jana84
|
hej, hej! Ja, me ni blo od četrtka tuki, ker sem imela kar gužvo: v petek sem imela eno skupino turistov - HB upokojencev da smo bolj počasi capljali po vročini ...v soboto pa je imel bratranec kalono (za tiste ki ne veste kaj to je - žur pred poroko, slovo od samskega stanu ), v nedeljo pa smo se šli oddihat na vikend v hribe - bilo je fenomenalno, ravno pravšnja temperatura, brezdelje...Juhuhu... Včeraj pa sem bla na izpitu v MB. Rezultat - še eden manj do diplome , zdej jih imam sam še 3 in en zagovor vaj, tako da sem kar pridna (se moram malo pohvalit)... Zdej pa malo pokomentirat vaše klepetanje: stolčki za hranjenje: mi smo do sedaj imeli varjanto stolčka, ki je malce oblazinjen al kako bi napisala, pa z mizico, tak, d aga lahko vzdigneš na poljubno višino, pa ne vem še kaj. In to zaradi tega ker je bil ravno takrat ko smo ga potrebovali v akciji in cenej ko kakrčenkoli drugi stol...Zdej pa smo kupli lesenega z mizico...Upam, da bo funcioniral fajn... gugalnik/ležalnik: naš ga je imel in je ful užival v njem...Raje sem ga imela tam kot v lupinici, ker je več videl ven, pa tudi veliko je prespal v njem...V začetku ko smo uvajali gosto hrano pa je bil tud tam, ker se lepo zakoči in se ne guga potem...Ampak bil je res najpreprostejši kar se jih da dobit, pa verejtno tud najcenejši, ker se mi je zdelo neumno kupovat neke oh in sploh z nevemkakšno ceno, za tiste 3mesce ko je bil noter...Zdej pa sem ga ponovno privlekla na dan za nečakinjo, pa sploh ne mara bit noter...In naš tamali je takoj zlezel noter in se smejal sam sebi ko se je gugal - pa ni popustil! vozički: mi smo tud cel doktorat nardili iz nabave vozičke, predvsem zaradi našega vikenda v planinah, kjer je sam makedam in gozdne ceste...In smo kupli pač poljski voziček preko e-baya. Malo smo reskirali, ker ga še nikoli prejnismo videli v živo, sam smo zelo zadovoljni z njim. In če bi zdej spet kupovala voziček bi kupla ravno takega ali pa vsaj podobnega (varjanta ki je na tistem linku, ki sem ga dala). Marelo smo pa kupli zgolj in samo zaradi morja in zaradi praktično dveh hiš kjer smo poleti, da nam ni blo treba vozit stalno gor in dol ta velikega vozička. In zdej mi je že kar malo žal, ko se odpravljam, da ta velik voziček operem in ga spravim za naslednjega uporabnika...Bi stokrat raj vozila ta večjega, ki je še enkrat težji kot marela, pa kljub fiksnosti koles bolj vodljiv... mrežaste hlačke v porodnišnici: v Šempetru jih imaš kolkor hočeš na razpolago...Vsako jutro ti jih prnesejo po ene par, če jih pa še rabiš pa jim poveš...Meni so ble itak ful smotane, sam kaj ko ti druga varjanta sploh ne ostane...V šempetru pa dobiš tudi vložke (sicer niso Vir80, ampak so bli neki drugi...). Res da nisem bla šivana, ampak so mi ful bolj pasali tile ta drugi (mislim da so bili Tena al neki podobnega)... Majabar, res ne delat CR sam zarad tega ker je to tam v navadi...In sploh da greš naslednji dan že domov ...Pr nas po čisto navadnem porodu brez komplikacij ostaneš v porodnišnico 3-4dni...Ne vem kolk je po CR, vendar mislim, da je to kar tvegana oblika poroda...Res rezervirana za komplikacije! no, pa sem se končno prebila skoz vse kar ste napisale! Uf...Pa je ura že kar! Bo treba pohitet, da malo pospravim po bajti, ker imamo kot da bi bomba noter padla...Sem rekla da pospravim po izpitu... SM10 upam, da se bo vse lepo izteklo zate in predvsem za malo pikico... Zdej pa skočim na hitro še seznam gor nalept, ker se je že kar nekaj novosti nabralo