majabar
|
anju, brez zamere, nisem hotela drezati. Sem mislila, da je bilo kaj podobnega Herpes Zoster. Zjutraj sem se za eno uro dala v očetov jacuzzi, si obrila noge, naredila pedikuro, umila lase. Zaenkrat me trebušček ne moti, a bo vseeno od zdaj naprej pomagal dragi:). Hvala vsem za lepe želje! Da še sama poročam o današnjem pregledu. Najprej sem izvedela, da nimam osnonega zavarovanja. Klicala sem na občino, jim ni bilo jasno, zakaj. Zamudila sem pa uradne ure Zavoda za zaposlovanje (ki naj bi bil krivec za to). Potem sem sestri rekla, da jutri odpotujem in v vsakem primeru hočem morfologijo, sem pač plačala sama. Kako je že velik! Na nuhalni je šel cel na eno slikico, zdaj pa posebaj glavica, trebuh, noge... premer glavice, dolina stegnenice in obseg trebuščka (152) ustrezajo 20.tednu. Super! Vse naj bi bilo OK. Potem me je vprešal, če želim izvedeti spol in sem rekla, da ja (on ne ve, da sem bila na nuhalni in so mi povedali, da je punčka). In pravi, ja, fantek je! Jaz pa: 'A res???? Super!' Moj dragi bo presrečen, da bo po dveh hčerkicah dobil sina, ki si ga tako želi. Potem sem še vprašala, če je 100% in je rekel :'Vidite eno nogo? In drugo nogo? In 'to'?' V glavnem super!! Dragega sicer ne morem priklicati, da mu povem, pa kar razmišljam, da bi mu jutri v živo. A mi ne bo uspelo zadržati zase. Vsi so mi govorili, da je fantek, ker ga nosim bolj zadaj, ker se ni obraz spremenil, ker je koža lepa... Kakorkoli. Sinčka dobim ! Zdaj pa na novo izbirat imena:). Jutri, ko bova skupaj . Evo, še ena slikica iz 19. tedna. Je kar jasno, zakaj me trebušček ne moti še:).
|