|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
14.6.2010 13:07:52   
anju
ja, pulz je padal, pri vsakem popadku so utripale luči. popkovina je bila verjetno kratka in 2x okol vratka ovita, vsakič ko se je trebuh stisnu mu je stisnilo dotok kisika.
sej če tega ne bi blo in bi se lepo spustu, bi rodila v 2 urah. pa še hematom je dobil na glavici, ker ni blo časa, da bi se prav obrnil v porodni kanal. še vedno je čutit zadebeljeno na glavi.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
14.6.2010 13:42:38   
samantka
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: samantka

Hej!

Filisa - jaz grem pa v juliju v bolnico, sem se že naročila, tako da škoda. Bo pa vsaj tebi lepo, če boš kje na morju.

user posted image

Jaz tud razmišljam, da bi šla skoraj raje v juliju- zaenkrat se še super počutim, kako bo pa avgusta, pa ne vem... Pa saj tisti teden v juliju, ko me ne bo, bom že nadoknadla, al mi pa ti poveš, kaj ste počeli user posted image .

Jaz tud grem tam okoli 10. julija na dopust in komaj čakam. Mi  je pa gin. svetovala, naj ne hodim predaleč, čeprav je vse ok user posted image . Še imava malo časa, da je z user posted image  odločiva kam in kakouser posted image ...

majabar - če si želiš rodit po naravni poti, potem vztrajaj pri tem (razen, če to ne bi šlo iz zdravstvenih razlogov). Saj res, da sta tam kultura in način življenja precej drugačni, a vseeno stoj za tvojimi načeli, željami in cilji, ki si si jih pred potovanjem zadala, saj drugače ne boš na dolgi rok tam srečna!

Danes sem uredila za prenos krvne slike in rezultatov testa glukoze (ki sta me sigurno že dober teden čakala) k novi gin. - pozabila sem pa sestro vprašat, če so rezultati ok user posted image . Sicer pa vprašanje, če bi mi to hotela po tel. povedat...

Zdravo!

Filisa - Mislim, da ni nič narobe, če pač enkrat zamudiš. Po moje je prvo predavanje tako bolj uvodno, jaz ti pa lahko še zapiske naredim, če bo kaj takšnega. Itak bom po moje tam skakala z vsem mogočim, ker pač rada malo kompliciram (vsaj moj pravi tako user posted image ). Mi je rekel, da bi rada kupila pol nepotrebnih stvari, samo kaj, če pa je meni vse nujno.  Sporoči, kako se boš odločila.

Jaz pa na dopust avgusta, takrat bom šele okorna :).

M&A - veš, da sem se komaj zdaj zavedla, da pojem en kup sladkarij. Mislim, da bom tudi jaz to omejila, ker kazalček na tehtnici vsak dan raste. Me je prav panika, kaj bo do oktobra.

Ej punce, koliko kilogramčkov ste že kaj pridelale? Jaz niti ne upam povedati user posted image .

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
14.6.2010 13:54:04   
Alica84
Vračam se iz morfologije: vse je v redu! od mer sem si zapomnila le to, da je težak 340g. Spol pa ostajauser posted image .
Me je pa gin. še pregledala zaradi krvavitve, ki sem jo imela pred 10 dnevi in ovrgla razloge, s katerimi so mi postregli v porodnišnici (da naj bi mi posteljica segala do roba matern.vratu. Rekla mi je da če ni nujno, je v nosečnosti konstantno ležanje nezaželjeno in da v mojem primeru lahko opravljam različne zmerne aktivnosti, tako da bom celo za kakšen dober mesec morda šla v službo. user posted image
Zdi se mi, da sama vem, kaj lahko počnem in kaj ne, vsekakor bom izključila vsakršno naprezanje (prej res nisem bila na to dovolj pozorna!), tek/skakanje, in za nekaj časa kolo (vsaj dokler mi otroček leži tako nizko). Upam da bo to dovolj, gin. mi ni navajala konkretnih primerov kaj lahko in česa ne smem početi.
Kar se tiče šole za starše: grem avgusta v ZD Domžale. Ali bo še katera od vas mogoče takrat tam?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
14.6.2010 14:03:52   
Alica84
aja še za seznam: naslednji pregled imam 19.7.
Kar se kilc tiče, se pri meni na tehtnici še ne pozna kaj dosti (+2kg), zato se, odkar sem doma, še posebej organiziram, da jem pogosto in čimbolj različno. Ali se še keri zdi, da ne more več naenkrat toliko pojesti, kot pred nosečnostjo? (verjetno je to normalno?) Jaz lahko pojem le kakšno dobro polovico maksimalnega obroka, kot sem ga prej zmogla...

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
14.6.2010 14:17:41   
rose85
Pri kilogramih sem pa jaz že na +5 (24t1d).
Tiste, ki ste že drugič ali večkrat noseče - kdaj so kilogrami najbolj naraščali?

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 14:19:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2981
14.6.2010 15:18:56   
BRinME
Pozdravljene...spet se oglašam po dolgem času...berem vas pa redno. user posted image
Ju3 imam spet pregled...morfologijo...user posted image
Moj user posted image je reku da bi šel rad z mano...super...user posted image
A pri vas je bil user posted image cel čas notr al ga je poklicala samo za par minut noter?
Zdej so brcike postale že prave brce...očitno tut on/a čuti nogometno evforijo...user posted image
Jih pa lepo čuti tut moj user posted image ...user posted image

Obiskujem pa že materinsko šolo v Ng...danes grem že tretjič.

To pa je še moj trebušček v 21. tednu user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil BRinME -- 14.6.2010 15:26:52 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
14.6.2010 15:57:44   
nejkec
Ojla punce!

Kakšne debate, rabim prov celo urco, da pridm vsak dan skoz! :-)

Previjalna miza: a je katera imela uno varianto, ko daš previjalno ploščo na posteljico? Kako se obnese? Nama prostor ne dopušča, da bi jo imela v kopalnici ali celo celo omaro nekje. Edin na balkon bi jo loh vtaknila user posted image .

Pa še enkrat, da spomnim za majčko, če jo katera želi:
http://www.nextdirect.com/si/en/shot/G53/4/7?pid=704043&curr=eur&returnurl=%2fshop%2fcat%2f183%2fatt100%2f1%2f2%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dscore%26curr%3deur%26country%3dsi%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bTops%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bMaternity〈=en&country=si&curr=eur

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
14.6.2010 16:05:58   
nejkec
En predlog: glede na to, da bomo počasi odhajale na dopust, bi bilo mogoče fajn, da bi se vodil en seznam glavnih tem pogovora v posameznem tednu, da lahko tiste, ki so teden ali dva odsotne lažje pregledajo stvari, ki jih zanimajo (če ne bo treba vzet dodaten dan dopusta samo zato, da pridemo na tekoče na forumu user posted image ). A ma kakšna mogoče idejo, kako bi to lahko izpeljale?

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
14.6.2010 16:21:19   
missD
ojla,

se čez vikend nisem nič javljala, sva z dragim pobegnila na obalo, malo barve nabrat user posted image

CR - men je važno, da naredijo tisto kar bo najboljše zame in za moja dva user posted image . Samo zaradi lepšega pa se za CR ne bi odločila.

previjalna mizica - sama se odločam za tisto od lip poljčane, ki se jo načeloma dobi tudi v enem od paketov, se mi zdi da jo bom res dobro izkoristila.

kile - moja dolgoletna teža je bila med 53 in 54kg (visoka sem pa 172cm) je pa zdej, ko sem na polovici 21. tedna prišla na 60kg user posted image

in vprašanje za ostale: je dobro da je dojenček takoj ko pride domov že v svoji sobi? V mojem primeru bi bila seveda skupaj v sobi, razmišljala sem celo, da za nekaj časa celo v isti posteljici. Se vam morda zdi boljše, da so novorojenčki na začetku pri starših?

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
14.6.2010 16:24:08   
samantka
IZVIRNO SPOROČILO: rose85

Pri kilogramih sem pa jaz že na +5 (24t1d).
Tiste, ki ste že drugič ali večkrat noseče - kdaj so kilogrami najbolj naraščali?

Hej!

Midvi pa imava očitno skoraj isti dan poroda. Jaz sem pa danes 24T2D. Jupi, mogoče pa skupaj rodiva, če si kje iz mbja user posted image .

Pol si še tak pridna pri kilogramčkih, jaz sem prvič nosečka, ampak sem jih pa pridelala 8. No sedaj malo bolj pazim. Meni ta poletna vročina nič ne pomaga, apetit nenormalen user posted image .

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
14.6.2010 19:07:38   
SM10
Mi smo s pregleda, ampak zelo ,zelo slabe volje.
G  je bila malo sumničeva z možgani- špranja pri 4 prekatu pri malih možganih naj bi bil preširok. Dobila sem napotnico za B., da dobimo še eno mnenje in če bo isto kot pri moji G. moram potem še v LJ., da bodo odkrili za kakšno napako gre.
Srčno upam, da se je moja G zmotila in da se moja pikica-naj bi bila punčka ne bo rodila z napako.

Javim kaj več, ko pridem malo k sebi.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
14.6.2010 19:31:05   
nejkec
SM10, ostala sem brez besed. Srčno upam, da bo vse ok. Tebi in tvoji user posted image pa en velik user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
14.6.2010 20:08:37   
rose85
SM10 user posted image user posted image Držimo pesti, da je z vašo pikico vse ok.

Samantka - v porodnišnici se najverjetneje ne bova srečali, ker jaz bom rodila v SG. Ni mi pa jasno, kako si že 24t2d, če imaš pa rok 11.10? Ali jaz narobe štejem ali ti :)

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
14.6.2010 20:24:25   
nejkec
Hm, jaz imam tudi rok 11.10. Če se ne motim, sem noseča 23t2d (torej sem v 24 tednu). A prav računam?

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.6.2010 22:03:46   
S*
SM10 Močno stiskam pestke, da je z vajno pikico vse O.k. in da bo drugo mnenje pozitivno.

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.6.2010 22:18:33   
anju
SM10 srčno upam da gre zgolj za napako pri meritvi user posted image drži se pogumno do naslednjega mnenja.

nejkec tiste s pdp 11.10. smo danes točno 23 tednov oz. en dan čez (mam težave z vključenimi/nevključenimi dnevi:)) 11.10.2010 je ponedeljek (za nas) 40 tednov.

missD to kje spijo novorojenčki je čisto od staršev odvisno. moj bo spal v najini spalnici, tako kot prvi. na moji strani postelje, da ga bom čimlažje do jošk spravlauser posted image

BRinME user posted image za trebušček

kolumbo a ni tako, da se tudi med porodom (potovanjem otroka skoz porodni kanal) kosti širijouser posted image

Alica84 zelo lepo user posted image super se mi zdi da ti je ginekologinja svetovala da ne samo ležiš.

js še vedno zmorem krepak obrok. količino komot primerja z obrokom fizičnega delavcauser posted image in sem potem samo za na kavčuser posted image seveda me tehtanje prav nič ne navdušuje!

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.6.2010 22:22:27   
sasadejan
Alica84 - jaz bom tudi šla v materinsko šolo v ZD Domžale. Tako, da se mogoče srečava user posted image .

Za seznam pa sporočam, da imam naslednji pregled 07.07..

Imam pa tudi že voziček, tako, da lahko začnem, že malo vaditi user posted image .

Vas pa prosim, da mi malo pomagate pri izbiri imena za našega fantka. Tok sva bila prepričana, da bova imela punčko, da sva sedaj čisto brez idej glede imena za fantka. Pa še moj možek je čisto preveč zbirčen.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.6.2010 23:17:03   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: anju
ja majabar, ni se zgodilo samo 1x, da se je naš mulček polulal v ustauser posted image  nese povsod.

Nas je ocija polulal prav pri vsakem previjanju... Mene samo enkrat, pa enkrat babico, oci je bil pa glavna tarca. Se mi je pa ene 2x pokakal med previjanjem, ko se mu ravno hotela plenicko zalimat. Ratajo pa tudi rav spretni v polivanju vode, odpiranju packanju s kremicami ali oljem, ko je malo vecji se kaksen pskotek zveci med previjanjem, da moras mizo posesat. Previjalna je kar messy, ne bi tega pocela na postelji, pa se vse pripomocke moras skos prestavljat in to. Mi imamo tako previjalno kot 3x mami, imamo pa jo na jedilni mizi, ki pa bo romala v kuhinjo, ko jo nabavimo, tako da, bo verjetno previjalna na predalniku. Cez mizo imamo obvezno nepremocljiv prt, ki se je izkazal za nujnega veckrat na teden, ostala miza pa je za kremice, cunjice ipd., ker pac se ni v uporabi kot jedilna.

Mene je zacelo zategovat v mednozju, kot da se medenica siri, pa malo bitje me je brcnilo skoraj v sramno kost, zgleda da ful nizko nosim... Boki so ze ful obremenjeni in sem zacela racati, posledicno me je zaradi spremenjene drze zacel boleti kriz, ce predolgo hodim ali stojim. Danes sem sla za 2 urci v shopping po poletne oblekce, pa sem se vsakih 15min usedla, da spocijem kriz. Zjutraj se zbudim vsa polomljena, sklepi pokajo in medenica boli. Od zdej bo slo same se navzdol user posted image . O vrocini sploh ni za govorit. Pa te stvari so se mi nekako zacele v zadnjem tednu.

Mi smo kaksne 5 mesecev uporabljali vato in vodo, potem pa cisto presli na mokre robcke, trenutno muellerjeve, pa ni imel vnetie ritke in je sicer alergik, se hladilnega nismo uporabljali razen po kopanju al pa driski za preventivo. Ga pa tudi jaz zdaj vrzem pod tus, ce je pokakan, ker mi v nosecnosti postane slabo ob previjanju kakice, najbrz zaradi smradu ali videza, ne vem.

samantka, zaenkrat sem na zacetni tezi, sem pa izgubila kakih 5kg, ki so ravno prilezle nazaj na zacetno.

alica itak da ne, maternica je potisnila notranje organe gor in so ful bolj spestani, tako da se tudi zelodec ne more normalno raztegnit in je prej poln.Potem je tu se pocasna prebava, ki prav tako zabase sistem ipd. Zato pa meni ful bolj pase lahka hrana, ki ne oblezi na zelodcu, mesa recimo pojem za vzorec, rajsi socno in zelenjavno.

rose
meni so kg poskocili od sedmega ali osmega meseca naprej, do takrat sem tudi izgubljala. Potem pa kar naenkrat gor, trebuh se tudi blazno zrasel in tik pred zdajci sem dobila strije.

missd, nekateri pravijo, da je lazje, ce se takoj navadi na svojo posteljo in sobo, sam je pa veliko bolj prakticno, ce ima posteljo v vajini sobi, sploh za kaksno nocno dojenje, pa nikoli ne ves, ce varuska pravilno dela. Prvih par mesecev te skos skrbi in se lohk zbujas da preverjas dihanje ipd., kar ni prakticno v loceni sobi. Kar se tice vzgoje, mislim da kaksne pol leta ne vpliva na to, dojencek pa veliko rabi blizino in navadno cuti, ce te ni zraven. Pri dvojckih se to morda nekako kompenzira zaradi blizine drugega otroka. Pa dvojcka bi jaz dala v isto posteljo, dokler ne zacneta potovati po postelji, dokler se ne obracajo in to, spijo tocno tam, kamor si jih polozila, tako da se ne bosta butala. Bosta pa zihr zadovoljna z blizino drugega.

sm10, upam da ni nic resnega user posted image .

Uf sasadejan, midva sva sele prisla blizu odlocitvi za puncko, za fantka pa kar ne potegne, sploh ne mojemu. Meni sicer vsake toliko kapne v glavo kako ime za fantka ali puncko, mogoce ga slisim, me kaj asociira, v glavnem, ce mi je vsec ali zanimivo, ga napisem na seznam in potem cez kaksen mesec skupaj pogledava izbor, se kaj dodava, zbriseva. Tako bo sel proces do poroda user posted image . Pa seznam imam se od prvega in ga kar dopolnjujem. Lahko pa poguglas baby names, pa imas ful strani, kjer so opisi in izvori imen v razlicnih kulturah in jezikih in si pomagas s tem.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
15.6.2010 7:01:18   
samantka
IZVIRNO SPOROČILO: rose85

SM10 user posted image user posted image Držimo pesti, da je z vašo pikico vse ok.

Samantka - v porodnišnici se najverjetneje ne bova srečali, ker jaz bom rodila v SG. Ni mi pa jasno, kako si že 24t2d, če imaš pa rok 11.10? Ali jaz narobe štejem ali ti :)

rose85 - ups, sem malo zamešala. Tako računam in računam, da bi od veselja že najraje jutri rodila :). Mislila sem 23t2d in to pomeni da sem v 24 tednu user posted image . Ah, kaj čmo, do oktobra se bom verjetno že naučila.

SM10 - nič ne skrbi, večkrat se zmotijo. Moji prijateljici so ne vem kaj vse govorili in je bila tako panična. Pol pa je rekla, nič bo kaj bo, otrok je moj in šla z družinico na dopust. Pa ga zdaj pridi poglej, nič mu ni, divji kot šus. Prava mala zgagica user posted image . Tako da pogumno, upanje ostaja.

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
15.6.2010 8:28:57   
Najki
Sej kaj pa ces, ko je enkrat otrok na poti, ga bos pocakal in potem zdravil probleme, vecina stvari je ozdravljiva. Pol pa ce pomislis, kolikokrat falijo napoved spola po UZju so zihr napake tudi pri drugih anamnezah.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
15.6.2010 8:47:57   
3x mami
jutro!

SM10, drzim pesti, da se bo izkazalo za lazni alarm user posted image user posted image

missD, prijateljica, ki ima dvojcka, je imela obe posteljici v njuni spalnici, na zacetku pa, dokler sta bila se cisto majckena, sta spala kar v isti posteljici skupaj. sele kasneje sta sla vsak v svojo posteljico, in sele zdaj, pri 3letih, v svojo sobo.
pri nas je pa tako, da je posteljica v najini sobi vse dokler se poteka nocno dojenje. ko ostane samo vecerno dojenje-uspavanje, se preseli v sobo k sorojencem. otroci ne spijo z nama v postelji, razen ce so bolani ali jih kaj drugega martra, pa se drugace ne uspejo pomirit. ampak to je sam parkrat na leto. posteljica je na moji strani, da imam jaz cimmanj poti, ko je treba dojit (in sem se napol v komi). ce bi imela otroka v drugi sobi, bi morala tistih 4x ali veckrat na noc ustajat in it v drugo sobo, kar bi me cisto predramilo in po moje na dolgo ne bi zdrzala... (nocno dojenje smo ukinjali nekje pri 10-11h mesecih).
meni se zdi pomembno, da otrok sploh na zacetku cuti tvojo blizino. to nic ne pomeni, da ga razvajas ali pa kaj drugega. mislim, da je okoli tega 'samostojneg spanja v svoji sobi' veliko mitov in tabujev, in na koncu se samo starsi brezveze psihiramo in to prenasamo na otroke...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
15.6.2010 9:33:04   
caroline1
dobro jutro!

SM10- verjamem, da te skrbi...tudi mene bi panika! upam, da se bo izšlo v redu. in da se bo drugi zdravnik nasmejal in vprašal od kje prvemu taka ideja!!!

3x-mami- s tem, da imaš user posted image pri sebi dokler rabi nočni priklop, se popolnoma strinjam. si ne predstavljam vstajanja, pa selitve v drugo sobo, pa potem nazaj! ma ni šans! pa od začetka bom ziher skoz preverjala ali diha user posted image  se poznam in vem, da me bo skoz kaj skrbelo!kako bo kasneje s tem, se pa pustimo presenetiti...ne bom nič napovedovala. user posted image

moj prehlad se počasi umirja, kihanje in poln nos sta še prisotna. ni pa več neke hude panike! v stanovanju počasi urejamo stvari.pa iskreno povedano veliko ne zmorem. bolečine v križu nenormalne, ampak ne vmes, temveč potem, ko se usedem, uležem...pa zatečene noge, nenormalno! jutri kontrola, v pondelk pa komaj čakam pregled pri G, da vidim kako moje sonce napreduje! mali akrobat!

ne vem, če ste videle imajo v leclercu akcijo vozičkov, flašk, dud, in nasploh opreme za dojenčka...lahko pogledate na njihovi spletni strani...tiste ki nismo vraževerne, bomo ziher kaj nabavile!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
15.6.2010 9:42:49   
anju
hej user posted image

samantka in nejkec naredita si ticker in vama bo samo štelo;)

glede prostora kjer spi novorojenček bi še to rekla. mislim da je vsaka, ko postane mama, dosti bolj pozorna. enostavno poslušaš, če je vse ok, poslušaš kako diha... babyphoni so itak nezadostni. in mislim da mama sebe dosti prišpara, če ima dojenčka poleg sebe vsaj prve mesece. s tem se ne razvajajo, sej včasih so vsi spali v eni sobi, pa je več razvajenih danes kot včasih. dvojče bi tudi dala skupi spat dokler se ne bi "motila".

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
15.6.2010 9:53:25   
Roberta69
anju, si enkrat pisala, da mali ful nerad hodi v vrtec... Naš se zdaj "uvaja" v eno redkih variant, ki smo jo dobili in je groza. Danes je spet tako jokal, že ko sva prihajala tja, pa drugače res nikoli ne joka, razen če se zelo močno udari in do sedaj z nobenim varstvom ni bilo problema, vedno je kar zlaufal k varuški/varuhu... Sem čisto v precepu, danes mi je zaradi tega kar slabo, nabiram raznorazna mnenja izkušnje drugih...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......