|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
21.7.2010 0:03:20   
BLOOM 1
Čuj,na pravo prekmursko güžino moraš ite k Baranje,tan dobiš rejsan tapravo güžino.

Tudi Rajh je dober,jah cejna user posted image ,vejpa za dobro gestije ne škouda pejnezev.

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
21.7.2010 1:15:27   
BLOOM 1

http://static.ringaraja.net/1108380148/big/78946ae21349e29a0e534f66af145c1e.jpg

Pa še moj buši 26t

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 21.7.2010 1:22:01 >

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
21.7.2010 7:12:28   
tinaaleks
Jutro!

Tudi jaz bi bila za eno user posted image , drugače sem pa iz lj. Vidim, da smo se nabrali rez iz vseh koncev SlO, potem se pa zmeni user posted image .

BLOOM-imaš pa podoben trebušček kot jaz! Vsaj ena!user posted image . Tudi meni je lepši voziček z 1 prednjim kolesom. Raje pa glej, da bo tebi všeč, ker ima vsaka svoj okus. Jaz sem pa zelo malo gor v MS-sem bila enkrat začetek leta, ko smo z zborom peli v stolnici. Se že ne spomnim kakšen praznik je bil-so se zbrali župani več občin nam okrog, kar se menda vsako leto. Pol smo si pa že malo izleta naredili... Za kosilo je bil pa seveda bograč in prekmurska. uuuuuuu-jo moram kaj doma narest. Ni lih prava, je pa dober ponaredek. Sam da se pojeuser posted image .

Danes imam pa sestanek v službi. Jak! že tako se mi nič ne da, ker bi zadnje čase samo še spala, potem pa imej sestanke popoldne, ko rabim zobotrebce za oči, kaj šele da zbrano poslušam. Mogoče ne bodo ugotovili, da ne poslušam, če bom samo kimala.user posted image

In mislite, da sem včeraj kaj likala?? aha, perem skozi, kup za likat se pa samo veča. Najbrž se bom lotila takrat ko možu zmanjka makc in me bo že nagnal likat. Do takrat pa lahko malo "bluzim". bČe bo šlo tako naprej, me bo še zamenju...user posted image  Dobro, da obvladam vsaj kaj drugega.user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
21.7.2010 7:42:17   
M&A
Jutro punce!

Danes sem pa vstala z levo nogo... Me je včeraj doletela slaba novica glede službe user posted image Namreč, zdajšnja služba je vezana na izobraževanje in ko zaključim, se mi pogodba prekine (to bo glih nekje ob nastopu porodniške, vsaj upam no). Potem pa sem bila že zmenjena za novo službo, šef je rekel ni problema, tudi če sem na porodniški, zdaj pa je direktor zakompliciral v nulo in mi noče dat pogodbe!!! Razlog - ker ima pol kao zapolnjeno kvoto, delavca pa dejansko ni, čeprav (kolikor mi je znano) do mene med porodniško razen regresa nima nobenih obveznosti. Šef sicer pravi, da mi bo poskušal držat fraj mesto in naj se oglasim, ko bom želela prit delat (sem že prej razmišljala o polovičnem delavniku, ko bi bil otrok star nekje 8-9 mes).

Pred časom je ena med vami pisala, da so ji podaljšali pogodbo do porodniške (kar je pogoj, da dobiš polno nadomestilo). Kaj pa potem? Zavod za zaposlovanje? Glede na to, da se bliža porod, bo nujno imet urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje (kar po mojih slabih izkušnjah ob menjavi službe lahko traja 2 tedna)! Pojma nimam o tem, ker se mi na srečo še ni bilo treba ukvarjat z  borzo (razen za par mesecev takoj po faksu, ko pa sem  že bila zmenjena za službo).

Uh, še mal, da se začnejo uradne ure, pol pa hop na telefon! Mi je ful zoprno, da se moram s tem ukvarjat, namesto da bi v miru študirala user posted image Problem je, da negotovost s službo  v naslednjih mesecih potegne za sabo dosti stvari, tudi morebitno selitev v drug kraj (z nakupom stanovanja vred user posted image ) in menjavo službe za moža, pa seveda šolo in vrtec za otroke...  Se probam prepričat, da je zdaj na prvem mestu otroček, na drugem izpit, ostalo pa lahko počaka! Bomo urejali jeseni in pozimi.

< Sporočilo je popravil M&A -- 21.7.2010 7:44:24 >

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
21.7.2010 8:10:08   
lija30
jutro vsem skupaj!

A ni fletno sedaj ko se je malo shladilo in se ponoči da spati!user posted image

Ali še katera opaža,da jo na čase spodaj črviči, na nek blag način kot,da bi menstuacijo dobila,
niso ne krči, nč od tega,sam občasmo čudno črvičenje spodej?A gre to za raztegovanje vezi?

Pa drugače kako se kaj počutite, vam že kaj zatekajo noge, imate krče, kakšne druge težave?

pa pa

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
21.7.2010 8:16:24   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

Ali pa to:
http://www.kiddies24.de/shop/images/product_images/popup_images/710005-set__0.jpg

Jaz imam tega. Prav tako ga ima sestrica in je fulllllllll zadovoljna.

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
21.7.2010 8:19:06   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks
Tudi jaz bi bila za eno user posted image , drugače sem pa iz lj. Vidim, da smo se nabrali rez iz vseh koncev SlO, potem se pa zmeni user posted image .

Mislim, da se bomo res težko zmenile, glede na to da smo od povsod user posted image . No če nebi imele trebuščkov bi bilo mogoče lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 3782
21.7.2010 8:24:12   
sasadejan
BLOOM 1 - lep trebušček user posted image

M&A -  tele službe nam bodo čist živce uničle. Še na porodniško ne mormo jit merne. Ampak imaš prav s tem se bomo obremenjevale jeseni. Sedaj nas čakajo lepi meseci z našimi zakladki in sližba nam jih ne sme uničit.

lija30 - mene včasih spodaj boli k pri norcih, včasih pa nič. Tako, da sploh več ne vem kaj je prav in kaj ni. Probaj se čim bolj sprostiti in si samo misli, da vse to spada zraven k rastju trebuščka. Tako jaz naredim. Noge pa so mi že začele zatekati, da o krčih sploh ne govorim in to skoz v levo nogo. Ampak to spada zraven user posted image .

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
21.7.2010 8:35:03   
nika1
Ojla
ja trebuščki nam lepo rastejo, fajn je tele par dni, da je malo manj vroče,
no danes bo že slabše...

Vidim, da pridno že nakupujete, jaz nimam nobene prave energije,
sej vsake toliko časa dobim en kup vreč, ki se pridno zbirajo v sobi
od kolegic za dojenčka, včeraj sem dobila en kup plenic, posteljnino,
dekic inp...
no pa vse pridno čakajo, da povem kaj bo torej ali prinesejo vrečo z modrimi
ali roza oblekicami, joj koliko se bo spet tega nabralo....

moje počutje do danes je bilo ok , danes sem pa čisto utrujena oz.
nenormalno me,  ne vem tiši v trebuhu, kot da je dojenčku njegov ,, bivalni,, prostor premajhen, tak občutek, kot da se preveč naješ, pa sem zjutraj pojedla samo
eno majhno skodelico kosmičev z mlekom,,, ma res sploh ne morem sedeti
za pisalno mizo, če vstanem je bolje , ma kaj je zdaj to ????? ma tudi diham težje
mogoče se je pa dete obrnilo ????
joj dolg dan bo tole v službo, če ne bi bilo toliko dopustov , bi samo spokala domov
sorri malo moram pojamrati,....

lp      

Neposredna povezava do sporočila: 3784
21.7.2010 8:39:22   
3x mami
jutro!

jaz sem vsak dan bolj zaspana. sploh po kosilu se ne morem spravit delat cisto nic. ne vem, malo je sonce, ki me kljub ohladitvi se vedno zdela, malo je slabo spanje (spim zelo plitko in se zbujam po 2-4x na noc). zeh... user posted image

M&A, vem, kako je, ce imas velik vprasaj nad sluzbo po porodniski. potem celo porodnisko nekako nisi miren, ampak se sekiras in gledas, kako stvar speljat. upam, da se ti v redu izide.
kako si pa mislila it za polovicni delovnik v sluzbo? a da bi delila starsevski dopust z mozem?

sam res ne razumem sefov, ki gledajo samo na teh par mesecev, ko si odsoten. pa saj moras delat vec kot 30let, a na to nihce ne pomisli? in kaj ce bi jutri imela prometno nesreco (tok tok) in bi bila isto doma veliko mesecev, ko bi se zdravila in spet sestavljala? a to bi bilo pa v redu? bah....

Neposredna povezava do sporočila: 3785
21.7.2010 9:02:47   
sasadejan
3x mami -  sam da sem prebrala, da si vsak dan bolj zaspana in vidla smajlija, ki zeha sem začela zehat user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
21.7.2010 9:17:37   
lija30
sasadejan -kje spodaj pa tebe ponavad boli?Kolk močna pa je pri tebi ta bolečina?

drugače pa že veselo odštevam do dopusta, še 7 krat grem v službo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3787
21.7.2010 9:24:32   
sasadejan
Mene boli spodaj desno in se razteza čez celo desno stran. Kar mislim, da so vezi. Kak dan me zelo boli, tok, da moram skoz sam počivat. Pa dostikrat me močno šikne, ko se premaknem iz enega boka na drugega.

Jaz tudi že odštevam do dopusta in potem porodniške user posted image  - še 17 x. Imam kar več kot ti user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
21.7.2010 9:27:10   
lija30
k men se pa zdi da mene špika bolj spodaj pod popkom, pri sstraneh zaenkrat še nič!

Jaz sedaj delam še 7 krat, potem imam 10 dni dopusta, pa še 5 krat v službo potem.Nato bom koristila
še 13 dni dopusta, potem sem pa že na porodniški:)))))

A so kateri merili maternični vrat?So vam ga merili vaginalno?K meni ga je nazadnje DR.Strahova naredila sam kr čez trebuh
z ultrazvokom!

Neposredna povezava do sporočila: 3789
21.7.2010 11:09:23   
3x mami
ja, ko sem vidla tale smile, sem se takoj navdusila nad njim user posted image

no, ze ko stejete dneve, da vas potolazim. do porodniske imam se 37 dni sluzbe - torej delovnih dni (jutri imam fraj, mogoce bo padel se kak dan). pac, ne grem nic na dopust prej...
lija30, kdaj pa se ti zacne porodniska?

lija30, dolzine mv ti razen kot z Uzjem niti ne more zmerit. lahko ti samo preveri, ce je cvrst.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
21.7.2010 11:16:07   
tinaaleks
Jst mam pa od danes (ko se ne šteje več) še 22 dni službe, potem 8dni dopusta in se že začne porodniška. Nekako nisem uspela prepričat moža, da bi mi za kones ostalo več dopusta... Smo pa prej pokurliuser posted image .

Jst sem tudi vsak dan bolj zaspana. pa hodim spat že ob 9-10. ob 1 zjutraj sem ponavadi budna kot sokol, kumi zaspim, se spet zbudim ob 4, spet težko zaspim, vstajam ob 5:30... Mislim, da bom prvi dan porodniške, ko bo mož v služi, mala v vrtcu prespala,.... Da pridem malo k sebi, ker potem nas spet čaka malo spanja.user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
21.7.2010 11:29:25   
3x mami
oh, tinaaleks, potem sva pa na istem - glede spanja. mislis, da to mine? jaz uuupam, ker drugace bo tezko drzat se ta mesec sluzbe.

Neposredna povezava do sporočila: 3792
21.7.2010 11:30:18   
sasadejan
Maternični vrat -  meni je ginekolog v porodnišnici preveril s prstom -  kok me je bolelo user posted image . Groza. Pol je pa še z ultrazvokom pregledal.

Neposredna povezava do sporočila: 3793
21.7.2010 11:45:23   
tinaaleks
3Xmami- mislim, da ne bo nič minilo,... Kvečjemu se bo stopnjevalo, ker bomo veliko hodile na wc user posted image . Mogoče bova pa enkrat tako utrujeni, da bova prespali celo noč, samo kaj ko ni v tem problem. Jaz se že težko naštimam. Spim na enem boku, me začne vse bolet, ko se moram obrnt se seveda zbudim, pol razmišljam ali moram na wc, ali lahko še eno uro počakam, ker vem, da se bom takrat tudi zbudila, ker se bom spet morala dati na drug bok.user posted image  Pol ko končno vstanem, je pa samo par kaplic, pa čeprav me je tiščalo.....
Si je moj zrihtal posteljo na mojem mehurju.user posted image
Pol hočm pa nazaj zaspat, ima pa vragolije, da me vse boli...

Kdaj mine? Ko so stari 30 let. Upam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3794
21.7.2010 12:12:29   
lija30
to vem,da materniči vrat merijo z UV.Sam vse so mi rekle,da so jim naredil vaginalni UV.
Men ga je pa izmerila za UV sam ne vaginalnim, ampak preko trebuha, no šla je tol nižje dol,da se je videl.

jaz nastopim porodniško 13.9. pa ostale?

Mene pa ponoči zaenkrat sam enkrat na wc tišči, tko da kr super spim, sploh sedaj ko ni vroče:)
Bomo videl kaj bo danes k je že bolj toplo zunej!

Neposredna povezava do sporočila: 3795
21.7.2010 12:16:30   
3x mami
jaz se predramim ze ob vsakem zvoku (drugace spim zelo trdno) oz me vsakih par ur prime, da moram na wc. sam pogledam na uro, grem na wc, pogledam otroke, ce so v redu pokriti in to, pa hitro v posteljo nazaj. vse v poltemi, da se cimmanj zbudim. se dam na drugi bok, pa zaspim. sam je prevec tega sprehajanja do wcja in nazaj.

sem doma kazala otrokom njihove zapestnice iz porodnisnice (imam spravljene od vsakega) in smo pomerjali, kaka rokica je bila takrat. kako je to majceno! in kmalu bom spet pestvala tako malo bitjece. cisto sem se raznezila...

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 21.7.2010 12:17:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 3796
21.7.2010 12:17:22   
3x mami
porodnisko zacnem 6.9.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
21.7.2010 12:32:07   
pixieM
Pozdravljene!

BLOOM 1 - krasen trebušček. Tudi jaz sem včeraj zvečer slikala mojega (ko je bil poln!) in obljubim, da bom dala sliko gor takoj ko bo mogoče.

spanje - jaz sem danes spala kot ubita. Šla sem 3x na wc pred spanjem in sem celo noč prespala kot ubita. Sem si naštimala ventilator in se lepo pokrila, ter spala kot bebica. Zjutraj pa me je naš kuža komaj zbudil, ker je ubožca tiščalo lulat. Tako da me je mogel s tačko večkrat po obrazu, da sem se sploh zbudila user posted image .

porodniška - glede tega sem pa čisto zmedena. ZM sem imela 13.1., kar pomeni da je rok 20.10., ampak je G kar pustil prvotni PDP 31.10. (najprej je bil plod premajhen po ZM, zdaj pa ustreza). Kako se potem to določa? Komaj čakam naslednji dopust za katerega upam, da ne bo tak kot zdajšnji! Morem koristit dva tedna skupaj, potem imam še nekaj dni dopusta za pokoristit, potem pa bo tako ali tako počasi porodniška. Če sem prav izračunala po PDP nastopim s porodniško 2.10., oziroma 22.9.?! Pa saj ne vem...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
21.7.2010 12:43:49   
tinaaleks
pixie- začetek porodniške je 28 dni prej PDP. Torej če imaš PDP še vedno 31.10, potem nastopiš porodniško 3.10.

Jaz jo začnem cel mesec prej: 2.9.!!! Kmalu bouser posted image

Jaz imam tudi pospravljeno zapestnico iz porodnišnice. Mojo in njeno. Moram mal pogedat koliko smo bili takrat majhni!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
21.7.2010 12:53:38   
3x mami
ja, moja zapestnica mi gre normalno gor. tista mala je pa tako mala... poglej, saj pozabis, kako to zgleda.

pixieM, pojdi na stran csd šiška, pa ti bo vrglo ven datum porodniske (glede na pdp). in vse mesece, ki se ti upostevajo.

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?