|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
27.5.2010 9:16:18   
Najki
Mene je pa vceraj presinilo, da imam PDP en dan predno mi je v prvi user posted image umrla prva babica user posted image . Da ne govorimo o tem, da sem plusek dobila na dan pogreba druge babice... Freaky.

Spet v sluzbi, vroce k v peklu, popoldan shopping, tisto v Ptuju se super slisi, samo se mi na splosno izogibamo bazenom, sploh pa termam, zaradi legla bakterij. Tamali je atopik, jaz pa vedno fasem kake izpuscaje in v nosecnosti ne bom niti probala. Drugace nimam nic proti bazenom, sam ze od prve user posted image se jih izogibam zaradi navedenih razlogov. Sli smo samo v bazen s slano vodo, potem bomo pa vse nadoknadili na morju user posted image . Je morska voda ful zdrava za atopicni dermatitis in seveda ne fases kaksnih vaginalnih okuzb.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
27.5.2010 9:26:26   
M&A

3x mami - imam podobne probleme z dragim... kar preveč brezbrižen je... ali pa mene dajejo hormoni  in sem pretirano občutljiva. Še slikice z UZ je komaj pogledal user posted image Upam, da si bo vsaj vzel čas za morfologijo. Malo me začenja skrbeti, kako bo sploh sprejel tega otročka, čeprav pravi, da se ga veseli user posted image jaz pa vidim, da se čisto drugače obnaša kot pri prvih dveh. Res je, da sem za tretjega otroka navijala bolj jaz kot on, ampak na koncu je on dal zeleno luč in se otrok ni zgodil "slučajno". Mah, včasih ga sploh ne razumem! Pa pravijo, da smo ženske komplicirana bitja user posted image
pixieM - čestitke za pregled user posted image pa da oba z malim ostaneta dobro do konca!
Ne, kljub malemu trebuščku ne morem več obleč navadnih cunj, sem se preveč zredila v "podstavek" user posted image Ta teden sem vlekla nosečniško garderobo iz zgornje police (na srečo je še kar nekaj uporabnega od prej, tako da moram kupit le par majic in kakšne kratke hlače).

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
27.5.2010 9:31:44   
Najki
Meni tudi kronicno primanjkuje majic, sploh daljsih in brez rokavov, ker so mi mikice cisto prevroce. moram spet na lov za kaksnimi tunikami. Zdej se sprasujem, kaj sem sploh prvic nosila user posted image . Je pa res, da mi je trebuscek zacel rasti sele sredi poletja in se na morju, tako da nisem rabila ful cunj user posted image .

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
27.5.2010 9:36:17   
tinaaleks
Jaz tudi opažam, da mi zmankuje majčk-ali pa ratujejo prekratke user posted image . Dve tuniki sem že kupila, bo pa najbrž treba še kakšno, da pridemo čez poletje.

pixieM-user posted image  za pregled.

anju-user posted image user posted image user posted image user posted image , pa sja bo vse ok, boš videla.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
27.5.2010 9:39:35   
3x mami
ooo, prave cveke smo, prisle smo ze do 100 strani!!! user posted image user posted image user posted image

M&A, po moje bo na koncu vse v redu. prvic je itak prvic - brcike, trebuh, uzji, vse je novo. drugic je novo to, da pac prvi dobri druzbo, ostalo je vec ali manj isto. v tretje pa se tega ni vec. tako da nosecnost res gre mimo tako, neopazno. za mojega vem, da se bo cisto stopil, ko ga bo prijel v narocje in popestval, in da ne bo hotel zamuditi njegovega poroda.
vem, da jih ima kljub razlicnim pozornostim med nosecnostjo iz srca rad. in to je tudi edino vazno.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
27.5.2010 9:46:29   
jana84
Hejla punce!
Kako ste mi kaj? Midva z user posted image  sva prav fajn. Zjutraj me je tako lepo "zbrcal" ko sem še poležaval v postelji, češ "dajmo mami, vstat, zunaj je lep sonček!" Se mi zdi, da sem čutla tud z roko kako brca, ne samo navznoter...Ampak kdo bi vedel...Itak se ne obremenjujem, da še ne čutim pravih brc preko trebuha, ker imam posteljico na sprednjo stran, tako da...Bo še user posted image  tud to zaščito prebrcal...

Glede odnosa moža do 2.nosečnosti se nimam kaj pritoževat...Zvečer ko sva na kavču, ko se lepo odihava od našega razbojnika, se lepo stisne k meni, vpraša kako kaj naša štručka, položi roko na trebuh in ga lepo pozdravi...Brcik itak še ne čuti...Se sploh ne smem pritoževat...Verjetno je tudi zdaj tako navdušen zaradi že dveh predčasno končanih nosečnosti, pa se človek še bolj veseli titsega, akr prihaja s pozirivnimi napovedmi!

Glede trebuščka, se mi pa zdi, da je ful večji kot v prvo...Sva ravno večraj z možem ugotavljala, da je večji...Pa reče, sej jaz itak mislim da bo punčka...In da je zato trebuh drugačen kot v prvo...Pa vem da se heca, ker je tako rekel zarad tega ker sem jaz rekla, da bo verjetno tud zdej fantek, ker se počutim popolnoma enako kot za Jakoba...S kilami ne grem nikamor, slabo mi ni popolnoma nič, tud glede pregledov in svega je zdejšnja nosečnost popolnoma identična tisti ko sem čakala Jakoba...Kdo bi vedel? Ah, do konc oktobra prav nihče! user posted image

Aha, še to sem pozabla napisat: včeraj sem vodenje lepo speljala, turisti so bili zadovoljni, pa še vroče ni bilo preveč, ker je cel čas vetrček pihljal, tako da je blo kar luštno!
Zdaj pa se že neki oblački zbirajo, mogoče bo popoldan že kakšen dež ali nevihte...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
27.5.2010 10:00:47   
zinchy
jeeeeeeeej 100 strani user posted image user posted image
pixiM čestitam za pregled[sm=bravo.gif
anju vse bo še uredu user posted image user posted image

Joj,punce mene tko hormoni dajejouser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
27.5.2010 10:01:13   
anju
jutro

3x mami jim kar zaupam, da je ok... ker je rekla, da je super, samo ena bezgavka. lahko je nekaj nič posebnega, kar se pač pojavlja, drugače bi reagirali, ziher. hvala za user posted image  vsem!
glede na tvoj trebušček, se zdi da otroček pridno raste. je ocenil težo? moj pikec je bil v ponedeljek tam 360/370 gramov. kako je pa tam, kjer je posteljca odstopla, se je popravlo? eno user posted image  tudi zate in moža.

M&A tudi ti si natrenirana user posted image  sploh ni videt, da bi se v podstavek zredila, super posatva za že 2 poroda user posted image

meni tud majčke manjkajo. sej če bi že hotle čez trbušček it, samo kaj ko jih povečane prsi še dodatno dvigujejouser posted image  čekiram ebay, ker imam malo časa za okoli hodit...

pixieM fino za brce in pregled! a misliš da je res kdaj 100% prav napovedan spol?? joj, js bumbr še kr mislim na spremembo, pa sm jasno vidlauser posted image  ne vem zakaj se si post-akcijsko zaželela pupikouser posted image  mogoče se bojim kako bom te falote krotila...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
27.5.2010 10:03:01   
anju
tolko časa sm pisala zadnji post, da je jutro že mimo.
se pozna da moram v službi nadoknadit včeraj.

zinchy, kako te matra? bodi natančna, sm prepričana, da nisi sama.

< Sporočilo je popravil anju -- 27.5.2010 10:04:29 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
27.5.2010 10:05:47   
tybysy
Izvidi od ac so prišli! Točno po treh tednih. Me je mož v službo poklical in sem rekla naj kar odpre, ker ne bom zdržala do popoldne. Normalen izvid,  user posted image  bomo imeli!! Sem tako srečna, da mi že pol ure solze tečejo. Imam že majčko flekasto. Dobro, da sem danes sama v pisarni. Najraje bi šla pa kar domov.
Včeraj zvečer sem čutila prvo brco čez trebuh - takšno konkretno. Jooooj, se mi zdi, kot da se je šele zdaj začela nosečnost dogajati. Vse postaja nekako bolj resnično. Da bi vsaj do konca vse v redu potekalo.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
27.5.2010 10:07:16   
pixieM
anju - pojma nimam kako je z napovedjo spolovuser posted image . Videlo se je nekaj (sem celo jaz videla, pa po navadi ne vidim nič!), ampak je bila na poti tudi popkovina, tako da ne vem. Glede na to, da leži z nogami narazen, pa čisto verjamem napovedi G. Se mi pa že skozi zdi, da nosim fantka... Ma, jaz bom vesela ne glede na to kaj bo. Verjetno tudi zato, ker bo to prvi user posted image . Ostale, ki že imate otroke, si mogoč res bolj želite enega ali drugega spola...zdaj ko že veste kaj lahko pričakujete user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
27.5.2010 10:08:21   
Roberta69
Jaz sem pa ravno z morfologije, vse izgleda super fajn, dobimo pa 100% user posted image , so se jajčka in lulček tako dobro videli, da ni nobene dileme user posted image . Ima G čisto nov, baje najboljši, ultrazvok, tako da se res vse perfektno vidi, samo 3D-ja še ne zna čist dobro uporabljat, mi je pa že naslednjič obljubila kake slikice in filmček. Zdaj sploh ne bova šla posebej na 3D, ker mi ga bo v bistvu že ona naredila. Čeprav smo si "želeli" punčko, ampak ne čisto čisto zares, ni niti kančka razočaranja ali česa podobnega, da dobimo še enega razbojnika. Fora je edino v tem, da sva ob misli na user posted image nekako razmišljala o tem, da bo bolj mirna (vsaj več možnosti je user posted image )... ker tale naš škrat je res en velik razbojnik, ampak vse v + smislu user posted image . No, jaz sem se uradno začela veseliti našega dojenčka user posted image !

Luštne fotkice, vse po vrsti! Jana user posted image , da se kar cel apokažeš, itak se bomo pa najbrž kdaj v živo srečale, a ne user posted image . M&A, ti si še en fenomen, ma človek tebi, majibar in ..... ne bi nikoli verjel, da ste noseče user posted image .

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
27.5.2010 10:08:38   
caroline1
Ojla.

Preživela včerajšnji pregled na urologiji. Stanje glede na situacijo sprejemljivo, ni pa rožnato. Ostajam na bolniški in morem počivat in še 1x počivat...kako se naj potem ne redim??? Ah BV...še iz bajte ne smem! A jest je pa treba a ne? user posted image  čakala sem 100 let, še dobro da sem imela knjigo zraven, da sem brala...

Zvečer sem malo prebrala vaše debate. Porod, nimam pojma kaj me čaka, strah me je, ampak bomo probali brez vsega. Je mamica dobronamerno rekla, sej ni tak hudo, sam zadnje pol ure grozno boli!!!user posted image  Če sem preživela ledvične kamne, bom porod tudi. V kakem stanju pa bom?! pustimo se presenetit.
Bušija sem dodala v svoj album. Se mi ne da ukvarjat s tem limanjem na forum, čeprav je lažje za vas. Predolg postopek za moje možgane, ki se že kisajo user posted image  Če hočete ga lahko pogledate. Vse suhice brez trebuščkov...jaz vam tudi ne bi verjela da ste noseče! Prav ne morem verjet, da smo si tako različne in popolnoma brez pravila.
Anju- upam, da bo z malim vse ok.
3x mami in anju- se opravičujem, da sem vaju pomešala- rezultat nosečniške raztresenosti user posted image .
Veselje ob prvem, drugem ali tretjem...najbrž res, da je okrog prvega največ pompa...za fantove starše bo to prvi vnuk in je ogromno debat v tej smeri...pri mojih bo ta 10 po vrsti in ni sploh nobene evforije...ja super noseča si, kak fajn in to je to user posted image . Ampak kdo bi jim zameril!
V soboto grem pogledat stanovanje in poročam, če je to to. Fant je navdušen, ker je ogromno! Pa še vrt in zelenica. Mene pa skrbijo stroški ogrevanja! Nekje okrog 100 kvadratov baje...bomo videli!
Brcike??? all the time...user posted image  in vsakič mi narišejo nasmeh na lička. Pravo veselje.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
27.5.2010 10:21:31   
zinchy
anju tako sem občutljiva, mam občutek da se moj user posted image premalo zanima zame in najino bebico...pa še poroka se bliža in je kup opravkov in odločitev,na faxu me čaka še en izpit,služba,doma delo okrog hiše enostavno imam občutek, da ne bom zdržala.
Od moja pa le pričakujem kakšno lepo besedo..vendar jo niuser posted image
Pa sej ga razumem,jest prihajam iz take družine kjer smo si izkazovali ljubezen,smo se crklali in si zmeraj pomagali...on pa je bil bolj prepuščen sam sebi. In sedaj ga hočem malo spreobrniti,da bi bil bolj ljubeč.A zahtevam preveč?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
27.5.2010 10:21:53   
caroline1
Tybysy- super, vesela za tebe...jaz vsakič, ko mi user posted image pokažejo na UZ dobim solzne očke user posted image .  Pa kaj si mislim...sej je moje in se ga lahko veselim!

Ta cajt, ko sem pisala ste tak šopale poste, res ste hitre. Ja jana res fajn da si se dala cela gor. Jaz sem raje skrita. Se mi zdi da lažje daš dušo iz sebe, če vsi ne vejo kdo si! Ne vem...

Vse boste vedele za spol, jaz pa ne user posted image . Ko bom rodila pa bom znala!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
27.5.2010 10:28:07   
jana84
super punce da skrbite da je razmerje user posted image  : user posted image  izenačeno user posted image user posted image user posted image  
Tybysy, user posted image  za fajn rezultate z AC...Zdej pa res lahko mirno zadihaš in uživaš v user posted image ...
Roberta69...ne se "sekirat" glede tega, da boste dobili še enga razgrajača v modrem...Mogoče bo pa ta popolnoma miren fantek...Ja, upanje umre zadnje kaj ne? Imamo tudi mi doma enga hiperaktivnega razgrajača...In močno močno upamo na enega bolj umirjenega user posted image , ker drugače bova hitro obupala z načrti o veliki družini user posted image  Kdaj pa imaš naslednji pregled, da ne bom spet pozabla napisatuser posted image  
Caroline1, ti pa se tud ne "sekirat", ker je res če si preživela ledvične kamne, ki baje fuuuul bolijo, potem boš pa tud porod, predvsem ker boš vedela da te na koncu čaka najlepša možna nagrada v obliki (pardon ironiji) rožnate, zgubane in kričoče štručke! user posted image
Caroline, tud jaz ne bom vedela za spol dokler v živo ne vidmo kaj je...Pa se nič ne sekiram...Itak me bodo vsi spraševali kaj bomo dobili in zraven zatrjevali, da sem itak vprašala sam da nočem povedat...Halo?! Meni ni do tega da bi spraševala, predvsem pa ne do tega da bi celemu svetu razglašala kaj bomo dobili...Zase pa itak ne bi mogla zadržat, tako da je bolje da sploh ne vprašam...

< Sporočilo je popravil jana84 -- 27.5.2010 10:30:42 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 2491
27.5.2010 10:32:55   
jana84
Najki, zdej sem vidla kaj si pisala o tem kdaj imaš PDP in kdaj si delala test nosečnosti...Jaz imam PDP en dan pred rojstnim dnevom mojega može...Tako da bo dobil eno super darilo za rojstni dan...Če bo šlo tako kot v prvo, ko sem rodila 3dni pred PDP-jem...ga bo dobil malo prej user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
27.5.2010 10:41:37   
caroline1
Jana84- ja glede spola res...mene so prej vsi utrujali...pa itak so vsi vedeli kaj bo, vsak po svoje, s svojimi razlogi! Potem sem pa rekla, da bo punčka. Je na NS zatrdila, da je pupika. Zdaj pa bo najbrž fantek. Nečakinja vsak dan pogleda v popek in vidi, da je punčka notri, ker se s fantkom ne bo igrala user posted image .
A bi ti meni kaj več napisala o vozičku? Sej ne vem, če se še spomniš, ko je tekla debata o tem...kolk je kaj vodljiv, pa udoben, pa težek, pa zložljiv...Ko boš imela čas seveda!

Anju- fantek...moja starša imata 4 punce, pri meni je ati obupal!!! user posted image  z razlogom najbrž. verjetno pa je res, da si v drugo ali celo tretje bolj želiš tisto kar nimaš, čeprav je na koncu vseeno. Mene so čez vikend utrujali, kolk da sem razočarana, da je fantek in bla bla...pa iskreno povedano nisem niti malo. Nikoli nisem favorizirala nobenega spola. Veselim se karkoli bo, pač bo!

Zinchy- pozornost tudi jaz rabim...včeraj sem mojemu povedala, da se mi zdi, da prvič v vsem času slišim navdušenje in veselje v njegovem glasu, da bomo družinici skupaj. pa je bil malo razočaran! ampak meni se tako zdi, in pol sem cela jokasta! nisi edina, verjemi. jaz sem skoz sama, če imam srečo sva čez vikend skupaj, da me mal stisne, pa še to se mu včasih ne da...jaz pa rabim cartanje! eh...moški, sploh ne zastopijo, da smo ženske nežne in občutljive!!! Sej bo kmalu to hormonske neravnovesje mimo! Upam!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
27.5.2010 11:04:37   
3x mami
anju, ne, ni premeril in ni 'stehtal'. verjetno bo naslednjic, na morfologiji. je sam rekel, da lepo rase. ja, trebuh je res ze velik. ceprav se mi zdi, da se je zdaj malo umiril. v dveh tednih je zrasel ogromno, zdaj pa se mu zgleda ne mudi vec toliko. se z malimi hecam, da ga bom na koncu v karioli vozila naokoli user posted image
posteljica je se vedno isto odstopljena, kar tudi ni slabo. ce ostane tako do konca, bo v redu. ne vem, koliko se se lahko popravi. kot sem razumela, al ostane tako al pa se kaj poslabsa. glasujem za prvo varianto user posted image jaz cakam redna javljanja malega, pa sem mirna. bo verjetno se prehitro prisla jesen.
moj je drugace cisto v redu. zlo je pozoren, ce mu kaj pojamram. pa enkrat me je presenetil, ko je sam dal roko na trebuh in se smehljal, ko je mali brcal. jaz mogoce prevec na glas govorim svoje strahove, on jih pac bolj po tiho. smo si pac razlicni. sem pa tudi jaz zdaj dosti bolj obcutljiva na vse okoli mene. tako da, vcasih rajsi molcim oz pustim, da gre mimo in da se hormoni mal umirijo. ne vem zakaj, ampak v nosecnosti se vedno lazje z mozem skregam. hormoni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2494
27.5.2010 11:09:24   
3x mami
aja, spol. v prvo sva vedela, pa sva to drzala zase (uradno nismo vprasali za spol). ne vem, se mi je zdelo, da bo stvar odnesla malo cara pricakovanja. v drugo smo zvedeli na morfologiji in nismo skrivali. zdaj veva samo midva (in ve tukaj), pa se mi ne mudi kaj razlagat naokoli. itak imamo ze par, tako da je vseeno.
sam tasca se ne more odlocit. zdaj ima ze 3 vnuke in samo 1 vnukinjo. in si tako zeli se kako punco. pa ne upa zvedet... in tako me v istem stavku vprasa, ce ze vem za spol in mi pripomne, da itak noce vedet user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
27.5.2010 11:13:27   
zinchy
ja sej jest tudi včasih kar molčim in pol se mi nabira in nabira in potem se zjokam pol je pa boljše ...no jest se tolažim,da bo pri drugem boljšeuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
27.5.2010 11:13:53   
anju
oh, kam hitiste?
ne dohajam.

zinchy moj zaradi povečanih potreb po bližini in cartanju pravi, da je bil v prvi user posted image  noseč tudi on. in še kr noče, verjetno ne moreuser posted image , razumet. je pa zelo neprijetno. najboljš da se zaposliš, sej dela imaš, sprostiš, kar boš naredila bo dobro... pa povej mu, da te malo razmetava in da bo že samo malo več pozornosti dosti spremenilo.

spol pr nas bo fantek tud ok. niti res nikoli nisem favorizirala spola, oz. če, sem si mislila da vseen raj fantka, zdaj pa bi rada nekaj mirnega (mogoče sem malo utrujena, pred zanostivijo sem hotla samo še enga, nič določnejšega) in bi to prej pričakovala od punčke... čeprav pri bratu in meni je blo obratnouser posted image
še vseen vprašamuser posted image  - Roberta69 a ko vidiš jajčka in pimpeka je 100%?user posted image

tybysy SUPER!!! user posted image  in čestitke za user posted image

Najki ne se z datumi obremenjevat. vsak dan je lahko nekaj. boš videla da zarad tega ne bo nič narobe.
js tud čakam morje, za bazen mi ni.

Neposredna povezava do sporočila: 2497
27.5.2010 11:18:35   
3x mami
zinchy, kako kaj priprave? imate ze postimano? boste imeli veliko festo al eno tako, manjso? si kaj zivcna? kaj pa priimek, bos spremenila?

vcasih pomaga, da se zaposlis s kako drugo stvarjo, pa se hitro zgodi, da ta grozni problemi postanejo kar naenkrat manjsi...

vroooooce, kaj sele bo poleti?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
27.5.2010 11:19:26   
tinaaleks
Spol? Kaj bi imeli raje? Še eno punčko-in to samo zato, ker je prav tako pridna. Kar ni recept za drugega.user posted image  Ampak tudi če bo fantek bo ok (dokler bo ponoči spal).
Vsi nama govorijo, da si sedaj ko že imava eno punčko najbrž želiva fantka, pa so vedno začudeni zakaj temu ni tako. Zakaj si mislijo, da is želimo imet parček?

tybysy-user posted image

zinchy- ti pa kar jokaj, če ti paše. So samo nosečniški hormoniuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
27.5.2010 11:28:32   
smarnca
joj kok lepi bušiji, skor kot da ne bi ble noseče. jst mam pa že ful velkega, pa kile se mi tut kar pridno nabirajo, se mi zdi da bl kot v prvi nosečnosti. tolažim se s tem, da bodo zdej toplejši dnevi ni mi ne bo druzga pasalo jest kot sadje in zelenjavo.....zdej mam pa tak apetit, da sam jem pa jem.....sicer tut jst v 18 tednu še nism mela zlo velik za pokazat, pol se mi zdi, da se je pa v dveh tednih tok povečal....
no sej se nč ne pritožujem, sej je lepo met trebuh...

jst sm pa spet doma na bolniški, mali je spet zbolu in sva ta teden pa drug teden doma, da se pocajtava, pol pa itak gremo na dopust za 14 dni..upam, da ne bo pozabil kako se ima fajn v varstvu.

ma jst sm rekla, da ne bom velik kupovala teh nosečniških majic, tut drugače kupujem kar dolge modele, tk, da upam, da mi bo zneslo in mi buši ne bo gledal vn izpod majice. te tunike pr men pa sploh ne pridejo v poštev, ker se mi enostavno ne dopadejo. da bom pa večje številke kupovala se mi zdi pa nesmiselno, ker jih pol ne bom nikoli več rabla....no ja upam, da še, ker si obada želiva met še otrok in ne samo dva.
no če bo buši tok velk, da se ga ne bo dalo prekrit z obično majico pol bo ptreba it obvezno šoping.

a vi kej kupujete v mercatorju znamo lumpi....zdaj majo 50% na vse artikle, ker bodo embalažo zamenjali. jst sm rekla, da bom šla pogledat, če majo kaj za oblečt še al pa kako fajn igračo, sej kozmetike ne kupujem njihove.

pr nas je zaenkrat še sonček, sam grozno piha, tk da z malim ne bova šla nikamor. sam do zdravnice na inhalacije, ker ma bronhitis. dohtarca nam je rekla nej si nabavmo inhalator za otroke, ker je non stop zamašen in lih brskam po netu kateri bi bil najbolj primeren. ga ima katera mogoče doma?

user posted image za vse opravljene preglede.

fino bodite.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......