|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
9.6.2010 7:30:08   
tinaaleks
majabar!

Lepo se imej in uživaj življenje! Čestitam za user posted image  in pregled user posted image .Pa kaj se nam javi, drugače se bomo organizirale in te vse prišle pogledat.user posted image  Malo dopusta nam ne bo škodlo.

Pri meni nič novega, v službi pestro, ker moram veliko narediti preden grem na dopust, tako da nimam časa za javljanja.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
9.6.2010 7:56:12   
zinchy
majabar čestitke za user posted image user posted image
Želim ti vse najboljše in najlepše!

Jooj,kok je lepo k je sončekuser posted image Evo jest pa že odštevam dneve do porokeuser posted image še 32 jih mam..Urejam še zadnje malenkosti,da bom potem julija čisto frej .Po poroki pa končno zasluzen dopust,da si malo odpočijem živčke od vseh teh priprav in službe in se pripravim na prihod malega korenjaka.
in Koko ste ve?Ali kateri že kaj zatekajo noge/roke?

< Sporočilo je popravil zinchy -- 9.6.2010 8:06:39 >

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
9.6.2010 8:07:43   
3x mami
majabar, cestitam za user posted image !!! user posted image
srecno in mirno pot ti zelim, pa javi se kdaj, ko ti znese.

brcike. ne, ne vem, ce sem kdaj locila roke-noge. verjetno bolj na koncu, ko sta bila ze obrnjena, ko sem vedela njuno lego. ampak po samih brcah pa ne bi uganila. anju, jaz nisem nikoli videla nogice-rokice. uh, bunke ja, tudi fajn izbocene, ampak kaj vec pa ne.

ja, upam, da bo mali pozeruh user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
9.6.2010 8:21:26   
Urshy78
majabar, čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
9.6.2010 8:29:02   
anju
jutro

tu je 21 stopinj. vroče bo. user posted image

zinchy meni ne (še) zatekajo. samo kolkor mi tudi v navadnem stanju. malo popoldne bolj od utrujenosti. upam da mi tudi ne bojo. v prvi user posted image  mi niso, ampak vem da to ni merilo... tudi kakih krčnih žil ni blo v prvi, zdaj so pa pomalem mrežice tistih drobnih žilic, tak bolj estetski problem:( zaenkrat.

trebuh me spodi boli, kot da bi bile mišice, tiste ki so. recmo da se samo malo naprezajo in da zdržijo. včeraj sem se nekaj natezala, ko sem strešna okna odpirala in se mi ni dalo nastavljat pručke...

3x mami upam tako tudi jaz. če je požeruh, mami ni treba skrbeti da se naje, se sam in tud vpraša.
ajoj kaj sem imela z mulčkom prva dva tri mesece je blo super, se je redil po kilo na mesec. potem pa je začel registrirat, vse ga je zanimalo, če sva kje bla se lahko ni dojil tudi celo dopoldne... tako sem par mesecev večinoma dojila v zatemnjeni sobi, pa še ga je zmotilo, ko je skoz žaluzije zaplopolala seca drevesa, ki ga je premikala burja... včeraj pa, ahuser posted image  ja tako sladko me je zvečer po pravljici pogledal "mama bi še zizou" "nism še velik"user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
9.6.2010 8:41:28   
zinchy
iiiii kok je lop brati take poste o otrocih in prigodah doma.user posted image
Ja meni so pa malo začele roke zatekati..Mati mi je rekla naj pijem peteršiljevo vodo ker odvaja vodouser posted image je katera že to probala?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
9.6.2010 8:54:35   
3x mami
zaradi nosecnosti same mi nic ni zatekalo - noge al roke. mi pa je zaradi vrocine same, mogoce sam malo bolj izrazito. pa se to samo dlani. da se ti odebelijo prsti, vcasih jih tudi malo tezje upognes. pa prstana takrat ne morem dobit dol.
nic posebnega ne pijem takrat, ampak cakam, da pride vecer (in spet malo hlada), zraven pa pijem oz poleti na veliko jem lubenico.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
9.6.2010 9:08:50   
jana84
hejla!

Ja, včeraj mi ni uspelo nič več na računalnik skočit...So mi turistki zamudili pol urce, pa še pol urce smo potegnili vodenje, tako da sem bla eno uro kasnej doma kot sem načrtovala...Pol pa na hitro kosilo skuhat, vmes se malo učit, kosilo pojest in ven na zrak...HB, da imamo veliko dreves okrog hiše, da nam delajo senco, ker drugače bi gagnili na tej vročini...Pa še na nevihto se je cel dan nekaj pripravljalo, tako da je malo soparca tolkla ven, pol pa ni blo nič iz tega...Zvečer smo šli še k svaku na rojstni dan...hehe, se mi prav dopade kaj smo mu nesli za darilo: zidarsk žlico in "torto" - v bistvu eno orehovo pecivo, sam ne še razrezano, tako da je zgledalo res kot torta...Ta mali pa celo pot avtu, da nesemo žlico za torto...Prav smešen je bil...

Danes imam malo bolj miren dan v načrtih...Kaj se bo izcimilo je pa druga zgodba...

Majabar, a zdej bo pa kar fantek...Ja, super no...Upam da že letiš oziroma si že nekje bliže svojega dragega...Lepo se namesti, potem pa čimprej sporoči kako je tam...

Zinchy lepe priprave na poroko ti želim...Mene kar potegnejo noter vse te poroke ki se dogajajo okrog...Zdej je že druga, tako da je kar luštno...

otekanje nog/rok...meni zvečer kar malo otečejo noge, oziroma prsti na nogah so kot bi čevape gor nalepla...Pa večinoma pomaga že to, da se uležem, noge malo bolj privzdignem na kakšen vzglavnik ali stol pa je...Je pa res, da zadnje čase veliko skačem naokrog, hodim in stojim na nogah (beri turistično vodenje), pa ima vse skupaj če prištejemo še to vročino zunaj svoje posledice...

tako, zdej bom pa počasi mrknila z računalnika, ker moram mal pospravt po bajti, ker imamo tako kot bi bomba udarla...In zdej je še en tolk vredu temperatura (ok, v kuhinji imamo kljub temu, da smo imeli celo noč okno odprto na stežaj 23°C kaj bi bilo šele, če čez dan ne bi zalaufala klime)...

sporočte kakšne lepe novice s pregledov...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
9.6.2010 11:17:58   
3x mami
ce ima katera v planu v kratkem obiskat ikeo, sem vidla, da imajo zdaj dve akciji:

- v avstriji imajo ta teden nek 'poletni festival'. v okviru tega imajo otrosko posteljico znizano za 40e (iz 89e na 49e) - brez jogija in brez dna

- v italiji pa imajo do 20.6. akcijo, da se ti za vsakih 100e nakupa (na enem racunu) na ikea card zapise bonus 10e, ki ga potem lahko porabis v juliju oz avgustu - ce imate v planu vecji nakup, pa se kak obisk kasneje

tako da, ce greste, dajte preverit, kako je s tem.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
9.6.2010 11:32:49   
anju
u hvala za info 3x mami. namen imam komodo - previjalno, samo kar sem že pred časom gledala na ikei mi ni po barvi šlo v kopalnico... ma pomojem bom ravno tam saj je pri nas kar drago. ma ne vem kdaj, zdaj smo in še malo bolj bomo skeširani. morje - sem vesela, da ne pridem k sebi - danes smo se zmenli na Hvaru. malo daleč, ma recmo da bo šlo:))) im mulčku sva za rojstni dan naročila bicikl in še za fešto bo šlo dnarja... ja, bom čakala julijsko al pa avgustovsko plačo za nabave za dojenčka.
3x mami kak bicikl ste kupli hčerki? ga rada fura?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
9.6.2010 12:40:44   
3x mami
anju, nisva ga kupila. imamo sreco po eni strani, da je moj moz med zadnjimi v njegovem sorodstvu, ki ima otroke. in zdaj naju vsi zalagajo z oblekami (prakticno nic nama ni bilo treba kupit in tasca ze ne ve, kam bi dajala skatle z oblekami za starejse) in opremo (posteljice, vozicki, igrace...). tako smo dobili tudi kar nekaj koles razlicnih velikosti. zdaj je mala dobila ''zacetno'' - najmanjse kolo - s kolescki, sin pa ima eno podobno, sam malo visje, vozi pa ze brez pomoznih. in oba zelo rada vozita - vsako popoldne sta gor.
njeno kolo je tako, da ima dve bremzi na balanci, pedali pa se vrtijo skupaj s kolesom - po domace, lahko bi vozila tudi rikverc... to je za zdaj fajn, ker lahko z nogami kontrolira brzino. ostalega nima nic posebnega. ampak je njeno in je zelo ponosna nanj. sploh ker je to bil mejnik - ga je dobila, ko smo dali stran plenice
(btw, ze tretji dan je suha user posted image )

uh, hvar user posted image lepo! user posted image

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 9.6.2010 12:52:52 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
9.6.2010 13:18:03   
Roberta69
Se še vedno obremenjujem s sinovimi vrtičarskimi zadevami, pa sem za ostalo bolj nerazpoložena user posted image , tako da vas nisem natančno prebirala...

Anju, je pa vseeno tako fino take živahneže opazovat, a ne? So tako posrečeni user posted image

Majabar, še od mene uspešen let in vse lepo!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
9.6.2010 13:24:42   
anju
ja Hvar user posted image  nismo še bli... sm prav vznemirjena. kako šele more bit majabar, si ne morem predstavljat:)

KOLO

upam da ga bo rad mel.

user posted image  suha ritka user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
9.6.2010 13:54:21   
zinchy
anju od mojga sestra že več let hodi na Hvar in je zelo navdušena...Imajo najet apartma blizu plaže,plaža je zelo mirna primerna za majhne otroke saj tam kjer so oni.Mislim,,da boste zelo zadovoljni na Hvaru.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
9.6.2010 14:31:45   
nejkec
Jaz sem ravnokar nazaj z morfologije. Sem čist presenečena kako hitro sva opravila. Ponavadi po 2 uri čakam na pregled, tokrat pa 15min. Z najinim mini miškotom (tko ga ljubkovalno kličeva) je vse ok. Vse mere so sicer za nekaj dni manjše, ampak nič zaskrbljujočega. Je bil kar precej aktiven, tako da sva lahko še malo dlje opazovalo to malo čudo, da je ginekologinja opravila vse potrebne meritve. Mi pa ni nič merila velikosti ploda pa težo tudi ni ocenila, samo jst sem se na to spomnla šele ko je bilo prepozno user posted image . Pa saj verjetno, če so ostale mere ok, je tudi to. MV imam tudi dolg in zaprt, tako da čez 2 tedna odšibava na dopust (malo na Bled malo na Krk). Komaj čakam!!! 

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
9.6.2010 14:55:16   
2ursae
anju, kdaj pa boste na Hvaru? Mi bomo v Jelsi na začetku julija pa tja do dvajsetega.

morfo: potrjena user posted image user posted image , mulca sta se celo lepo obnašala - smo čakali eno uro in sta se v čakalnici zdivjala, tko da mi na pregledu ni bilo treba niti lizik ven potegnit user posted image . Je pa res, da sem imela kar hitro konec, izmeril je glavico, trebušček, si mrmral, da je OK in si vse beležil, poslušali smo srček, našel je vse organe in že sem bila fertik.

zatekanje: še nič user posted image

majabar, drži se, zdaj te čakajo same lepe stvari user posted image user posted image pa čestitke za mulca, sploh, če si ga tvoj tako želi. Me prav zanima, kakšno ime bosta izbrala.

fajn bodte, grem pogledat, kaj lumpa počneta in skuhat kosilo - HB ga moram le pogreti user posted image in dat na mizo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
9.6.2010 15:18:57   
samantka
Hej punce!

Vsem čestitke, ki ste v pričakovanju. Tudi midva pričakujeva oktobra. Sem pa večinoma doma in če je kateri dolgčas, se mi pa naj kaj javi (ok. mb).

Lp!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
9.6.2010 16:07:53   
pixieM
Pozdravljene!

majabar - vso srečo v Kolumbiji user posted image user posted image ! In seveda čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image !!!
morfologija - mi poveste kako to izgleda? Je to pač malo podrobnejši UZ pregled ali vaginalni?! Vsake informacije bom zelo vesela. Da se vem kako pripravit user posted image .
No in še moj trebušček v 20. tednu - se že lepo vidi a ne? Sem zelo ponosna nanj!
user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
9.6.2010 16:18:42   
samantka
Hejla!

Morfologijo ploda je meni naredila preko trebuha, čeprav mi je merila tudi maternični vrat, le-tega pa mi je naredila vaginalno. Tako da je bilo oboje, me je kar malo presenetilo. Sicer pa prešteje prstke na rokah in nogah, pogleda spol, če se vidi seveda, če ne skriva, tako kot pri nas user posted image . Preveri prekate srca, če so štirje, izmeri pulz, pogleda če so žile, ki so povezane z maternico ok ali nekaj takega. Mislim, da pregleda še glavico in ustnice. Fajn je!

To je na kratko.

user posted image - lep trebuši, moj je že prav velikanski (23T4D user posted image )

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
9.6.2010 16:44:17   
sasadejan
Tudi mi se vračamo iz morfologije. Mere so vse OK, srček lepo bije, možgančki in hrbetica je OK,.... Skratka vse je OK. Bilo pa je eno veliko presenečenje, naši punčki je zrasel lulček, tako, da bomo imeli malega fantka user posted image .

Mož kar žari od sreče user posted image .

Uživajte v tem lepem vremenu user posted image .

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
9.6.2010 17:13:15   
nejkec
Oh kok bo fantkov! Mene je tud ful firbec matrov pa sva se z user posted image zmenila, da ne bova vprašala. Ko si pa tam pa imaš možnost je pa kr velka skušnjava. No zdj pa itak nimava druge kot da čakava do oktobra!

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
9.6.2010 17:28:22   
caroline1
Sasadejan in Majabar- me veseli, da ni samo moji punčki od NS zrastel lulček user posted image . tudi moj je bil nadvse navdušen nad novičko!!! jaz pa še zmeraj pravim, da bo treba počakat do oktobra. ker G vseeno ni bil 100% ampak samo 95% user posted image .

Moja viroza je danes še hujša...teče iz oči in nosa, kot pri najhujši gripi. preživela sem pregled in moram danes samo počivat in pit. upam, da bo zdaj naprej vse dobro z mojimi ledvicami, ker to nikamor ne pelje! ostajam pa na bolniški do nadaljnjega...

Enkrat bo treba še na šiht pogledat, da vidim kaj in kako bo z mojo pogodbo, ki se btw izteka z junijem! pa še selit se, spremenit naslov, iskat drugega osebnega zdravnika in oh in sploh....G pa bo najbrž ostal v Logatcu...

meni noge kar zatečejo in sicer v gležnjih...so mi pregledali sladkor, pa je celo prenizek, tudi z jetri je vse ok, zato je to najbrž posledica slabšega delovanja ledvic! je pa moj osebni zdravnik rekel, da je še prezgodaj za zatekanje zaradi nosečnosti same. tak da tiste, ki imate težave, čimprej k svojemu zdravniku, da preveri, če je vse ok. sploh sladkor!!! vsekakor pa pomaga hladna kopel nog, pa ležanje z nogami v zrak kot je napisala jana84.

zdaj pa počivat in pit!!!

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
9.6.2010 19:27:53   
missD
ojla,

evo tudi jaz sem bila danes na morfologiji in na kratko povedano: vse je OK.
Srčki laufajo, ledvičke mata vsak po 2, noge so na mestih, roke tudi.
Nama je eden od srčkov pokazal dvignjen palec...tko da je preko UZ sporočil da vse štima tam notr :)

Tudi spol sva zvedela, ampak zaenkrat ostane samo med mano in mojim user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
9.6.2010 22:33:36   
anju
iii kako lepa stran! polna uspešnih pregledovuser posted image

samantka, si nova med nami, ne? dobrodošla!

zinchy kam hodi sestra od tvojega na Hvar? in 2ursae vsaka info kaj za videt ... vse bi mi prav prišlo. gremo od 10. - 19. julija - Vela Stiniva. kam hodite vi? si že pisala da imate žlahto ne? potem dosti veš o Hvaru?user posted image

a mislite da se majabar že stiska?:)

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
10.6.2010 7:15:29   
samantka
Hejla!

Naša pa bo punčka. Hehe, ne bodo sami fantki :).

Hvala za dobrodošlicouser posted image !

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......