|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
8.6.2010 7:33:18   
anju
dobro jutro

nekam dobro se počutim tole jutro, tako svežouser posted image

majabar, ni mi lahko o tem, o razlogih zakaj sva bla "oddaljena", je blo pa po tem zelo lepo. samo je zelo drugače čakat se vs. živet skupi, še posebej ko pride dojenček. želim ti da si sprejela najboljšo odločitev v svojem življenju! srečno! user posted image
glede kg - ne boš kregana! jaz sem jih do morfologije pridobila 5 pa nisem bla kregana. sprosti se glede tega, boš videla, da je vse z razlogom.
in kako je uspela pedikura glede na to, da vseeno imaš nekaj trebuščka? včeraj sem si hotla malo nalakirat nohte na nogah, pa me je minilo po prvem prepogibu, bojo že "plain" mogli bit okuser posted image
vse lepo na morfologiji danes. jana tebi na pregledu. javite...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
8.6.2010 8:13:13   
3x mami
jutro!

evo, vceraj sem sla koncno k frizerju. postrigla me je na srednjo dolzino in fajn razredcila lase (jih imam zelo goste). se je kar namatrala user posted image ampak, prav fajn se pocutim zdaj user posted image tudi mozu je vsec, tako da hvala za spodbudo user posted image

cez vikend me je mala nasmejala. zdaj mi popek kar precej strli ven, pa mi je rekla: "mami, si zaprla popek, da dojencek ne more ven" user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
8.6.2010 8:21:16   
anju
bravo 3x mami da si se odločla za frizuro user posted image
kako je blo pri tebi z gostoto las po porodih? so kaj izpadli?

user posted image  tole s popkom in otroškimi predstavami :)))
moj popek se v prvi user posted image  ni izbočil. zgleda da se v tej tud ne bo. mi je pa lepo sipatično to da se.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
8.6.2010 8:45:58   
3x mami
ja, lasje so izpadali, obakrat, nekaj mesecev, ce se ne motim. sam pri meni se ni poznalo. so imele pa prijateljice kar vecje tezave s tem, jim je kar v sopih odpadalo (pa imajo redkejse). sam je pac obdobje, potem se popravi. anju, a tebi v prvo niso?

ja, mali so s svojimi idejami vcasih res hecni. user posted image take izjave si potem zapisem na koledar. prav fajn je brat za nazaj, kar so pogruntali.

zdaj smo v fazi odvajanja plenic pri mali. v nedeljo je bila cel dan brez, pa sem rekla, da bom izkoristila ta teden lepega vremena in ji ne bom vec dajala gor. pa je cisto navdusena in pridna (tok tok). tudi vceraj v vrtcu je bila suha. upam, da bo tako tudi ostalo. je pa zato vceraj dobila kolo (je imela obljubljeno za takrat, ko ne bo vec imela plenic - isto je bilo pri starejsem) - s kolescki. in se je tako navduseno in ponosno vceraj vozila gor in dol, da je bilo prav fajn gledat.

popek se mi je izbocil ze prvic, sam ko potem ni sel vec noter... ostal je nekako - ravno. mi je bilo zal po njem, ker je bil tak simpaticen. je pa zdaj otrokom tolko bolj zanimiv user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
8.6.2010 9:13:40   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju
in kako je uspela pedikura glede na to, da vseeno imaš nekaj trebuščka? včeraj sem si hotla malo nalakirat nohte na nogah, pa me je minilo po prvem prepogibu, bojo že "plain" mogli bit okuser posted image
vse lepo na morfologiji danes. jana tebi na pregledu. javite...

sem se že bala, da sem edina, ki ji je trebušček pri takšnih rečeh že malo v napoto user posted image . Nohte si še sicer z malo spretnosti vedno lahko nalakiram in noge zdepiliram, samo ne vem kako dolgo še user posted image . Pred morjem sem rakla, da itak grem na depilacijo z voskom, pol bo pa verjetno moj user posted image  moral malo priskočit na pomoč...

Lepo je brat same vzpodbudne novice z morfologij! Zinchy, čestitke za user posted image , to, da pa je za par dni manjši pa nič ne pomeni. Skrbi bi si lahko delala, če bi zaostajal za 2t. ali več....
Jaz tud komaj čakam na morfologijo v četrtek!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
8.6.2010 9:23:06   
jana84
hejla!

Evo mene s pregleda...Jih imam zmeraj prav zjutraj, ker takrat imam na voljo mamin avto, da ni treba možičku fraj jemat...
No, naš otroček je priden, nič kaj posebnega bom rekla. Edin kar je rekla je to, da bo verjetno dolg tako kot Jakob, ker ima kar dolgo nogo oziroma stegnenico...
sej vidim v materinski knjižici, da mi je pisala UZ in mere noter...Torej, BPD 46, AC (obseg trebuha) 126, femur (stengenica) 32. Prvi dve meri utsrezata 19.tednom nosečnosti, zadnja, torej stegnenica pa dobrim 20. tednom...Ja, nimamo kaj...Bomo spet imeli enga, k imu bodo vse hlače user posted image  prekratke...
Zelo lepo se je videlo tudi obrazek. Prav luknjice v nosku se je vidlo in kako ima odprte ustka - je rekla, da bo imel hmal zajtrk user posted image  No, obrnjen je z glavico navzdol (kar se itak še lahkospremeni, ampak upam da ne), plodovnica je primerna, glede lege posteljice pa ni nič rekla, tako da sklepam da je vredu....
Zdaj pa ne vem al je bla to morfologija, al bo naslednjič...Jaz bom rekla tako - pomoje mi bo tud naslednjič delala UZ, bomo pa vidli al bo morfologija al kaj...Grem pa tud v laboratorij naslednjič...Juhuhu!
Me je vprašala, če gremo kaj na dopust pa sem povedala da gremo 650km stran pa me je mal čudno pogledala, češ a tako daleč si upam. Pa sem takoj dodala, da bo itak mama (zdravnica) zraven tako da ni panike. In je rekla da kar se z njene strani tiče, da ni nobenih zadržkov, edin kakšen postanek več bo treba po poti narest verjetno. Bomo vidli kako bo.
No, naslednji pregled imam 8.7. tik preden gremo na dopust.

Tako, zdaj pa moram počasi zapret vsa okna in vrata, da se ne bo stanovanje preveč pregrelo...pol pa šibam, ker imam spet eno vodenje turistov...Kdo bi vedel zakaj mene tolk porabjo - verjetno ker dost govorim user posted image  in ker me hočjo porabit zdej dokler sem še v enem kosu user posted image  

Evo, zdaj p šibam ,ker pridejo že ob 10h!

pridne bodte, bom še pol kaj pogledala ko pridem nazaj domov...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
8.6.2010 9:25:15   
missD
majabar srečno pot!

trebušček je pa tudi meni že počasi v napoto...ampak vsaj lepo zgleda :D

glede voskanja...sem bila prejšnji teden, ampak ne na klasični depilaciji z voskom temveč z neko mešanico medu in sladkorja.
nanašajo zadevo malce drugače pa tudi potegnejo dol drugače... mene je bolelo kot user posted image
je pa potem fino gladko, ne rečem... ampak nikar se ne ustrašit pa pejte probat, sploh tiste z visokim pragom bolečine.

morfologija juuutriii komaj čakam! :D :D

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
8.6.2010 9:46:41   
anju
zinchy za fantka ti še nisem čestitalauser posted image

3x mami lasje so kaj izpadali, samo imam goste in takrat so bili zelooo kratki, tako da se ni opazilo. v šopih nikakor ne.
a plenice ne daš niti ponoči? naš je "suh" (so še nesreče) čez dan že od lanskega poletja, samo ponoči jo pa še damo in je polulana. res je da ga silim pit zvečer. plenico pa ima, ker nisem še pripravljena zarad lulanja ustajat... saj prespimo noč tam nekje od novega leta sem in mi je to luksuz...

filisa seveda bi še zmogla nalakirat nohte na nogah, samo se mi ni dalo naprezat. to poletje si jih sigurno še bom. čeprav nisem ravno pristaš zelo opaznih, pade kak prozoren lak, da so stopalca mičkeno bolj fensi. mam pa po laku en čas občutek, da so nohti nekako "težki"user posted image  mah, čudna sm:)
depilirala sem se v prvo komot do konca. je vseen drugače kot priti do stopal, saj lahko daš trebuh malo na stran.

jana super!! in to morje... meni ne gre iz glave, pa še vedno ne vemo kje bomo... kakorkoli, komaj čakam in zato nam mora bit lepo!

missD v čem se ta depilacija razlikuje od klasičnega voska?
a si tud "tam spodi"?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
8.6.2010 10:43:06   
missD
anju ta depilacija naj bi bila manj boleča (s tem se jaz sicer ne strinjam). Razlika je pa tudi da potegne to zmes iz kože v isti smeri kot dlake rastejo medtem ko pri klasičnem vosku potegne vosek v nasprotni smeri. in ja, vse je šlo stran, tudi tam spodaj user posted image

fino je ker se dlake res ne vraščajo tako kot recimo pri britju.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
8.6.2010 10:49:38   
caroline1
Majabar- srečno pot, pa veliko čudovitih trenutkov z dragim ti želim. Upam, da nadoknadita vse, kar sta  do zdaj zamujala!!!

Zinchy-to z velikostjo ni panike....moj je za 14 dni prevelik! pa nič ne reče G. To je posledica različnih ciklusov, računajo pa nam vsem enako! Zadnjič si spraševala o bolečinah v kolkih...nenormalno! včasih se ne gre niti obrnit v postelji. Meni pomaga če se zavijem v toplo brisačo. Najbolj bi verjetno pomagal termofor pa ga nimam!

Pixiem- jaz ne vem, če bi zdržala...me včasih tako nenormalno vleče ven!!!

Filisa- glede tega brcanja odspodaj, imam včasih tak občutek, da mi bo otroček ven pogledal! me je kar malo strah. upam, da bo kmalu ta pregled, da povem G.
Alicia84- počivaj! upam in želim, da gre kot je treba! sama sicer ne vem koliko bi ležala, ampak verjetno bi se potrudila za otročka. tudi sama se mi zdi, da na trenutke pretiravam.čeprav sem doma, je skoz kej za narest, pa se mi ni težko sklanjat pa popucat, drug dan se pa ne morem zravnat! no ja, včasih si mislim. pa sej sem samo noseča! dokler je ok, ni panike...po drugi strani pa ni vredno naprezat se! počivat če je lečas in priložnost, možički in fantički pa naj nas razvajajo. sploh tiste, ki smo 1user posted image . ostale že malo težje verjetno!

Vse, ki ste že napol na dopustu- uživajte še za nas, ki bomo doma. Zgleda da bo bolniška še trajala.

JUtri pa spet en grozen pregled na urologiji!upam da preživim. ker točno vem kaj me čaka, bi raje jokala kot šla na tisto postljo in dala noge narazen. Mi je kar slabo! Sicer sem pa prejšnji dan staknila virozo! me boli grlo, kašljam ful, nos teče, brez glasu sem, vročina me kuha, pa včeraj me je ful bolelo v prsnem košu...sem ponoči 3x zamenjala pižamo, ker sem se zbujala čist premočena! popiz...! celo zimo nisem niti 1x zakašljala, zdaj pri 30° pa me pobira! user posted image  eh, ta svet je čist zmešan!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
8.6.2010 10:51:36   
3x mami
anju, pri nas grejo tele plenice bolj pocasi... prvi jih je drzal (pre)dolgo, ker se ni dal - zakaj bi bil on brez, ce pa sestrica lahko ima... zdaj se priznam meni ni dalo loviti naokoli in prepricevati, zraven pa susiti v vlaznem vremenu. tako da, verjetno bi lahko zaceli prej, ampak tudi ona ni imela motivacije. definitivno hocem stvar zakljucit v zacetku poletja, ker nocem spet dveh plenicnikov (ok, prej je bila manjsa razlika).
ne, brez je samo cez dan. ponoci ji dajem. naj se najprej cez dan cisto navadi, da ne bo nesrec. potem je lahko dat dol se nocno. pri prvem je trajalo nekje pol leta (vecinoma je bila tudi nocna suha, obcasno pa je bila cisto polna). ko sem dala stran se nocno, je bilo nekaj nesrec in slabo prespanih noci, ampak je slo hitro. zato nocem forsirat.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
8.6.2010 10:52:49   
zinchy
ajs depilacija...jest zbiram pogum,da grem na prvo depilacijouser posted image ker ugotavljam,da briti se kmalu ne bom mogla več user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
8.6.2010 11:00:15   
zinchy
caroline1 - oh te kolki,ja se strinjam tudi jaz se ne morem obrniti v postelji...vendar name zelo vpliva vreme,kadar pada dž mene kolki tako bolijo da je za znoret. Ampak v zadnjo sem šla kar na sprehod,sicer sem bolj počasi hodila ampak je manj bolelo kot pa če sem ležala.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
8.6.2010 11:31:44   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: missD

fino je ker se dlake res ne vraščajo tako kot recimo pri britju.

se z depilatorjem, a se mi dlake kar rade vrastejo user posted image  so zelo šibke in verjetno zato ne morejo prebit kože. ne vem če bi bilo z voskanjem drugače. mogoče bi šla za na morje pa pred porodom h kozmetičarki. kolk pa morjo bit dlake dolge, da voskanje uspe?
uh, "tam spodi" pa ja da te je bolelo user posted image

caroline sem že mislila da nimaš časa za rr zdaj ko si se preselila. hitro lepo ozdravi in čim manj neprijetnosti jutri user posted image

3x mami pomoje tud ni za fosirat. lahko kontra dosežeš. mi2 sva rekla, da bova zdaj poleti še nočno poskusla dat stran. se mormo z mulčkom pogovorit. tako vse lažje dosežemo. najbolj pa zaleže pohvala, uh, kako je to res!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
8.6.2010 11:56:15   
missD
anju - z depilatorjem se soppadem 1x na leto in zdrzim 10min, več ne gre, ker preveč boli user posted image

dlake... nekje 3-5mm je najmanj kar je pa ne vem daljše od 1cm pa pomoje že kr cuka lahko,
ker se na vosek ki ga nanese primejo konice dlak "sosednjih površin" in to vsekakor ni prijetno.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
8.6.2010 12:37:27   
anju
letos imam res lep izgovor da se grem končno "profi" depiliratuser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 8.6.2010 12:38:00 >

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
8.6.2010 13:20:22   
3x mami
sem s kosila in mali noter tako brca, da je prav uzitek user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
8.6.2010 13:32:57   
anju
spet si nekaj dobrega pojedla;)

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
8.6.2010 13:35:22   
caroline1
3x mami- te brcike mene tudi čist prevzamejo. res fajn občutek

anju- ne da nimam časa, ampak me ni blo čez vikend. v novem stanovanju pa še nimam računalnika...čez teden pač moram biti v lj...

depilacija- britje zaenkrat še gre, se malo zvijemo pa je. na depilacijo pa ne grem! nohte na nogi tudi gre še uredit. mam skoz lak gor tudi čez zimo!rutina pač. trebuh še ni na poti! user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
8.6.2010 14:06:58   
filisa
caroline1 - tud jaz sem se in se še čudim, kako lahko takooo spodaju brca user posted image . Dober zadnji teden pa čutim, da lahko tud precej višje. je pa zanimivo, saj intenziteta brcik še vedno narašča.

Že ločite,kdaj vas z nogami in kdaj z rokami?

3xmami - kdo pa ni zadovoljen, ko je sit user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
8.6.2010 14:14:43   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Že ločite,kdaj vas z nogami in kdaj z rokami?

ne. pa sploh nisem šla za tem. niti pri sinu. pomojem je proti koncu v glavnem z rokami, saj nogice tako skupi potegnejo.
a ti veš kdaj so rokice kdaj nogce?
pa to ko nekatere pravijo da se vidi prav prstke rokice na trebuhu - to mi je neverjetno! bunka že ma ne prav prstki, ali pač?

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
8.6.2010 17:07:46   
majabar
anju, brez zamere, nisem hotela drezati. Sem mislila, da je bilo kaj podobnega Herpes Zoster. Zjutraj sem se za eno uro dala v očetov jacuzzi, si obrila noge, naredila pedikuro, umila lase. Zaenkrat me trebušček ne moti, a bo vseeno od zdaj naprej pomagal dragi:).
Hvala vsem za lepe želje!

Da še sama poročam o današnjem pregledu. Najprej sem izvedela, da nimam osnonega zavarovanja. Klicala sem na občino, jim ni bilo jasno, zakaj. Zamudila sem pa uradne ure Zavoda za zaposlovanje (ki naj bi bil krivec za to). Potem sem sestri rekla, da jutri odpotujem in v vsakem primeru hočem morfologijo, sem pač plačala sama. Kako je že velik! Na nuhalni je šel cel na eno slikico, zdaj pa posebaj glavica, trebuh, noge... premer glavice, dolina stegnenice in obseg trebuščka (152) ustrezajo 20.tednu. Super! Vse naj bi bilo OK. Potem me je vprešal, če želim izvedeti spol in sem rekla, da ja (on ne ve, da sem bila na nuhalni in so mi povedali, da je punčka). In pravi, ja, fantek je! Jaz pa: 'A res???? Super!' Moj dragi bo presrečen, da bo po dveh hčerkicah dobil sina, ki si ga tako želi. Potem sem še vprašala, če je 100% in je rekel :'Vidite eno nogo? In drugo nogo? In 'to'?' V glavnem super!! Dragega sicer ne morem priklicati, da mu povem, pa kar razmišljam, da bi mu jutri v živo. A mi ne bo uspelo zadržati zase. Vsi so mi govorili, da je fantek, ker ga nosim bolj zadaj, ker se ni obraz spremenil, ker je koža lepa... Kakorkoli. Sinčka dobimuser posted image ! Zdaj pa na novo izbirat imena:). Jutri, ko bova skupajuser posted image . Evo, še ena slikica iz 19. tedna. Je kar jasno, zakaj me trebušček ne moti še:).

user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
8.6.2010 17:14:58   
missD
wiii čestitke za fantkauser posted image
joj to zavarovanje...mah res škoda zgubljat besed. še dobro da odhajašuser posted image

trebušček je pa res še raven, vsaj na glede na slikco bi dvomila o tvoji nosečnostiuser posted image me res zanima kakšen bo s tedni postal!user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
8.6.2010 21:59:02   
anju
super majabar! user posted image  user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
8.6.2010 22:32:13   
majabar
user posted image Še zadnji pozdravček iz Slovenije. Hvala za čestitke in dobre želje. Se bom kaj javila. Želim vam vse najlepše!
Dragega sem tako osrečila z novico, da bo fantek, da sploh ni mogel priti k sebi. Sem rekla, naj ne proslavlja preveč, ker ga rabim jutri 'v formi'user posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......