Roberta69
|
anju, a veš, kako je z mojo prehrano; zjutraj in za kosilo se potrudim, da zadeve skombiniram tako, da je zdravo (po nekih načelih kombiniranja živil, ki pašejo skupaj), za večerjo me pa ponavadi odnese, ampak brez slabe vesti in če dan poteka v redu in jem nutelo na prazen želodec (ker če pravilno kombiniraš po nekem času je), ni niti najmanjše panike, da bi me kaj napenjalo, tiščalo . Kakšne dni, ko pa bašem vse povprek ali ko so kakšni rojstni dnevi in se mi ne da komplicirat, pa tako zelo vidim, kako slabo nepravilno skombinirani obroki vplivajo na telo, počutje, ampak tega ljudje ponavadi sploh ne porajtajo oz. jim ne pride na misel, da je to zato - tako moj dragi tisočkrat stoka, da bo kar počil, pa da je čist utrujen, da ga napenja, jaz pa vsa polna energije in poskočna, kakršen naj bi človek po hrani bil, saj je navsezadnje le vir energije... Posledično je tudi moj aprebava super, ga ni dneva, da bi mi kaj nagajalo Majabar, za sečila so brusnice res zakon, jaz sem imela včasih večkrat probleme zaradi tega, zdaj že zelo dolgo ne in najbolj so mi pomagale tablete Cranberry (ali nekaj takega rozasto/rdeča škatla - naravno). Glede vnetij tam spodaj, imam pa jaz (ali pa sem imela) vsake toliko kakšen čuden izcedek, ki ne napreduje v kaj resnega, je pa to znak, da nekaj čisto ne štima - veliko bolje je odkar nosim samo bombažno perilo, pa če se ne umivam glih extra intenzivno (v smislu, da ne drgnem kot nora ), pa ne vem, se mi zdi, da odkar "pazim" na prehrano, so tudi ta najmanjše težavice kar izginile . Lepi so teli trebuščki - kar razkazujte jih še naprej
|