutraj ko sem se zbudila. Občutek je res tako kot da bom zdaj zdaj dobila ta rdečo. Poleg tega mi pa še trebuh ful otrdeva. Me je kar malo strah. Sem že razmišljala da bi se šla popoldne pokazat h G. Al ga bom pa vsaj poklicala, pa nej pove kaj in kako...
Meni so MV vedno merili vaginalno.

Porodniško začnem 17.9. Pred tem bom pa še pokurila cel letošnji dopust. Moram še zdravnico vprašati kako je s prekinitvijo bolniške. Mi je namreč škoda da ne bi pokurila dopusta, ker mi je finančno bolj ugoden kot bolniška.

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
21.7.2010 16:00:12   
BLOOM 1
Ojla,

Pokora,ka,ti si sama pogruntala kaj sem napisala ali pa tvoj prevajal ?user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj,če boš prišla v naš konec,se dobimo nekje na kafeju.user posted image

Punce,zgleda da nebo nič z našim srečanjem user posted image .Ali? Kaj pa MB? En popoldanski izlet....user posted image hm,naprimer v EVROPARK!!!!

3xmami,jaz sem tudi,po kosilu vedno postanem  user posted image ,pa nevem zakaj.Kot megla se vlečem.....Tudi zdaj,komaj se držim user posted image ,pol pa tam nekje po 6 (popoldan)  mine.

Grem zelo pozno spat,vstanem pa ob 8.30. (zdaj ko so počitnice).

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
21.7.2010 16:14:26   
Pokora
Bloom1, sem si kar sama simultano prevedlauser posted image   Sem se v teh letih kar sva skupaj že kar malo navadila da vas razumem. Pa žlahto imam v Halozah in so določene besede podobne. Ne bi pa na primer nikoli pogruntala ¨na primer pomena besede cintor, če mi moj ne bi "prevedel" - to je pa že čista specifika :-) Mojega pa tako ali tako ni doma, se šele ponoči vrača, tako da mi tudi prišepetaval niuser posted image
Na kavici se moramo pa definitivno dobiti ko bomo v vaših koncih.

Sem klicala G, mu povedala za čudne bolečine in mi je rekel naj pojem kakšen Lekadol (do tri na dan) in da naj lepo ležim par dni, če ne bo bolje, naj pa v petek pridem tja.

Meni pa zvečer sploh ni za zaspati, sem kot čuk. Si pa čez dan privoščim kako urco spanja (sem ravno vstala npr). Drugače pa tudi jaz spim zelo plitko - pa ni problem lulanje, ampak kar ne morem ornk zaspati...

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
21.7.2010 16:39:32   
3x mami
Pokora, ce se v sluzbi zmenis, da bos koristila dopust, po moje ne bi smelo bit tezav. sploh ce ga koristis tik pred porodnisko. pac tocno zracunas, kdaj bi sla na dopust, da bi potem takoj po dopustu sla na porodnisko. in to poves ginekologu (al osebnemu? eh, to pa ne vem...), da ti tocno na tisti dan zakljuci. dopust gre namrec na stroske delodajalca, zato se prej zmeni z njim.

mah, danes popoldne sem tako brez energije. zelo se mi spi, trebuh je fajn trd, tako da mi sploh ne pase stat pokonci,kaj sele narediti 10korakov... pa kar nekam otozna sem, pa se sama ne vem zakaj. hormoni... ko sem mojemu po telefonu rekla,da sem v trgovini (sem sla po mleko), me je kregal, da kaj se grem, da bi sel rajsi on v trgovino (Da meni ne bi bilo treba nosit). saj vem, da mi je hotel samo dobro, sam jaz bi se kar zjokala. bah, grem malo lezat, mogoce mine.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
21.7.2010 17:17:13   
M&A
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

kako si pa mislila it za polovicni delovnik v sluzbo? a da bi delila starsevski dopust z mozem?

Ja, sva si mislila deliti. Čeprav mož v službi ni še nič omenil. Sva rekla, da se mora najprej otroček rodit, pa seveda da je zdrav, potem pa bova naprej planirala.

IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Če se le da, šefa poprosi da ti prekinejo pogodbo šele pred porodniško, da boš imela vsaj nadomestilo tako kot je treba. Verjetno bi ti toliko lahko šel na roko. Zakaj bi pa negotovost s službo pomenila selitev v drug kraj? Imaš tako specifično delo, da težko najdeš kaj primernega v svojem kraju?

Verjetno za par dni res ne bo težav in bom ostala zaposlena do porodniške, drugače bom pa G prosila, da mi mal priredi PDP (mislim, da moj še vedno izdaja klasična potrdila).
Ja, na žalost imam res specifično delo user posted image npr. v Ljubljani imam le tri možnosti za zaposlitev in tam, kjer sem želela biti in sem bila že zmenjena, so me skenslali.

Sem pa po jutranjem telefonarjenju mal boljše volje - če mi uspe direktno in službe na porodniško, nimam težav z zavodom za zaposlovanje, vse prispevke in zavarovanje mi plača CSD, čeprav sem brezposelna. V enem letu pa se bo že kaj zrihtalo, če ne v LJ pa kje drugje, tako da bo za celo familijo dobro!

Lija30
, mene tudi zateguje, tudi krče imam večkrat na dan. Verjetno se res raztegujejo vezi, tudi danes na pilatesu sem čutila, kot da se mi bo medenica razletela user posted image  

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
21.7.2010 17:38:44   
3x mami
M&A, vazno je, da si zaposlena dan pred nastopom porodniske. ce ne gre drugace, pac mal priredis pdp

glede same delitve dopusta je pa se itak veliko casa. porodniski dopust je samo tvoj - tistih prvih 105 dni. potem pa gres na dopust za nego in varstvo, ki se lahko deli. papirje zanj lahko oddas potem, med porodnisko. in obstajajo obrazci prav za delitev med starsi. mislim, da je treba stvar postimat kak mesec ali vec pred iztekom porodniske - do takrat ima tudi tvoj cas sporocit v sluzbo. skratka, najprej otrok na svet, in potem se da scarat vse mozno. al da je samo en, al samo drug, al pa oba (lahko tocno dolocis dneve v tednu al pa ure v dnevu, kdaj je kateri). ce imas kako vprasanje na to temo, mi lahko pises tudi na zs. pri nama obakrat nisem bila jaz celo leto doma. in kot kaze, ne bom niti zdaj v tretje...

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
21.7.2010 20:15:36   
caroline1
Pozdravljene klepetulje. Vidim, da ste pridne tudi med dopusti in vročino. Jaz sem spet bila malo v bolnici...otroček je v redu, jaz pa tudi.

Jaz sem bila tista, ki imam pogodbo do konca leta. Po izteku porodniške in starševskega dopusta bo pa zavod čakal name user posted image . Kaj čemo, mogoče se pa stvari obrnejo čist v drugo smer. Zakaj pa bi prekinjale bolniško??? Itak jo boste dobile plačano 90%. Dopust pa nam delodajalec itak more izplačat, če ga nismo porabile. Tako dobimo 2x plačano. Al jaz živim na luni, pa je pri meni malo drugače??? Jaz sem prepričana, da dobim konec leta še eno plačo, ker imam še 22 dni dopusta. In če sem upravičeno na bolniški, mislim, da ga ni zdravnika, da mi jo prekine, ker s tem prevzema odgovornost, da se kaj zgodi meni ali otročku. Če je bolniška zaradi VIP potem je najbrž vseeno.

Nekje vmes sem zasledila, da ste čvekale o morski hrani...ja res se tam kopičijo težke kovine in jih ni fajn jest v nosečnosti. Dejstvo pa je, da če smo jih jedle prej, imamo težke kovine nakopičene v telesu, saj se ne izločajo. Po večini se skladiščijo v maščobnem tkivu, če ga pa ni, prizadenejo vitalne organe. Edini način, da jih odstraniš iz telesa je dojenje (prenos- topnost v mlečni maščobi), v tem primeru jih spraviš v otroka. Liposukcija pomaga...Vse ostalo brezveze!!! Tako so mene informirali v šoli!!! user posted image

Špikanje je pa ni, kakor kdaj...zaspanost nenormalna...dobila železo, samoplačniško, pa ni nič ogabno. Ga ni treba lizat, ampak ga požreš z vodo pa je user posted image .

Vozički, vsi so lepi pa ne vem kerega bi! Še zdaj se nisem odločila. Ne dam pa premoženja za njega.

Kava res ne bi bila slaba, sam ko smo tak nametane user posted image . Mogoče bi štajerke res lahko dale lokacijo MB. pa malo v živo počvekale!!!

3xmami- prav ne morem verjet, da si šla prej delat. Pa upam, da me ne boš zastopila narobe. Mislim jaz bi tudi, ker se verjetno naveličaš biti doma. Midva z mojim sva nekak razmišljala v tej smeri, da bom kmalu začela iskat šiht, pa če se kaj najde, bo on ostal doma...a misliš, da je to izvedljivo?

Pa še nekaj me zanima. A lahko urejaš stvari na CSD, kjer imaš prijavljeno začasno prebivališče??? In ali lahko otroku prijaviš stalno prebivališče tam kjer imaš ti začasno??? Vesela katerekoli informacije, izkušnje itd

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
21.7.2010 21:38:26   
sasadejan
Midva sva pa danes malo zapravljala. Kupila sva maxi cosi lupinico in ležalnik za našega fanta. user posted image

Glede kave pa se bomo morale dobiti po lokacijah. Škoda samo da se ne bomo vse spoznale med seboj.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
21.7.2010 21:49:25   
3x mami
caroline1, sam na hitro. ni bilo iz dolgacasa, kje pa. ko skrbis za otroka, ti ni dolgcas, vedno se kaj dogaja. in to so najlepsi meseci, ki jih lahko z njimi prezivis. toliko casa, kot sta takrat skupaj, ne bosta nikoli vec. razlog je bil na zalost sluzba (kljub iskanemu profilu ne jemljejo radi mladih mamic, ki imajo majhno razliko med otroki...). ampak moram priznati, da se je mozek izkazal in da mi je dokazal, da zna super skrbeti za otrocka. in lepo se je izslo tako s sluzbo kot z dojenjem in vsem skupaj. tako da, ce te kaj zanima vec, ti kar vprasaj. zakaj bi zamerila, itak smo zenske firbcne.

glede bivalisca. ne, urejas na csdju, kjer imas stalno bivalisce. in otrok mora imeti bivalisce na stalnem naslovu enega od starsev, vseeno katerega (ce imata razlicna) - ce pri tebi al pri mozu.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
21.7.2010 23:40:20   
BLOOM 1

Bloom1, sem si kar sama simultano prevedlauser posted image   Sem se v teh letih kar sva skupaj že kar malo navadila da vas razumem. Pa žlahto imam v Halozah in so določene besede podobne. Ne bi pa na primer nikoli pogruntala ¨na primer pomena besede cintor, če mi moj ne bi "prevedel" - to je pa že čista specifika :-) Mojega pa tako ali tako ni doma, se šele ponoči vrača, tako da mi tudi prišepetaval niuser posted image
Na kavici se moramo pa definitivno dobiti ko bomo v vaših koncih.
.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za kavo pa zgučano user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
21.7.2010 23:48:51   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Midva sva pa danes malo zapravljala. Kupila sva maxi cosi lupinico in ležalnik za našega fanta. user posted image

Kaj pa adapterji,ali kako že jim reče,si kupila zraven vozička,ali zdaj z lupinico???

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

Neposredna povezava do sporočila: 3811
22.7.2010 7:07:09   
tinaaleks
Jutro!

Sem že spet zaspanauser posted image . Šla spat že pred 9-so bi že ob 7 lezle oči skupi. Se zbudim ob polnoči, čist zbujena in do 3 nisem nazaj zaspala! na sreči je bil mož istih misli, tako da sva se lepo v postli pogovarjala. Samo kaj, ko je potem tako težko vstat zjutri! Sem morala biti na poti v službo, prav zbrana, ker drugače sem se zalotla, da sploh ne vem kaj se dogaja na cesti...

jaz sem se pa z mojo mamo zmenila, da vzame malo za 4 dni na morje! Balzam za mojo dušo. Še dva tedna počakam, potem pa greva lahko z možem na kakšno masažo, ali pa vsaj v kino (če ne bom hodila spat tako zgodaj).

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
22.7.2010 8:56:07   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Kaj pa adapterji,ali kako že jim reče,si kupila zraven vozička,ali zdaj z lupinico???

Ne nisva vzela tega, ker ne bova dajala lupinice na voziček. Jo bova imela samo za v avto.

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
22.7.2010 9:46:35   
filisa
user posted image v Evroparku?! Takoj za user posted image  - povejte samo še čas user posted image

Končno mi je ratalo pobarvat otroško sobo. Sicer se mi zdijo barve malo žive, bo pa zato pohištvo bolj umirjeno - belo. Danes še moram okna in tla počistit in naredit nekaj barvnih korektur, pa bo... Če bo v soboto deževalo greva kar po pohištvo. Drugače pa mojega user posted image  čaka polaganje tegole na nadstrešku, mene pa barvanje nadstreška - res mi ni dolgčas user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3814
22.7.2010 10:00:10   
pixieM
Dobro jutro punce!

Kako ste? Menda še bomo mogle kakšen dan potrpeti vročino, potem pa se bo ohladilo. Jaz sem se danes celo naspala!!! user posted image Sem včeraj zaspala že ob pol sedmih in spala dobro uro. Potem me je zbudil moj fant, ki me je peljal na večerjo. Sva hotela v kitajsko, pa je bila zaprta, potem pa sva šla na kebab. Sem se najedla, da me je vse tiščalo! user posted image Potem pa ob desetih v posteljo in sem spala kot top (kar ni značilno zame, ker če se zelo najem, zelo slabo spim).

Mene že malo daje, da bi nakupila vse za otročka user posted image . Moj pa pravi, da je prehitro. Mene je pa strah, da bodo potem stvari prepozno! Včasih imajo kje zelo dolge dobavne roke, to pa ni ravno super. Za posteljico sva se že odločila, previjalna nama pa dela težave. Ma, nima veze, bomo že zrihtali.

Mojemu user posted image se je očitno zmešalo! Na morju je bil tako pri miru, zvečer se je malce premikal in to je bilo to. Včeraj in predvčerajšnjem pa je očitno hotel iz trebuha!!! Me je parkrat tako brcnil, da sem prav zakričala. In ni bilo miru, nikakor ne. Je brcal in boksal, ponoči in podnevi. Očitno ima zabavo, zdaj ko je spet doma user posted image .

Jaz že komaj čakam drugi (dolgi) dopust. Dva tedna v avgustu. Juhuhu! Upam, da bo ta dopust tak kot mora biti! Potem pa sva se s prijateljico zmenile, da greva v septembru na en krajši oddih nekam v terme na razvajanje in wellness. Vikend masaž in kopanja - kako fino bo! S to prijateljico sva lani naredile pakt, da grema vsako leto nekam na potovanje. Lani sva šle za pet dni na Češko, letos pa zaradi mojega stanja ne morema kam dlje, boma pa šle na razvajanje, ki si ga zaslužima user posted image . Enkrat v življenju pa že lahko, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3815
22.7.2010 10:20:54   
Pokora
3x mami, s šefom sem se že zmenila za dopust, ni nič kompliciral (upam da se do takrat ne premisli). Nisem pa vedela da je to tako enostavno pri zdravnici. Verjetno mi bolniško zaključi osebna zdravnica, ker mi jo je tudi ona odprla.
Si danes kaj bolje?

Caroline1, upam da ni bilo kaj resnejšega in da se sedaj do konca ogneš bolnišnicam!user posted image  
Pri nas ni v navadi da bi delodajalec izplačeval dopust, samo zdaj si mi pa dala misliti, da vprašati ni greh. Jaz sem itak z razlogom na bolniški, tako da z dopustom se zame ne bi nič spremenilo, kar se počivanja in čepenja doma tiče. Jaz sem to bolj iz ekonomskega vidika razmišljala. Imaš ti (ali pa katera druga) mogoče kakšne izkušnje kako je z izplačilom nekoriščenega dopusta?

M&A, jaz res upam da se ti izteče kot se mora. Me pa zanima kakšno delo opravljaš, da je tako malo možnosti za zaposlitev (babji firbec)? Če mi ne bi rada odgovorila, enostavno spreglej to vprašanje, prav?user posted image

Bloom1, zdaj pa že kmalu sina dobiš nazaj, ne? Se ti je kaj javil?

Jaz imam danes še kar bolečine, zjutraj sem se od tega celo zbudila. Me malo skrbi, glede na to, kaj vse je že bilo in glede na to, da imam cerklažo. Po mojem se bom šla popoldne, ko pride mož iz službe (da me bo peljal), malo pokazati v porodnišnico. Se mi zdi do jutri, ko zopet dela moj G kar malo dolga. Itak upam da je samo kakšno širjenje vezi ali kaj podobnega, ker sem šele v 28. tednu, kar je malo zgodaj da se mala rodi...
Lija30, si ti danes ok?

PixieM mogoče se je pa mladiček obračal in glede na to da imaš tako mali trebušček, verjetno še bolj vse čutiš.
Super za počitnice in razvajanje v termahuser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
22.7.2010 10:24:06   
Pokora
Aja, sem pozabila povedati, da je moj možek kupil prve reči za našo punčko. Je v Švici našel en outlet city in se baje ni mogel upreti. user posted image  Je kupil eno pižamco, pa 2 bodija in eno majčko in jopico. Itak da vse v roza barvi (no en body je oranžen). Sem se mu prav smejala, ker je vedno imel pripombe zakaj morajo biti vse punčke v roza - zdaj ga je pa že potegnilouser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
22.7.2010 10:34:41   
pixieM
Pokorauser posted image da je možek tako navdušen!!! Meni se ful dopade, ko tako padejo not. Itak imajo prej 1001 komentar kaj ne in kaj se jim zdi ful ''butasto'', potem pa ravno to naredijo. V tvojem primeru: zakaj mora biti vse roza za punčko, v mojem primeru pa modro za fantka!!! Pa mu pokažem kaj rumenega ali oranžnega, ga pa vrže v zrak, ker mora biti zeleno ali modro. Mislim... user posted image
Kaj dela tale moj user posted image pa res ne vem. Mogoče je res to, da imam manjši trebušček in zato je vse bolj intenzivno. Mah, če pa ne bi skakal, bi me pa to motilo. Nikoli nič ni prav user posted image .
Počitnic in term se pa že res veselim. Morem se edino pozanimat za tiste tampone, ker sem bolj paničar, da ne bom kaj staknila v bazenu. V morju pa menda ni panike?! No, zdaj že nisem kaj staknila, pa je bila voda res umazana!

caroline1 - tudi od mene user posted image , da ne bo potrebno več v bolnišnico. Razen ko bo čas, seveda.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
22.7.2010 12:38:13   
lija30
pokora-jaz sem ok.Sam spala sem bolj slabo se pozna,da se je zunaj otoplilo in da je blo bolj vroče.
Drugače sem pa ok.Mene ne boli tolk fejst,sam tak neprijeten občutek imam na vsake toliko časa tam spodej.
Sam po moje,da ni to nič narobe,da to vse normalno.Komej čaka naslednji četrtek,da grem na pregled v Domžale k Strahovi,
da vse preveri-da bom šla lahko nato mirne volje na dopust!:)Ti se pa le pej pokazat, če te tko boli,da si se zbudila, sploh k praviš,da imaš cirklažo narejeno!
No glede tedno k si napisla. da si v 28 tednu-ti lahko samo rečem,da če bi se slučajo kej zakompliciralo,da navadno otročiček preživi, k je že dovolj razvit, sam do Lj moreš pridet, k tam na oddelku za nedonošnčke delajo sami angeli!To ti govorim iz izkušenj moje sestre, ki je rodila če v 24 tednu, pa je njen otročiček preživel:)user posted image , je zdej že tak bajsek pa dobrovoljček,da ne bi nikoli rekel,da je bil tako zgodej rojen!Tko,da se ne preveč obrmenjevat, da je kaj narobe, boš vidla vse bo ok.Jaz sem sama seb govorila, sam do 28 tedna pridi, pol bo pa vse lažje, tko da ti sam pozitivno glej na vse.

Midva greva pa jutri po previjalno mizico:)., komej čakam.V soboto pa še v ikeo šibava, po par stvai.Tko,da po dopustu začnem urejat otroško sobico, ki smo
jo včeraj na novo pobelil,:))))))Že komej čakam,da začnem cunjce v omarce zlagat:)

Avgusta pa še vozek vzameva, pol pa sam še čakanje:)

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
22.7.2010 16:33:55   
BLOOM 1

Bloom1, zdaj pa že kmalu sina dobiš nazaj, ne? Se ti je kaj javil?

Ja,mali je vredu,pravi da žurajo do 7 zjutraj,pol pa spi do.....,pol pa pa žurajo na plaži,pol pa spet žurajo v diskoteke user posted image . (jao,kje so moja mlada leta user posted image ). Zdaj pa je že na poti proti Benetkam (z ladjo),jutri zvečer že pride domov. Hvala da misliš na nas!!!!

Kako si pa ti??? Upam da si že doma z pregleda. Kaj pravijo???? DRŽIM PESTI pa eno user posted image za te!!! Javi se,prosim.

Sasadejan hvala za info. Jaz pa bom to kupila,ker je zelo praktična stvar,recimo greš z avtom nekam in mali zaspi (v lupinice),pol pa samo lupinico gor na potači daš,in ga pelješ. Da ne vlečeš lupinico v rokah (ker je težka user posted image ),pa da ne prekladaš otroka v košaro,ker  ponavadi (obvezno) se zbudi.

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
22.7.2010 16:36:46   
BLOOM 1
Punce,enkrat sem že vprašala,izgleda da ste spregledali:

Kje je pa naša Jana????

Aha,sem že našla, na user posted image je.

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 22.7.2010 16:41:30 >

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
22.7.2010 18:08:39   
majabar
pixieM, res smola za dopust!
Pa sem spet nazaj iz Bogote. 10 ur do tam, 7 ur tam in 11 urpotovanja nazaj. Ampak se je splacalo. Sem dobila vizo!!! Zdaj moram urediti se kot neko osebno izkaznico in z njo potem zavarovanje. Super!! Mislim,danaprej ne bo vec problemov, samo se kup papirjev in denarja. In vse lahko uredim tu, v Medellinu. Naslednji teden naj bi imela spet pregled. Ce se ne bom zavarovana, ga bova placala. Jutri grem v laboratorij napregled krvi in urina ter test za sladkorno.
Mali pridno brca in se vedno je brez imena:).

Lep dan vsem!!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
22.7.2010 21:38:10   
majabar
BLOOM, ogromen trebuh:)! Moj je zdaj na velikosti tvojega iz 13. tedna. Upam, da se pocutis dobro, da te ne ovira prevec. Na sreco imas ze veliko izkusenj. Jaz se ze zdaj pocutim kot zoga, balonuser posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
22.7.2010 23:22:52   
anju
hej!

uf, uspelo se mi je prebiti:)

Pokorauser posted image upam da si sta ste dobrouser posted image

pa lahko noč, grem mojega ujet (sem mu zasedla rač. pa je kar spat šeluser posted image )

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
22.7.2010 23:56:55   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

BLOOM, ogromen trebuh:)! Moj je zdaj na velikosti tvojega iz 13. tedna. Upam, da se pocutis dobro, da te ne ovira prevec. Na sreco imas ze veliko izkusenj. Jaz se ze zdaj pocutim kot zoga, balonuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj,že zdaj ovira,res,želodec imam nekje v grlu,kislina itak non-stop peče....mali brše enkrat ven,enkrat not (non-stop se obrača). Jaz bi kar preskočila nosečnost,oz. zanosila in takoj rodila user posted image ,pa še boljša varianta: zanosila in rodila,in takoj otrok bi bil  že  star 1 leto,to bi bilo super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo vizo,zdaj še zavarovanje porihtaj pa bo.Pa se je splačalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,zgleda da je naša Pokora mogla iti not .DRŽIMO PESTI da bo prišla nazaj 2v 1.Pokora držise!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anju,lahko noč!!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?