jana84
|
hejla! Ja, včeraj mi ni uspelo nič več na računalnik skočit...So mi turistki zamudili pol urce, pa še pol urce smo potegnili vodenje, tako da sem bla eno uro kasnej doma kot sem načrtovala...Pol pa na hitro kosilo skuhat, vmes se malo učit, kosilo pojest in ven na zrak...HB, da imamo veliko dreves okrog hiše, da nam delajo senco, ker drugače bi gagnili na tej vročini...Pa še na nevihto se je cel dan nekaj pripravljalo, tako da je malo soparca tolkla ven, pol pa ni blo nič iz tega...Zvečer smo šli še k svaku na rojstni dan...hehe, se mi prav dopade kaj smo mu nesli za darilo: zidarsk žlico in "torto" - v bistvu eno orehovo pecivo, sam ne še razrezano, tako da je zgledalo res kot torta...Ta mali pa celo pot avtu, da nesemo žlico za torto...Prav smešen je bil... Danes imam malo bolj miren dan v načrtih...Kaj se bo izcimilo je pa druga zgodba... Majabar, a zdej bo pa kar fantek...Ja, super no...Upam da že letiš oziroma si že nekje bliže svojega dragega...Lepo se namesti, potem pa čimprej sporoči kako je tam... Zinchy lepe priprave na poroko ti želim...Mene kar potegnejo noter vse te poroke ki se dogajajo okrog...Zdej je že druga, tako da je kar luštno... otekanje nog/rok...meni zvečer kar malo otečejo noge, oziroma prsti na nogah so kot bi čevape gor nalepla...Pa večinoma pomaga že to, da se uležem, noge malo bolj privzdignem na kakšen vzglavnik ali stol pa je...Je pa res, da zadnje čase veliko skačem naokrog, hodim in stojim na nogah (beri turistično vodenje), pa ima vse skupaj če prištejemo še to vročino zunaj svoje posledice... tako, zdej bom pa počasi mrknila z računalnika, ker moram mal pospravt po bajti, ker imamo tako kot bi bomba udarla...In zdej je še en tolk vredu temperatura (ok, v kuhinji imamo kljub temu, da smo imeli celo noč okno odprto na stežaj 23°C kaj bi bilo šele, če čez dan ne bi zalaufala klime)... sporočte kakšne lepe novice s pregledov...