pixieM
|
Pozdravljene!!! Evo mene nazaj z dopusta. Sva prišla danes in sem tako vesela, da sem doma! Saj je bilo na dopustu ok, ampak takega dopusta nočem nikoli več!!! V četrtek se je moj začel slabo počutiti, češ da mu v trebuhu nekaj ne paše. Potem je tekal na wc vsake deset minut, ker je imel prebavne motnje in celo enkrat bruhal. Ponoči sem se zbudila, ker sem slišala, da se nekdo napenja. Seveda je bil to najin mali kužek, ki je prav tako bruhal. Sem počistila za njim, mu dala vode in ga ckrljala, ker se mi je smilil. No, čez kakšno uro pa stisne tudi mene in sem celo noč preživela na wcju in bruhala. Tudi zjutraj mi je še 2x dvignilo. Groza!!! Cel dan me je bolel trebuh in jesti nisem mogla nič. Samo silila sem se z vodo. Tako da nisem dehidrirala. Zvečer sem pojedla malo grozdja in zelenjave. Naslednji dan pa smo bili vsi zdravi, kot da se nič ni zgodilo. Sem klicala mamo in ji povedala, pa je rekla, da je tudi brat dobil ta virus in da je črevesni, ter traja 24ur. In ko sem milsila, da je že vse ok, sem fasala še neko alergijo na nevem kaj, ker me je koža srbela kot zmešana in sem bila vsa flekasta (še danes sem). V petek je bilo itak 40 stopinj, nobenega vetra, voda topla kot mlaka, umazana pa tako, da se mi je gabilo iti plavat. No, sobota, nedelja in ponedeljek pa so bili krasni - če odštejem alergijo. Nasmejala sem se trebuhu, ker je bil najrazličnejših oblik, je valovil in podobno. Mi je pa začel otrdevat in tudi zategovalo mi je vezi, da je bilo na trenutke kar malo boleče. Ampak, se mi zdi da takrat raste, ko mi zateguje vezi. Komarji - groza!!! Pipikana sem vsepovsod. Zanzi bimbi ne pomaga!!! Sem mislila, kako bo pomagal. Pa ni prav nič. Tako, da sem se pogla obleči v dolge rokave, dolge hlače, nogavice, pa še takrat so me pikali. Od vsega se mi zdi da je najbolj pomagala sveča iz Cash and Carrya. Je taka velika v lončeni posodi in res zelo smrdi po citroneli. Ta je bila najbolj učinkovita. tinaaleks - za prijateljico. Upam na najboljši možni izzid. stvari za - jaz nimam še nič. Kupila sva samo ležalnik v BC, ki je bil znižan za 50% in se nama je res dopadel. In po priporočilih prijateljev sva vedela, da ga morava kupiti. Moram se pozanimati za dobavne roke in počasi kupovati, da me slučajno ne prehiti . Voziček bi pa rada vzela od Jane - Slalom pro (komplet), drugače pa Maxi Cosi Mura3 ali pa Implast Bolder 3.
|