|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
19.7.2010 20:50:18   
sasadejan
Tudi mene zanimajo vaše izkušnje z jogiji iz ikee.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
19.7.2010 23:05:39   
BLOOM 1
Ojla,

Jaz sem pa tko pridna bila danes,ha-ha user posted image

Veste zakaj????  No ja,našo kužo sem skopala,bravo jaz user posted image .

Pa posesala celo bajto,pa likala,pa kopalnico sem porihtala.Pa z otroci smo šli na igrišče...
Danes sem pa jako dobre volje.

Punce,kje je pa naša Jana????

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 19.7.2010 23:08:20 >

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
20.7.2010 7:01:17   
tinaaleks
Jutro!

Spet jazuser posted image .
Jaz sem pa včerja posesala našega psa.user posted image  Dobesedno. Revček se guli že 3 tedne, pa čeprav je vroče ima še vedno veliko dlake gor. Posledično imamo polno stanovanje dlak in ga moramo sesati vsak dan, psa pa vsak dan krtačiti. Pa se mi zdi, da se mu nič ne pozna. Tam do septembra bo pa lih zaključil. user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
20.7.2010 8:26:34   
3x mami
jutro!

hvala za cestitke user posted image komaj cakava najin cetrtek...

Jana je po moje veselo na vikendu v hribih, tam pa ni neta. upam, da se kmalu kaj oglasi.

prijateljica je nabavila posteljico in jogi z ikee, pa je zelo zadovoljna. za vse skupaj pa sta dala mislim da 100e. vzela pa sta belo.

otrdevanje. ja, meni postane cisto trd in bolec, ce sem kaj zivcna al pa ce kaj hitim. ciiisto vse moram delat zelo pocasi, vse moram vzeti bolj na easy. drugace sicer gre, sam me malo zatem zagrabi.

Pokora, a drugace je alergicen se na kaj? mi se cakamo na prvi pik, pri obeh otrocih, tako da ne vem, kaka bo reakcija. sam starejsi mi zdaj lazi za vsako zuzelko, ki jo vidi, jo jemlje v roke in prestudira, kako je narejena. pa ce jo pozna ali ne, se ne da prepricat, da bi jih pustil pri miru.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
20.7.2010 10:24:48   
Pokora
Oj!

Bloom, kaj če bi še k meni prišla malo pospravit? Ti obljubim, da te bom pustila čisto pri miru da vse opravišuser posted image  Si pa imela ene enrgije!user posted image

Mene je pa včeraj celo popoldne ful navijalo. Še ponoči sem se zbudila od tega. Se mi zdi da je mala zopet čisto dol nažokana in me stalno spremlja občutek kot da moram jit kakat, poleg tega mi pa še trebuh otrdeva. Bom danes zopet bolj počivalšek, če ne bo bolje, se bom šla pa jutri pokazat, ko dela moj G.

3x mami, načeloma nima (tok, tok, tok) nobene druge alergije. Ima pa že po navadnem komarju reakcijo (ogromne bule). Upam da se to ne bo stopnjevalo, ker zna bit zelo zoprno. Mož ima namreč hudo alergijo na ribe in vsakič ko pride z njimi v stik, je huje. Pa na ribe se lažje pomirka, da jih ne zaužije. Pri pikih insektov zna bit pa stvar zelo nerodna. Vi imate pa kar srečo, da še niste imeli bližnjega srečanja s piki, sploh če hoče mali vse prijeti. Na žalost ga bojo živalce kar same izučile.

Tinaaleks, kako je s tvojo prijateljico? Ful mislim nanjo in upam da se vse uredu izteče!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
20.7.2010 10:45:24   
tinaaleks
pokora- v četrtek ima še enkrat pregled, je pa bolj tako, da bodo pogledali če je potrebno čiščenje. Se kar dobro drži glede na vse.

jaz imam pa veliko "lažnih popadkov". Morajo biti obvezno vsak dan. Na srečo ne trajajo ravno dolgo, tako da se še ni za sekirat.
Bi pa tudi potrebovala eno, da mi pride vse zlikat. Kar nekaj odlašam.... Popldne ne morem, ker zlagam kockeuser posted image , zvečer pa že napol spim.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
20.7.2010 11:19:29   
3x mami
Pokora, zaenkrat smo 'samo' na pikih komarjev. in ni posebnih reakcij (razen tega, da se mali cisto razpraska in se potem vlece vse skupaj). je pa precej trmast in se sploh ne boji prijeti v roke karkoli bi lezlo (tudi kobilice in to). in kaksno veselje, ko najde kakega omaganega cmrlja, da ga lahko v miru preuci...

tinaaleks, a pa se krvavi al se ji je ustavilo? mogoce je se upanje

Neposredna povezava do sporočila: 3757
20.7.2010 11:22:59   
tinaaleks
3Xmami- krvavi ne, krčev tudi nima. Saj obe potiho upava, da je pa mogoče vse ok, samo ji je prejšnji teden tako razložila, da je skoraj vsako upanje zaman. Se raje pripravlja na najslabše novice.

Nas tudi še ni nič pičilo, tako da ne vem ali smo na kaj alergični ali ne. No, lažem, na komarje nismouser posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
20.7.2010 12:01:50   
pixieM
Pozdravljene!!!

Evo mene nazaj z dopusta. Sva prišla danes in sem tako vesela, da sem doma! Saj je bilo na dopustu ok, ampak takega dopusta nočem nikoli več!!!
V četrtek se je moj začel slabo počutiti, češ da mu v trebuhu nekaj ne paše. Potem je tekal na wc vsake deset minut, ker je imel prebavne motnje in celo enkrat bruhal. Ponoči sem se zbudila, ker sem slišala, da se nekdo napenja. Seveda je bil to najin mali kužek, ki je prav tako bruhal. Sem počistila za njim, mu dala vode in ga ckrljala, ker se mi je smilil. No, čez kakšno uro pa stisne tudi mene in sem celo noč preživela na wcju in bruhala. Tudi zjutraj mi je še 2x dvignilo. Groza!!! Cel dan me je bolel trebuh in jesti nisem mogla nič. Samo silila sem se z vodo. Tako da nisem dehidrirala. Zvečer sem pojedla malo grozdja in zelenjave. Naslednji dan pa smo bili vsi zdravi, kot da se nič ni zgodilo. Sem klicala mamo in ji povedala, pa je rekla, da je tudi brat dobil ta virus in da je črevesni, ter traja 24ur.
In ko sem milsila, da je že vse ok, sem fasala še neko alergijo na nevem kaj, ker me je koža srbela kot zmešana in sem bila vsa flekasta (še danes sem). V petek je bilo itak 40 stopinj, nobenega vetra, voda topla kot mlaka, umazana pa tako, da se mi je gabilo iti plavat. No, sobota, nedelja in ponedeljek pa so bili krasni - če odštejem alergijo. Nasmejala sem se trebuhu, ker je bil najrazličnejših oblik, je valovil in podobno. Mi je pa začel otrdevat in tudi zategovalo mi je vezi, da je bilo na trenutke kar malo boleče. Ampak, se mi zdi da takrat raste, ko mi zateguje vezi.

Komarji - groza!!! Pipikana sem vsepovsod. Zanzi bimbi ne pomaga!!! Sem mislila, kako bo pomagal. Pa ni prav nič. Tako, da sem se pogla obleči v dolge rokave, dolge hlače, nogavice, pa še takrat so me pikali. Od vsega se mi zdi da je najbolj pomagala sveča iz Cash and Carrya. Je taka velika v lončeni posodi in res zelo smrdi po citroneli. Ta je bila najbolj učinkovita.

tinaaleks - user posted image za prijateljico. Upam na najboljši možni izzid.

stvari za user posted image - jaz nimam še nič. Kupila sva samo ležalnik v BC, ki je bil znižan za 50% in se nama je res dopadel. In po priporočilih prijateljev sva vedela, da ga morava kupiti. Moram se pozanimati za dobavne roke in počasi kupovati, da me slučajno user posted image ne prehiti user posted image . Voziček bi pa rada vzela od Jane - Slalom pro (komplet), drugače pa Maxi Cosi Mura3 ali pa Implast Bolder 3.

Neposredna povezava do sporočila: 3759
20.7.2010 12:11:47   
3x mami
ajoj, pixieM, si imela pa res smolo. ja, prejsnji teden je bilo res prevroce, tako da se dobro za tole ohladitev! in vazno, da ste vsi spet zdravi!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
20.7.2010 12:13:48   
pixieM
3x mami - hvala. Ja ta teden je kar boljše. Sem upala, da sem bom na dopustu naspala. Ma kje!!! Popoldne nisem mogla počivat je bilo prevroče, zjutraj me je pa moj zbudil, da sva skupaj zajtrkovala. Saj lepo od njega, ampak jaz bi raje spala user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
20.7.2010 14:37:44   
lija30
pixieM-midva sva rezervirala vozičej Jane slalom pro letošnji model v zeleni barvi:)))))), sva bla tud
dolgo časa v dilemi katerega bi vzela!

Sedaj pa izbirava previjalno komodo, pa so ene ful drage, ene so premajhne, sploh ne vem katero
bi kupila.Pa ostale ali že vse imate previjalne komode?Jaz bi imela nekaj na ta načim kot jih imajo pri Lip Poljčane,
sam se mi kr mal draga zdi.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
20.7.2010 15:36:49   
Pokora
Ojoj PixieM, kaj jaz to berem? Pa sej to ni dopust! Res lepa reč user posted image  Pa tako si se veselila da se boš vsaj naspala... no še sreča da si doma, sa se malo spočiješ od dopustauser posted image

Tinaaleks, jaz bom vseeno še kar stiskala pesti. Ker če ni krvavitve in če ni krčev, potem lahko še upamo. Ji ne privoščim čiščenja - meni je bilo to tako grozno da joj. user posted image
Pa ko boš že likala, povej, dobiš še moje cunje. Sej mam samo par srajc in hlač za zlikat...

3x mami, faca tale tvoj maliuser posted image  Meni je to super da otroci takole nimajo strahu. Jaz pa mojemu stalno kaj v roke tlačim, ravno zato, ker nočem da se boji žužkov. Ko vidi mene da vse živo primem, potem prime tudi on, pred tem je pa čisti zajec. Kaka dva meseca nazaj je nosil slepca naokoli kot ta velik, ampak prvo je pa cvilil kot ta velik, ko ga je videl.

Lija30, sem še enkrat poiskala link za previjalno mizo:

http://www.previjalna-miza.si/galerija.html

Mislim da je cena nižja kot na netu.

Meni je pa slabo. Sem se dobesedno nažrla čipsa - ma Chio enga novega - pekočega Azijskega in ga kar nisem mogla nehat jest. Pa mi je bilo jasno da mi bo slabo, sam kaj ko mi je bil takoo doberuser posted image  

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
20.7.2010 16:22:01   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

Jutro!

Spet jazuser posted image .
Jaz sem pa včerja posesala našega psa.user posted image  Dobesedno.

Joj,tinaaleks,ti si faca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

Neposredna povezava do sporočila: 3764
20.7.2010 16:30:59   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Oj!

Bloom, kaj če bi še k meni prišla malo pospravit? Ti obljubim, da te bom pustila čisto pri miru da vse opravišuser posted image  Si pa imela ene enrgije!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa sem še prah pobrisala .....la-la user posted image

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
20.7.2010 16:49:23   
BLOOM 1
 Jane SLALOM Pro je super voziček. Punce,samo kupite košaro CAPAZO,je bolj prostorna.Prvo sem imela košaro Matrix,ampak  uporabna je bila samo 3-4 mes.Ker otrok enostavno nima več placa.V drugo sem nabavila CAPAZO in smo jo uporabljali do 7 mes!!!!!!!

Ne

http://www.google.si/imgres?imgurl=http://shop.babyworld.co.uk/images/xt_pics/slalom_ts_noir_1.jpg&imgrefurl=http://www.babyworld.co.uk/information/reviews/product.asp%3Fid%3D333&h=300&w=300&sz=17&tbnid=96XwiXEKc4AEpM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Djane%2Bslalom%2Bpro&hl=sl&usg=__hq7JWEfA87xGamFrTnm4okwS42I=&sa=X&ei=r7dFTPexMdipsQbDyvlq&ved=0CC0Q9QEwBQ

Ja

http://nakup.pikapolonica.com/img/05177/800/5/800/jane-slalom-pro-formula-strata.jpg

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 20.7.2010 16:58:06 >

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
20.7.2010 17:24:28   
BLOOM 1
Punce,kaj pa kako srečanje,če bi kaj zorganizirali in bi se nekje dobili na eni user posted image ?????

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
20.7.2010 21:48:14   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

Punce,kaj pa kako srečanje,če bi kaj zorganizirali in bi se nekje dobili na eni user posted image ?????

Jaz sem takoj za. Včeraj sva bili z Alica84 na sladoledu in moram rečti, da je bilo prav lušno. Je čas tako hitro šel mimo user posted image .

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
20.7.2010 22:11:18   
Pokora
Jaz bi tudi bila za kako srečanje, samo na žalost zdaj še ne smem okoli skakatiuser posted image  Če bi se pa dobile kje blizu mene, pa z veseljem pridem! 

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
20.7.2010 23:13:19   
BLOOM 1
Pokora,z kerega konca si???

Ja,to je pa tko: jaz- MS,sasadejan-Domžale, pokora- ???

Jaz bi prišla v MB. Ali pa bi vi k nam v Prekmurje user posted image ,na eno gibanco user posted image .

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
20.7.2010 23:21:05   
Pokora
Bloom1, jaz sem pa iz Medvod.  Bi z veseljem uletela na eno gibanco. Mmmm user posted image  Al pa na dodole s kislo smetano in čebulo, pa skledo solate zraven. Povabiš?user posted image

A ti si Prekmurka? Nisem vedela. Si prav iz Sobote? Moj možek je po starših tudi Prekmurec, ampak ni nikoli živel tam. Od kar mu je umrl oči, smo na žalost bolj malo v vaših koncih, čeprav skoz govoriva, da mormo jit kej gor. Ko je bil pa oče še živ, sva pa kar prirajžala v te lepe kraje...

< Sporočilo je popravil Pokora -- 20.7.2010 23:24:19 >

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
20.7.2010 23:34:31   
BLOOM 1
Joj,dodole ,ja ...... pa šalata ja..... user posted image

Ja,če boš prišla,bomo šli na eno prekmursko kosilo user posted image .

Do zdaj smo živeli v MS (blok),zdaj pa 2 km iz mesta (hiša).

Viš,zaj pa moraš prijti k nam OBVEZNO!!!!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
20.7.2010 23:41:20   
BLOOM 1
Punce,kaj je vam lepše,to:
http://www.kiddies24.de/shop/images/product_images/popup_images/60302490_0.jpg

Ali pa to:
http://www.kiddies24.de/shop/images/product_images/popup_images/710005-set__0.jpg

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 20.7.2010 23:55:33 >

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
20.7.2010 23:42:33   
Pokora
Moram res nujno! Sej sva skoraj v žlahti user posted image  Šalauser posted image

V kateri gostilni se pa da dobiti kakšno pristno Prekmursko kosilo? Mi2 včasih h Rajhu zavijeva, samo majo kar navite cene...

Mi je pa zanimivo, da po pisanju sploh nisem pogruntala od kje si. Mi je pa tako fina vaša govorica (včasih možeka nahecam da po vaše guči in se mi strašno fino vidi)!

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
20.7.2010 23:46:22   
Pokora
Meni je lepši ta, ki ima eno prednje kolo.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......