smarnca
|
joj kok lepi bušiji, skor kot da ne bi ble noseče. jst mam pa že ful velkega, pa kile se mi tut kar pridno nabirajo, se mi zdi da bl kot v prvi nosečnosti. tolažim se s tem, da bodo zdej toplejši dnevi ni mi ne bo druzga pasalo jest kot sadje in zelenjavo.....zdej mam pa tak apetit, da sam jem pa jem.....sicer tut jst v 18 tednu še nism mela zlo velik za pokazat, pol se mi zdi, da se je pa v dveh tednih tok povečal.... no sej se nč ne pritožujem, sej je lepo met trebuh... jst sm pa spet doma na bolniški, mali je spet zbolu in sva ta teden pa drug teden doma, da se pocajtava, pol pa itak gremo na dopust za 14 dni..upam, da ne bo pozabil kako se ima fajn v varstvu. ma jst sm rekla, da ne bom velik kupovala teh nosečniških majic, tut drugače kupujem kar dolge modele, tk, da upam, da mi bo zneslo in mi buši ne bo gledal vn izpod majice. te tunike pr men pa sploh ne pridejo v poštev, ker se mi enostavno ne dopadejo. da bom pa večje številke kupovala se mi zdi pa nesmiselno, ker jih pol ne bom nikoli več rabla....no ja upam, da še, ker si obada želiva met še otrok in ne samo dva. no če bo buši tok velk, da se ga ne bo dalo prekrit z obično majico pol bo ptreba it obvezno šoping. a vi kej kupujete v mercatorju znamo lumpi....zdaj majo 50% na vse artikle, ker bodo embalažo zamenjali. jst sm rekla, da bom šla pogledat, če majo kaj za oblečt še al pa kako fajn igračo, sej kozmetike ne kupujem njihove. pr nas je zaenkrat še sonček, sam grozno piha, tk da z malim ne bova šla nikamor. sam do zdravnice na inhalacije, ker ma bronhitis. dohtarca nam je rekla nej si nabavmo inhalator za otroke, ker je non stop zamašen in lih brskam po netu kateri bi bil najbolj primeren. ga ima katera mogoče doma? za vse opravljene preglede. fino bodite.
|